Julekjolen er klar

  • 23.12.2013
  • 01:03

I ag er det lille-julaften og jeg skal gjøre siste finish på antrekket til selveste Julaften. Bestilte meg en kjole fra Nelly.com og den kom i expressfart! Synes den er såå fin, må bare finne passende sko, tenker jeg tar noen enkle sorte. Hva tror dere er finest?

Om du enda ikke har funnet antrekket, så har du en liten mulighet til å få den til julaften - om du bor i Oslo - og om du bestiller før kl 09:00 den 23.12 (express hjemlevering)! Rekker du ikke det, så fortvil ikke. Du kan fremdeles rekke å få kjolen til nyttårsaften - de har såå mye fint på Nelly så det er bare å gå på nettsiden deres å se. Og denne marineblå kjolen kan også fint brukes på nyttårsaften! Viser dere bilder med kjolen på senere.

 Kjolen kan bestilles HER, men om den er utsolgt så fant jeg en som ligner HER

Hva synes dere om kjolen, og hva skal dere ha på dere på julaften?

 

#juleantrekk #julaften #nelly #kjoler

8 kommentarer

Vårild

23.12.2013 kl.01:14

Hei! I det sste synes jeg ikke Nelly har hatt noen fine kjoler for meg, jeg er litt kraftig så de korte kjolene har jeg ikke selvtillit nok til å gå med. De kjolene jeg liker, synes mamma er for kort så da ble det ikke noen i år liksom. I fjor fant jeg kjempe mange så hadde håpet på Nelly i år å, men desverre. Jeg har ikke noe å ha på meg på julaften, nyttårsaften eller nyttårsballet på skolen! Jeg har gått i byen i timesvis og ikke funnet noen i det hele tatt! Så i år har jeg ingen peiling! Har en kjole i skapet, men den er bare ROSA! Det er for jentete for min smak, men har tenkt å klippe den litt kortere, sy på noen flere detaljer å prøve å lage den litt mer "min smak" Gleder meg sån til julen endelig er her!!!

<3

P.S: hadde det ikke vært kult med noen fine røde sko?

andelly

23.12.2013 kl.01:19

Nydelig kjole!

Skal ha på meg en blå kjole med blå & sølv skimmer i ;D

Frida

23.12.2013 kl.01:26

Utrolig fin kjole, har faktisk kjøpt den andre du tipsa om selv :-) Gleder meg til å bruke den!

Ingrid-Kommenterer tilbake!

23.12.2013 kl.05:26

åå, så fin!

Rebecca Rubinstein

23.12.2013 kl.10:52

Kjempefin! Jeg har bestilt en kjole fra Nelly med gullpaljetter, så skal bruke den hvis den passer (har ikke fått hentet den på posten enda). Hvis den ikke passer skal jeg bruke en svart med svart-paljett overdel.

May Hedly

23.12.2013 kl.11:17

så fin kjole! du kommer til å bli kjempe nydelig ! God jul !

Kristine

23.12.2013 kl.14:49

Hvor redigerer du bildene dine?
For en nydelig kjole! Jeg selv hadde på meg en rosa kjole fra Nelly på julaften, utrolig fornøyd med den! :-)

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits