helgtips - mine fav serier

  • 01.11.2014
  • 18:02

Frustrerte Fruer. Dette er en serie hvor man blir glad i karakterene (i hvert fall jeg), og serien består av alt mulig! Serien er morsom, romantisk, spennende, trist og skummel. Jeg har sett alle sesongene tre ganger hver, og jeg tror virkelig ikke at jeg noen gang kommer til å gå lei. Skuespillerne er kjempeflinke og det skjer noe spennende i hver eneste episode. Tror aldri jeg har grått og ledd så mye av en serie før! Jeg elsker hovedrollene og det føles nesten ut som at jeg kjenner dem, hehe. Gråt mer av siste episode av frustrerte fruer enn hva jeg gjør av titanic, sier LITT! Alle sesongene HER

Pretty little liars. En utrolig spennende og superbra serie, noe jeg er blitt helt avhengi av! Venter i spenning på at de neste episodene skal komme ut, men de kommer ikke ut før januar :-(.. Det handler om fire jenter; Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery, og Emily Fields, som sammen bærer på en stor hemmelighet. Episode 1 starter med at deres bestevennine Alison forsvinner, og blir etterhvert erklært død. Etter begravelsen hennes får de 4 jentene en melding fra såkalt A. Det er ikke den eneste meldingen de får, for å si det slik. Serien er allerede spennende fra første episode, og for hver episode man ser får man vite mer og mer. Har sett fler av episodene om og om igjen fordi de har vært så sjokkerende og spennende, denne serien anbefales!! Både morsom, søt, skummel og spennende. Dere får sett alle episodene HER.

♥  L.O.S.T - for meg den beste serien noen sinne. Okei, jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal forklare denne serien, den er veldig vanskelig å forstå og så fort man tror man vet noe, tar man heelt feil. Lost er en serie jeg har sett på mye når jeg var yngre, og så sett den på nytt når jeg var blitt eldre - så denne serien har virkelig festet seg i meg. Den er utrolig bra og INMARI spennende! Den starter med en flyulykke, hvor flyet styrter på en øde øy. Ikke alle overlever, men de som gjør blir videre med på noe helt sinnsykt. Det dukker opp store avsløringer og hemmeligheter om øyen, syke ting man aldri kunne tenke seg til. Jeg vil anbefale denne serien for de som elsker spenning, den er virkelig verdt å sees! Jeg begynner nesten å grine når jeg ser på bilder fra serien, flere av scenene er så inmari triste og vekker minner hos meg. Husker så godt da jeg, mamma og broren min satt i stuen og så på Lost sammen, og jeg gjemte meg under teppet fordi jeg synes det var så skummelt. Kjærlighet oppstår på øyen og alt handler om å overleve. Dere kan se episodene HER

The vampire diaries. Serien får meg til å både le, gråte og den kan skremme vettet av meg. Noen ganger er serien utrolig romantisk og søt, mens andre ganger gir den deg frysninger. TVD handler om småbyen Mystic Falls, hvor overnaturlige skapninger som vampyrer, varulver og hekser holder til. Serien tar hovedsakelig for seg en kjærlighetstriangel mellom Elena Gilbert og de to vampyrbrødrene Damon Salvatore og Stefan Salvatore. Første episode viser Elena og hennes bror Jeremy fire måneder etter at deres foreldre døde i en bilulykke. Man blir godt kjent med Elena og hennes liv som ikke akkuratt blir kjempe enkelt utover i episodene. Dere kan se alle episodene HER!


Nå holder jeg på å se på Once Upon A Time som også er utroolig bra. Kom gjerne med tips til andre serier :-D Alltid gøy å ha noe å se på! Beklager for bloggfravær de siste dagene, jeg har hatt to dager hvor alt har gått i mot meg og da har jeg vært så sur at jeg har slått hodet i puta og kastet macen vekk. De dagene, altså! Hadde en koselig halloween i hvert fall, hvor jeg overassket med middag hjemme hos meg og skrekkfilmer rullende på tv-skjermen. Hva gjorde dere?

22 kommentarer

Katrine Skogen

01.11.2014 kl.18:15

Elsker vampire diaries!

mheart95

01.11.2014 kl.18:22

Jeg elsker PLL og The Vampire Diaries! Jeg liker også godt Teen Wolf og The Originals (spin-off av TVD) :D

BaoBao Nguyen

01.11.2014 kl.18:24

Elsker PLL & TVD. Men jeg er også kjempe glad i Gossip Girl & Teen Wolf, kjempe bra serier som jeg anbefaler på det sterkeste. PLL, TVD, GG & TW er elsk!!

Marie Oma

01.11.2014 kl.18:36

På halloween brukte jeg nesten hele dagen på å reise hjem :)

Silje

01.11.2014 kl.19:17

Der du ser pll, er det en virusside?

Vær så snill å svar!

Sigrid

01.11.2014 kl.19:36

Det kommer en ny episode av PLL i desember!!! :D "when A stole the Christmas" tror jeg den heter! Holder også for øyeblikket med på THe vampire diaries, er totalt hekta! Wii, den er så bra N😍 også er stefan helt ubeskrivelig deilig å se på da..

01.11.2014 kl.19:42

Anbefaler suits, sons of anarchy, one tree hill

Sofie Kvelland

01.11.2014 kl.20:12

Silje: Nei, det tror jeg ikke? der jeg alltid ser!

Kristina

02.11.2014 kl.01:22

Hvem av brødrene liker du Elena best med?

Linda

02.11.2014 kl.02:06

Jeg ELSKER Lost! Det er så bra! Jeg har faktisk aldri sett alle sesongne av Frustrerte fruer, tror jeg er den eneste i hele verden snart. Også elsker jeg de tre første sesongene av TVD, etter det blir det bare teit, kan se de sesongene om og om igjen. Gråter og ler like mye hver gang. Og jeg har blitt litt lei PLL, men elsker å se flere episoder samtidig. Har ikke sett de siste fire(?) episodene i den nye sesongen faktisk. æææh.

02.11.2014 kl.03:11

Chasing Life!!

Ingvill L

02.11.2014 kl.13:59

The 100 <3 elsker en serien, dexter, greys anatomy, frustrere fruer selfølgelig!, make it or break it, Awkward, faking it, happyland, OUAT,the fosters, witches of east end osv <3

♥ Amanda

02.11.2014 kl.14:10

Du burde se Dexter siden du liker spenning, Sofie! Vil også anbefale Prison Break! :-D

amaliewj

02.11.2014 kl.17:21

EElsker pll og frustrerte fruer!

Skrev et slikt innlegg på bloggen min for en stund siden om mine favoritter, så du kan lese om hvis du vil :-)

http://amaliewj.blogg.no/1409677437_mine_favorittserier.html

Sinikka Stenberg

02.11.2014 kl.17:43

Jeg forsto ikke helt den siden PLL er på, kan du forklare litt nærmere hvordan du ser serien på den siden? :)

Mie

02.11.2014 kl.22:30

Anbefaler virkelig Gossip Girl😍 Beste serien!

Katrine

03.11.2014 kl.02:10

Mange gode serietips! Er selv helt avhengig av Pretty Little Liars og TVD! Elsker de seriene :-)

03.11.2014 kl.09:14

White Collar og The Carrie Diaries

Malin

03.11.2014 kl.17:45

Hei, jeg kommer meg inn på linken som du har lagt med til serien LOST, men det står at jeg må ha bruker får og kunne se der! har du bruker der og hvordan fungerer det? -

Håper på fort svar :)

Iselin kvalvik Eliassen

03.11.2014 kl.20:55

Anbefaler deg å se;

New girl - handler om en jente som flytter inn sammen med 3 andre gutter. Du ler til gråter gjennom alle sesongene.

Faking it - handler om to bestevenninner som faker lesbiske for å bli populære på skolen. Så viser det seg at hun ene faktisk er lesbisk. Å mye drama skjer.

Dollhouse - det er en serie som handler om et hemmelig selskap som gjør mennesker om til dukker. Kunder kan "leie" en dukke å beskrive hvordan dem vil dukken skal være å hva dem må kunne. Så gjør selskapet slik at dukkene blir som kunden ønsker. Mens en detektiv prøver å finne dukkehuset å få en stoppe på det.

Mina

05.11.2014 kl.12:11

Jeg så på The Vampire Diaries før og ser nå på Once Upon A Time, Castle, Bones, X-files (gammelt, ja jeg vet, men måtte se på noe når ingen av favorittseriene mine hadde kommet med nye episoder) og nylig begynte jeg å følge med på Awkward igjen. Jeg anbefaler deg virkelig å se på Awkward! Hver episode varer 20 min, så det ender fort og man ønsker bare å gå over til neste episode! Morsom MTV-serie om tenåringer og selvfølgelig pinlige øyeblikk i deres liv (awkward!).

Hailey

06.11.2014 kl.23:19

En serie jeg virkelig anbefaler er CHASING LIFE. jeg kan med hånden på hjertet si at det er den beste serien jeg noen gang har sett. alle seriene du nevnte ovenfor har jeg sett (eehehe ser på serier når jeg får anledningen til det) men virkelig du vil både le å gråte and so on. det er en serie som du alltid forundrer deg over. den har nå kun 10 ( sånn ca) episoder men rundt i desember starer de neste episodene/sesongen og det er noe jeg virkelig anbefaler. har som sagt sett veldig mange serier gjennom tiden og har aldri kommet borti noe like bra som chasing life. hvis du er usikker på om du skal se den er det bare å se trailern!

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits