Noe du kanskje ikke visste om meg . .

  • 10.11.2014
  • 12:04


*  Jeg ønsker å gifte meg ganske ung, kanskje til sommeren? Hehe, neida. Ung og ung, har lyst til å gifte meg i en alder av 24. Det er fordi jeg ønsker å oppleve det meste av livet mitt med mannen min! Slik at når vi er gamle og sitter på eldrehuset og spiller bingo (haha), kan vi mimre tilbake på alle minnene og huske at vi opplevde de tingene sammen.  Er vanskelig å si at det blir sånn, man vet jo aldri når man møter ''den rette''. Et lite ønske må man få lov til å ha, hehe!

* Jeg er 1.60 cm og hver gang jeg møter noen nye mennesker som kun har sett meg på bilder sier de ''du ser mye høyere ut på bilder enn i virkeligheten!''. Tro meg, flere lesere har fått sjokk da de har sett meg, for tydeligvis virker jeg ganske høy igjennom bilder. Haha! Synes det er så rart, hvordan kan lille meg se høy ut?

*  Jeg synes selv at jeg er mye morsommere enn hva andre mener. Jeg kan le utrolig mye av meg selv og synes at ting jeg sier er dødsmorsomt, mens andre sitter der og bare ''whaat?..'' Det er faktisk veldig dumt, det er jo utrolig flaut å sitte å knekke sammen av latter, mens andre bare ser rart på deg. Jaja!

*  Jeg må alltid ha kontroll over hva jeg skal gjøre de forskjellige dagene, for eksempel ''tirsdag jobbe med skole, onsdag møte Nora, torsdag trene''. Hvis jeg ikke har styring på hva jeg skal, så får jeg helt fnatt! Finnes ikke bedre følelse for meg enn å vite at jeg har planer de 2 neste ukene for eksempel. Haha, rart. Jeg er faktisk ganske spontan også, så forstår ikke hvorfor jeg må ha planlagt ALT i forveien..

*  Jeg har veldig sterke meninger om ting og hvis jeg har sagt noe så står jeg for det uansett hva. De tingene jeg bestemmer meg for, de holder jeg! Så om jeg har bestemt meg for å ikke gjøre en ting, så er det umuuulig å få meg til å gjøre det.

*  Jeg lever meg alltid inn i filmer, det er helt sykt. Må være morsomt å se film med meg, hehe. Som for eksempel når jeg ser på PPL, og noen av jentene der bitcher til hverandre, kan jeg finne på å si HELT naturlig ''Yeah, hører du? Sånn skal det være'' og være heeelt med, akk som at jeg står blant jentene der. Haha!

*  Jeg elsker å stjele klærene til Ziwer og jeg klarer ikke å sove uten! I løpet av de 2 årene vi har kjent hverandre har det vært slik. Jeg elsker å sprade rundt i huset i en av genserne hans. Da han var i Belgia i fjor sommer, sov jeg med genseren hans hver dag i 1mnd, og brukte den hver gang jeg var hjemme!

* Jeg er ganske flink til å lage mat. OKEI, nå skal jeg ikke skryte her, MEN, jeg må få forsvare meg litt for det er ganske mange som tror jeg er elendig på kjøkkenet. Der tar dere feil! Å lage mat er noe jeg synes er kjempegøy, spesielt å lage mat sammen med andre. Med venninner, familie eller andre! Jeg vet veldig godt hva slags mat jeg liker og hvordan jeg liker maten krydret, og det er kjempemorsomt å prøve nye oppskrifter og oppdage nye smaker. #konemateriale ??

Noe dere ikke visste? Var ikke store hemmelighetene her, men!


Forresten, tuuuusen millioner takk for så mange støttende kommentarer og mailer jeg har fått av dere etter helgens innlegg! Det setter jeg stor pris på ♥

5 kommentarer

KARINE - feit til fit

10.11.2014 kl.14:42

Haha, mye artige ting her! Helt sant det folk sier at du ser høy ut på bilder, jeg trodde du var minst rundt 170! :D

Celine

10.11.2014 kl.14:52

Morsomt innlegg :-D

10.11.2014 kl.15:44

Har du og Ziwer slått opp eller er dere fortsatt sammen?

10.11.2014 kl.16:10

Hvorfor må du gifte deg for å kunne oppleve livet sammen med mannen din? Du skriver som om man må gifte seg for å oppleve ting sammen og kunne se tilbake på det når man blir gammel? Har også lyst til å gifte meg, men hvorfor er det å gifte seg nødvendigvis et argument for å oppleve livet sammen? Ellers var det gøy å lære mer om deg!:-D
Så utrolig morsomt å lese igjennom dette! Var noe jeg ikke visste nei, men gøy å få lite litt mer om deg! :-)

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits