mine sko!

  • 12.11.2014
  • 14:47Som sikkert maange av dere har fått med dere nå (hehe), er jeg en jente som elsker sko. Det er noe jeg virkelig ikke kan få nok av! Over her ser dere min ''lille'' samling, som flere av dere har ønsket å se. Tenkte å svare på noen spørsmål jeg har fått om sko i samme slengen!

Er det ikke vondt å gå i så høye heler som for eksempel JC?
Tvert i mot! JC er de skoene jeg går best i om jeg kan si det slik, de er behagelige å gå i og nå skal jeg fortelle dere en litt morsom situasjon! Her om dagen var jeg ute med veninner og vi så plutselig at bussen vi skulle ta kom nærmere og nærmere. Vi måtte spurte som bare det for å rekke den, og gjett hvem som kom først? Jenta med JC! Haha, så ja - de er absolutt gode å gå i, etter min mening.

Er det ikke kjipt å bruke så mye penger på... sko?
Dette er noe veldig mange gutter ikke forstår og sikkert enkelte jenter og, veel.. Jeg synes ikke det. Er fornuftig når jeg skal kjøpe sko, selv om jeg har mange har de fleste vært på salg eller til en billig penge! Sko kan ha en god kvalitet og være dødslekkre, selv om de ikke er de dyreste. Derfor er mitt tips til dere å gå til SALG, når det er salg i skobutikkene. Ellers bruker jeg ikke å kjøpe sko som kun passer til en anledning, men gjerne flere :-)

Kan du anbefale et skomerke?
Hmm.. Nå kommer jeg ikke på noen jeg vil anbefale, det er jo mange merker! Men fine sko til en rimelig pris: skoene fra Nelly, altså NLY!

Flere som er avhengi av sko som meg, hehe? *please si ja*

12 kommentarer

Emilie-Therese

12.11.2014 kl.14:57

Gud så mange fine sko du har ! :D

Elisabeth

12.11.2014 kl.16:21

Tro meg, du er ikke den eneste hehe :-) samlingen din er dødslekker! Elsker alle skoene dine 😍😍

Marielle Kristine Eliassen

12.11.2014 kl.17:00

ELSKER skoene dine, spesielt JC skoene! :D Jeg SKAL ha et par sånne, selv om jeg ikke kommer til å bruke de SÅ ofte, heheh :p

12.11.2014 kl.18:07

elsker sko! men mer sneakers som nike air max, adidas originals, vans osv!

Oda

12.11.2014 kl.18:09

Du er så absolutt ikke den eneste! Ble kalt shoe-a-holic av en selger på Bloomingdales i NYC nå i sommer... Hehe :) Du har så utrolig mange fine sko!!

Jegskriveromhverdag

12.11.2014 kl.20:21

Så mange og fine sko : )

Helly

12.11.2014 kl.20:24

Wow, mange lekre sko! Og morsomt at du nådde fortere frem til bussen med høyhæler enn en uten :D beviser jo bare, at man KAN løpe i hæler, uten problemer. Ikke alle som er like lette å løpe i da ;P liker sko godt, og høyhæler, men er så høy... Så liker og liker ikke hæler, om du skjønner. Veldig dumt i grunn (:

Sandra

12.11.2014 kl.21:28

Så utrolig fine sko! Heldigvis er jeg ikke alene om å være avhengig av å ha mange fine sko :-D

DIMAN DILIR

12.11.2014 kl.21:52

så många fina!

Mia

12.11.2014 kl.22:56

Hvilken skostørelse bruker du?
Jeg er like avhengig av sko som deg ja, hehe! Jeg har selv 7 par med Jeffrey Campbells og mange andre høye hæler og jeg også får ofte spørsmål om JC skoene er vonde å gå i, men de er jo ikke det. De er de hælene jeg også går best på, så godt å høre at jeg ikke er alene om å mene det! Hehe :-)

M

13.11.2014 kl.20:11

Å, kjenner meg igjen i dette altså! Sko er muligens det aller beste med å kunne pynte seg litt hver dag, og gjør hele antrekket for min del:) Har gjerne et par stående inne på rommet også, de er jo nesten like fine som pynt, haha <3 Du er kjempesterk, og jeg ønsker deg alt vel!! Klem fra Mari <3

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits