livsglede

  • 17.11.2014
  • 17:03

Det er ikke til å legge skjul på at den siste tiden har vært veldig vanskelig for meg. Jeg hadde ingen livsglede mer, jeg hadde ikke motivasjon, jeg gikk rundt med en klump i halsen og traumer hver eneste natt. Jeg så syner, innbilte meg ting og ble rett og slett lei av å alt som foregikk rundt meg. Men, i dag dere, i dag er ting annerledes! Jeg bestemte meg for å se litt på gamle ting, ting jeg drev med da jeg gikk på barneskolen og sleit angst og hadde mye av de samme tankene som i dag. Jeg hadde kommet meg igjennom dette tidligere, men hvordan, tenkte jeg? Så jeg tok en titt på minner og ting jeg har spart på helt siden da, ting som fikk humøret mitt opp - og jeg kan ikke si annet enn at jeg ble utrolig lykkelig når jeg så alle tingene jeg har holdt så godt fast i!

Så da starter vi med... glassfigurene mine ♥

Dette er noe mange kan syntes er sært og rart, men jeg elsker dem! Jeg har en hel samling av forskjellige glassfigurer og de bringer så mange fine frem. Nå viste jeg frem de fineste jeg har, men i skapet er det en hel samling på over 100stk, haha! Jeg fant lite glede ellers i hverdagen da jeg kjøpte disse som ung og det høres kanskje veldig klissete ut, men de var noe jeg kunne se på hver dag og smile for. Hver lille figur har jeg et lite minne med, noen av figurene mangler kanskje en fot eller en hale, men de er like fine uansett. Hihi!

Som liten fant jeg harmoni i fine ting som interisserte meg, og i mens alle andre barn lekte med hverandre, spilte ball og lignende... plukket jeg:


Gåsunger! I denne fine hjerteboksen har jeg gåsunger helt fra 2003. Er det ikke rart å tenke på? De har ligget der i 11 år og er forsatt like fine. Synes det er så koselig å se på de og jeg skal definitivt forsette med å fylle boksen opp, for hvert år!

Og kreativiteten? Den var der og hjalp meg masse!''Sladder Babbel'' - 229kr. Haha! Dette hadde jeg helt glemt at jeg drev å lagde, så det var inmari morsomt og finne dette. Jeg må ha vært en liten sprø kid, som lagde egne utgaver av Her og Nå, klippet ut bilder av kjendiser fra orginal bladene og fant på ny gossip. Blant annet har jeg klippet ut et bilde av Zac Efron hvor det sto: ''Zac Efron ble nesten drept av sin egen kattunge, les om den gripende historien'', haha! Hadde til og med verst kledd, uff, da var jeg slem da.

Med andre ord, disse tre tingene er ting som minner meg om barndommen min, som brenger frem mange fine minner og får meg til å se med egne øyne hvor langt jeg har kommet siden da. I hele kveld har jeg sittet å lest gamle julekort, sett på tegninger og jeg sitter nå igjen med en livsglede jeg ikke har hatt på lenge. Det er så godt ♥

Har dere noen spesielle barndomsminner eller unike samlinger som får dere til å smile?

11 kommentarer

Vibeke

17.11.2014 kl.17:08

Herlig - litt sånn drev jeg også, hehe. Men ikke så kreativ som deg, synes det se&hør gossipen var skikkelig kuul, kanskje derfor du ble blogger, siden du har likt å drive et eget blad?

Stå på videre <3

StineMilana

17.11.2014 kl.17:34

Søte samlinger, jeg sparte aldri på gåseungene :) Men kjempefint

d

17.11.2014 kl.17:43

NÅR KOMMER LINKERUNDEN????

liseeanitaa

17.11.2014 kl.18:56

Haha, kjenner meg igjen i glassfigur samlingen! Jeg samlet også på glassting, som jeg kalte det, kjøpte nye og brukte på loppemarked, rett og slett alt jeg kom over :) Gåsunger smarte jeg ikke på, men jeg plukket de og koste med de, haha, gode minner :)

Silje M.

17.11.2014 kl.20:54

Åh, elsker å finne frem gamle ting og mimre :-D

cecilia

17.11.2014 kl.21:47

Hahah åå<3 Nå kom jeg på at jeg også pleide å samle på små glassfigurer! Hadde ikke så mange da, men husker spessielt godt at jeg hadde en marihøne, elg, smurf og en liten kylling hahaha, hadde nesten glemt det! Koselig å se tilbake på :-)

Marielle Kristine Eliassen

18.11.2014 kl.01:21

Åhh, så herlig og inspirerende innlegg! :D

Pleide å samle på sånne leke figurer som man fikk i kinderegg - ikke at jeg aner hvor jeg har de nå, men :p Ellers samlet jeg på steiner, dagbøker/notatbøker. Atm holder jeg på med en scrapbook hvor jeg limer inn fine og inspirerende quotes og bilder - men tenker å printe ut en hel del med bilder fra kamera og mobil og lime inn i en ny scrapbook med en hel haug med minner og skriblerier. :D
Åh, så herlig det var å lese igjennom dette innlegget! Så mange herlige barndomsminner du har og du skal være glad for at du har tatt vare på så mye! :-)

Marianne Moe <3

21.11.2014 kl.09:17

Du er så sterk Sofie! Det er bra de minnene gjorde deg godt i stedet for vondt. Du er veldig kreativ daa! <3 Lykke til videre med alt!

Christine

23.11.2014 kl.17:23

Så søte samlinger! Du var virkelig kreativ som yngre :D skulle ønske jeg også hadde sånne glassfigurer, men hvor får man kjøpt dem? :)

Sofie Kvelland

24.11.2014 kl.17:32

Christine: Jeg kjøpte de fleste på svenskegrensen da jeg var yngre, og man finner ofte slike skatter i forskjellige boder! For eksempel i utlandet, på markeder osv :-D

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits