Nattakos

  • 17.11.2014
  • 21:43

God mandag, fine lesere ♥ Nå ligger jeg og koser meg som bare det, kaninen sover inntil halsen min og jeg ser på favorittserien min - TWD! I dag har vært en stressende dag, hvor jeg måtte dra fra skolen til akkutten i all hast. Infeksjonen i blodet har kommet tilbake, men heldigvis fikk jeg kommet inn til legen fort og fått nye medisiner! Føler meg allerede bedre, så etter å ha vært der, ryddet rommet og jobbet med skole, unner jeg meg selv litt nattakos før jeg legger meg :-) Tok et par bilder av rommet før jeg ryddet det, men så ombestemte jeg meg og tenkte ''Gud nei.. Dette må jeg spare leserne mine for'' - haha! Det var ikke bare litt rotete altså, nå snakker vi tallerkner fra forrige uke, halvfulle glass med brus uten kulsyre, tyggisrester og tomme potetgull poser. Jaja!

Søte bebbisen ♥Se hva hun ha fått a gitt:En julekalender! Nå blir det ordentlig jul her for alle, hihi. Klarte ikke å dy meg da jeg så denne i dyrebutikken, den inneholder masse ''godteri'' og vitaminer til kaninen, og jeg gleder meg til å åpne de små lukene for henne!

Men nå er det snart natta for min del, klokken er enda ikke 22 og øynene mine er halveis igjen. Dere får sove godt, så blogges vi :-)

7 kommentarer

Silje M.

17.11.2014 kl.22:07

Å så koselig, for en nydelig kanin du har. Heldig hun som får kalender <3 Natta til deg også :-)

Jenny MN

17.11.2014 kl.22:19

Ååå så skjønn! Sove godt :-)
Åh, for en skjønn kanin du har! Jeg har så lyst på kanin selv, hihi :-D God natt!

Mathilde

18.11.2014 kl.11:34

For en skjønn kanin :-)

Hanna :)

18.11.2014 kl.16:22

Er The Walking Dead favorittserien din? Er det bra?? :D

Søt kaning btw! :)

StineMilana

18.11.2014 kl.20:36

Bra at alt ordner seg og så søt den kalenderen var.

Sofie Kvelland

18.11.2014 kl.20:49

Hanna: Jaa, den er utrolig bra! :-D

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits