favorite earings

  • 26.11.2014
  • 20:40

Herregud, tusen takk for så mange fine tilbakemeldinger jeg fikk angående håret mitt! Det var koselig å høre :-) I samme slengen fikk jeg en del spørsmål om ørdedobbene jeg hadde på bildene, så tenkte jeg kunne fortelle litt nøyere om de! Jeg skrev et innlegg om perleøredobbene lenger ned på bloggen, som dere kan lese her.

Perleøredobbene
har jeg fått tilsendt fra en ny nettbutikk som heter a-hjort.no ♥ Øredobbene er laget av designeren Stina A og er i fargen fersken og består av 2 ferskvannsperler. Det unike med disse er at man kan ta av den ene perlen, slik at man kan variere bruken - supersmart!

Her ser dere øredobben uten den øverste perlen. Jeg prøvde å se hvordan det ville bli med en sterkere rosa farge øverst og synes det ble heelt nyydelig!

Ble det ikke fint? Med disse perleøredobbene kan jeg mikse helt ettersom hvilken anledning jeg skal på. Man kan også sette den ene perlen bak øret, så får man en tøff look.  Er så fornøyd at jeg går rundt å viser de til alle, haha :-) Øredobbene fåes kjøpt HER, kr 1312,- for 2 stk og noen lignende, fra Pernille Corydon, som er en del billigere får du HER Kr 649,- for 2 stk. Husk at disse øredobbene er laget av kjente danske designere, materialet er sterling sølv og perlene er enten ferskvannsperle eller forgylt - derfor koster de også noe mer, men da får du også noen unike smykker som du vi føle deg spesiell i.

I samarbeid med A-hjort.no så får som nevnt tidligere, alle leserne av bloggen min 10% på alle smykkene til Stine A. Bruk rabattkoden SK10SA som dere setter inn i rabattkodefeltet ved utsjekk/kassen!

Hva synes dere om smykkene?

14 kommentarer

Cecilie

26.11.2014 kl.21:42

De var virkelig nydelige, de øredobbene:-) Ønsker meg sånne til jul!

Mette Andersen

26.11.2014 kl.22:19

Så fine øredobber - og håret ditt er helt nydelig:-D Er det 10 % rabatt på de andre øredobbene også?
Åh, for noen nydelige øredobber! :-)

Andrine

27.11.2014 kl.10:03

Så fine øredobber!

Kamilla

27.11.2014 kl.10:35

Har lenge hatt planer om å få en naturlig ombre, nå vet jeg hvem jeg skal bruke som forbilde hvertfall! Du ble så fin!

Silje

27.11.2014 kl.11:11

Kjempefine :-D

julianne

27.11.2014 kl.14:20

Vet ikke om du husker kommentaren min, det var en veldig lang historie om mitt kjærlighetsliv. Så du hadde svart å tenkte å svare men tok meg visst litt tid! Iallefall:

Jeg forstår veldig godt at du ikke er klar for og dele hva som egentlig skjedde, men jeg må innrømme at jeg ser veldig frem til å høre om det, for bloggen din er for meg på en måte som en bok, også har plutselig noen revet ut noen sider, og jeg får ikke vite hva som skjedde, hvis du skjønner hva jeg mener? har du forresten vurdert noen gang å skrive bok? Tror du kunne gjort det veldig bra! Huff snakk om å skifte emne ... haha. men ja.

Uansett: Det er mange som kommer til å mene både det ene og det andre, og si at ditt og datt er feil og at du ikke burde tilgi Ziwer osv... Det er jo så lett for andre å si, for de vet jo nøyaktig hva du burde gjøre hele tiden.. Men nei, dette er det ingen andre enn DU som vet, og DU som skal velge. Ingenting er feil eller galt av deg og velge. Det som er viktig er at du selv er fornøyd!

Så jeg tenkte jeg skulle dele noen tips; om grunnen til bruddet er brudd på tillit da. (i form av utroskap og andre lignende ting) . Så er det første dere må gjøre å bygge opp tilliten igjen, uavhengig om dere ser for dere å bli kjærester igjen, eller skal bare være venner, så må tilliten på plass igjen. Og det burde være noe dere begge vil jobbe med. Og snakke med hverandre om, feks om dere kan ha en enighet om at selvom dere ikke er kjærester så skal dere ikke rote eller flørte rundt med noen andre, med hensyn til den andre personen, iallefall frem til tilliten er på plass igjen. Og det er faktisk ikke mye å be om. For hvis den andre personen ikke engang kan gjøre dette for å vinne tilliten tilbake, ja da kan jeg ikke si at jeg tror de er verdt noe i det hele tatt i livet til den andre..

Så mitt råd er : snakk med hverandre, å bli enige om "regler" eller grenser om du vil kalle det det. Da blir alt så mye lettere.

Uansett hva du velger, og uansett hvordan det blir mellom dere, så ønsker jeg deg masse lykke til <3

27.11.2014 kl.21:16

^Syns det blir feil at man skal "bygge" opp tilitt og tilgi. I og med at det IKKE hadde skjedd om han virkelig likte deg. Altså jeg veit ikke hva som har skjedd mellom dere, men om det er utroskap, må du tenke deg at han VALGTE å være utro. Ingen tvang han, og det var ingen "mistake". Det er bare for folk som lager unnskyldninger for seg selv. Du finner bedre, en som elsker deg og er ikke utro.

K

27.11.2014 kl.21:36

Hei! Hvilken lipliner/leppestift bruker du? eller hva bruker du på leppene dine? de ser så bra ut :)

Selma

27.11.2014 kl.22:21

Så fine de var!

kristina risløv

28.11.2014 kl.03:51

så utrolig pen du er! :-)

Sofie Kvelland

29.11.2014 kl.14:59

julianne: Hei! Tusen hjertlig takk for råd! Jeg skal selvfølgelig fylle ut de ''tomme'' sidene når jeg er klar for det, for jeg skjønner at når forholdet med meg og Ziwer var så offentlig så vil folk ha svar. Det vil komme et utfyllende innlegg om dette med tiden :-) Det du sier er helt riktig, for det er viktig å bygge opp tillitt uansett om man skal bli venner eller sammen igjen, og det er vel hovedsakelig det jeg og han gjør nå :-) Bygger opp ting!

Tusen tusen takk <3

Sofie Kvelland

29.11.2014 kl.15:00

Kamilla: Tuuusentakk:-D

julianne

30.11.2014 kl.17:27

anonym: der understreker du poenget mitt ganske godt.. Det er ingenting som blir feil. For det er ikke DITT forhold. Det er ikke DU som skal velge noe som helst eller ha noe rett til å mene noe om det overhodet. Om man ikke har lyst til å miste noen man har vært i ett forhold i lenge på grunn av en ting som har skjedd, så må da det være opp til hver enkelt. Noen velger og droppe de de har vært sammen med å aldri snakke med de igjen, som om de aldri betydde noe som helst. For meg synes jeg det er mer spesielt, enn de som velger og tilgi. For det er ikke så lett å gi opp noen som har betydd så mye, og det er både modig og fint om man klarer å tilgi. Ikke glemme, men tilgi. Og selvførgelig er man nødt til å bygge opp tillit om man har lyst til å ha ett forhold uansett om det er som kjærester eller venner. Det sier seg jo selv. "Du finner bedre" osv, det kan man alltid si. Men det er heller ikke opp til deg og vite hva som er riktig for HENNE. Det er ene og alene hennes valg og ingenting hun velger er "feil" .

Sofie: Ja selvom det mangler noen "sider" i "boken" så vil jeg likevell du skal ta all den tiden du trenger før du skriver noe om det. Jeg vil du skal gjøre det du selv føler for og når du selv føler det er riktig! :) Ønsker deg masse lykke til med alt sammen <3

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits