Digital leksehjelp

  • 02.12.2014
  • 17:25

.. Som dere sikkert har fått med dere så har jeg jobbet utrolig mye med skolen i det siste. Jeg bruker all min tid på det og føler jeg aldri blir ferdig. Det er også mye jeg ikke kan svaret på, særlig fra den tiden jeg var syk og var borte fra skolen. Det er også mange som ikke har noen å spørre om hjelp hjemme. Uansett årsak så er det hjelp å få :-)  Jeg fikk akkuratt høre om Digital Leksehjelp hos Røde Kors, og må jo bare dele denne gode nyheten videre! Leksehjelperne står klare til å hjelpe deg, og det er noen fantastiske mennesker som gjør denne supre jobben helt frivillig - er det ikke supersnilt? Leksehjelperne er opptatte med å hjelpe elevene med å gjøre leksene effektivt, slik at vi kan bruke tiden på det vi aller helst vil!Tjenesten fungerer slik at du kan få personlig hjelp over nettet, med webkamera, mikrofon og chat. Du kan selvsagt velge om du vil ha på kamera, eller kun vil bruke chat. Leksehjelperne har selvsagt taushetsplikt og det er helt trygt å bruke tjenesten.

Så ikke sitt og slit uten å få hjelp - kanskje du kan kontakte de allerede nå? Her er litt mer info:
- Åpningstidene er fra mandag-torsdag fra 17-21.
- Per i dag dekkes 22 fag ukentlig.
- De dekker et faglig nivå fra 8.klasse og til VG3.
- Digital leksehjelp finner du HER

Er ikke dette gode nyheter så vet ikke jeg. Flere som sliter med skolearbeidet og synes dette er et supert tiltak?

4 kommentarer

Karoline L.

02.12.2014 kl.19:05

Woow takk for tipset:) det hørtes jo utrolig bra ut!

Inthu Ratnavel

02.12.2014 kl.19:10

Hei,

Jeg er en leksehjelper som gjerne vil tipse om noe. Dessverre fungerer ikke safari på digitalleksehjelp. Veldig fint å få positiv tilbakemelding og litt mediedekning. Takk for meg.

-Inthu

Mia Marie

02.12.2014 kl.21:56

JAAA! taakk guud, trenger virkelig hjelp til historie.... læreren vår er helt på tur når det gjelder å lære elever.. :/
Oi, dette visste jeg ikke om! Akkurat nå går jeg ikke på skole, men har tenkt til å gå på skole neste år og da er dette greit å vite! Takk for tipset :-D

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits