Honor 6 smartphone - omtale & konkurranse

  • 01.12.2014
  • 18:38

 

Edit: Konkurransen er avsluttet! Tuuuusen takk for alle de flotte og utfyllende kommentarene på denne konkurransen. Jeg skal trekke vinner nå - og det blir ikke lett å velge. Vinneren vil bli tilskrevet fra buzzanova.dk så følg med på mailene deres til uka (uke 49) :-)


.. Hei igjen! Nå har jeg fått tatt en liten pause fra all jobbingen, for å vise dere noe kjempekult, hehe. Som sikkert mange andre, har jeg blitt helt avhengig av mobilen min og får helt panikk om jeg glemmer den eller skulle være så uheldig å miste den. Jeg har vært stor fan av Apple sine produkter i mange år og bruker Mac og iPhone. Så det er på høy tid å teste noe annet, kanskje noe er enda bedre - og til og med billigere?  Problemet med min iPhone 5 som jeg har nå er at batteriet er så utrolig dårlig. Det må lades flere ganger i løpet av dagen og jeg er like avhengig av å ha med ladekabel som av selve telefonen - ganske så håpløst. Plutselig "klikker" telefonen, og bare skrur seg av eller henger. Gleden var derfor stor da jeg fikk forespørsel om å bli en av de første til å få testet ut den nye telefonen - Honor 6

Denne smartphonen er et supert alternativ til iPhone eller Samsung som vel er de telefonene de fleste av oss har. Det er jo litt kjedelig at alle skal gå rundt med den samme telefonen? Det er bra med litt mer konkurranse også - for oss forbrukerne. Dette har Honor tatt tak i, og utviklet denne nye Honor 6 som jeg nå har testet!

Jeg var veldig spent da jeg åpnet pakken fra posten og førsteinntrykket var herlig - der lå det en lekker turkis eske, og inne i den fant jeg en stilig sort smartphone, som har omtrent samme størrelse som iPhone 6 - perfect! Det er en android, og litt uvant fra Apple, men jeg synes det gikk veldig fort å venne seg til denne. Det er plass til 5 rader med ikoner, i tillegg til den "faste raden" nederst. Skjermbakgrunnen er også slik at den bytter mellom flere bilder. Kameraet og lyset er utrolig bra, og man kan sette på en "gjør vakker" funksjon, så portrettsbildene blir fedig photoshoppa ;);) Kameraet har mange andre funksjoner også, og tar skarpe og fine bilder!
// Sponset innlegg


En stor fordel med Honor er at batteritiden er mye lengre enn med iPhone. I tillegg så er ladekabelen av den nye standarden - som også passer til andre mobiler, kamera og andre dingser! Det er helt perfekt, og virkelig noe som ikke er mulig med iPhone, som absolutt må lage sine egne kabler. Sist - men ikke minst - prisen! Honor 6 koster 2.500,- og gir deg like bar funksjonalitet som feks iPhone som til sammenligning koster nesten 6.000,- Du kan lese mer om Honor HER


Konkurranse:
Også over til den ekstra morsomme biten :-) Nå har du sjansen til å motta en Honor 6 smartphone helt gratis! Konkurransen er i samerbeid med buzzanova.dk!
For å være med i trekningen om den flotte Honor 6 må du svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet + skrive din e-post så du kan bli kontaktet:

1.      Hvilken telefon har du nå, og er det noe med den som du ikke synes fungerer så bra?
2.      Hvorfor skal nettopp du vinne telefonen?

Masse lykke til

130 kommentarer

01.12.2014 kl.18:43

1.Huawei p7(frastjålet)

2. Trenger ny telefon fordi den gamle ble frastjålet

Silje

01.12.2014 kl.18:55

Så utrolig stilig den mobilen så ut, jeg vil selvsagt gjerne vinne en slik, hehe :-) Den jeg har er gammel og har dårlig batteri (iphone) og jeg vil gjerne vinne fordi jeg alltid er blakk...

Sonnev Sauro

01.12.2014 kl.19:01

Har en iphone5s nå, og syntes den er utrolig dårlig på batteriet. Mobilen er også veldig klikk.

Vil gjerne vinne denne telefonen, så jeg kan gi den i julegave til kjæresten min som ikke har telefon nå, og ikke har råd til en ny. Den gamle hans ble ødelagt..

Sonnev Sauro

01.12.2014 kl.19:01

Eposten min er sonnevsauro@gmail.com

Mathilde

01.12.2014 kl.19:07

1.Iphone 5s

2.Mistet Iphonen min i do for to dager siden og jeg tror den er i ferd med å gå i stykker fordi den svikter sakte men sikkert.. ble utrolig lei meg når dette skjedde fordi jeg sparte til denne iPhonen dødslenge og har dessverre ikke råd til en ny en.. passet dårlig at dette skulle skje nå i juletiden..

krysser fingrene!

Tina

01.12.2014 kl.19:08

Jeg er med, tina_olsen12@hotmail.com :-)

Telefonen jeg har er en Iphone 4s, batteriet er veldid dårlig, og må lades veldig ofte. Den er også litt treg nå, og klikker mye. Denne telefonen virket veeldig grei, håper jeg vinner :-)

Regine Johnsen

01.12.2014 kl.19:10

Jeg har iphone 5 akkurat nå. Jeg syntes batteritiden er alt for lav, må ha med meg ladderen overalt, og flere av knappene har sluttet å funke.

Jeg vil vinne denne for jeg trenger virkelig en ny mobil.

Sophie nan

01.12.2014 kl.19:10

Jeg har iphone 5 nå, og syns den er veldig treg + den er fuktskadet... Jeg vil vinne fordi jeg har lyst til å gi telefonen til pappa, som har en enda dårligere telefon enn meg. I tllegg fyller han 60år 2.juledag og fortjener en så fin gave!

smaarken@hotmail.no

Emma Kvia

01.12.2014 kl.19:14

1. Jeg har Iphone 4s, liker den veldig godt men batteriet er syykt dårlig, og den må lades hele tiden :(

2. Har lyst til å vinne så jeg kan prøve ut en ny mobil ;-)

emmakvia98@hotmail.com

Magnhild Mona

01.12.2014 kl.19:21

Jeg har en iphone 5 nå som er helt elendig. Bateritiden kan gå fra full til tom på bare noen minutter, noe som er veldig irriterende. Til tider tar det også flere timer før den slår seg på etter jeg har satt i laderen. Låsknappen på mobilen fungerer heller ikke, og til tider klikker også hjem knappen, noe som er utrolig irriterende. Hadde blitt utrolig glad om jeg hadde vunnet denne konkurransen, for er det noe jeg virkelig trenger så er det en ny mobil :-D

Thihoa

01.12.2014 kl.19:26

Hurra! Akkurat nå har jeg en iphone 5 som synger på siste verset. Den opplevde dessverre en ufrivillig svømmetur da jeg var på båttur med svigerfamilien i sommer, hahah ;( Og til den delen hvorfor JEG fortjener å vinne? Jo - for da kan jeg gi den bort i julegave til mamma. Så enkelt er det med den saken. Hun har en mobil av typen samsung som ikke duger til noe særlig, så hadde vært fint å kunne oppgradere henne litt :-)

atlykken@live.no

Tam

01.12.2014 kl.19:33

Hei :)

Jeg har en samsung s4, som rett og slett har helt sinnssykt dårlig batteri, og den skrur seg av helt av seg seøv noen ganger, vet ikke hvorfor dette skjer, men det er skikkelig irriterende!

Jeg ønsker meg en ny tlf fordi grunnene som jeg skrev øverst, og fordi jeg er en person som faktisk er gannske flink til å ta vare tlf ellers, så jeg har hatt kun 3 tlf i løpet av livet mitt, og føler at jeg trenger å oppgradere til noe nytt. Får vanligvis ikke tlf fra familien til gave ellernoe, og har alltid brukt egne penger på det.

:)

Veronica Sørensen

01.12.2014 kl.19:38

Jeg har Sony experia z1 som da er vanntett også er det plastikk skjerm på den, så det skal ingenting til før skjermen riper seg og da går det nesten ikke å være borti skjermen, for da hopper den bare bort eller så legger den ikke merke til at jeg har trykket på skjermen. Så siden skjermen er sånn så må jeg sende den til reparasjon når skjermen(touchen) og det er ikke billig å gjøre om du må gjøre sånn ofte. Så det er ulempen med med min mobil

Vil jo vinne så jeg kan slippe å sende mobilen min til reparasjon så ofte for å skifte skjerm på den, for meg som student blir det ikke billig og må sende den på reparasjon så ofte.

Amalie

01.12.2014 kl.19:50

Har en Iphone 5S, og problemer med den er at batteriet har blitt så mye dårligere, så den varer ikke ut dagen lengre, og jeg er suuuper avhengig av at telefonen skal leve hele dagen!

Hadde vært herlig å vinne noe og få en skikkelig positiv ting, for første gang på lenge. Har nylig begynt å slite med angst, og går rundt og er kvalm 24/7 pga angsten. Trenger virkelig postivitet i hverdagen nå, og dette hadde vært suuuper bra

Siv

01.12.2014 kl.19:51

Jeg har en iphone 4 som jeg arvet etter mamma. Den har inntil nylig fungert bra, men siden den er noen år gammel så har den begynt å bli treg og plutselig slå seg av :P

Jeg ønsker gjerne å vinne en Honor 6 fordi min mobil lever på siste vers, og det hadde vært en perfekt julegave til meg selv!

siv_fiske@hotmail.com

Vanessa Monstad

01.12.2014 kl.19:54

1. Jeg har en Iphone 5 som jeg fikk i April 2013.

2. Jeg ville gjerne vunnet denne telefonen ettersom jeg er kjempe lei av apple, og ikke tåler Samsung! Jeg sliter med en treg telefon som ikke fungerer slik den skal, og jeg har heller ikke råd til en ny. Jeg er det man kaller en "Fattig student" og lever på 200 kr i ukelønn, haha! Videregående tar mye av tiden min, går påbygg, så jeg har ikke tid til å jobbe akuratt nå heller - derfor hadde jeg blitt utrolig glad om jeg vant denne telefonen, hadde vært kjempe spennende å prøve noe nytt!! <3

malinva

01.12.2014 kl.20:09

1. Hvilken telefon har du nå, og er det noe med den som du ikke synes fungerer så bra?

- Nå har jeg iPhone 4. Jeg har hatt den i snart 4 år, og batteriet begynner å bli dårlig, den er treg og skjermen en knust. Har ikke råd til ny. :/

2. Hvorfor skal nettopp du vinne telefonen?

- Jeg trenger veldig en ny telefon, siden min er ganske så dårlig, egentlig helt ubrukelig faktisk. Jeg har for tiden ingen jobb (søker) og har derfor veldig dårlig råd. Skulle vært fantastisk å kunne vinne en ny telefon, siden jeg virkelig trenger det! :) Kommer til å bli maaasse brukt!

Kristin

01.12.2014 kl.20:23

Jeg har en iPhone 4 fra tidlig 2012, der knappen på toppen er ødelagt, og den slår seg av når den vil. I tillegg så stopper touchfunksjonen når det minst passer seg, blant annet når noen ringer slik at jeg ikke får tatt den.

Jeg har et stort behov for ny tlf da jeg i tillegg til det defekte overfor, klarte å miste mobilen i DO på skolen. Planen var at jeg skulle overta en iphone 5, men kjæresten min sin telefon ble helt ødelagt i helga, så jeg sa at han kunne ta den i stedet. Derfor sitter jeg fortsatt med min gamle domobil, glad for at kjæresten min fikk telefon, men oppgitt over at jeg sitter igjen med denne ødelagte saken..

Silje

01.12.2014 kl.20:31

1. Jeg har iPhone 5, og jeg synes den har utrolig dårlig ladning!

2. Jeg vil vinne telefonen, for da kan jeg gi den til mamma eller pappa til jul ♥

Silje Marie

01.12.2014 kl.20:39

1. Har iphone 5s, men som du sier så er man nødt til å ha med lader rundt om kring. Dette er utrolig surt, og stressende..

2. Hadde vært veldig morsomt å prøve ut en ny telefon, og ikke bare bli et vanedyr som sverger til Apple. Har ikke verdens beste økonomi for tiden heller fordi jeg studerer, så en ny telefon uansett prisklasse er ikke aktuelt for min lommebok på en stund. Derfor ville det vært en veldig fin julegave om jeg vant!

Charlen Wahl Hegrem

01.12.2014 kl.20:43

1. Har Iphone 5 akkurat nå, men batterilevetiden på telefonen er alt for kort! må lade mobilen flere ganger for dag.

2. Ønsker meg denne telefonen slik at jeg kan gi den bort som en perfekt julegave til min aller beste venninne som fortjener det beste!

Pernille

01.12.2014 kl.20:44

1. Nå har jeg en iphone 4 og den klikker og går bare ut av programmer og apper jeg bruker. Jeg kan se på en snapchat i flere timer liksom før den går vekk.

2. Jeg vil vinne den fordi jeg lenge har vurdert å kjøpe ny telefon, og jeg er fast bestemt på at det ikke skal være iphone, siden de tross alt lurer deg trill rundt. Jeg er ikke så glad i Samsung heller, men den telefonen så faktisk råtøff ut.

-pernilleau@gmail.com

Louise

01.12.2014 kl.20:44

Stilig mobil! :D

1. Jeg har en iphone 5

2. Jeg vil vinne for å gi telefonen til kjæresten min fordi hans telefon nettopp ble ødelagt

Diana Louise

01.12.2014 kl.20:44

1.) Har iphone 5S, den skrur seg av og på og den henger seg opp veldig ofte, flere ganger om dagen og det er veldig slitsom når det skjer og veldig irriterende.

2.) Hadde vært like greit å prøvde noe nytt og se hvordan det er, og det hadde vært greit å bruke HD kvaliteten på Iphone 6, siden jeg driver med MK og jeg er veldig glad i musikk, bilder og sånt :)

Selma

01.12.2014 kl.20:45

Akkurat nå har jeg en iPhone 4s jeg stort sett er fornøyd med - men så er det batteritiden da. Hvis jeg vinner telefonen skal jeg gi den i julegave til pappa - stakkaren sitter fortsatt med en Nokia tastetelefon og trenger sårt en smarttelefon men han aner ikke hva han skal velge. :)
Åh, den virket utrolig bra! :-D

Oda Emilie

01.12.2014 kl.20:49

Jeg har en iPhone 5s, og det som suger med den er bartteri tiden. Jeg vil gjerne vinne en Honor 6 smartphone rett og slett fordi jeg begynner å bli lei av apple, og telefonen min er gammel.

tonje

01.12.2014 kl.20:51

du-tonje@hotmail.com

1. Hvilken telefon har du nå, og er det noe med den som du ikke synes fungerer så bra?

Jeg har Iphone 5, og synes den har kjempe dårlig batteritid! Føler jeg lader den HELE tiden, og i tilleggmå jeg være obs på å ha lav lysstyrke og lukke alle program etter meg for å ikke risikere at telefonenen dør mens jeg er ute. I tillegg til batteritiden er jeg veldig negativ til prisen på telefonen. Jeg må snart ha ny telefon da skjermen er løs og da den har så ufattelig dårlig batteri - og da frister det lite til å betale 6000 kr for en ny..

2. Hvorfor skal nettopp du vinne telefonen?

Jeg har veldig lyst å vinne for jeg trenger så sårt en ny telefon. Skjermen på telefoene er løs, og har teipet den fast. I tillegg er batteriet kjempe dårlig, og telefonen er gammel og derfor tuller en del. Hadde blitt kjempeglad viss jeg vant en Honor 6, og få prøve den!

Tanja Pettersen

01.12.2014 kl.21:03

1. Har iphone 4 Som hele tiden klikker Sluker batteriet, og har en lyd som ikke fungerer. Veldig kjipt da du mottar samtaler da de kan høre deg men du ikke kan høre noe som helst. samtidig er jeg jo dødsavhengig av å ha musikk i ørene, men dette kan jeg jo ikke.

2. Jeg har veldig lyst til å vinne, fordi jeg selvføgelig trenger en ny tlf. Men også fordi jeg mener at jeg fortjener det, rett og slett fordi jeg har vært igjennom så mye den siste tiden at jeg går helt rundt meg selv (skal ikke gå nærmere inn på det) Hadde jo også vært utrolig morro å få en slik bursdagsgave siden jeg hadde bursdag på fredag :) Krysser fingrene

Silje t. B

01.12.2014 kl.21:06

Silje.t.b@outlook.com

Det som er sykt teit med iphone 4 er at jeg ikke får iOS 8 og andre oppdateringer + at batteritiden er sååå dårlig. Jeg lader den 1-2 ganger daglig og da bruker jeg den nesten ikke, og iphone er laga for å vare i 1-2 år noe jeg merker siden min tuller sånn :/:/

Jeg burde vinne fordi jeg gir den bort i julegave og fordi alle, og da mener jeg alle, har iphone nå ._. Så det hadde vært kult og ha en litt "utradisjonell" smartphone :)

Janne Garli

01.12.2014 kl.21:07

1. Hvilken telefon har du nå, og er det noe med den som du ikke synes fungerer så bra?

Jeg har nå iphone 4 som jeg har hatt i 2 år. Jeg har samme problemet som deg, at batteriet er helt dårlig. Så jeg er også veldig avhengig av å ha med lader hele tiden.

Enda et problem med den er at jeg ikke får inn meldinger når folk prøver å ringe meg eller sende melding, noe som er kjempe irriterende. Den kan plutselig bli helt svart på skjermen uten at jeg vet hvorfor. Skjermen er også veldig slitt og har riper og sprekker som gjør det vanskelig å skrive på noen plasser på skjermen

2. Hvorfor skal nettopp du vinne telefonen?

Jeg plages veldig mye med min telefon siden den er veldig gammel og begynner å takke for seg. Jeg har vurdert veldig lenge at jeg skal kjøpe meg en ny telefon, men jeg har aldri hatt råd siden jeg må bruke veldig mye av pengene mine på hesten min.

Epost: janne_1997@hotmail.no

Ellen Marie

01.12.2014 kl.21:18

1. Jeg har en Samsung galaxy S3 som jeg har hatt i nesten 2 år. Den begynner å bli treg og har dårligere batteritid.

2. Jeg synes en ny telefon hadde vært veldig digg og bortsett fra den jeg har nå, har jeg bare arvet mobiler fra andre i familien...selv om jeg er 17 nå.

ellen.marie.k@hotmail.com

M A

01.12.2014 kl.21:21

Er en av få som fortsatt har iphone 4s, og jeg liker i utgangspunktet hvordan den er..Men batteriet er virkelig det som ødelegger. Jeg er avhengig av å lade mobilen i hvertfall én gang på skolen, og deretter stortsett utover ettermiddagen...Spesielt nå om vinteren, er telefonen utroolig uforutsigbar og slår seg av og på som den ønsker. Har hatt den i to år, og vil gjerne ha ny..men jeg kommer nok ikke til å få det av mamma og pappa med det første, haha :(

Chikondi

01.12.2014 kl.21:22

1) Jeg har Samsung Galaxy S3.

2) Mobilen min er egentlig helt ok, men krasjer av og til . Den skrur seg av bare av å ha den i baklomma, og noen ganger bare stopper musikken jeg hører på.Bortsett fra det, syns jeg at jeg kunne ha hatt et bedre kamera. Jeg er utrolig glad i å ta bilder, redigere dem osv. . Er egentlig også litt misfornøyd med det at jeg først må låse opp mobilen, før jeg kan ta et bilde.

Selma Borch-Guttormsen

01.12.2014 kl.21:23

Jeg har IPhone 5 og har hatt den jeg har nå i godt over 2 år. Er veldig fornøyd med at den har holdt seg såpass lenge - men lås-tasten har ikke fungert på et halvt år, er elendlig lite minneplass, den har en tendens til å plutselig skru seg av og henger seg ganske ofte opp. Hadde trengt en ny mobil, men har ikke råd for øyeblikket til å kjøpe meg en ny, derfor har jeg utrolig lyst til å vinne denne konkurransen :-)

Både spm 1 & 2 er besvart ovenfor.

selmaborch@hotmail.com

Henriette

01.12.2014 kl.21:23

Hei :) Jeg har faktisk sittet å sett på reviews på youtube på akkuratt den telefonen i dag! Vurderer sterkt å kjøpe den! Eneste jeg syntes er litt kjedelig er at jeg må bestille den på nett og at jeg ikke får sett på den i butikken.. Står mellom den og Iphone 6, men blir nok den i og med at den er dobbelt så billig, hehe.

Jeg kan gjerne bli med på konkurransen din uansett, å vinne den hadde jo vært enda mer supert! Nå har jeg Iphone 4 og den har jeg hatt i tre år nå.. Liker å bruke ting til de ikke funker lenger. Det jeg syntes er dårlig med mobilen jeg har nå, er helt klart batteritiden. Må lade den to ganger om dagen omtrent. Også må jeg kjøpe ny nå pga den er ødelagt der du putter øretelefoner, så jeg får ikke hørt på musikk med den..

Ha en forsatt fin kveld:)

Adna

01.12.2014 kl.21:32

Hei :-)

Jeg har iphone 4s. Alle mine telefoner de siste 5 årene kanskje har vært iphone. Jeg vurderer å kjøpe en iphone 5, men denne her høres mye mer rimligere ut. Hvor kult hadde det ikke vært å ha en telefon som er unik, billigere og sikkert bedre på mange måter? Min telefon har knust skjerm, både foran og bak. Dette er noe som jeg synes er dårlig med iphone, det faktumet at skjermen knuser veldig lett + det at batteriet ikke holder ut lenge. I tillegg funker ikke det hullet til øreprobbene og den skrur seg av med engang jeg går ut i kulden. Som om det ikke var nok så funker neste ikke "hjem" knappen heller. Litt av en telefon hehe.

Jeg kunne tenkt meg å prøve ut denne. Det høres veldig fin ut og er mye finere en enn Iphone faktisk. Det er nok på tide med en telefon og denne har alle de kvalifikasjonene jeg ser etter :-) Håper jeg vinner hehe.

Mail: adnaarifovic@hotmail.com

Gina Langnes

01.12.2014 kl.21:38

1. Hvilken telefon har du nå, og er det noe med den som du ikke synes fungerer så bra?

Jeg har en iphone 4, med knust skjerm..Den skrur seg av hvis jeg prøver å gjøre to ting på en gang, f.eks ta et bilde mens jeg hører på musikk, og den må lades 3-4 ganger om dagen. Av/på knappen sitter fast så jeg må bruke en kniv eller noe annet skarpt og lirke inn under knappen, hvis jeg skal få skrudd den av. Den har også en vannskade i nedre venstre hjørne, så det er en svart flekk der, noe som er veldig irriterende når jeg skal skrive meldinger.

2. Hvorfor skal nettopp du vinne telefonen?

Jeg er veldig avhengig av å være tilgjengelig på mobil, så det hadde vært kjempe herlig å ha en mobil som fungerte litt bedre enn den jeg har nå gjør. Mesteparten av familien og vennene mine bor i Nord-Norge, derfor er det viktig for meg å ha en mobil som fungerer sånn at jeg kan fortsette å holde kontakt med dem. Alle pengene mine går til skole, mat og førekort, så en ny mobil er ikke noe jeg kan ta meg råd til akkurat nå.

gina.pl@hotmail.com

saule

01.12.2014 kl.21:40

1.Jeg har samsung s2. Batteriet er dårlig og telefonen henger seg opp og ofte bare skrur seg av.

2. Jeg har lyst til å vinne fordi jeg hatt hatt telefonen min i 2 år nå og det er på tide med en oppdatering. Jeg har lenge vurdert å kjøpe en ny telefon og det hadde vært spennende å prøve et nytt merke.

Hanna

01.12.2014 kl.21:50

1. Jeg har en Samsung galaxy S4 active. Telefonen henger seg opp og det er så godt som umulig å screenshotte med den. Jeg må lade den to ganger om dagen, og mobilen bruker utrolig lang tid på å lade seg opp.

2. Jeg vil vinne denne mobilen fordi jeg synes det er spennende med nye merker. I tillegg har jeg lenge vurdert å kjøpe meg en iPhone, men da den koster mer enn jeg har råd til, har ikke det blitt noe av. Det hadde dermed vært spennende å få prøvd ut denne nye tlf som er tilnærmet like iPhone med unntak av at det er Android.

hanna_angelgirl@hotmail.com

Sara Undrum

01.12.2014 kl.21:59

1. Jeg har en iPhone 5s. Denne fungerte veldig bra akkurat når jeg fikk den, men nå er batteriet veldig dårlig på den og må som du sa ta med meg ladekabel over alt. Touchen slutter også å fungere noen ganger, så jeg må låse og låse opp mobilen for at den skal funke igjen. Dette kan være veldig irriterende hvis jeg holder på med noe.

2. Jeg har veldig lyst til å prøve ut denne mobilen fordi jeg syns apple kan være litt ensforming og adroid virker faktisk som at det fungerer mye bedre, og det hadde vært veldig gøy og prøve ut det og en helt ny mobil. Iphoner går også veldig fort i stykker, min har knust mange ganger og det koster masse og reparere de.

sara.undrum@hotmail.com

Emilie

01.12.2014 kl.22:01

Jeg har en iphone 5. Har hatt den i over to år så den er blitt ganske slitt! Batteriet er kjempe dårlig, skjermen er full av riper og touchen er dårlig. Knappene fungerer ikke. Og den slår seg av hele tiden, veldig irriterende.

Problemet er at dette var den siste mobilen jeg fikk, siden den var såpass dyr. Foreldrene mine er ikke steinrike, så jeg hadde ikke fått en mobil i bursdag eller jul. Her går grensen på rundt 1000kr. Jeg har ihverfall ikke råd til noe ny mobil, og vil ta en evighet å spare til det. Hadde vært veldig kult å prøve ut et nytt merke, siden alle trossalt har iphone. Jeg har også bruk for en telefon siden jeg er en del borte. Har også ALDRI vunnet mer en 50kr på skrapelodd, så hadde vært kult å vinne!

Emilieee@live.no

Jannet

01.12.2014 kl.22:06

epost: pakistani.kuriii@gmail.

Grunnen til at jeg håper å vinne den er rett og slett for å gi bort som gave til min bestevenninne. hun mistet nylig sin far og moren har generelt dårlig råd.

fint å kunne glede noen på juletider

Arati

01.12.2014 kl.22:10

1. Hvilken telefon har du nå, og er det noe med den som du ikke synes fungerer så bra?

Jeg har iphone 5 nå, problemet med den er at lyden ikke fungerer på noen apper og av\på knappen fungerer ikke, i tillegg til dette har jeg samme problem som deg, batteriet er svært dårlig og telefonen kan finne på å stoppe helt plutselig når jeg virkelig trenger den. ellers syns jeg iphone er helt greit men ville vært gøy å prøve noe nytt.

2. Hvorfor skal nettopp du vinne telefonen?

Jeg har ikke noe spesiell magisk grunn, men jeg har rett og slett lyst på en telefon som fungerer som jeg får brukt uten at den plutselig stopper. i tillegg så tviler jeg sterkt på at jeg kommer til å få en ny mobil i nærmeste fremtid med tanke på at iphonen jeg har er svært ny.jeg og også lyst til å prøve noe annet en apple sine iphoner siden jeg føler jeg har "bunddet" meg til iphone

Lina

01.12.2014 kl.22:11

Har en iphone 4s som er over 2 år gammel. Har skiftet batteri en gang, men det er fortsatt sykt dårlig. Den er også veldig treg, og blir hele tiden tom for lafringsplass.. Jeg har veldig lyst på en ny mobil, men pengene strekker ikke til. Er fattig student og bor på hybel, så mat og husleie blir nok første prioritet en lang stund fremover.

Shangavi

01.12.2014 kl.22:13

Har en Iphone 5, det som er dårlig med den er det som du snakte om, at det må lades hele tiden, og at det er veldig lett å knuse skjermen haha. Jeg syns jeg fortjene denne for min iphone er knust i 1000 biten og kan ikke ta bilder og har dessverre ikke råd til ny mobil nå.

shangavi96@hotmail.com

Pernille

01.12.2014 kl.22:16

1. Har en iPhone 4s. Begynnere å bli gamel 2 og et halvt år eller noe. Henger seg opp, skrur seg av ikke ofte med en gang i blant. Den må lades hver dag.

2. Lyst til å prøve noe annet, brukt opp pengene mine på kamera eller ikke alle men masse. Så har ikke råd til en ny telefon akkurat nå. Så får jeg ikke ny telefon akkurat fra foreldrene mine betaler for en ny selv.

Pernille_96@live.no

Kristine H

01.12.2014 kl.22:16

1. For øyeblikket har jeg Iphone 4, den har jeg hatt de siste 3 årene. Det er en del ting som fungerer så bra med den for å si det sånn... Mobilen har lite batteritid og slår seg av og på i kulden ettersom den er veldig følsom ovenfor minusgrader, dette er jo veldig kjipt siden vi går mot en kaldere årstid. Dette gjelder også når jeg går på tur på fjellet og er oppe i store høyder med mye fuktighet. Hvis det skjer noe og jeg trenger hjelp, kan jeg risikerer å ikke få hjelp.

2. Jeg vil gjerne vinne denne telefonen fordi jeg gjerne vil bytte over til noe annet. Har hatt iphone så lenge jeg kan huske, og vil egentlig teste ut noe nytt. Har lenge tenkt på å kjøpe ny mobil, men har ikke økonomi nok til å prioritere dette ettersom jeg studerer fulltid og ikke tjener så mye penger.

khylseng@gmail.com

Mina Østby

01.12.2014 kl.22:17

Jeg vil gjerne vinne en sånn og gi min mamma den i julegave!

1. Hun har en veldig gammel iPhone 4 som ikke fungerer særlig bra!! Hun klager hele tiden på hvor ofte kontaktene på telefonen blir borte! Den er også veldig treg!

2. Jeg syntes jeg burde vinne siden mamma fortjener å vinne den så utrolig mye! Hun stiller alltid opp for alle i familien og jeg syntes det hadde vært utrolig stas og kunne gi mamma en så "stor og dyr" gave!

Mina.ostby@gmail.com

Maren

01.12.2014 kl.22:22

1) Min iPhone er helt klikk! Hjemknappen er ødelagt, skjermen er knust, det funker ikke ringe med den, batteriet er kjempe dårlig, den skrur seg av på 20%!

2) Jeg har lenge vurdert å kjøpe en ny siden min faktisk ikke funker! Men når man er student rekker ikke alltid lommeboken til! Min funker rett og slett ikke, og jeg trenger en ny..

Amalie

01.12.2014 kl.22:45

1: Jeg har IPhone 4S og er ikke fornøyd i det hele tatt! Har sendt inn mobilen min nærmere 5 ganger nå og er på vippet til å skifte ut apple produktene for godt, nesten! Det er alltid noe fysiske problemer på de mobilene jeg får, som ikke går an å fikse, så er det ikke annet valg enn å sende de inn bare èn måned etter at jeg har sendt den inn.. Er så utrolig lei av dårlig bildekvalitet, spesielt i mørket, og så må jeg ikke glemme at strømkvaliteten er helt latterlig dårlig. IPhonen klikker også hele tiden, så jeg må restarte den og det har jeg ikke alltid like god tid til.. Bildekvaliteten og strøm på mobilen er noe jeg spesielt ønsker skulle vært bedre, særlig fordi jeg er helt avhengig av å legge ut noe på instagram og generelt sosiale medier. Kanskje vi kunne startet en ny trend med denne mobilen som kan vinnes? Noe litt utenom det vanlige, skikkelig kult! Håper jeg vinner, for det hadde vært ubeskrivelig herlig! Kunne trengt noe annet enn APPLE!

2: Jeg har tenkt lenge på å skaffe meg en annen mobil enn Iphone, så dette hadde vært en fantastisk fin mulighet til å oppdage en ny og bedre mobil. Er sikker på at jeg har kommet til å bli positivt overrasket uansett, for denne høres mye bedre ut en apple produktene!

01.12.2014 kl.22:47

Jeg vil gjerne vinne slik at jeg kan gi den i julegave til min far.

1) Han har for øyeblikket en gammel htc, som han arvet av meg for snart 4 år siden noe som sier seg selv at den synger på siste verset. Han er dessverre blitt syk og sykemeldt, og har vært ute av jobb lenge. Derfor tar han seg ikke råd til en ny tlf, selv om jeg vet at han har veldig lyst på.

2) Han er en av de mest fantastiske personene jeg kjenner, og det at han er blitt syk og ikke lenger kan jobbe er så ufattelig vondt. Jeg ønsker å kunne gi han en julegave jeg vet han kommer til å like, og overraske han med en gave som han ikke forventer. Det hadde vært så utrolig herlig å kunne gjøre det for han, han som gjør alt for at jeg skal ha det bra!

Hedda

01.12.2014 kl.23:00

Nå har jeg iPhone 5s, og er veldig fornøyd med den. Grunnen til at jeg ønsker å vinne, er ikke for å beholde premien selv. Jeg vil overraske min fantastiske søster med en ny og bedre telefon til jul. Da håper jeg hun vil bli glad! Hun trenger en ny en, og det ville vært meg en ære å gi henne en fin premie for å være en fantastisk søster, datter og venn<3

Sigrid

01.12.2014 kl.23:02

Jeg ønsker å gi denne telefonen til lillebroren min, rett og slett fordi han fortjener det. Han har en LG fra før, og den fungerer minimalt. Batteritiden er dårlig, og skjermen er knust flere steder.

Rakel V. Haug

01.12.2014 kl.23:04

For øyeblikket har jeg en IPhone5 med et kjempedårlig batteri, små riper over alt, dårlige oppdateringer som bare tar masse plass og.. Nei den har bare begynt å bli sikkelig treig :/

I tillegg hadde det vært så syykt digg å slippe å kjøpe flere av de laderene til Apple som bli ødelagt av ingenting.. Pappa holder på å klikke 😂 Morsomt, men ikke morsomt..

Hadde vært utrolig kult! :))

Thatsanee

01.12.2014 kl.23:23

1. Den telefon jeg har nå er Samsung Galaxy Win. For å være helt ærlig så er den min aller første touch telefon som jeg fikk av mamma for noen år siden som hun kjøpte i Thailand som er veldig billig (mulig den er fake). Så denne telefon er ikke så bra som jeg hadde trodd. For det første så har den utroolig dårlig kvalitet på begge kameraene! Bildene blir bare dårlig, spesielt i mørke lys. Også når jeg skal ta film på Snapchat f.eks så ser man nesten ikke hva som er på video, fordi det er så dårlig kvalitet og mørk. Og for det andre denne, telefon vil ikke spille av videoer på Snapchat eller vine. Noe som irriterer meg veldig. Denne telefon går også veldig fort tomt for strøm, den er treg, du må touche skjermen ganske hard for at det skal funke, hvis jeg er for eks på Snapchat og plutselig ble den borte, og det skjer på alle appene, også kan plutselig telefonen slå av uten at jeg gjør noe med den.

Disse er de problemene som irriter over meg mest. Og er selvfølgelig mer som jeg ikke like med den telefon.

2. Jeg vil vinne denne telefonen fordi jeg har aldri hatt en iphone før. jeg har aldri hatt råd til en iphone selv. Så jeg ønske å vinne denne iphone, og vil teste ut en ny produkt som jeg har aldri prøvd før. Jeg ville vært kjempe glad hvis jeg vinner den iphone, og sikkert den beste julegave jeg har fått.

Adele Hestnes

01.12.2014 kl.23:25

Nå så har jeg iPhone 4 og den er blitt utrolig klikk, har dårlig kamera og batteriet går ut med en gang! Derfor ønsker jeg meg virkelig å vinne for har har ikke råd til å kjøpe en telefon selv og kommer heller ikke til å få en så dyr ting i julegave!

Janne

01.12.2014 kl.23:38

1. Hvilken telefon har du nå, og er det noe med den som du ikke synes fungerer så bra? Jeg har en gammel,liten samsung som jeg har hatt i to år nå. Den klikker ofte slik at jeg ikke får sendt meldinger og ringt når jeg behøver det, og jeg har ikke front kamera på den.

2. Hvorfor skal nettopp du vinne telefonen? Jeg vil gjerne vinne denne telefonen fordi jeg ikke har råd til å kjøpe meg en ny selv om jeg trenger det egentlig, men jeg unner såklart alle å vinne da,hehe. min epost er: jannees96@hotmail.com. krysser fingrene!

Aisha

01.12.2014 kl.23:42

Jeg har en iphone 4.

Ønsker å vinne denne, å gi den til min kjære mamma som fortsatt har en gammel nokia mobil.

01.12.2014 kl.23:50

jeg har samsung galxy s2, den blir slått av og på av seg selv og ingenting fungerer i den eller ikke alle appa, battieret blir tomt for fort og laderen fungerer ikke, så jeg har prøvd med andre ladere men det fungert ikk og den har vært sånn for 1 og halv år, og dessverre no har ingen mobil og har vært det i ca 3 måneder. :( jeg får ikke en ny mobil før neste mai te bursdagen min.

Elida Sophie Monsen

01.12.2014 kl.23:51

1. Hvilken telefon har du nå, og er det noe med den som du ikke synes fungerer så bra?

Jeg har telefonen Iphone 5. Den fikk jeg til jul for 3 år siden. Den fungerer, men er til tider svært hakkete(En app , kan plutselig avsluttes). Ellers er kameraet litt skurrette, fokuserer mindre en før.

2. Hvorfor skal nettopp du vinne telefonen?

Det hadde vært kjekt å prøve en nyere versjon av Iphone. Jeg er personlig lei av min telefon, siden jeg har hatt den samme i 3 år, og vil liksom ha noe helt nytt. Har ikke råd til å kjøpe nytt selv.

E-post: elida_monsen@hotmail.com

01.12.2014 kl.23:52

jeg har samsung galxy s2, den blir slått av og på av seg selv og ingenting fungerer i den eller ikke alle appa, battieret blir tomt for fort og laderen fungerer ikke, så jeg har prøvd med andre ladere men det fungert ikk og den har vært sånn for 1 og halv år, og dessverre no har ingen mobil og har vært det i ca 3 måneder. :( jeg får ikke en ny mobil før neste mai te bursdagen min.

e-post: noor.99@live.co.uk

Malin s

01.12.2014 kl.23:59

1. Har iPhone 5s. Dårlig batteritid, klikker en del og hopper ut av programmene jeg eg på, veldig irriterende

2. For jeg vil prøve noe nytt enn Apple, og trenger ny tlf.

Julia

02.12.2014 kl.00:03

1. Min nåværende telefon er en iphone 4. Den er veldig knust både bak og foran, og deksel/skjermen bak på telefonen er helt løs så jeg måtte teipe den. Mobilen klikker hele tiden. Den avslutter apper av seg selv, skrur seg av helt tilfeldig og det er veldig dårlig batteritid på den.

2. Jeg ønsker meg den fordi jeg trenger rett og slett en ny telefon, og jeg stoler vanligvis ikke på å gå for noe annet en iphone hvis jeg skal kjøpe den selv. I tillegg rundt juletider så har jeg ikke noe penger til å kjøpe ny mobil. Men hvis jeg hadde vunnet den så hadde jeg hvert veldig takknemlig!

julia.ambro.riis@gmail.com

Katrine

02.12.2014 kl.00:36

Jeg har iPhone 5, og den fungerer ikke helt som den skal. Den henger seg stadig opp, får ikke sett på filmer i safari, instagram eller på Facebook, plutselig får jeg opp melding om at jeg ikke har sim kort i, noe jeg har og når telefonen blir varm blinker skjermen min i masse forskjellige farger. Jeg syntes jeg skal vinne fordi jeg nettopp har mistet jobben min og ikke har penger til å kjøpe meg en telefon som jeg ikke blir helt sprø av!

katrineask@kebas.no

Ingelin :-)

02.12.2014 kl.04:49

Jeg har selv en iPhone 5s som jeg fikk litt før jul i fjor, men hvor hele fronten er knust. Det mangler biter oppe ved høyre siden av telefonen noe som gjør at det fort kan komme støv å annet inn i telefonen. Egentlig er jeg veldig fornøyd med iPhone, men merker at laderene er veldig dårlige og jeg er allerde på min 5 lader! I tillegg "klikker" telefonen litt for ofte å gjør at blant annet WIFI funker veldig dårlig, og at jeg apper som f.eks facebook "kortslutter". Ettersom jeg ikke har råd til å fikse min telefon eller kjøpe en ny, ville det vært en kjempefin mulighet å fått prøvd en ny telefon:-) Når sant skal sies vil jeg ikke si at jeg fortjener telefonen mer enn andre og ønsker alle lykke til! :-)

Nadia

02.12.2014 kl.06:20

Jeg har en Samsung corby som jeg fikk for omtrent fire år siden. Det jeg ikke liker ved telefoenen min er at den ikke kan koble seg til trådløst nett. Kamera er veldig dårlig, bildekvaliteten er på 2 megapiksler. Den har mimimalt med lagringsplass, og derfor kan jeg ha minimalt med filer på mobilen (musikk osv).

Jeg vil gjerne vinne fordi jeg vil ha en telefon med nye funksjoner, slik at jeg kan skaffe meg applikasjoner og ta fine bilder med mobilen. Hjemme har vi en stasjonær pc som alltid er opptatt, og da hadde vært fint å bruke mobilen ettersom at den har trådløst nett. En mobil med ekstra lagrings plass hadde vært fint slik at jeg kan laste ned musikk, istedet for å bruke min mors mobil til trening. Det hadde vært en superfin julgave, som kan komme meg til stor nytte!

Liv

02.12.2014 kl.08:40

Jeg har en iPhone 5c som fungere dorlig fordi den er knust. Det er 3 gangen jeg har fikset den fordi den knuser så innmari lett, noe dom har koster meg masse penger. Jeg burde vinne denne mobilen fordi den jeg har nå er min 6 iPhone på et år og jeg har gitt helt opp på Apple..

Elise Stenfeldt

02.12.2014 kl.09:02

Jeg har en vanlig iPhone 5, men den er fullstendig knust og det er fullt av svarte prikker på skjermen pga fuktighet mellom de knuste sprekkene i skjermen. Planen er å kjøpe ny, men det er så altfor dyrt, så å vinne dette hadde hjulpet meg utrolig mye på økonomien!

Elise_jenten@hotmail.com

Tine

02.12.2014 kl.09:14

Jeg har iphone 4. Den begynner å bli veldig sliten. Har lyst til å kjøpe ny tlf, men de er så dyre. Håper jeg vinner da det hadde hjulpet mye og hadde vært en fin julegave:)

seedra

02.12.2014 kl.09:27

Jeg har en Samsung galaxy 4s. jeg har ikke lyd på den.

seedrakhan@Outlook.com

Amanda

02.12.2014 kl.09:38

1. Hvilken telefon har du nå, og er det noe med den som du ikke synes fungerer så bra?

Har iphone 4, har hatt den i en del år nå og den er helt knust foran, og er skikkelig treg og fungerer dårlig...

2. Hvorfor skal nettopp du vinne telefonen?

For jeg trenger en ny mobil, men har ikke råd til en akkurat nå, så hadde vært kjekt å vunnet denne :)

Benedikte Katrin Hansen

02.12.2014 kl.10:28

Jeg har en iPhone 5s, men jeg er fornøyd med den..

Jeg har lyst på denne telefonen fordi kjæresten min trenger ny telefon, han har vært uten i snart et år og det er umulig å få kontakt utenom facebook og det er veldig kjipt..

Jovana - xxxlovexxx

02.12.2014 kl.10:32

Hei! Jeg har en ophone 5 som er til å bli gærn av. Hvis jeg går tom for strøm (noe som kan skje når som helst pga det dårlige batteriet..), så skrus tlf av. Og om den skrues av, så får jeg ikke skrudd den på igjen før en uke etterpå, etter at noen endelig har klart å ordne den. Da blir det masse tull med itunes, og selve batteriet detter ut og mye rart..Og det er så irriterende! haha

Jeg bare trenger en ny telefon :) Nå har jeg 15 000 å betale igjen av lappen, så ny tlf er desverre ikke første prioritet enda.. :)

jovanatr@hotmail.com

Caroline

02.12.2014 kl.12:38

Carolinekobbeltvedt@hotmail.com

Jeg har iPhone 5s og er ikke særlig fornøyd med den. Jeg synes den bare blir dårligere og dårligere for hver dag som går. Dessverre! Kameraet funker ikke like bra som det gjorde, apper blir treigere og dessverre funker det ikke å gjennopprette tlf heller.

Jeg håper veldig på å vinne denne smartphonen, hadde vært helt perfekt, hadde sluppet å dradd med meg den treige tlf som nesten ikke kan ringes med engang..

Susanna

02.12.2014 kl.12:49

Hei.

Kjæresten min studerer i utlandet og har per dags dato en gammel htc som synger på sitt siste vers.. Med tanke på at vi holder mye kontakt på mobil gjør dette alt litt vanskelig med tanke på mobilen hans. Derfor syns jeg dette hadde vært en perfekt julegave til han.

Jeg har selv en iphone 5s

Linn Andrea

02.12.2014 kl.13:23

1. Jeg har alltid hatt Iphone, og har nå Iphone5s. Skjermene knuser utrolig lett, og skjermen jeg har på nå skjærer jeg meg på da jeg skal skrive meldinger. Glasset fra skjermen detter av hele tiden, og småe biter detter av. Laderene blir utrolig fort ødelagt og jeg må sikkert kjøp 2-3-4 ladere hvert halve år.

2.Jeg vil vinne pga jeg ikke har råd til å kjøpe min egen og jeg vil ikke skjære meg lenger, haha

KHadija

02.12.2014 kl.14:56

1. Jeg har alltid hatt iPhone fordi jeg har vært stor faan osv. Men nå som den klikker enkelte ganger, slår seg av rundt 60% og er liten vil jeg bytte til ny telefon. jeg har iPhone 4. Derfor blir jeg mobba for det også. Litt rart, men jeg skjønner det når alle har den nyeste versjonen av iPhone. Jeg har alltid tenkt til å kjøpe ny iPhone men man har ikke alltid råd. Iphonen min treig noen ganger osv.

2. Hvorfor jeg burde få den? Hmm.. Det som er at jeg blir plaget for å ha denne telefonene. Folk blikker osv. Og for å unngå det vil jeg ha en slik tlf som du tilbyr. Det andre er at jeg får mobilen gratis. Som er et stort pluss. Som du sier er den raskere, lite bruk av strøm osv. En slik tlf har jeg ønsket lenge. Jeg håper jeg får telefonen slik at jeg står imot plagingen fra andre medelever:)

Min adress er: Khadijasaeed@icloud.com

02.12.2014 kl.15:03

1. jeg har iPhone 4, men den har jeg hatt i snart to år.. den er ødelagt og jeg har ikke penger til å få den fikset eller å kjøpe meg ny..

2. hmm.. fortjener den vel ikke noe mer enn andre, men hadde blitt utrolig glad

Stine

02.12.2014 kl.15:26

1. Har en superknust iPhone 5

2. Siden den har begynt å rett og slett falle fra hverandre, trenger jeg en ny mobil om ikke så lenge, og på sudentbudsjett kan det nok bli litt trøblete/umulig å spare opp til en ny... Og hadde vært fint å teste ut noe annet enn iPhone også!

Merel

02.12.2014 kl.15:42

1. Hvilken telefon har du nå, og er det noe med den som du ikke synes fungerer så bra?

Jeg har en Samsung galaxy s3 mini, den ahr jeg hat i snart to år. Den fungerte bra i starten men etter hvert har bare bateriet blittt dårligere og dårligere.

2. Hvorfor skal nettopp du vinne telefonen?

Fordi telefonen fungerer ikke i det heile tat siden bateriet e så dårlig at den bare holder i noen minut som skrur den seg av. Til og me når den var 100%. Og når den da skrur seg på igjen av seg selv har den 0% igjen... Så nå har jeg godt uten mobil i snart 3 månder og trenger en mobil som folk kan få takk i meg på :)

merel.dirksen@hotmail.com

Jhavany

02.12.2014 kl.16:58

Mobilen min er nokia slide telefon som jeg kjøpte for 8 år siden, den er søt og rosafarget. Det jeg ikke liker med denne telefonen, eller jeg er veldig knyttet til den , men den er veldig gammel grunnen til det er fordi jeg sparer penger til studier og bolig. Den tar veldig dårlig bilde, og det er ikke mye plass på mobilen. Høyretasten virker ikke godt, og har blitt hard. Skulle ha gjerne sendt den på reperasjon, men den er rett og slett for gammel.

Jeg synes jeg burde vinne fordi jeg er veldig tålmodig, og tar godt vare på ting. Blant annet fordi jeg vil prøve noe, og vil gjerne få sjansen til det. Mine venninner har smarttelefoner, og når jeg får lånt dem noen ganger frister det litt med en sånn mobil. Jeg kan garantere at denne mobilen vil leve lenge med meg, og den vil komme meg til god bruk! God jul !

Helle hauknes

02.12.2014 kl.17:19

1) Jeg har nå en iphone 5, som jeg har hatt i snart 2 år. Kameraet mitt er blitt knust opp til flere ganger, så kameraet er veldig dårlig. I tillegg er batteriet blitt skadet, så det står liksom att jeg har 100% men så tar det ett kvarter så er telefonen fri for strøm. Og så har jeg utrolig mange riper både framme og bake.

2) Jeg syns jeg burde vinne fordi for det første så vil jeg prøve noe nytt (har alltid hatt iphone, så hadde vært gøy å prøve noe nytt). Men egentlig syns jeg alle skal få vinne, men hadde vært veldig gøy å vinne :)

Birgitte

02.12.2014 kl.17:36

1) Vell, har Samsung Galaxy S3. Og den suger som bare det. Utrolig dårlig batteri. Mobilen overlever ikke 2 timer engang. Så er ganske avhengig av at den skal lades hele dagen. Og kameraet er ganske så dårlig. Vennene mine klager på det hele tiden så er ganske så lei av den ja. Dårlige farger og har noen riper i kameraet så kommer tydelig frem i bildene. Har ønsket meg ny mobil til jul ifjor og til de siste bursdagene mine uten noen ny mobil i hånden :P Så klikker mobilen en del, må skru den av noen ganger for mobilen får black out noen ganger. Og touchen er ganske treg, kan ta opp til 5-8 sekunder før ann svarer. Jeg tar ikke sjansen på å kjøpe ny S3 i og med at jeg har hatt 4 telefoner av samme sort og alle har ikke overlevd.

2) Fordi jeg vil har den og trenger den! Ganske rimelig rett og slett. Det er det alle her inne tenke, den er så praktfull i tillegg til at utseende er et bonus ;) Har jo alltid ønket meg Iphone, ingen andre skulle komme i veien for dette. Før nå, nå vil jeg bare ha denne telefonen :) Så hadde vore kjempe kjekt å vinne denne telefonen.

Anonym

02.12.2014 kl.19:16

Hvilken neglelakk har du på deg? Dødsfin!

Siri Magnussen

02.12.2014 kl.19:59

Hei!

1) Nå har jeg en iphone 4 som jeg snart har hatt i 3 år, den er rett og slett et totalt vrak, rart den i det hele tatt henger sammen lenger! Den hopper ut av alle mulige apper,er helt knust, batteritiden går ut på null tid og jeg må (som deg) gå konstant rundt med lader.

Kameraet tar kun skurrete bilder (både foran og bak) noe som er utrolig dumt ettersom jeg er glad i å ta bilder.

2) Jeg trenger virkelig en ny mobil, har i lang tid bare hatt iPhone og er vel nesten på tide å prøve noe nytt! Jeg har ikke penger til å kjøpe meg en ny mobil og har dessverre ingen jobb å tjene penger på heller. Har lenge ønsket meg en ny mobil til jul, men ettersom jeg i utgangspunktet har mest lyst på en iPhone 6 og den blir dessverre for dyr. Etter jeg leste dette innlegget fikk det meg til å innse at jeg kanskje skulle ha prøvd noe nytt og da hadde dette vært den perfekte muligheten! I tillegg er det et utrolig fint og moderne utseendet på mobilen og det er jo et stort bonus, ikke minst er det jo en veldig grei pris på den også!

02.12.2014 kl.21:29

1. Hvilken telefon har du nå, og er det noe med den som du ikke synes fungerer så bra?

Samsung Win, og den har sinnsykt dårlig batteritid, batteriet hopper rundt omkring og lyden funker innimellom.

2. Hvorfor skal nettopp du vinne telefonen?

Elsker android-systemet, og denne så veldig spennende ut! Trenger et godt kamera da jeg kan ta gode bilder.

Tahira

02.12.2014 kl.21:33

Har iPhone 4, og den fungerer bra. Men jeg har klart å knuse skjermen.

Tahira_33@hotmail.com

Monica's Verden

02.12.2014 kl.21:38

#1 :) Jeg har en gammel Samsung Galaxy S2 :) Den har ett batteri som ikke holder mer en maks 10 min samtale, jeg lader den opp til 4 ganger i døgnet.

Så ja man kan vel si at den ikke er til å stole på mer, jeg må ha nød lader med meg overalt,irriterende som bare det :) Så jeg ønsker meg veldig en ny mobil :)

Å skjermen er så full i striper at det er vanskelig å se skikkelig hva som skjer på skjermen :)

Att er i bunn og grunn noe skitt med den jeg har nå, hadde den vært i tipp topp shape, så hadde den vært grei mennn det er den da altså ikke :)

#2 Hvorfor jeg skal vinne, det er det vanskeligste spørsmålet jeg får :)

Men jeg får bite tennene sammen og la det stå til :)

Jeg vil vinne, da jeg har utrolig lyst på denne mobilen, var inne på nettsiden og kikket på den og leste og leste testen hos TEK, å jeg er kjempe nysgjerrig på mobilen.

Den har ett kjempe lekkert utseende, noe som er litt viktig ( ikke vikitigst )

Men de er kjempe moro når folk ser på mobilen din og lurer på hvilken er det, eller tenker hmm den der så spennende ut :) Vi alle vil jo gjerne bli sett litt ekstra :) Ler :)

Jeg har aldri hatt råd til å kjøpe en iPhone, men denne her vil jeg si er like så lekker som 6'eren til iPhone....

Så jeg vil så vellllldig gjerne ha denne :) Den ser lekker ut, den har ett kjempe bra kamera, både bak og fremme :) Å kamera er viktig, jeg liker godt å ta bilder over alt, så bra kamera det vil jeg ha :D Skjermen på Honor 6 er krystall klar :) Supert :)

Å ja testene er positive, så jeg ønsker meg den bare enda mer

Så jeg vil gjerne ha telefonen, da jeg trenger en ny, jeg vil ha noe som ikke alle har.

Jeg vil bli kjempe glad, vil bli den beste julegaven i 2014:

Jeg ville ha satt veldig pris på mobilen, å dermed tatt godt vare på den.

Å jeg ville vært kjempe takknemlig for den.

SÅ alt jeg kan gjøre nå er vel å håpe at lykken vil smile til meg, for engangs skyld.

Hadde gjort hele desember mnd for meg.

Jeg krysser alt jeg har håper og ønsker :)

Å vil ønske deg en kjempe fin Adventstid videre, å ønske deg en fin Desember mnd.

Håper du vil velge meg :D

Hilsen Monica

Anne

02.12.2014 kl.22:11

For øyeblikket har jeg en samsung S2, som jeg har arvet etter min bror. Er ganske fornøyd med den selv om den er gammel. Det eneste er at batteritiden ikke varer så lenge, og har hatt litt problemer med den. Grunnen til at jeg vil vinne Honor 6 er hovedsaklig fordi min mor trenger en ny mobil. Føler ikke jeg kan klage på min samsung, når hun har en sony ericsson "flipp åpne-lukke" mobil. Synes moren min fortjener en flott gave til jul, og tror hun virkelig hadde satt pris på en smarttelefon.

Shanice Pedersen

02.12.2014 kl.23:26

Hei! :-)

Jeg har en Iphone 5s nå. Jeg ønsker meg veldig gjerne en ny telefon da jeg klarte å miste den ut av bilen, da fikk jeg en stor ripe på skjermen og den har etterhvert sprukket opp... Akkurat nå har jeg ikke råd til å kjøpe meg ny, så da prøver jeg vinnerlykken! Er veldig klar for å teste ut noe annet en Iphone uansett!! :)

pedersen_shanice@hotmail.com

anna bekkmo

03.12.2014 kl.00:14

annah1bekkmo@live.no

Har en iphone 4 no, den e knust forran og bak, har dårlig batteritid, dårlig bildekvalitet og klikke av og til, håpe æ vinn fordi æ rett og slett treng en ny tlf, har ikke råd til det skjøll å vet allerede at æ ikke får det i julegave :)

PIA HOLMEN

03.12.2014 kl.00:40

Jeg har en Iphone 5S nå. Jeg synes batteriet er skikkelig dårlig! Jeg må lade telefonen flere ganger daglig, så det er jeg svært misfornøyd med. Det er også irriterende at appene plutselig slutter å funke, samt at telefonen blir svært varm til tider!

Jeg vil gjerne vinne denne telefonen fordi jeg etter nyttår har tenkt å bytte til en android telefon da jeg har hørt at så mange er mer fornøyd med det enn iOS.. Jeg vurderte samsung note 3, men da jeg så innlegget ditt ville jeg heller teste denne, i og med at den er så mye billigere! Jeg hadde tenkt å kjøpe den nye telefonen min brukt, i og med at jeg er student og ikke har råd til å bruke 6000 kroner på en telefon- så denne hadde gått godt med!! :D

frkpia@hotmail.no

Melissa Marie Skjølsvik

03.12.2014 kl.02:22

1. Bruker min gamle Samsung Galaxy S3, da min nyeste Samsung Galaxy S5 ble stjålet når jeg var på ferie for noen uker siden. Er veldig fornøyd med Samsung, men den jeg bruker nå har knust skjerm og dårlig batterilevetid. I tillegg har den begynt å tulle en del den siste tiden, skrur seg av og på som den vil etc. Helt sikkert grunnet et hardt møte med et betonggulv.

2. Fordi jeg jobber som vikar og det varierer sterkt med vakter og lønn per mnd, så tjener jeg ikke godt nok til å kjøpe meg ny telefon. Ikke fikk jeg igjen på forsikringen da jeg fikk den nyeste telefonen min frastjålet heller. I tillegg hadde vært kjempegøy å prøve noe nytt, såfremt det er Android.

E-post: melissaskjoelsvik@live.no

Ayhan Maarouf

03.12.2014 kl.10:28

(1) Vibrasjonen på mobilen min fungerer ikke (iphone)

(2) Jeg vil gi min til en som ikke har råd til å kjøpe mobil, da hadde det vært gøy å få en ny selv :)

ayhan_adnan@live.no

Lene Winther

03.12.2014 kl.11:26

Hei, min iPhone 5 gikk i tusen knas for noen mnd siden. Kjæresten min var så snill at han lånte meg sin iPhone 5s og kjøpte seg ny selv! Han har nå klart å knuse sin telefon og jeg har dårlig samvittighet for at jeg sitter her med hans iPhone. Hadde satt utrolig stor pris på om jeg vant, ville da gidd den til min søte, snille kjæreste<3

Meryem

03.12.2014 kl.12:47

Eposten er meryem_tyrkia@hotmail.com

1. Jeg har en iphone 5, og det som er dårlig med det er at knappen øverst ikke funker. Har hørt at dette skjer med de fleste som har denne type telefon.

2. jeg fortjener å vinne, fordi jeg går gjennom en vanskelig tid når det er snakk om økonomien. Jeg må jobbe hardt fysisk ut i arbeidslivet, samtidig som jeg har skole vedsiden av. Det hjelper ikke å skade med en ny telefon som denne.

Anette

03.12.2014 kl.14:14

1. Jeg har iPhone 5s, men er ikke så fornøyd med batteritiden på iPhone..

2. ...derfor vil jeg prøve en ny telefon (som ikke er samsung)

:-)

Stine Fjeldsrud Karlsen

03.12.2014 kl.14:38

Stine Fjeldsrud Karlsen

stinefk@outlook.com

1. Jeg har Iphone 5! Den har knust glass, dårlig batterikapasitet og begynner å bli treig.

2. Jeg vil vinne denne telefonen fordi jeg trenger ny telefon, ettersom den andre en knust - og jeg har absolutt ikke penger til dette. Jeg har også lyst til å prøve ut noe nytt, ettersom jeg har hatt Apple i ganske mange år nå! :)

Anon

03.12.2014 kl.15:37

1. I skrivende stund har jeg ingen mobiltelefon. Etter ett hardt fall i forrige uke og dårlig behandling har min telefon reist til mobilhimmelen.

2. Jeg vil vinne denne telefonen ettersom jeg virkelig trenger en telefon akkurat nå. Har holdt meg til apple sine produkter i flere år, men de oppnår dessverre ikke toppkarakter hos meg. Ekstrakostnader som nye ladere, reparasjon deler som svikter og knuste skjermer er ikke lett unngåelig. Har alltid hatt ønske om å prøve ut nye merker innenfor teknologi, men har vært redd for at de ikke møter forventningene mine. Å vinne en telefon hadde derfor passet meg utmerket godt.

Grete Holte

03.12.2014 kl.15:43

Hei! :-)

1. Jeg har i dag en iPhone 5, problemet med denne er at batteritiden er kort, noe som gjør at jeg er "redd" for å bruke telefonen for mye i frykt for at jeg ikke skal ha strøm på den når jeg trenger det.. I tillegg henger den seg opp, slår seg av av seg selv og "hopper" ut av programmer helt uten videre!

2. Jeg mener jeg burde vinne denne telefonen på grunn av at jeg vet å sette pris på ting. I tillegg er det på høy tid med en ny telefon mtp problemene jeg nevnte over! :-) Og sist men ikke minst, det hadde vært en SUPER julegave

greteholte@live.no

Tine

03.12.2014 kl.17:16

Hei:)

Jeg har en iphone 4 med knust skjerm har ikke råd til å kjøpe ny tlf. Hadde derfor vært en utrolig fin julegave å kunne vinne en ny tlf.

lene

03.12.2014 kl.17:40

1. iphone, fordi den er helt klikk. og lever sitt eget liv, og at batteriet er så utrolig dårlig.

2. Fordi det som står over, og pga den er knus! Og dette er den perfekte julegave, siden vi ikke har råd å kjøpe ny!

Julie

03.12.2014 kl.18:36

Jeg har Iphone 5s for øyeblikket, og har tidligere hatt Iphone 4s. Jeg er egentlig også en person som er glad i apple produktene, men føler allikevel det er så mye styr med dem. Det jeg ikke liker er at batteriet går tomt på null komma niks! Den skrur seg også av og på hele tiden, og lever sitt eget liv. Så er virkelig på tide med å prøve noe nytt! Men det har jeg langt ifra penger til, hehe.

Hvorfor akkurat jeg skal vinne telefonen.. Jeg vil vel ikke akkurat skryte på meg at jeg fortjener den så mye mer enn alle andre. Alle har vel noe slit i hverdagen sin, og jeg er en av dem som kunne trengt å oppleve noe positivt disse dager for å si det slik! Hvis jeg hadde vunnet, kunne jeg også gjerne ha tenkt meg å gi den til en person som står meg veldig nær, som har hatt det veldig tøft det siste året, og som virkelig fortjener noe slikt. Jula handler jo trossalt om å glede andre!

Eposten min er: kjuliens@hotmail.no :-)

Ingrid Josefine

03.12.2014 kl.19:00

1. Jeg har iPhone 5, og den har jeg nå hatt i 2 år. Jeg har sjeldent mer enn 20 % strøm når jeg kommer hjem fra skolen, og der bruker jeg verken mobildata noe særlig, eller mobilen mye generelt. Og hvis jeg har f.eks 50% strøm og trenger å bruke mobildata, skrur mobilen seg av rett etter at jeg har skrudd det på det. Utrolig irriterende, og det er alltid vanskelig å få tak i meg, da den skrur seg av på totalt feile tidspunkt...

2. Vanskelig spørsmål å svare på uten å smiske liksom. Men, jeg vil ikke bruke en masse tusen på ny iPhone, da jeg egentlig vet at den ikke er noe bedre enn android. Jeg har ikke penger til å kjøpe ny mobil uansett, og liker ikke når mamma/pappa må kjøpe, får så dårlig samvittighet...

E-post: ingrid99josefine@hotmail.com

Veronika

03.12.2014 kl.20:37

Jeg har Sony Xperia V, som er en nokså gammel modell.. Problemet med den er aas t det er veldig lite minne, og derfor må jeg ha ekstra minnebrikke i. Men hver gang jeg må føre over bilder og filer (tungvint) så blandes alt så det er vanskelig å finne ting igjen.. Dette er jo da et stort problem, men jeg har vel ikke noen særlig bedre grunn til å vinne enn andre. Er jo lov å prøve hvertfall!😊

Veronika.minde@live.no

Marthe Prøitz

03.12.2014 kl.22:11

Hei!

Jeg har/hadde Iphone 5c, men for bare et par dager siden ble den ødelagt da jeg løp på tredemøllen. Mens jeg løp klarte jeg å dra i ledningen til øreproppene så telefonen falt ned på mølla og smalt rett i veggen bak meg. Hele skjermen falt av baksiden og er helt ødelagt. Er ganske lei av Iphone så synes Honor 6 høres ut som en utrolig bra telefon og det ville vært bra med en forandring. Dette ville vært en fin julegave :-)

mlproitz@ostfoldfk.no

Henriette

04.12.2014 kl.00:08

1. Jeg har nå iPhone 5s, er egentlig ganske fornøyd. Selv om batteritiden på den er veldig dårlig.

2. Jeg ønsker å vinne denne telefonen, ikke til meg selv, men til lillebroren min. Jeg har nå en som funker greit, og selv om jeg skulle prøvd denne ville jeg heller gitt den til broren min, rett og slett fordi han fikk telefonen sin påkjørt av en bil her om dagen. Og ettersom at det var hans første telefon så ble han veldig lei seg, og er nå redd for at han ikke får ny telefon.

Sååå jeg ønsker å vinne denne for å gjøre noen andre glad, og for å spre litt lykke i hverdagen! :)

Celine Evenstad

04.12.2014 kl.00:11

Har en knust iphone 5s. Begynner å bli ganske lei av iphone og har lyst å prøve noe nytt. Iphonen min har for øyeblikket dårlig batterikapasitet og jeg sliter med å få dekning mange plasser noe som er upraktisk når jeg skal ringe/sende meldinger. Så kan med andre ord si at iphonen min begynner å ta kveld. Så ville vært en superfin julegave istedet for at jeg må betale 5000,- eller mer for en ny telefon når jeg snart er 18 og har viktigere ting å spare til. :)

celkr.evenstad@hotmail.com

Tanja

04.12.2014 kl.11:34

Jeg har Iphone 5s, og har alltid vært fan av Iphone! Men i det siste så lader den tregt, og går fort

tom for strøm, den slår seg av på 25% noe som er svært irriterende! Jeg er student og har ikke råd til og kjøpe meg en ny telefon, så kanskje denne hadde vært midt i blinken for meg. Jeg synes jeg fortjener og vinne fordi som en student har du ikke råd til alt, spesielt ikke når du har måttet flytte for deg selv. Det er ekstra dyrt når man også må kjøpe mat og fylle på bensin. Så en liten ''treat'' hadde vært fint :)

elise valen

04.12.2014 kl.19:08

jeg er fornøyd med min mobil, men min veninne har en knust samsung mobil som er veldig treg. Så tenkte at hvis jeg vinner denne konkurransen kunne jeg gitt den til veninnen min som en ekstra julegave! da blir det lettere for meg å holde kontakten med henne ettersom vi bor 2 mil ifra hverandre. elise-valen@hotmail.com

Bonn

04.12.2014 kl.19:28

Bonn Aarsheim

bonn_96aa@hotmail.com

Nå har jeg iphone 5, og det jeg ikke liker med den er batteriet. Har hatt min i 2 år nå, og den driver å skrur seg av på 40 %. Dette irriterer meg sykt mye, da den plutselig kan ladde ut når som helst. Den varer ikke en vanlig skoledag engang! Ellers er det jo det problemet med ladder, har opplevd flere ganger at jeg ladder ut og ingen rundt meg har en lader jeg kan låne. Utrolig irriterende.

Likevel savner jeg den, skjermen knust for noen dager siden i en liten ulykke, og der for hele skjermen min. Har byttet skjermen en gang tidligere og pixlene i den nye skjermen er selvfølgelig ikke like bra som originalen. Så nå sitter jeg med en gammel HTC, som er super treg og lurer på om jeg skal kjøpe men ny iphone 5 eller satse på 5s eller 6. Det er så utrolig dyrt, og har ikke hjerte til å ønske meg det til jul med pappa og mamma :S

Kunne virkelig ha tenkt meg å prøve ut en slik en! :D

Ingrid

04.12.2014 kl.20:30

Hei, har en Iphone 4s som er kanon dårlig, framkamera og bakkamera funker ikkje å det går ikkje ann å gå innpå apper... Den har drid dårlig batteritid så eg må alltid dra rundt på lader eller nødlader. Sjermen er også helt knust å det går nesten ikkje ann å trykke på den. Hadde vert Kjempe kjekt om eg kunne vunnet den!!:)

ingridmealand@hotmail.com

Vilja Antonsen

05.12.2014 kl.08:41

1. Jeg har en Samsung Galaxy 3s og den er helt ubrukelig nå. Skjermen har blacka ut og den nekter å skru seg på. Den har også mange andre småproblemer.

2. Fordi jeg ikke er en av de som bare kan kjøpe en mobil, eller ønske meg en iPhone til jul. Jeg har ikke så mye penger og må spare lenge for å få råd til en Samsung. Og akkurat nå er jeg helt uten mobil, haha. Så hadde satt så utrolig stor pris på det.

Mona Haugland

05.12.2014 kl.12:28

1. Jeg har iPhone 5, men skjermen er helt knust, i tillegg til mange andre småproblemer, og har så dårlig økonomi at eg ikkje får fikset den:( Og det er ganske kjipt å ha en mobil hvor man så vidt ser hva man skriver når man for eksempel sender en melding. Jeg har også helt sluttet å ta bilder av meg selv for det er helt umulig å vite om bilde ble stygt eller ikke, siden jeg kun ser deler av skjermen.

2. Fordi jeg er ikkje slik at jeg bare kan kjøpe en helt ny mobil uten videre, men må kanskje spare i opptil mange år ifra småpeng jeg får ifra foreldrene mine. Så det hadde betydd utrolig mye for meg om jeg hadde vunnet denne mobilen, siden en helt knust mobil er så og si ingen mobil, iallfall i mine øyner.

Kontakt: monaa.eh@hotmail.com

Maria

05.12.2014 kl.17:15

Hei.

jeg har ikke telefon. jeg synes jeg burde vinne fordi jeg trenger virkelig en telefon.

Kristin

05.12.2014 kl.20:45

1. Jeg har iphone 5. Har hatt den i to år nå, og batteriet er helt elendig, dvs at jeg må lade den hele tiden og må alltid passe på å ikke bruke den når jeg er ute, for om den blir kald går den fra 100% i batteri til 10%... Så om det er noe jeg ikke liker er det batteriet! Låsetasten sluttet også å funke noen mnd etter jeg fikk den, så om den skrur seg av må jeg bruke laderen for å kunne slå den på igjen.

2. Pga. batteriet, låsetasten og det at jeg også har klart å knuse skjermen så har jeg uansett planer om å kjøpe ny. Siden jeg er student med dårlig råd hadde det derfor passet veldig fint å vunnet en mobil, studielånet rekker ikke så langt at det bare er å gå og kjøpe en ny om jeg føler for det.. :-)

Anine

07.12.2014 kl.21:37

Jeg har en iPhone 4 og den er pappas sin gamle. Det som er galt med den er at hjem knappen nesten ikke funker så jeg må trykket drit hardt. Den andre tingen er også at når jeg skal screenshote skrur telefonen seg av (skjermen blir sort) når jeg gjør det. Den tredje tingen er at den henger seg opp hele tiden og det er irriterende. Den fjerde tingen er fargen på bilder jeg tar. Kamerat mitt har sånn farge som ikke gjør det gøy å ta bilder. Den femte tingen er at den skrur seg av og er tom for batteri når den minuttet før hadde 40%.

Jeg burde vinne den, fordi mamma og pappa ikke vil kjøpe ny til meg så jeg ønsket meg penger til jul, men de sier: ønsk deg annet enn penger! Jeg kommer til å bruke lang tid til å spare opp nok penger, så jeg vil vinne den før.

solvar2612@osloskolen.no

Besiana

08.12.2014 kl.14:46

Besiana-k@hotmail.no

1) Jeg har en Samsung Galaxy S4 som rett og slett bestemmer når den vil funke og ikke selv. Og det jeg mener med ikke fungere er at det ikke går an å skrive eller trykke på skjermen. Og det skal jo selvfølgelig slutte å funke når jeg trenger den mest!!

2) Sier mest sannsynlig noe alle andre over her har sagt, men jeg syns jeg fortjener å vinne fordi jeg har en shitty telefon og har ikke råd til å kjøpe meg ny når jeg er student og bor for meg selv. Da prioriterer man jo selvfølgelig andre ting.

Fingers crossed!

Eva Øye

08.12.2014 kl.19:48

1) Har iphone 5, og er som mange andre knust og klikker ofte. Det verste er at det er svarte flekker på kameraet, noe som er veldig irriterendes, fordi jeg er veldig glad foto. Alle bildene jeg tar med kameraet har svarte flekker på seg

2) Jeg skal til Afrika neste år, noe jeg gleder meg veldig. Jeg har ikke råd til å kjøpe ny eller reparere den før jeg drar dit, og noe jeg gleder meg mest til er alt jeg kan ta bilder av der. Skal såklart ha med meg speilreflekskameraet mitt, men det beste hadde værrt å kunne ta bilder med telefonen, så jeg ikke må bruke så lang tid på å ta frem og stille inn kameraet, til enkle raske bilder.

Ingebjørg

09.12.2014 kl.10:44

Hei!

1. Jeg har en iPhone 5

2. Det virker veldig bortskjemt av meg å ønske en ny en kanskje, når jeg allerede har den. Jeg tør ikke ønske meg en ny mobil til jul fordi det blir for mye å be om vil jeg tro. Problemet er at mamma og pappa får omtrent aldri tak i meg fordi den ikke fungerer. Batteriet går fort ut (noe som jeg ser mange sliter med). Men det fører til stor misnøye og redsel, det forstår jeg jo! Jeg føler meg ofte redd selv uten telefon. Honor 6 ser veldig bra ut og batteriet fungerer også bra? Det hadde hjulpet utrolig mye slik at familien slipper å tro at jeg ikke bryr meg eller gidder å si ifra til dem :)

Mvh Ingebjørg

Lotte Abrahamsen

09.12.2014 kl.11:57

Nå har jeg en iPhone 5C

Jeg ønsker å vinne denne slik at jeg slipper problemer med låseknappen, og batteritiden!

Julie

09.12.2014 kl.13:24

Jeg har Nokia N8 nå. Ønsker meg så veldig ny mobil fordi den jeg har, har ikke engang vanlige apper, men spesielle Nokia-apper jeg ikke har bruk for. Dessuten er den supertreg og vanskelig å gå på nett med, tar kornete bilder og krasjer når jeg blir oppringt av andre...

Molly

09.12.2014 kl.21:02

1.) og 2.) Jeg ønsker å vinne fordi jeg i fjor gikk til innkjøp av min første iPhone.. tenkte å prøve det ville ikke skade, ettersom alle synes den var så bra, tenkte jeg det var bedre å bruke litt mer penger på en onklig mobil... men det visste seg altså at alt det styret var for ingenting, for min gamle mobil, samsung, kosta meg 500 kr, den hadde jeg i 5 år, og den var mye bedre! Mens denne, jeg betalte over 5000 kr for ingenting. Jeg sløste bort penger jeg jobbet for og ærlig så føler jeg det ikke var verdt et eneste øre. Batteriet dør sykt fort, det tar evigheter å få den til å slå seg på igjen, knappen blir ødelagt kjempefort, og mobilen klikker bestandig og stopper opp, så jeg må slå den av og på ganske ofte.

Å ikke minst er det slitsomt å finne noen med en lader som passer ens mobil, da Iphone som du også nevner har laget sine egne... føler de ikke jgør noe for å tjene kundene, men kun seg selv.

Elena

09.12.2014 kl.23:18

1) jeg har må min 2. iPhone 5 på under ett år.. Min forrige ble knust av noen andre så LCD skjermen ble ødelagt - og jeg hadde ikke råd til å betale reparasjon eller 1årsgaranti. og den jeg har nå (fikk den siden den er så ødelagt og eieren ville ikke ha den), den lader dårlig - bruker lang tid på alt. Skjermen er knust, glass faller av, jeg har to striper innpå LCD skjermen midt på tlf, den slår seg av når den er 20% - og vil ikke på igjen. Ringer folk av seg selv, den vil ikke funke skikkelig når jeg verken skriver eller blar ned skjermen - den hopper plutselig utav programmet..

2) jeg ønsker å vinne telefonen fordi jeg har ikke råd til å kjøpe ny! Jeg har utrolig mange utgifter og er bare 18 år gammel og student. Mobilen vil etterkvart ikke fungere - og da har jeg ingen i reserve.. Må i værste fall jobbe meg ihjel for en ny mobil..

Krysser fingrene !

Elise

11.12.2014 kl.16:31

1. Jeg har en gammel samsung. Jeg er verken fornøyd med batteri- eller bildekvalitet, da dette bare er en "reservetelfon".

2. Jeg har blitt frastjålet min Iphone 5 to ganger i løpet av det siste året. Og siden jeg er student er ikke akkurat kjøp av ny mobil førsteprioritet. Dette er grunnen til at jeg ønsker meg en ny telefon.

Inger Helgestad

12.12.2014 kl.17:06

1. jeg har en iphone 4s. tidlegere var jeg veldig fornøyd med den, men i det siste har den begynt å skru seg av før batteriet er oppbrukt og den begynner å bli veldig treig og kan fort henge seg opp.. i tillegg er jeg, som du nevner, avhengig av å ha med laderen over alt i og med at batteriet ikke varer særlig lenge..

2. jeg ønsker å vinne telefonen fordi jeg dessverre ikke har så mye penger til å kjøpe ny telefon selv

epost: ingerhelgestad@hotmail.com

abbe

12.12.2014 kl.21:47

Jeg har en iphone 5, og i likhet med mange så er batteritiden helt elendig. I tillegg har jeg knust skjerm og mitt neste mobilkjøp hadde neppe endt på iphone, dermed virker det supergøy å kunne teste en android så lekker som denne!

mail: abysiniak@hotmail.com

abbe

12.12.2014 kl.21:48

Jeg har en iphone 5, og i likhet med mange så er batteritiden helt elendig. I tillegg har jeg knust skjerm og mitt neste mobilkjøp hadde neppe endt på iphone, dermed virker det supergøy å kunne teste en android så lekker som denne!

mail: abysiniak@hotmail.com

Eva

13.12.2014 kl.13:27

Jeg har en gammel iphone 4s og batteriet suger - øsnker meg så mye en ny, men synes iPhone er alt for dyrt.

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits