#grafitti

  • 02.12.2014
  • 17:56God kveld ♥ I dag er det 2.desember og endelig har snøen lagt seg litt på bakken, hihi. Eller endelig og endelig, var ikke så glad for det da jeg gikk fra bussen til skolen, men nå synes jeg det er så fint! I dag brukte jeg mine nye favoritt sko Nike Air Force fra Junkyard.no. Jeg var så heldig å få de tilsendt og denne drit kule sekken, som jeg har på meg på bildene over her! Fikk masse komplimenter for den i dag og det var så deilig å ikke gå med den tunge vesken slengende rundt armen, haha! Nå skal jeg få postet bedre bilder av antrekket og så må jeg øve til historie fremføringen som er i morgen. Ses om litt!

Hva gjør dere i dag?

5 kommentarer

Marie-Madelen Bekken

02.12.2014 kl.18:08

Det var et utrolig kult antrekk, bare digger den sekken!! Nå skal jeg se på jul på Månetoppen og kose meg litt, før jeg skal lese mer til eksamen :)

Hannehm

02.12.2014 kl.21:46

i dag har jeg bare slappet av :) ha en fin kveld!

Marianne Moe

02.12.2014 kl.22:35

liker sekken! :)
For noen fine bilder av deg! Digger den sekken :-) Idag har jeg bare pakket og drevet med flytting :-)

nicolinesolberg

04.12.2014 kl.18:09

så fint innlegg :)

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits