Dropp desserten

  • 13.12.2014
  • 15:25

Riktig god lørdag, dere!

I disse tider med juleforberedelser og gaveinnkjøp til familie og venner, så finnes det dessverre alt for mange som ikke er så heldige som oss! Det er mange (meg inkludert) som ofte sukker til ekstra når det er mye skolearbeid - og at vi må stå opp så grytidlig for å gå på skolen. Mange tar skolen for gitt, og ser på den som et "nødvendig onde". Men hva med alle de barna der ute som ikke kan - eller for lov til å gå på skole? Derfor har jeg en liten oppfordring til oss:

I år har Redd Barna en julekampanje som setter fokus på hvor lite som skal til for å gi barn skolegang.Kampanjen heter «Dropp desserten!» og budskapet er som følger: Dersom du dropper bare én dessert i løpet av julefeiringen, og heller gir pengene til Redd Barna (150,-) så kan 4 barn i Kambodsja få lære å lese. Så enkelt er det. Jeg er sikker på at vi klarer å droppe i hvertfall en dessert iløpet av desember for en så viktig sak, eller hva?

Fortsatt er det nesten 60 millioner barn i verden som ikke får gå på skole. Hvis alle barn i verdens mest fattige land lærer seg å lese, vil 170 millioner mennesker løftes ut av fattigdom. Gir du utdanning, gir du håp.

Det skal altså ikke mere til. Jeg har bidratt, klikk her for å bidra du også!

 

 

4 kommentarer

andrea

13.12.2014 kl.15:29

Flott at du deler dette :) jeg skal bidra!

Eva

13.12.2014 kl.20:01

Så bra du deler denne fine kampanjen - jeg skal hvertfall droppe minst en dessert ;-)

Jlb- Janne Bodin

14.12.2014 kl.10:15

Flott innlegg! Jeg dropper mer enn gjerne desserten :-)

Christian Lystad

14.12.2014 kl.16:02

Hei Sofie Send meg en venneforespørsel

så fine bilder av deg

du er en pen jente

Hvor lenge har du blogget?

så fin blogg du har

ha en god jul

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits