loving him was red

  • 17.12.2014
  • 13:29

Repost av gammelt innlegg:

De fleste av oss har vokst opp til å tro at kjærlighet er slik som på filmer, vi er alle prinsesser som ender opp med en prins og ingen nevnte noe om hvor vanskelig kjærlighet kan være. Øhm, kan ikke huske å ha hørt noe om det liksom? Men så har det seg slik; man vokser opp, blir forelsket og finner ut at det kanskje ikke var like lett som hva historiene ga inntrykk av.

Image and video hosting by TinyPic
Jeg mener at kjærlighet er ment til også å være vanskelig, for dersom alt ville vært superlett ville det ikke føltes like ekte. Man må føle litt smerte for å kunne elske følelsen av når ting er bra, sette pris på de små og fine situasjonene rundt seg. Det er ikke ofte jeg deler personelige ting som kjæreste på bloggen og det kan ha mange grunner bak seg, som for eksempel at jeg ikke alltid har styring på hva det er som skjer, hvor jeg ligger ann osv - for hjertet? Det tenker annerledes enn hjernen. Men den største er nok at: noe personelig og fint vil jeg ikke dele med hele verden. Det er noe følsomt, sterkt og ekte som jeg vil ha for meg selv.

Image and video hosting by TinyPic
Jeg har hatt tusen sommerfugler i magen, jeg har vært lykkelig forelsket og jeg har følt ekte kjærlighet. Men, jeg har også følt hvordan det er å bli sviket, smakt på kjærlighetssorg og kjent den vonde følelsen man får når magen vrenger seg og tårene renner nedover kinnene. Men du som leser dette, vet du hva som veide mest av smerten og gleden? Gleden. Sorgen fikk meg til å innse at uansett hvor vondt noe gjør, så vil det i mine øyne være verdt det til slutt. Forstår du hva jeg mener?

Image and video hosting by TinyPic
Man vet ikke hvem man ender opp med, man vet ikke om man allerede har møtt personen eller om h*n sitter fast i trafikken på andre siden av jorden, man vet ikke om det man deler med en er ekte eller om det kun er det de kaller for puppylove. Men en ting jeg er fast bestemt på og alltid har vært, du vet det ikke før du har prøvd. Om ikke forholdet varer ut livet, ikke gråt, smil isteden. Smil for at du fikk oppleve kjærlighet og smil for at det var riktig der og da. For om man hele tiden skal gå rundt å tenke ''hva -  hvis - dersom - at'', kommer man ingen vei videre. Gjør det så enkelt som mulig: kast vekk alt som ødelegger deg og ta vare på det som gjør deg lykkelig. Ikke hold fast i noe som gir deg mer smerte enn glede, og ikke gi opp hvis du føler noe holder tilbake hjertet ditt.

Image and video hosting by TinyPic
Bare noen tanker fra min side, del gjerne historier/opplevelser eller andre tanker om dette temaet hvis dere ønsker
12 kommentarer

Ingrid

17.12.2014 kl.14:02

Er du fortsatt sammen med Ziver?

17.12.2014 kl.18:19

Elske rsånne innlegg!! SKRIV MER

Sofie Kvelland

17.12.2014 kl.18:19

Anonym: Så bra :-) Hva ønsker dere å høre mer om?

Kristian

17.12.2014 kl.18:20

er så enig i alt som står i dette innlegget, wow!

Sofie Kvelland

17.12.2014 kl.18:20

Kristian: :-D

17.12.2014 kl.21:46

Jeg likte dette innlegget så utrolig godt. Jeg kommenterer aldri, men hallo, kom tilfeldigvis over dette innlegget, og holy shit. Haha, jeg høres litt vel ivrig ut, men jeg likte dette innlegget veldig godt!

<3

17.12.2014 kl.22:02

Du er veldig sterk, elsker deg og bloggen din!<3

Kristin

17.12.2014 kl.22:48

Når jeg leste dette innlegget tenkte jeg på sangen No Angel av Beyoncé, synes den beskriver det du sier ganske bra 💖

Sofie Kvelland

18.12.2014 kl.12:01

Kristin: <3

Sofie Kvelland

18.12.2014 kl.12:02

Anonym: Tusen takk :-)

Madeleine H

18.12.2014 kl.12:44

Jeg forstår virkelig hva du skriver om! Jeg er utrolig usikker når det kommer til dette, noen gutter er utrolig forvirrende og kompliserte. Jeg vil virkelig få noe til å fungere, men akkurat nå, så er fornuften min større enn håpet, men håpet er bitte litt sterkere.. Haha, det skal ikke være lett heller! Setter veldig pris på de mer personlige innleggene dine <3

heihei

18.12.2014 kl.20:10

jeg forstår hvertfall! har følt de samme tingene, men forholdene som var lenge er de verste.. det sier jeg bare. har likt eksen min i 3 år nå, jeg går hvertfall ikke lei av han. jeg har blitt utrolig sterkere av de tingene han har såret meg med. de største problemene med gutter er at de leker hardt '' hard-to-get'' og at de skjuler følelsene sine. HUSK AT ALT ORDNER SEG FOR SNILLE PIKER :D

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits