Var det så ille?

  • 17.12.2014
  • 16:43

Den siste tiden har jeg, som dere sikkert har merket på både humøret mitt og oppdateringene mine, vært veldig nedfor. Jeg har vært veldig sur på meg selv og den sommeren som har vært, faktisk så sur og skuffet at jeg glemte hvordan den faktisk var. Den var da ikke så ille? Tidligere i dag lette jeg etter inspirasjon i bloggarkivet mitt - og plutselig havnet jeg midt i sommer månedene juni, juli og august. Jeg var for å være ærlig redd for å tenke tilbake på den tiden, men i steden for å bli trist som forventet, skjedde det noe helt annet. Jeg fikk et lite smil om munnen, begynte å le for meg selv og tenke: hvorfor angrer jeg på denne sommeren, når jeg opplevde så mye fantastisk? Det er så dumt at negative tanker ofte veier mer enn de positive, for nå ser jeg at jeg har vært mye deppa uten grunn.

Jeg merker at jeg har blitt mye mer selvstendig og klok siden sommeren. Jeg har vokst og utviklet meg til en person jeg har klart å godta og være stolt over. Jeg var aldri en jente som rømte fra problemer, men jeg ser i dag at jeg løp fra meg selv. Jeg prøvde å være en annen person og oppføre meg annerledes, gjøre andre ting og prøve noe nytt. Jeg angrer ikke på det, for det fikk meg til å skjønne hvem jeg faktisk ER og jeg er så glad for at jeg endelig har svaret på det. Jeg vet hva som er viktig og rett for meg selv og hvordan jeg ønsker å være!''Du representerer ingen andre enn deg selv, og ingen andre representerer deg. Det er DU som bestemmer hvordan person du vil være''

Det sitatet har fått meg til å tenke meg godt igjennom før jeg gjør noe, for selv om det er viktig å leve i nuet, er det også viktig å tenke på hva som vil skje i fremtiden. Er du ikke enig? Dette innlegget ble nok litt surrete, slik som resten av hodet og hjertet mitt er på denne tiden. Grunnen til at jeg poster dette innlegget er jeg usikker på, men det er vell en blanding av å lufte tankene mine og bli flinkere til å være mer åpen på bloggen. Jeg har lært mye, men jeg har mange ting jeg må lære meg. Jeg må lære meg å ikke male alt svart hvitt, for se? Jeg har vært utakknemlig og gått rundt å tenkt at året 2014? For ett dritt år. Det skulle jeg ha vært foruten. Men nå, i dag? Jeg ville faktisk ikke byttet ut noen av de fantastiske minnene, uansett hvor mye smerte jeg fikk på slutten. Så, da har i hvert fall jeg lært noe nytt i dag!
16 kommentarer

Helene - kommenterer tilbake

17.12.2014 kl.17:01

Åh, du virker som en helt fantastisk person og jeg unner deg alt godt! :-)

Ilmur Thorkelsdottir

17.12.2014 kl.17:07

Så bra du har funnet ut hvem du er! lykke til videre

17.12.2014 kl.18:15

<3

17.12.2014 kl.18:15

KJEMPE bra skrevet! Elsker sånne innlegg :-D

17.12.2014 kl.18:18

<3

Sofie Kvelland

17.12.2014 kl.18:18

Anonym: <3

Sofie Kvelland

17.12.2014 kl.18:18

Anonym: tusen takk :-D

Sofie Kvelland

17.12.2014 kl.18:18

Ilmur Thorkelsdottir: Takk det samme :-)

Sofie Kvelland

17.12.2014 kl.18:19

Helene: Utrolig hyggelig sagt!

17.12.2014 kl.18:28

Kjempebra skrevet, Sofie! Du er en vakker jente! Her er noen av mine tanker som jeg håper du vil lese! <3

"Hvem er jeg? Hvem er Gud? Hva er verden? Hva er jorda? Hva er universet? Er alt dette i det hele tatt virkelig eller er det hele en drøm? Hva skal jeg med livet? Hva bringer morgendagen? Hvor lenge skal denne smerten være med meg?

Hvor lenge vil jeg leve? Har jeg 5 uker igjen, 5 år, 10 år, 60 år eller kanskje bare 1 døgn igjen på å leve? Den tanken dreper sjelen. Hva er en sjel? Er jeg sjelen min? Vil sjelen min eksistere for alltid? Hva med døde mennesker? Hva skjer med de? Hvor er de? Lever sjelene deres? En klarsynt dame sa til meg ?skjebnen er allerede bestemt, jentami!? Hva mente hun med det? Om Gud virkelig finnes, hvorfor har jeg så mye smerte inni meg? Og om Gud har satt meg i denne situasjon for en grunn, hva er grunnen? Er det en grunn bak alt som skjer? Eller er alt tilfeldig?

Hva er en tanke? Hvorfor har det seg slik at jeg kan sitte på skolen i en norsktime, men være et helt annet sted mentalt? Hva betyr det? Er det et tegn på noe? Kanskje er fantasien og tankene der for en grunn? Kan det bety at alt vi forestiller oss er en del av vår framtid? Er det egentlig noe fortid, nåtid og framtid? Eller har vi bare funnet det opp?

Hvorfor er vi mennesker så forskjellig, men samtidig så like? Vi er jo alle mennesker, vi har alle våre problemer. Hvorfor har vi menneske en indre stemme der vi kan ha dialoger med hvem som helst?

Hvor mye viljestyrke har jeg egentlig? Er det sant det at om man virkelig vil noe så kan man klare det uansett? Hvordan? Det har jeg ikke svaret på. Jeg aner ikke hvordan jeg kan bli den personen jeg ønsker å være, men hva slags person ønsker jeg egentlig å være? Jeg vet ikke. Hvordan skal jeg finne det ut? Jeg aner ikke.

Hva med jordkloden? Jeg prøver å forestille meg det, men det er for stort. Hvordan har menneskene det andre steder i verden? Alt som er mulig å gjøre, gjør noen akkurat nå. Jeg kan ikke forstille meg det, jeg vil bare reise. Reise langt, langt bort. Møte nye mennesker og bli en bedre person. Hjelp, jeg er fanget i min egen hjerne av uendelige slitsomme tanker."

Ingvild

17.12.2014 kl.18:33

Ofte fokuserer man på de kjipe dagene, og det er de man tenker tilbake på. Men det er viktig å ikke glemme de fantatiske! :-)

17.12.2014 kl.23:16

hvorfor svarer du ikke i kommentarfeltet?

Sofie Kvelland

18.12.2014 kl.12:01

Anonym: hva skulle jeg svare på? :-)

Sofie Kvelland

18.12.2014 kl.12:02

Ingvild: Ikkesant!

Sofie Kvelland

18.12.2014 kl.12:03

Anonym: Ble utrolig inspirert av tankene dine, og det var morsomt å kjenne seg igjen! Dette er jo noe jeg kan ta opp i et innlegg også :-D

Vanessa

21.12.2014 kl.18:47

Bilde nr.2 er et av de fineste bildene jeg noen gang har sett! Og det sier jeg ikke ofte, det gir en så fin stemning, og meg en følelse av lykke. Du er virkelig så nydelig :)

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits