morning inspo

  • 21.12.2014
  • 12:59

God morgen, fine lesere! I denne helgen har jeg kost meg utrolig mye, feiringen av Amanda på fredag var velykket og det var kjempehyggelig å bli kjent med venninne hennes! En gjeng fine og flotte jenter, rett og slett :-) En annen grunn til at jeg har kost meg ekstra mye er nok fordi det endelig er ferie! Nå er alt som har med skole å gjøre ute av hodet mitt og det er så deilig å være ferdig med alt, (sorry kontaktlærer om du leser dette). I kveld er det også julebord med bussjentene, noe jeg har gledet meg til lenge nå! Hadde et stort håp om at vi skulle få det til, så når vi endelig fant et sted å være og planleggingen av mat osv ble satt i gang, ble jeg veldig fornøyd! Må jo samles med bussjentene før jul . . ♥ Kommer til å oppdatere dere med både antrekk og sminkelook senere i kveld, hvor dere får sett de nye vippene og neglene mine. Samtidig skal jeg filme hvordan jeg sminker meg, så den videobloggen kommer i løpet av uken! Høres det bra ut?

 


Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer

Henrik Sortland

21.12.2014 kl.13:07

Ha en flott dag! :-)

Utrolig fin blogg du har forresten! Jeg begynnte selv å blogge igjen etter en lang pause, og blir veldig glad om du vil ta en titt <3

RebeccaHasselgard

21.12.2014 kl.17:14

Så mye flott inspirasjon!

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits