mycalvins and more

  • 26.02.2015
  • 14:03

Hei dere! I dag har jeg vært hos legen og fått bekreftet at jeg har et eller annet virus i kroppen. Hodet verker nok en gang og jeg føler det snart er på vei til å eksplodere, derfor blir det bare en sjapp update i dag! Da jeg var i NYC tok jeg bilder av innkjøpet ettersom dagene gikk, så her får dere se innkjøp del 1 :-) Superfornøyd med alt sammen, her gikk det i det litt dyre, men med en herlig kvalitet! Er ikke ofte jeg kjøper merkeklær, så selv om det svidde litt i lommeboken synes jeg det var greit denne gangen.

Here we goo:


Er det noe jeg har fått dilla på den siste tiden, så er det sneakers. Disse skoene fra Adidas måtte jeg bare ha, med fargen sort og hvit passer de til alt! Er kjøpt i en skobutikk på Macy's og selges blant annet på Foot Locker om jeg ikke tar feil! En litt morsom ting med disse skoene er at de gjør deg 2-3 cm høyere, uten at man ser det. Dette fant jeg faktisk ut først etter at jeg hadde kjøpt dem, haha. Det ser ut som at føttene skal gli helt ned, men det stopper halveis, om dere forsto hva jeg mente nå! Perfekt til små jenter som... ♥meg♥My Calvins! Calvin Klein undertøy er en stor favoritt hos meg, kvaliteten er så god og de var til en veldig billig pris - også på Macy's!

Mine to nye favoritter fra Michael Kors. Lommebok er noe jeg virkelig trengte og denne gangen i en ordentlig kvalitet, ettersom at mine andre ''billigere'' varianter alltid blir ødelagt. Vesken har jeg siklet etter lenge, minner litt om LV sine men er såå mye billigere! Fåes kjøpt HER - brun utsolgt men finnes i hvit - brun i en litt annen utgave 2.795 HER


Nydelig hals t-skjorte i varmt og mykt stoff - denne er helt nydelig på! Fra Ralph Lauren.


Disse to langermede genserne var på salg og også i merket Ralph Lauren!

To nye babes i merket Tommy Hilfiger. Som dere kan se har det gått mye i langermet gensere, dette er noe jeg ikke hadde liggende fra før, men som er så fint til en enkel bukse eller skjørt! Disse to blir nok flittig brukt :-)

Jaggu fant jeg og mamma en liten veske på samme butikk! Denne gleder jeg meg til å bruke til sommeren, se for dere en hvit blondekjole, en fresh brunfarge og en marineblå veske. SMELT!

Hva synes dere om innkjøpet? Lik om dere ønsker del 2!

19 kommentarer

Anita

26.02.2015 kl.14:20

Så flotte sko, vekser og klær - kan du skrive noe om pris, hvor mye er det å spare etc?

Camilla i New York

26.02.2015 kl.14:45

Så mye fint! Selv har jeg veldig lyst på Calvin Klein undertøy! Tror det blir neste investering:)

Iselin Renée

26.02.2015 kl.14:48

Så mye fint :)

Marielle Kristine Eliassen

26.02.2015 kl.14:56

Superfine innkjøp :D

Bettina Løberg

26.02.2015 kl.16:40

Så utrolig mye fint du har fått deg! Elsket MK lommeboken <3

Hanne

26.02.2015 kl.17:10

Kjempefine innkjøp :-) Vil gjerne ha del II :-D

Lilli

26.02.2015 kl.17:54

Fine ting! (:

EM

26.02.2015 kl.18:34

Hvor mye kostet billettene til NY og hvor lenge før bestilte du? Kan du skrive om billetter, hotell og økonomisk?

Silje S. Lopez

26.02.2015 kl.18:53

Så utrolig mye fint :D LOVE IT

Line Leknesund

26.02.2015 kl.18:58

Så mye fint! :-)

26.02.2015 kl.19:06

Utrolig mye fint, altså :)

Må nesten bare fortelle deg hva jeg tenkte over i går kveld. Jeg har lest bloggen din en god stund, jeg synes du er utrolig flink til det du driver med. Jeg satt og tenkte på bloggnavnet ditt, og begynte å lure på hva bokstavene sto for. Jeg glemte rett og slett at s-en sto for Sofie, og begynte å tenke at den sto for Sol eller noe. For det er du virkelig, du lyser opp dagen min og mange andres. Ganske meningsløst, egentlig, men alt jeg har skrevet er helt sant. Ikke slutt og skriv.

fast leser

26.02.2015 kl.21:48

hei sofie . Jeg har noen spørsmål om linjer og jeg håper virkelig du svarer fort fordi jeg må søke snart.

jeg har tenkt å ta media linjen men jeg lurer på hvordan det er ? er det vanskelig ? kan man få lett gode karakterer? må man skrive mye? jeg lurte på hvordan tredje året er det med påbygg ? har hørt at det er såå syykt vanskelig.? håper du svarer :)

og fortell hvordan du har hatt det , altså bak kameraet . må man være foran kameraet også ? hva med oppgaver og hvordan er eksamne ?

håper ikke det ble mye men jeg sliter med å finne ut ! elsker deg :*

Sofie Kvelland

26.02.2015 kl.22:09

fast leser: Hei! Skal prøve så godt jeg kan :-D

Så spennende! Jeg vil absolutt anbefale MK linjen, om du liker å jobbe mye praksis! Det er ikke vanskelig, så lenge du har interesse for media og komunikasjon så går det strålende.
Første og andre året er det veldig mye MK, og det som er deilig er at man slipper de fleste tunge fagene som de på studie feks har. Du velger selv hva du vil fordype deg i, velger du tekst er det mye skriving, men tar du f.eks foto er det nesten ingenting! Jeg synes det var veldig lett å få gode karakterer, ettersom jeg elsket de fleste oppgavene vi fikk. Skolehverdagen er så mye mer varierende og fri, enn om man har studie, så om du liker å komme deg litt ut på ''oppdrag'', vil jeg absolutt anbefale det!

Jeg går siste året nå og merker at det er tøffere, men ikke tøffere enn hva det var i 10ene klasse for eksempel. Tror ikke påbygg er noe verre enn andre linjer, siste året er uansett mer utfordrende! Jeg har hatt det kjempe gøy de 3 årene på MK, og du velger selv om du vil stå modell/bli filmet osv, eller om du vil være personen som gjør disse tingene. Ofte er det gruppearbeid og man blir enig om det da! Jeg har vært både skuespiller og kameramann opp til fler ganger, haha :-D

Sofie Kvelland

26.02.2015 kl.22:10

Anonym: ÅÅ, dette gjorde meg utrolig glad! Kjempe hyggelig sagt av deg :-) Mine lesere er mine solstråler, hihi!

Sofie Kvelland

26.02.2015 kl.22:10

EM: Et eget innlegg om det kommer snart :-)

DIMAN DILIR

26.02.2015 kl.22:50

sååå mycket fint!
Så vanvittig mye fint du har kjøpt deg! :-D

03.03.2015 kl.22:16

Hei! Skal til new York i påska, og bare lurte på hvor dyrt det rr for klær osv i NY?for eksempel genserene fra ralph lauren? Og vet du om de selger parajumler (dunjakke) der? :)

Sofie Kvelland

04.03.2015 kl.09:44

Anonym: Jeg skal skrive om dette i NYC guiden! men kan svare sjapt nå hehe, det er ikke dyrt der, men det varierer fra butikk til butikk. Ralph Lauren var veldig billig i forhold til prisene her, det husker jeg! Om de selger parajumper er jeg usikker på, men dunjakker selges :)

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits