new in from junkyard

  • 11.03.2015
  • 14:53

God onsdag, sunshines ♥ Været for tiden i Oslo er helt amaazing, jeg storkoser meg og trives veldig i den fine temperaturen! I går fylte kjæresten år, så dagen og resten av kvelden gikk til å feire han. Overassket han med å stå utafor huset med en Limousin, tror det kom ganske uforventet haha! Men absolutt en opplevelse, vi kjørte til Operaen og senere til meg for å spise middag. Satser på at han hadde en fin bursdag :-)

Over til noe litt annet! Fikk en pakke fra Junkyard her om dagen og jeg kan ikke engang sette ord på hvor mye jeg elsker det nye innkjøpet mitt. I dette innlegget skal jeg vise frem mine nye Nike favoritter, bare SE på disse skoene da!


Jeg er målløs... De er så perfekte!! Fåes kjøpt her


Ny zip hoodie! Har siklet lenge etter en slik en, det er så fint å ha på over treningstøy i motsetning til alle de andre genserne jeg pleier å bruke.. Huff! Fåes kjøpt her!


'' A revolution in motion '' - ny tank top! Denne finnes i både hvit lik min, sort og knæsj rosa. Ønsker meg alle sammen, haha! Fåes kjøpt her

Hva synes dere om de nye tingene og hva er planene deres i dag?

6 kommentarer

Anita

11.03.2015 kl.15:42

Aww, noen DRITLEKRE sko... likte alt. :-D PS! Ser du ikke har malt veggen enda, hehe ;-)

Marielle Kristine Eliassen

11.03.2015 kl.17:07

Åh så herlig overraskelse da! :D Og elsker de nye skoene! :D

Cecilie

11.03.2015 kl.17:27

Så mye fint! Jeg skal ut å løpe i finværet - skulle gjerne hatt på de kuule skoene dine :-D

Siv

11.03.2015 kl.20:12

Åh de joggeskoene er så fiine! Har så lyst på de i enten rosa eller blå! Nike har de fineste treningskoene og klærne :) Planene mine er å få gjort unna litt lesing/studering før jeg treffer sofaen! Ha en fin kveld :)

DIMAN DILIR

11.03.2015 kl.20:50

snyggt!
Åh, høres ut som dere hadde en fin feiring! Så romantisk å dukke opp på døren med limousin da :-) Ææh, jeg elsker Nike skoene!!

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits