Sommerens must have

  • 21.06.2015
  • 16:03

Hei, alle herlige jenter der ute!
Nå tenkte jeg å tipse dere om noen utrolig fine etuier til å oppbevare bind og tamponger i - og om muligheten til å vinne en tur til London Fashion Weekend - yohooo! Mange synes jo mensen er skikkelig flaut og vil helst glemme bort hele greia. Bind og tamponger blir gjemt bort så godt det lar seg gjøre i veska. Men med disse etuiene trenger du ikke lenger være redd for at noen skal se du har med deg bind eller tamponger. Jeg synes alle etuiene er skikkelig stilige, er dere ikke enige?

Disse populære etuiene er endelig tilbake, etter stor etterspørsel. Men de har ikke kommet for å bli, dette er en limited edition. Så - get it while it's hot!
Etuiene er fra Libresse og de har bedt det britiske motegeniet Sarah Arnett om å designe sine etuier. Det ble laget fire ulike mønstre - for alle fashionistaer som vil matche og mixe med både mote og humør!

Har du også lyst på slike etuier?  Akkurat nå får du det med når du kjøper Libresse bind og tamponger, men som nevnt - det varer bare i en kort periode. I og med dette er limited edition, så ligger det jo litt i kortene at det kan komme en ny edition senere - hvilke drømmedesigner ville du da at skulle designe disse?

Konkurrer i fashion!
Ta testen til Libresse og se hvilken type fashionista du er - da er du med i konkurransen som kan ta en ekte moteelsker hele veien til London Fashion Weekend! Eller kanskje du blir en lykkelig vinner av noen gavekort. For å bli med i konkurransen trykker du på bildet eller linken her

 Hva synes dere om etuiene - og hvem vil dra til London Fashion Weekend ?

 

#libresse #etuier #design #hverdag #blogg #annonse #ssbk

6 kommentarer

mannjalife

06.06.2015 kl.15:25

Jeg bruker også bind av og til. Hva med deg? :)

Anja Beate

06.06.2015 kl.15:32

De var faktisk veldig fine! :D Hvordan fikk du tak i hele settet? :)

Cecilie

21.06.2015 kl.22:15

Elsker etuienene:-D Klarte 75% på teste, haha, ikke så verst!

Anine

23.06.2015 kl.14:18

Kjempefine etuier :-D

Sofie Kvelland

23.06.2015 kl.14:42

Anine: Ikke sant :-D

Sofie Kvelland

23.06.2015 kl.14:42

Cecilie: Flinka!

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits