Bli klar for sommeren!

  • 12.06.2015
  • 17:49Det er straks sommerferie og fantastisk vær venter rundt hjørnet. Den 1.juli reiser jeg til Athen med familien og jeg klarer nesten ikke å vente! En deilig ferie med bare avslapping, soling og ro. I år har jeg startet litt tidligere med brunfargen og har nå gått på Betakaroten i en mnd! Jeg har ikke gått på Betakaroten før, men jeg er veldig fornøyd og positivt overassket. Har fått så fine tilbakemeldinger i det siste og det er mange som har kommentert at jeg har hatt en så fin glød i huden her på bloggen - og det kan jeg takke betakaroten fra Good For me for!Good For Me Betakaroten er ingen mirakelkur, men et kosttilskudd av god kvalitet ♥ Det ligger jo i selve navnet, Good for me - bra for meg og kroppen min! Betakaroten er kjent for å være noe man tar for å bli brun og for å holde på fargen, men det er også veldig bra for folk som er sensible mot solen. For eksempel styrker disse vitaminene huden slik at man ikke får lett soleksem, og vil forebygge plager. Jeg selv får så og si soleksem hver gang jeg er litt ute i sola, men dette slipper jeg endelig! Jeg har også vært mye syk siden vinter og tar derfor Betakaroten for å styrke imunnforsvaret mitt. At man i tillegg blir fortere brun er absolutt ingen ulempe heller, hehe! Det jeg liker ekstra godt med Good For Me sin Betakaroten, er at man tar en tablett daglig og den tar jeg alltid med frokosten min :-)

Produktet kan være lurt å ta før en reiser på ferie, slik at man har et godt og beskyttende underlag i huden!

Akkuratt nå er Betakoroten på tilbud til 99 kroner (full pris 249,-) Klikk her for å komme til tilbudet! Kjøper du flere produkter fra Good for Me for du ekstra rabatt :-D

Noen som har prøvd Betakaroten før?

// Innlegg skrevet i samarbeid med GoodForMe
#betakaroten #sommer #ingenmirakelkurer #vitaminer #tips #ssbk

7 kommentarer

spisogspar

12.06.2015 kl.18:06

Ja jeg har prøvd det, det er noen år siden, men var veldig fornøyd:) Tenker jeg vil prøve igjen iår!

Anndrea

12.06.2015 kl.22:38

Betakaroten er helt supert, god tur! :)

kristina risløv

12.06.2015 kl.23:34

prøvde det i fjor men fikk ikke noe virkning av det, men tror jeg begynte å ta de litt for sent .. :)

13.06.2015 kl.11:21

Virker det om jeg begynner å bruke det en uke før jeg drar?:)
Har prøvd Betakaroten før ja og er veldig fornøyd med det! Er ikke like flink til å ta det nå som jeg var før, men det burde jeg bli igjen, hehe :-) Herlig innlegg!

Sofie Kvelland

15.06.2015 kl.22:24

Anonym: Tror det i alle fall hjelper litt, og så er det bare å fortsette med å ta de utover sommeren. God ferie :-D

Mathilde

16.06.2015 kl.17:41

Ja, men jeg bruker fra et annet merke :)

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits