DETTE MÅ STOPPES!

  • 19.06.2015
  • 01:30

Under en festival i Kina blir tusenvis av hunder drept. Det må vi stoppe.

Tidligere i dag fikk jeg en melding fra en leser, som tipset meg om en forferdelig festival som skal foregå i Kina den 21-22 juni. Jeg ble rett og slett sjokkert og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg eller hvordan jeg skulle reagere. HVORDAN er dette faktisk mulig? Festivalen kalles for ''dog meat'' og denne brutale ''festivalen'' innebærer noe de kaller for ''herligheter'' av hundekjøtt og dette vil også øke umennskelige fengsler av hundekjøtt gårder. Tusenvis av hunden vil bli slaktet, slått og spist levende, i mens de lider.

Dyrevernorganisasjoner anslår at 10.000 hunder blir drept under feiring, og flere av disse dyrene er kjæledyr som er blitt stjålet, som slaktes for festivalen.


Dette er min hund, Bruno. Dette kunne ha vært hans skjebne. Dette kunne ha vært din hund, eller noen du kjenner sin. Vi i Norge er heldige, men det er det ikke alle som er.

Klokken tikker og det massive drapet av hunder vil snart skje, med mindre vi klarer å gjøre noe med det. Vi mennesker er født med en stemme og den må vi alltid bruke. Vi må bruke stemmen våres til å stå opp og snakke for alle de uskylde dyrelivene som blir tatt, og hvis vi vender oss bort og velger å ikke gjøre noe, da har vi vendt oss bort fra å være menneskelige.
Vær så snill, bruk deres stemme til å endre dette. Du kan signere her, og der finner dere enda mer informasjon. Del det videre med alle dere kjenner og la oss alle få en stoppe på dette sammen.
RAISE UR PAW
!

6 kommentarer

19.06.2015 kl.01:38

noe så forferdelig!! bra du tar det opp

Camilla

19.06.2015 kl.02:13

Helt forferdelig! Blir trist at det går An. Fint du tar det opp

Iselin Renée

19.06.2015 kl.07:33

Det er helt forferdelig, utrolig at det går an å gjøre noe sånt... Bra du deler saken, har skrevet under!

Anine

19.06.2015 kl.09:35

OMG! Er det virkelig mulig??? Synes faktisk vi skal boikotte alt fra Kina nå, også klær. Helt til de skjerper seg, den regjeringa der må jo ha sovet i timen....

Forskrekket dyrevenn

19.06.2015 kl.10:25

Hva er det med kineserne? Hver gang det er snakk om store dyreplageri, for eksempel angorakanine som ble pelsen ble flådd, så er det jo i Kina det skjer. Håper virkelig at vi kan få slutt på denne galskapen. Jeg signerer!!! Bra du tar opp dette, Sofie!
Dette er helt forferdelig og jeg håper virkelig at vi klarer å stoppe det før det er igang! Jeg har selvfølgelig signert, det er det minste man kan gjøre.. Får helt vondt i hjertet av å se de grusomme bildene :(

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits