It's good for me

  • 26.06.2015
  • 15:48Jeg har sjeldent vært så fornøyd med brunfargen min som jeg er nå, og det tror jeg skyldes at jeg har begynt å ta Betakaroten daglig! I utgangspunktet ønsket jeg å bruke dette kosttilskuddet fra Good for Me fordi de har kjempegod kvalitet på råvarene, samt at betakaroten kommer i kapsel med olje, som sikrer at det tas godt opp i kroppen. Betakaroten beskytter huden mot blant annet soleksem og forsterker immunforsvaret, men det er ikke et minus at gløden holder lenger og at huden blir brunere - hehe! Nå har jeg gått på dette kosttilskuddet i over en måned, og jeg er veldig spent på hvordan huden min vil reagere når jeg kommer til Athen neste uke, der det er veldig sterk sol. Jeg har slitt en del med soleksem før, men med tanke på at jeg har et fint grunnlag føler jeg meg helt klar:-) Så det blir spennende å se, og jeg holder dere selvsagt oppdatert!Betakaroten bidrar til at brunfargen du oppnår vil bli jevnere og dypere, og dersom du fortsetter å bruke tilskuddet også i en periode hvor du ikke soler deg, vil brunfargen vare lenger. Derfor er det ganske smart at Good For Me har en abonnementsløsning, som gjør det billigere og at du også sikrer deg å ikke gå tom med det første. Du kan også bestille vitaminene uten abonnement om du ønsker det. En annen ting jeg liker ekstra godt med Good For Me konseptet er at de ikke lover noen mirakelkurer, men at det er et kosttilskudd av god kvalitet. Det kan - og skal ikke - erstatte en sunt og variert kosthold, men kan være et veldig bra supplement som gir kroppen din energi og vitalitet. Det er ikke bare Betakaroten de selger, men mange andre viktige vitaminer og mineraler også. Og for hver bestilling får du gratis med en boks D-vitaminer - den kan komme ekstra godt med mot høsten og vinteren! Og for hvert produkt du kjøper, får du ekstra rabatt - smart, ikke sant? Selv har jeg bestilt meg multivitamin og Omega 3 - og selvsagt fått med meg gratis Vitamin D :-)Hva skal dere i sommerferien?

/ Innlegg skrevet i samarbeid med GoodForMe
#betakaroten #sommer #ingenmirakelkurer #vitaminer #tips #ssbk

2 kommentarer

Henriette Honsrud

26.06.2015 kl.15:49

Flotte bilder du :) Ta gjerne en titt innom min blogg også, da hadde jeg blitt glad:) Ønsker deg en fin helg.

Anine

27.06.2015 kl.13:31

Jeg skal riese til uka, til Spania. Gleder meg masse, så burde vel ha tatt noen betakaroten jeg også for jeg er likbleik ;-)

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits