my bucketlist

  • 25.06.2015
  • 23:56

Er det noe som holder meg i gang, så er det å ha drømmer og mål for fremtiden. Dette motiverer meg og jeg synes det er så deilig å ha noe å se frem til! Hver sommer pleier jeg å lage meg en bucketlist, jeg så innlegget til Kristine og ble veldig inspirert av settingen :-) Vi bloggere må jo få lov til å bli inspirert av hverandre, hehe!

Å ha mål hjelper ikke bare på motivasjonen, men det gjør det hele mer utfordrende og spennende, mener jeg. Jeg synes det er drit gøy å teste meg selv litt, feks ha som mål '' spise noe helt nytt'' og da SKAL jeg fullføre det. Haha! Så her er min bucketlist for sommeren:


Ikke de store greiene, men ting jeg SKAL gjøre og oppleve! Ikke minst, skape masse herlige minner med de jeg er glad i :-D

Har dere en bucketlist for denne sommeren?


Forresten! Tenkte å tipse dere om en artist - Natty N! Han har jobbet med musikk siden 2010, og kom med sin første singel "This Is A Good Day" i 2013. Siden det har han jobbet hardt og fokusert, og nå er singel nr 2 endelig på plass! Låta heter One Wish, og er en selvskreven låt som handler om ung kjærlighet. One Wish er bare den første av flere nye låter som skal slippes dette året, det kommer mye forskjellig og utvalget består av både Reggae og RnB i tillegg til en rekke sammarbeidslåter som venter på å bli hørt, så det er bare å glede seg!


Finn ut mer om Natty her!

4 kommentarer

Marielle Kristine Eliassen

26.06.2015 kl.02:39

Herlig bucketlist! Inspirerende, enkel og gøy! <3 Vil lage sånn selv nå, hihi! <3

Iselin Renée

26.06.2015 kl.09:06

fin liste det :)

Kristine Larsen

26.06.2015 kl.09:30

Så fin liste, håper du får gjennomført det du har satt opp for sommeren <3 og ikke minst- GOD SOMMER!

Charlotte

26.06.2015 kl.10:19

Så fin bucketlist! Helt enig med deg! Man bør virkelig sette seg noen mål for virkelig å få dem gjennomført i løpet av sommeren! Ha en fin dag videre ♥

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits