Omstendighetene i Hellas

  • 09.07.2015
  • 21:19

Hei igjen! I løpet av mitt opphold i Athen har jeg fått utrolig mange spørsmål om hvordan omstendighetene har vært der nede, så jeg tenkte å skrive litt om det! Krisen i Hellas er noe som har tatt over de fleste nyhetskanaler, og jeg selv kjente at jeg var litt smålig skeptisk til hvordan det kom til å bli. Det er ikke noe tvil om at Hellas er et nydelig sted, og jeg kommer faktisk til å reise dit så mange ganger jeg har muligheten! Oppholdet der var helt fantastisk! Vi brukte aldri bankene, men hadde tatt ut penger (Euro) før vi dro. Vi ble ikke frastjålet noe og så heller ingen som ble det, men det kan være lurt å passe på. Som oftest er det en safe på hotellene hvor man kan legge pass og penger, og vi fordelte pengene i lommer og i vesker når vi var ute, slik at i verstefall om vi mistet noe - hadde vi noe igjen!

En ting jeg merket godt som var veldig trist, er synet av alle hundene som har kommet inn til byen, ettersom at flere av eierne i Hellas ikke har råd til å beholde dem mer. Det var et svært trist syn og jeg kjente det gjorde vondt å se så mange hunder som sov alene i gatene og lette etter hjemmene sine. Dette er noe man bør være forberedt på at man kommer til å se om man reiser dit..

Uten om det, vil jeg oppfordre dere til å reise dit og ikke la dere skremme av alt som skjer på nyhetene. Det var ikke et problem å være der til tross for omstendighetene og jeg hadde en helt fantastisk tur! Så lenge man tar forhåndssregler og er klar over situasjonen, er det ikke et problem:-) Men husk å ta med Euro, vi tok de ut før vi kom til Gardermoen flyplass i og med vi ikke tok sjansen på at også minibankenen der gikk tom for penger. Et smart tips er å ta ut penger i en av de mange filialene til Forex bank, da kan du også få ut ulike typer sedler så du slipper å bare ha med 50 Euro sedler :-DSå til dere som er så heldige å skal reise til Hellas - KOS DERE & NYT DET!

 

#reise #hellaskrisen #sommer #sommerferie #Athen #ssbk

5 kommentarer

Maren

09.07.2015 kl.22:42

Kjempebra og koselige bilder.Ønsker deg en fortsatt fin sommer. Ta gjerne en titt innom bloggen min også. Hadde blitt glad for en kommentar tilbake

Cecilie

10.07.2015 kl.10:10

For noen herlige bilder, så bra at dere hadde det fint og at det ikke er noe problem å reise til Hellas. Men stakkars alle hundene.

Marie

10.07.2015 kl.16:34

kan du legge ut ett innlegg hvor solkjolene og bikinien er fra?? herregud så fine

koreabeautyblog

10.07.2015 kl.18:19

Er så fint i Hellas. Vi var på Kreta for 4 år siden, og merket litt på ting da, men var jo ikke noe problem å være der da heller
Huff, fikk virkelig vondt i sjela da jeg leste om alle hundene..

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits