Slik får du tak i billigere desigmerker!

  • 16.07.2015
  • 21:07

Louis Vuitton / Prada / Gucci / Hermés / Michael Kors / Marc Jacobs / Versace / Tommy Hilfiger / Ralph Lauren - Listen synes uendelig, men det er vel ingen tvil om at det er dyrt å skaffe seg varer fra de kjente motehusene, men det er faktisk mulig å få tak i flere av merkene til en litt billigere penge - og uten at det er fake :-D

Nå som jeg har vært og fartet litt rundt - både på nett og på reiser - har jeg snappet opp et par tips som jeg tenkte å dele med dere. Det er på reiser det er mest å spare, men det er ikke umulig selv i Norge, så vi starter tipsene innlands:

I Norge:

Edit! Pga valutakursene er prisene hos LV, Gucci, Hermes etc i Norge en av de billigste stedene i hele verden! Butikkene ligger ved sidegatene rundt Egertorget i Oslo.  Så IKKE kjøp slike merker fra USA eller England, pga valutakursen som for oss i Norge blir veldig ufordelaktig der.

Bor du i Oslo-området så stikk innom Norwegian Outlet - rett utenfor Vestby. Der har de mange kjente merker som de selger til alt fra 30% rabatt og oppover. Nå som det er sommer er det enda mer rabatter og store muligheter. Men det er mest klær og sko som selges der, det var dårlig med utvalg av vesker sist vi var der. Det er også oftest fjorårets modeller det er salg på. Tommy Hilfiger har egen butikk, og der var det mye fint, og med 30% sommerrabatt oppå outletpriser kan man gjøre et kupp!

 

Belter fra Tommy Hilfiger - til normal outletpris som var 420,- pr stykk. Mamma kjøpte en Trenchcoat som originalt kostet 2700,- men som vi fikk for 1323 :-D

Jeg har sett at det er gode muligheter for rabatter på Michael Kors, Marc Jacobs, Guess og DKNY for å nevne noen. Det er også mulig å gjøre flere kupp hos Tatler (Bogstadveien i Oslo), Eger, Steen & Strøm, Morris (butikker over hele landet, her har de Guess og DKNY) Nå som også Michael Kors har åpnet egen butikk i Oslo, så har de også sesongsalg her, og nå har de mye fint til hele 50%!


Disse nydelige skoene fikk jeg til 70% hos Tatler i fjor sommer - et skikkelig kupp spør du meg!

Flere norske nettbutikker selger også merkvarer noe billigere, har spesielt lagt merke til Zalando. Her har de superbra utvalgt på blant annet Michael Kors, og selger også Versace, Valentino, Tommy Hilfiger, Ralph Laruen, Guess, DKNY og mange flere.


Denne vesken kjøpte jeg i NY i vinter, men fant den nesten like billig på Zalando, haha!

På reise:
Skal du først ut å reise, kan du like gjerne benytte deg av muligheten til å kjøpe merkevarer billigere. Moroa kan starte allerede på flyplassen, spesielt OSL på Gardermoen har masse bra utvalg - både på innlands og utlandsbutikkene har de duty free - som vil si alltid minst 20% billigere. Best er utvalget på utenlandsavdelingen, og på vesker fra Michael Kors. Men de har også superbra utvalg på solbriller og her finner du også Gucci!

 Denne MK clutchen - som også kan gjøres om til skulderveske - fikk jeg for 50% på Gardermoen (utlandsavd), så den måtte jeg rett og slett ha, hehe :-D

I Utlandet: Tax Free/Duty Free
Veldig mange designmerker selges i perioder på salg, men for enkelte av de svindyre merkene - som Gucci, Prada, Celine, Hermes, Louis Vuitton - så er det aldri salg! Prispolitikken til flere av disse er også slik at prisen er så og si lik i alle land. Skal du få tak i disse herlighetene så må du altså handle i et land som har ordning med Tax Free. Dette vil da si at du kan få tilbake det meste av momsen, når du reier tilbake. For eksempel har jeg god erfaring i å handle tax free fra England og Italia. Du må belage deg på å bruke noe tid på flyplassen for å få stempel i tollen, og å sende kvitteringer for refusjon, men det kan det være verdt! Husk imidlertid på at det er en grense på hvor mye du kan ta med av tollfrie varer til Norge. Et tips er å fjerne tag og emballasjen fra det du kjøper, så varen ikke ser ut til å være kjøpt i utlandet. For eksempel vil du kunne spare rundt 10-15% på det du kjøper i mange av de Europeiske landene dersom du benytter deg av Tax Free ordningen.

Nettbutikker.
Det er utrolig mange utenlandske nettbutikker som frister med billige designmerker. Men pass å - flere av disse er FAKE! I tillegg så må du alltid fortolle varene, og da blir det 25% dyrere i tillegg til importgebyret! Så her ville jeg vært veldig nøye med å sjekke ektheten + reel pris du må betale etter tollen har tatt sitt!

Outlets:
I USA kryr det av outlets der du kan få tak i de fleste merker - men har enda ikke sett Louis Vuitton noe sted! Men for all del, sier ikke nei til Victoria Secrets, Nike, Burberry, Michael Kors, Ralph Lauren, Tommy Hilfigher og Calvin Klein for å nevne noen! Det skal visst også være en Céline outlet i USA, og det er ikke hverdagskost! I Italia får du ta i enda flere herligheter. Gucci, Prada, Armani, Valentino, Fendi m.m finnes hos AKA Prada Space and Gucci i Firenze!Går gjerne opp den trappa der, jeg!

Noen som har gjort noen skikkelige kupp dere vil dele?

10 kommentarer

Linn Therese

16.07.2015 kl.22:21

Ååå, Sofia! Du er så nydelig!!! Det har jeg syntes siden første gang jeg klikket innom bloggen din, og enda sitter jeg her og dåner ved å lese innleggene du skriver så godt, og se bildene du gløder på!!

Beklager for at jeg kanskje virker litt rar..? Men det har seg slik at jeg har hatt ekstrem angst i mange år! Sosial angst for å være mer konkret. Har derfor vært litt redd for å kommentere blogger med mitt navn og ikke minst min blogg, men denne helgen bestemte jeg meg endelig for å prøve.. Jeg har vel egentlig litt angst for at folk skal klikke seg innpå bloggen min. Men det er ikke meningen å skrive om dette i DITT kommentarfelt, er bare det at jeg blir så fort revet med, men jeg har skrevet et helt eget innlegg om angsten på bloggen min da (oppe i menyen under "historien om angsten min) :) Slik at dere som ikke forstår hvordan dette kan være skummelt for meg lettere kan skjønne det. I tillegg handler det siste innlegget mitt om at jeg er sykemeldt, flere som ble overrasket når jeg skrev det.

Jeg håper at du har hatt en kjempe fin sommer så langt, og at du koser deg i massevis de siste dagene! Kleem <3

Kristine Larsen

16.07.2015 kl.22:23

Så gode tips!! Har aldri vært på Norwegian outlet, men tror jeg må få meg en tur dit! Vet du om de har noe Ralph Lauren der?

Kamilla Haaland

16.07.2015 kl.22:23

Har gjort mange kupp på nelly også! Fikk en moschino cheap & chic veske for 1800 når den hadde kostet over 4000 :D

Diman Dilir

16.07.2015 kl.22:24

så mycket fint!

RebeccaHasselgard

16.07.2015 kl.23:27

Supre tips! Jeg er ofte på reisefot så kjekt å vite dette :)

Text by Tina

16.07.2015 kl.23:44

Jeg fikk kjøpt både kjole og jakke fra By Malene Birger og genser fra Acne på 40% i Oslo i dag! Veldig greit med salg :)

Caroline

17.07.2015 kl.12:39

kjempekjekke tips :D

Sofie Kvelland

18.07.2015 kl.21:24

Linn Therese: Så nyydelig du er! :-) Ble veldig glad for å lese kommentaren din! Håper at alt går bra med deg og good sommer! Klem <3

Maria Bergheim

19.07.2015 kl.16:30

Så gode tips!

:)

02.08.2015 kl.01:03

var akkuratt på de to outletene du nevner, og outleten outenfor Firenze heter ikke Gucci, de har bare en enorm Gucci der :) Den heter The Mall og har flere store designermerker, blant annet Prada, Burberry, YSL, Gucci, Balenciaga, Moschino, Fendi osv.

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits