Dette visste du ikke om meg

  • 30.07.2015
  • 16:53

Jeg lette igjennom arkivet og kom over '' om meg '' knappen, hvor det stod at jeg var 15 år og skulle starte på vgs... Da forsto jeg at det var på tide å oppdatere leserne mine med litt funfacts om meg, så here we go! 
Jeg har aldri vært i ett seriøst forhold før jeg møtte han jeg er sammen med nå, og vi har vært sammen i 3 år! Det er ganske lenge og det er veldig koselig og morsomt å tenke på at jeg har vært med han fra jeg var 15, og nå er jeg snart 19.

 Jeg er kjempe redd for å nappe brynene mine, ikke fordi jeg er redd det skal bli stygt, men fordi jeg synes det gjør så UENDELIG vondt! Å nappe bryn for meg er ren smerte og jeg vil heller løpe i veggen 3-4 ganger enn å slippe å nappe dem. Det blir liksom aldri noe mindre vondt heller. Haha!

 Jeg har en helt syk girlcrush på Ruby Rose at dere skulle bare visst. Trenger ikke si mer.

Jeg har aldri hatt en jobb uten om bloggen..

 Det største øyeblikket jeg har hatt med bloggen er da en gutt kom bort til meg og spurte om jeg kunne signere.... kebaben hans, haha! Jeg var i byen med pappa og vi begge ble litt sjokkerte, men det var utrolig morsomt da!

Er det et tv program jeg har veldig lyst til å være med i, så er det bloggere. TRO meg, dere hadde ledd så mye om dere ble bedre kjent med jenta bak denne bloggen. Mitt liv er virkelig som en tragimorsom film, og det er så mange øyeblikk som hadde fått dere til å dette av stolen. Haha!

Jeg er mye bedre på og utrykke meg skriftlig, enn det jeg er i muntlig. Jeg har hatt uendelige mange dårlige presentasjoner og jeg klarer ikke å snakke så bra. Kanskje derfor jeg ble blogger.. Hmm

Jeg er ganske sikker på at jeg har en slags sykdom som gjør at jeg skjelver, men hver gang jeg drar til legen får jeg beskjed om det er stress - noe jeg synes er rart, ettersom at jeg skjelver 24/7. Jeg sliter veldig med å ta på eyeliner og neglakk spesielt, og håper på å få vite mer om dette og om det finnes noen medisiner jeg kan ta! Husker alltid at jeg synes det var så flaut i starten av forholdet til meg og kjæresten, da jeg ristet når vi så filmer osv. Dette kan jeg ikke noe for og var liivredd for at han skulle tro jeg var nervøs, haha!

Jeg er veldig sjenert for å spise rundt folk, og her har jeg en del morsommere historier. For eksempel på en av mine første dater med kjæresten, da vi skulle spise på Burger King etter vi hadde vært på kino. Smarte meg ba han pent om han kunne gå ned for å hente bestikk (vi satt i 2.etasje) og i løpet av det ene minuttet han var borte, kastet jeg i meg all maten. HAHA!

Noe dere ikke visste? Fortell meg litt om dere!

8 kommentarer

Hannehm

30.07.2015 kl.17:00

herlig innlegg :D

Marielle Kristine Eliassen

30.07.2015 kl.21:05

Så gøy og herlig innlegg! :D Øyenbrynene dine er alltid on point, og det samme med resten av sminken! :D

1. Jeg bruker nesten aldri sminke - og om jeg gjør er det bare mascara, eyeliner, øyenbrynspenn og leppestift/lipgloss. :D

2. Når jeg ikke sover med kjæresten så sover jeg som regel med en bamse.

3. Jeg har faktisk ikke en favoritt sjanger når det kommer til musikk - jeg kan høre på absolutt alt av musikk (sett bort ifra opera, jazz og videre i den duren).

:D

Kristine Larsen

30.07.2015 kl.21:25

Jeg har også skjelvinger i hendene, men mine er arvelige! Altså "sykdommen" kalles bare arvelig, er vell noe feil oppe i topplokket, så for min del må jeg vel på medisiner eller operere meg om det blir plagsomt, men jeg lever så fint med det at jeg gidder ikke å gjøre noe drastisk før det går utover hverdagen min. Men skjemmes over det, morsomt når folk som venter på pølse i lompe står å nesten gjør narr av meg og lurer på om det er "vind bak der"... Så følern. Alle tror jo jeg er redd osv og blir sykt stresset av at jeg skjelver!

Janne Bodin

31.07.2015 kl.14:01

Haha, dette var gøy å lese! Du er så søt <3 Ha en fin helg, Sofie!

01.08.2015 kl.14:10

Det hadde vært så bra om du var med på bloggerne. Da hadde programmet blitt mye bedre!

Susanne559922

01.08.2015 kl.14:52

Trodde det bare var meg!!

Jeg har også skjelvinger i hendene.. Ekstremt irriterende, også fordi jeg blir nervøs for at andre skal tro at jeg er nervøs. Om jeg skal ha en presentasjonen på skolen f.eks og har et ark med notater, er jeg kanskje ikke nervøs i utgangspunktet, men hendene mine rister så mye at jeg tror jeg er nervøs, og DA blir jeg nervøs..

Samme med meg, går ikke å fortelle det til legen. Hver gang jeg er der, blir skjelvingen av en eller annen grunn mindre.. Innmari irriterende altså og plagsomt. Føler deg!!

Klem! <3

Sofie Kvelland

01.08.2015 kl.16:29

Marielle Kristine Eliassen: Tusen takk :-D

Haha, så morsomme fakta! :-D

Lena

03.08.2015 kl.09:40

Er det ikke det sophie Elise også har? Det heter noe spesielt, men Google det, hun har skrevet innlegg om det!

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits