On my phone - favoritt apper

  • 24.07.2015
  • 10:41

Det har tidligere blitt spurt om jeg kunne vise frem mine favoritt apper på mobilen min, og det tenkte jeg å gjøre nå! Jeg er veldig glad i den søte mobilen min og liker å ha et ryddig system, hehe. Får også veldig ofte spørsmål om hvordan jeg redigere bildene mine til instagram, så til de som er nyskjerrige får dere svar på det nå!

Telefon, meldinger, weheartit og mail - de tingene jeg er mest innom og greit å ha lett tilgjengelig:-)

Facebook, messenger, instagram og snapchatt, i en egen mappe med sosiale medier. Dette er apper mange har og jeg er desverre veldig avhengi av disse, hehe.. På snapchat heter jeg sofkvelland og instagram @sofiekvelland! *skjult reklame*

Afterlight og vsco cam elsker jeg! Disse to appene bruker jeg til å redigere alle bildene mine, samt at jeg i blant bruker vidstitch om jeg ønsker en kollasje med videoer og bilder sammen.

Squaready bruker jeg til å få en hvit ramme rundt bildene mine, til dere som har spurt om det! Synes instagram profilen blir mye mer ''ryddig'' med slike rammer.

Flipagram er en app som kan lage en video av bilder, som er veldig fin å ha nå om sommeren!


Ellers har jeg apper som Spotify, blogg.no appen, ruter og de som er på iphonen fra før :-) De fleste appene er gratise, borsett fra afterlight som koster 6kr tror jeg (?), det er i alle fall ikke dyrt!


Hva er dine favoritt apper?

4 kommentarer

juli

24.07.2015 kl.14:16

kan du ikke lage videoblogg om alt du har kjøpt i det siste på sheinside? :D hvis du kan da. ha en fin fredag <3

Camilla i New York

25.07.2015 kl.21:14

Haha, bruker de fleste appene slev også! :)

Vibeke

26.07.2015 kl.13:38

Liker godt Instagram følgere appen, hehe og Flipagram :-D

Lise

04.08.2015 kl.02:29

Hvor fikk du bakgrunnen fra??

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits