gårsdagens fjelltur!

  • 30.07.2015
  • 10:05

Heihei! Nå har jeg nettopp våknet og jeg kjenner det sviir i beina etter gårsdagens kvelstur. Jeg er desverre ikke så alt for glad i fjellturer, med tanke på høydeskrekken min, men - utsikten gjorde alt verdt det! Det er så utrolig fint her og jeg vil anbefale alle om å skrive ned Lofoten på deres bucketlist, om dere ikke enda har vært her .. ♥

Bare se på denne utsikten

Helt magisk!
// Ullundertøy fra Kari Traa

Det var litt bilder fra i går! I dag står trening og en tur til Leknes (''storbyen'' her) på planen og ellers prøver jeg så godt jeg kan og puste ut og slappe av :-) Håper alt står bra til med dere, hvor enn dere er. Ha en fin dag!

3 kommentarer

Marielle Kristine Eliassen

30.07.2015 kl.21:13

Så fine og nydelige bilder! <3 Aldri vært i Lofoten før, men vil gjerne ta en tur dit en dag! ^^

Iselin kvalvik Eliassen

31.07.2015 kl.11:26

Vil anbefale deg å dine å dra til Fredvang i Lofoten. Det er et fjell der som heter Kvalvika. Det er en helt nydelig tur!! På andre siden av fjellet er det en nydelig Strand som ligger gjemt bak fjellet. Helt nydelig sted å ta bilder! Prøv å Google kvalvika. Jeg har familie på Fredvang å er der ofte. Selve Fredvang er lite og ikke så mye å skryte av, men kvalvika er en helt magisk plass!!

Sofie Kvelland

01.08.2015 kl.16:28

Iselin kvalvik Eliassen: Det så helt nyydelig ut!! Wow :-) reiser hjem i morgen så er usikker på om vi får tid, men dit skal jeg en dag!

Skriv en ny kommentar

Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits