Slik kan du feire valentine's - som singel!

 • 12.02.2016
 • 12:32

Hei dere, nå er jeg innom "gamlebloggen" og ser jo at jeg fremdeles har mange lesere her hver eneste dag! Håper dere vil følge meg videre på sofiekvelland.no  Når jeg nå først er innom her, så legger jeg like godt ut et av de siste innleggene fra den andre bloggen <3


 

Nå nærmer det seg Valentines, en dag mange gleder seg til og en dag mange gruer seg til. Man vil ofte ikke være alene på en slik dag, og overalt ser man lykkelige kjærestepar, roser og sjokolade. Denne valentinen havner jo i en helg i år, så i steden for én dag hvor du føler deg litt alene, kan det føles ut som en hel helg hvor alle kjærestepar har det gøy og er ute. Men, det trenger ikke å være slik! Vi er i 2016, og for meg handler dette året mye om å ta vare på meg selv og få det bedre. Hvorfor ikke starte med Valentine's dagen? Om du er alene betyr ikke det at du ikke kan feire den eller at du skal være lei deg.  Her er et helgeopplegg som jeg har laget, så de single kan få en fantastisk Valentine's dag!

hearts_png_by_pockychick-d4vfbhi


 

FREDAG

Workout! Er det noe som virkelig gir deg en god følelse, så er det nok den følelsen du får etter trening. Om en hard treningsøkt ikke frister, hva med litt avslappende yoga? Jeg skal definitivt ta turen innom nærmeste treningsenter og slappe helt av. En fin ting å gjøre med veninne gjengen, også! Ta med alle veninne dine og dra på en yogatime, jeg kan love deg at du vil føle deg bra etter!

Spadag! Er det en ting jeg elsker å gjøre når jeg har Sofie-tid, så er det å freshe meg opp litt. Hva med å ta manikyr? Dra til en fin salong og prøv ut noe nytt med neglene dine, eller gjør det selv hjemme! Det er opp til deg. Jeg elsker å kure håret, ta ansiktmasker og virkelig stelle med meg selv. Da føler jeg meg såå bra!

Filmer! Kino vil man kanskje unngå på valentines dagen, så hva med litt Netflix? Netflix har et stort utvalg av mange filmer og serier. Jeg startet nylig på serien The 100, som er en utrolig spennende serie som jeg kan garantere at du vil elske! Man føler seg ikke alene når man ser skrekkfilmer heller (hehe), men Netflix har også et godt utvalg av komedier om heller liker det.

giphy

LØRDAG

Sett av hele dagen til deg selv! Denne helgen skal kun handle om deg og hva du ønsker å gjøre. Start dagen med å ta deg en lang og varm dusj og stell med deg selv! Smør deg inn med en god fuktighetskrem og ta på noe komfortabelt. Tøfler og joggebukse er helt innafor!

Spis masse god mat! Resturantene kommer nok til å være veldig kaotiske, så jeg ville heller ha dratt på butikken og kjøpt inn masse digg! Hva enn du har lyst på og som frister, kjøp det! Du kan også prøve ut en ny oppskrift hjemme og stelle i stand en SKIKKELIG god middag, hvis du føler for å være litt kreativ!

tumblr_m31kqsirRI1qczq24o1_500

SØNDAG

Brunch! Hva med å invitere alle jentene på besøk til brunch? Da kan dere snakke om Valentines helgen som har vært og gjerne litt gossip, hehe. Få hverandre i godt humør og sett pris på hverandre! Å være med gode veninner på Valentinesdagen, er virkelig ikke feil.

 Kveldskos! Tenn noen duftlys, re opp sengen med nytt laken, hent et teppe og en haug av puter og slå deg til ro.

''Watch romance movies gone wrong''. Haha, dette er favoritten min! Ikke alle kjærlighetshistorier er perfekte og ikke alle lever lykkelig i alle sine dager. Det er lov å ha det litt gøy for å føle seg bedre. Jeg vil anbefale My Bloody Valentine eller kanskje du vet om en annen film som får deg til å le? Valentinesdagen er kjent for å være en dag som handler om bare forhold, så det er lov å sette litt humor i det også!

giphy

 

Sist men ikke minst: Fortell deg selv hvor stolt og glad du er for å være akuratt den du er. Du trenger ingen andre, du trenger kun deg selv! Nyt ditt eget selvskap og senk skuldrene :-)

89collage

Uansett hva vi velger å gjøre denne helgen, er det viktigste at vi viser kjærlighet til oss selv. Er det en ting jeg har lært de siste månedene, så er det at om vi har en stor kjærlighet og et godt forhold til oss selv, så kan vi klare alt!

 

#valentinesday #fredag #tips #ssbk #sofiekvelland #helg #kjærlighet

Dette visste du ikke om meg

 • 30.07.2015
 • 16:53

Jeg lette igjennom arkivet og kom over '' om meg '' knappen, hvor det stod at jeg var 15 år og skulle starte på vgs... Da forsto jeg at det var på tide å oppdatere leserne mine med litt funfacts om meg, så here we go! 
Jeg har aldri vært i ett seriøst forhold før jeg møtte han jeg er sammen med nå, og vi har vært sammen i 3 år! Det er ganske lenge og det er veldig koselig og morsomt å tenke på at jeg har vært med han fra jeg var 15, og nå er jeg snart 19.

 Jeg er kjempe redd for å nappe brynene mine, ikke fordi jeg er redd det skal bli stygt, men fordi jeg synes det gjør så UENDELIG vondt! Å nappe bryn for meg er ren smerte og jeg vil heller løpe i veggen 3-4 ganger enn å slippe å nappe dem. Det blir liksom aldri noe mindre vondt heller. Haha!

 Jeg har en helt syk girlcrush på Ruby Rose at dere skulle bare visst. Trenger ikke si mer.

Jeg har aldri hatt en jobb uten om bloggen..

 Det største øyeblikket jeg har hatt med bloggen er da en gutt kom bort til meg og spurte om jeg kunne signere.... kebaben hans, haha! Jeg var i byen med pappa og vi begge ble litt sjokkerte, men det var utrolig morsomt da!

Er det et tv program jeg har veldig lyst til å være med i, så er det bloggere. TRO meg, dere hadde ledd så mye om dere ble bedre kjent med jenta bak denne bloggen. Mitt liv er virkelig som en tragimorsom film, og det er så mange øyeblikk som hadde fått dere til å dette av stolen. Haha!

Jeg er mye bedre på og utrykke meg skriftlig, enn det jeg er i muntlig. Jeg har hatt uendelige mange dårlige presentasjoner og jeg klarer ikke å snakke så bra. Kanskje derfor jeg ble blogger.. Hmm

Jeg er ganske sikker på at jeg har en slags sykdom som gjør at jeg skjelver, men hver gang jeg drar til legen får jeg beskjed om det er stress - noe jeg synes er rart, ettersom at jeg skjelver 24/7. Jeg sliter veldig med å ta på eyeliner og neglakk spesielt, og håper på å få vite mer om dette og om det finnes noen medisiner jeg kan ta! Husker alltid at jeg synes det var så flaut i starten av forholdet til meg og kjæresten, da jeg ristet når vi så filmer osv. Dette kan jeg ikke noe for og var liivredd for at han skulle tro jeg var nervøs, haha!

Jeg er veldig sjenert for å spise rundt folk, og her har jeg en del morsommere historier. For eksempel på en av mine første dater med kjæresten, da vi skulle spise på Burger King etter vi hadde vært på kino. Smarte meg ba han pent om han kunne gå ned for å hente bestikk (vi satt i 2.etasje) og i løpet av det ene minuttet han var borte, kastet jeg i meg all maten. HAHA!

Noe dere ikke visste? Fortell meg litt om dere!

gårsdagens fjelltur!

 • 30.07.2015
 • 10:05

Heihei! Nå har jeg nettopp våknet og jeg kjenner det sviir i beina etter gårsdagens kvelstur. Jeg er desverre ikke så alt for glad i fjellturer, med tanke på høydeskrekken min, men - utsikten gjorde alt verdt det! Det er så utrolig fint her og jeg vil anbefale alle om å skrive ned Lofoten på deres bucketlist, om dere ikke enda har vært her .. ♥

Bare se på denne utsikten

Helt magisk!
// Ullundertøy fra Kari Traa

Det var litt bilder fra i går! I dag står trening og en tur til Leknes (''storbyen'' her) på planen og ellers prøver jeg så godt jeg kan og puste ut og slappe av :-) Håper alt står bra til med dere, hvor enn dere er. Ha en fin dag!

morning lofoten

 • 29.07.2015
 • 12:01


Hei og god dag, fine :-) Håper alt står bra til med dere alle og at dere har hatt en fin start på dagen! I går ankom jeg og familien Lofoten, nærmere bestemt vakre Stamsund. Dette er stedet min pappa vokste opp på og jeg elsker å tilbringe tid her. Har uendelig mange fine minner fra barndommen og jeg elsker å høre når pappa forteller historier om sin! I går tilbrakte vi kvelden ved stranden, som virkelig er helt spesiell. Jeg elsker alt med havet å gjøre, og skulle ønske jeg hadde sjøen med tilgjengelig hjemme. Fler som er enige med meg der? Hehesea

Hva skal dere i dag?

family dinner

 • 24.07.2015
 • 21:13


Hei igjen fine :-) Nå er halve familien på besøk fra Nord og vi storkoser oss med grilling og god mat! Selv om det ikke er så varmt i Oslo for tiden, stanser ikke det oss i å være ute. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær - hehe? Ellers har jeg det helt okei for tiden og håper alt står bra til med dere. Holder på å jobbe med flere innlegg som snart skal bli postet, som jeg både gruer og gleder meg til å vise dere!

Noen snapchots fra i dag:

Hva gjør dere denne fredagskvelden?

On my phone - favoritt apper

 • 24.07.2015
 • 10:41

Det har tidligere blitt spurt om jeg kunne vise frem mine favoritt apper på mobilen min, og det tenkte jeg å gjøre nå! Jeg er veldig glad i den søte mobilen min og liker å ha et ryddig system, hehe. Får også veldig ofte spørsmål om hvordan jeg redigere bildene mine til instagram, så til de som er nyskjerrige får dere svar på det nå!

Telefon, meldinger, weheartit og mail - de tingene jeg er mest innom og greit å ha lett tilgjengelig:-)

Facebook, messenger, instagram og snapchatt, i en egen mappe med sosiale medier. Dette er apper mange har og jeg er desverre veldig avhengi av disse, hehe.. På snapchat heter jeg sofkvelland og instagram @sofiekvelland! *skjult reklame*

Afterlight og vsco cam elsker jeg! Disse to appene bruker jeg til å redigere alle bildene mine, samt at jeg i blant bruker vidstitch om jeg ønsker en kollasje med videoer og bilder sammen.

Squaready bruker jeg til å få en hvit ramme rundt bildene mine, til dere som har spurt om det! Synes instagram profilen blir mye mer ''ryddig'' med slike rammer.

Flipagram er en app som kan lage en video av bilder, som er veldig fin å ha nå om sommeren!


Ellers har jeg apper som Spotify, blogg.no appen, ruter og de som er på iphonen fra før :-) De fleste appene er gratise, borsett fra afterlight som koster 6kr tror jeg (?), det er i alle fall ikke dyrt!


Hva er dine favoritt apper?

Det fineste jeg vet

 • 23.07.2015
 • 23:15

Dager med fisking av krabber, bading, kvelder med solnedgang og bobler i glasset - det kaller jeg sommeridyll!
Jeg har aldri vært i Tjøme før, men hit skal jeg virkelig tilbake. Det er så fint her og spesielt for barn, for det er så mange aktiveteter man kan være med på! Jeg vet at jeg hadde elsket dette stedet 10 ganger mer (og jeg elsker det allerede) om jeg var liten jente igjen. Drømmen er å kjøre med båt hit med min fremtidlige familie - hehe. Å gå turer ved vannet, badet og oppleve hvor fint Norge faktisk her, jeg kjenner jeg blir stolt over landet mitt! Bare se hvor vakkert det er her:
Og med det sier jeg, god natt

Verdens ende!

 • 23.07.2015
 • 14:31

Hei dere! Håper alt står bra til :-)

Som noen av dere kanskje har sett på instaen min, er jeg med familien i Tjøme - verdens ende! Det er utrolig fint her og jeg storkoser meg som baare det. Utsikten er veldig fin og jeg vil anbefale alle å ta turen hit hvis dere har muligheten!! Norge har så mye fin natur. Nå er det tid for krabbefisking og bading, hehe. Man er vell aldri for gammel til det!

Ha en strålende dag videre - stor klem!

 

Noen som har vært her før?

Vakre Oslo!

 • 21.07.2015
 • 14:57

Hei dere! I går tok jeg turen til byen med kjæresten og vi var turister i egen by! Oslo by er så vakker og det finnes utrolig fine steder man kan dra til. Bare se på denne blomsterengen bak meg! Jeg må virkellig utnytte byen jeg bor i litt mer, for jeg går jo glipp av mye fint turisme her og, hehe.

Ellers står masse mat, joggebukse, oversized t-shirt og kjærestehygg på menyen i kveld. Slike dager er så koselige og akuratt det jeg trenger nå, å få slappet helt av. I morgen drar jeg og familien på et spa hotell i Tjøme og blir der til fredag, så da kan jeg love dere masse fine oppdateringer! Har kjøpt litt ny sminke i det siste fra Urban Decay som jeg også tenkte å vise dere :-) Hva er deres planer for i dag?

morgenstunn har gull i munn!

 • 20.07.2015
 • 12:56


God morgen, fine! I dag startet jeg dagen med en herlig jordbær smoothie og havregrøt med bananer og jordbær. Frokost er dagens viktigste måltid og i dag trenger jeg all energien jeg kan få! Pappa og jeg skal ta oss en sykkeltur nå snart og med pappa sine sykkel skills kommer jeg nok til å slite litt, hehe.. Men, gøy blir det uansett! Jeg har virkelig fått sansen for trening og har funnet ut så mange nye øvelser som får det til å svii i rumpa og lårene. De skal jeg vise dere til uken ettersom flere etterspurte det :-)

Hvordan liker dere å starte dagen deres?

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 20 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne på sofiekvelland.no!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits