Girl Crush

 • 02.08.2015
 • 14:52


.. Denne gangen er det ikke Ruby Rose, men det er vell lov å ha flere? Hehe. Fanny Lyckmann everybodyy

Twins

 • 28.07.2015
 • 10:50


Skjørt bikbok // Topp Koutore // Sko Vestby Outlet // Clutch Michael Kors // Solbriller Urban

Tycks?

INSTAGRAM TAKEOVER

 • 19.07.2015
 • 20:49


Heihei! Jeg tenkte bare å tipse dere om at jeg for andre gang tar over BrynSenter sin instagram konto, i en mnd! Å bli spurt om å ta over en instagram konto for en viss periode er veldig stas, og jeg synes det er kjempegøy å kunne promotere litt for nærsenteret mitt :-) Jeg ville blitt kjempeglad om dere ville ha følgt med på brukeren, fordi jeg lover dere mye fine ting fremover! Daglige oppdateringer, mote tips og anbefalinger ♥

Såå, vil dere følge meg der?

Do you got passion for fashion?

 • 17.07.2015
 • 01:00

Vell, det har jeg! Mote og skjønnhet er en ting jeg synes det er kjempe morsomt å se mer av, for det finnes så mange stilarter og inspirasjon der ute! Instagram er et veldig bra sted for å finne inspirasjon, og da vil jeg anbefale brukeren passiionforfashion! Jeg har følgt denne brukeren utrolig lenge nå og finner stadig ny inspirasjon der. Starter alltid dagen med å ta en titt og jenta bak brukeren er helt nydelig!
<3 Følg henne, da vell!
Har du en favoritt instagram konto?

pink it iiz

 • 07.07.2015
 • 22:14

Heihei :-) Håper alt står bra til med dere!

 I dag er siste dagen i paradis og i morgen kveld går turen hjemover mot Oslo. Det er alltid deilig å komme hjem til egen seng og gode venner, men jeg kunne gjerne ha vært her enda lenger! I dag var vi å besøkte et ''spa lake'' som ligger noen minutter unna hotellet med bil. Det var utrolig vakkert der, og man fikk også spa ved hjelp av fisker som beit (?) av den døde huden. Dere aner ikke hvor mye det skilte når jeg badet, og jeg tok med gopro kameraet så det skal jeg faktisk vise dere senere! Jeg har tatt en raskt titt på klippene og det er noe av det morsomste jeg har sett av meg selv.. Stakkars meg som strever med å få kameraet til å funke, uten at jeg vet at det filmer meg under vann. Haha!
Her er kveldens antrekk! Rosa <3 Kjolen er fra Nelly og er kjøpt for noen år siden, clutchen er fra Michael Kors, Flash Tattos fra Glitter!

Noen som gleder seg til å se noen morsomme klipp eller? Hehe! Det var forresten kjempe gøy å se at så mange ble med på meatfree monday! Herlig dere :*

#at the pool

 • 05.07.2015
 • 17:40

God kveld fine <3 Nå har jeg fikset meg og tatt på finstasen, for straks skal vi ut! I dag har formen vært litt dårlig, jeg kokte i hjel på stranden og drakk alt for kaldt vann etterpå - noe man ikke bør. Heldigvis har mamma tatt med seg hele apoteket hjemmefra (!!) og fikk gitt meg noe som hjalp veldig på magen! Hotellet vi bor på er forresten superkoselig, med et basseng vi først la merke til i dag - haha! Der måtte jeg selvfølgelig knipse noen bilder og planen er å bade der i morgen. Nå har det vært så mye sand & strand at jeg trenger litt basseng tid her!

Men nå skal vi ut, håper dere får en super kveld:-) Klem til dere alle!

flower skirt

 • 03.07.2015
 • 10:03

Hei og god fredag morgen til dere <3 Dette innlegget er forhåndsskrevet, så nå er jeg mest sanssynelig på vei inn til sentrum i Athen! Gårsdagen var helt fantastisk, vi startet dagen med å stå opp kl 08, spise frokost på hotellet og så gikk turen videre til stranden. Vi var en av de første som kom dit og jeg er virkelig imponert! Jeg og familien pleier ikke å klare å komme til stranden før nærmere 12-tiden, så at vi var der kl 09 var noe nytt. Jeg fikk i hvertfall en del farge, hehe! På kvelden dro vi ut for å spise og endte som nevnt opp på Fridays :-) Yumm!

Her er gårsdagens antrekk:Håret satt jeg opp i en dott til en forandring, og ''smultringen'' jeg brukte til det er fra Glitter! Skjørtet er vintage og fått av Bahar, i mens toppen er fra topshop om jeg ikke tar heelt feil:-) Solbrillene er nye og fra Marc Jacobs, og clutchen er fra Michael Kors!

Hva gjorde dere i går og hva synes dere om antrekket?

TODAYS LOOK: casual

 • 26.06.2015
 • 21:22Hva synes dere?
Nå må jeg løpe, så blir bare en sjapp oppdatering! Blogges i morgen :-)

Todays look: pink hat

 • 24.06.2015
 • 22:37


Kjole Kouture // Veske LV // Kåpe Sheinside her! adlinks // Hatt Bikbok!

God kveld, gullings! I dag har jeg vært med familien og vi spiste middag ute på Majorstuen, som var utrolig koselig:-) Majorstuen er full av sushi resturanter, og da mener jeg bokstaveligtalt fuulltt. Du finner en sushi butikk på hver eneste hjørnet, så vi slet litt med å bestemme oss for å si det slik, haha! Vi endte opp på resturanten Sushi & Wok som ligger rett ved Collusem - og maten smakte himmelsk. Jeg elsker sushi & familietid, så kvelden var perfekt. Så da vet dere det, hehe.

Nå skal jeg og mamma fortsette å se på gamle bilder, og om det er interessant kan jeg vise dere noen bilder fra da jeg var liten her på bloggen! Synes alltid det er så morsomt å se hvordan man har forandret seg i løpet av noen år, så rop ut om det er ønskelig! B

Xx Sofie

dress by koutore

 • 20.06.2015
 • 14:06


Her har dere noen antrekks bilder fra torsdagen, som jeg lovte dere! Denne nydelige kjolen er fra Koutore, som jeg og mamma kjøpte på salg. Jeg betalte 100kr for den og det var litt av et kupp! Jeg elsker detaljene på armene og synes den er så casuel, men samtidig elegant :-) Skinnjakken er fra Sheinside og den finner dere her! Favoritt skoene adlink her


Hva synes dere?

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits