let the sea, set you free

 • 29.07.2015
 • 10:57

''Life is great by the sea. Toes in the sand, waves rolling in, feeling the breeze''


Hva synes dere om bildene?

portrait

 • 27.05.2015
 • 15:42
Hei dere! Her er noen portrett bilder fra den lille shooten jeg hadde med meg selv i går - haha! Jeg sminket meg helt annerledes en til vanlig og trives egentlig best i en naturlig look, men var morsomt å ha prøvd dette også :-) En jente må jo utforske, eller hva? Flashtattoen selges forresten på Cubus, på Bryn Senter, sminken er fra MakeupMekka - de selger også flash tatoos her!


I dag måtte jeg bli hjemme fra skolen ettersom ryggen har plaget meg i heele natt.. Jeg forstår ikke hvor de smertene kommer fra eller hva som utløser det, og er det ikke det ene med meg - så er det det andre. Men, ryggen skal ikke stanse meg i å få tatt noen new in bilder til dere - for nå straks skal jeg til posten for å hente en pakke fra Junkyard! Gleder meg til å vise dere det nye og så blogges vi litt senere ♥

Hva synes dere om bildene og looken?

#makeupmekka #junkyard #makeup #bilder #blogg #hverdag #ssk

coachella

 • 22.04.2015
 • 18:54

Kveldens inspirasjon! Coachella er nok målet for neste år, jeg har såå lyst til å ta med meg kjæresten og veninner dit! Festival har jeg faktisk aldri vært på før og det er noe jeg virkelig kunne ha tenkt meg i nærmeste fremtid. Men, nå er hodet godt plassert i skolebøkene og slik blir det resten av kvelden... Dere får ha en super kveld, dere!

♥ Noen som også ønsker å dra til Coachella?

memories

 • 28.02.2015
 • 14:01


Åå, som jeg savner New York allerede!! Husker godt hvor morsom lørdagen for en uke siden var, og nå er jeg hjemme og ligger i sengen med feber.. Deprimerende tanke:( Men men, det som er så fint med reiser er at man tar med seg minnene videre. Jeg er en person som kan sitte oppe hele natten og se på bilder, smile og tenke på alt det fine jeg har opplevd. Det er så deilig å ha slike gode oppleveser bak seg og fler håper jeg det kommer! Jeg er godt i gang med New York guiden, så den blir postet om ikke så alt for lenge :-) Setter pris på at dere er så tålmodige ♥

Har dere noen minner som betyr ekstra mye for dere? Fortell!

50 shades of black

 • 25.02.2015
 • 00:45


.. exept the purse!Hva synes dere om bildene?

times square by night

 • 22.02.2015
 • 15:26Hva synes dere om bildene?

 

#TimesSquare #otufit #newyork #reise #ssbk

old picts

 • 04.01.2015
 • 19:28

Hei, igjen! Ser nå at en del lesere har lagt meg til på bloggsnapchatten og det er jo ikke annet enn suupergøy ♥

Som jeg nevnte litt i innleggene under her har jeg laget meg noen nyttårsforsetter, og selvfølgelig har jeg laget noen for bloggen også! Det er vell ikke en bedre tid å starte å blogge bra på, enn på starten av et nytt år, tenker jeg :-) Nå har jeg bladd litt i arkivet og søkt litt på bilder av meg selv (lol) for å finne de bildene leserne mine har likt best, så her kommer en oppsumering på noen av bildene som har blitt tatt igjennom tiden!
Når dette bildet ble tatt var jeg utrolig lykkelig . . ♥
Verdens fineste kjole som jeg fikk låne av frisøren min! Husker hvor mange spørsmål det var om denne, hehe :-D Tror faktisk at den var fra h&m om jeg ikke tar helt feil?


Disse bildene var jeg så fornøyd med, haha! En av de første bildene jeg postet når bloggen min begynte å få høyt lesertall!

Shopping in the staaates, og da må jeg selvfølgelig slenge med dette:


Haha! Kan dere tro at dette bildet har flere tusen hearts på weheartit?HAHA, dere skal få lov til å le. Snapback tidene i 2012!Fineste Iselin ♥ Hva synes dere om de forskjellige bildene?


Brooklyn

 • 13.11.2014
 • 19:10

Tank Top Urban Outfitters // Strømper forever21 // Skjorte & skjørt H&M // Smykke Gina Tricot // Klokke Michael Kors

Hva synes dere om bildene? Nå har jeg endelig fått slått meg godt til ro i sengen og ser på The Walking Dead som jeg nylig startet på. Startet faktisk å se serien på tirsdag og jeg er allerede på sesong 2... Hmm, her går det unna! Har vært i et intervju tidligere i dag og jeg gleder meg til det kommer ut. Nå skal det ikke bli for mye snakk om dette på bloggen (med mindre dere ønsker det), men store deler av hverdagen min har gått til å tenke på det som har skjedd. Naturligvis blir det litt blogging om det da, hehe :-) Setter utrolig stor pris på alle meldingene jeg får av dere fine lesere og all støtten! Det er så godt å vite at det var til hjelp og at jeg fikk lettet litt på hjertet mitt og delt historien videre ♥ Nå skal jeg få tankene mine på andre ting og forsette å se videre på TWD, så dere får ha en fin kveld videre. Blogges!

mine sko!

 • 12.11.2014
 • 14:47Som sikkert maange av dere har fått med dere nå (hehe), er jeg en jente som elsker sko. Det er noe jeg virkelig ikke kan få nok av! Over her ser dere min ''lille'' samling, som flere av dere har ønsket å se. Tenkte å svare på noen spørsmål jeg har fått om sko i samme slengen!

Er det ikke vondt å gå i så høye heler som for eksempel JC?
Tvert i mot! JC er de skoene jeg går best i om jeg kan si det slik, de er behagelige å gå i og nå skal jeg fortelle dere en litt morsom situasjon! Her om dagen var jeg ute med veninner og vi så plutselig at bussen vi skulle ta kom nærmere og nærmere. Vi måtte spurte som bare det for å rekke den, og gjett hvem som kom først? Jenta med JC! Haha, så ja - de er absolutt gode å gå i, etter min mening.

Er det ikke kjipt å bruke så mye penger på... sko?
Dette er noe veldig mange gutter ikke forstår og sikkert enkelte jenter og, veel.. Jeg synes ikke det. Er fornuftig når jeg skal kjøpe sko, selv om jeg har mange har de fleste vært på salg eller til en billig penge! Sko kan ha en god kvalitet og være dødslekkre, selv om de ikke er de dyreste. Derfor er mitt tips til dere å gå til SALG, når det er salg i skobutikkene. Ellers bruker jeg ikke å kjøpe sko som kun passer til en anledning, men gjerne flere :-)

Kan du anbefale et skomerke?
Hmm.. Nå kommer jeg ikke på noen jeg vil anbefale, det er jo mange merker! Men fine sko til en rimelig pris: skoene fra Nelly, altså NLY!

Flere som er avhengi av sko som meg, hehe? *please si ja*

New york, baby

 • 11.11.2014
 • 15:47

Åhh dere, nå er jeg så utrolig glad! Overskriften røper vell det meste - i vinterferien skal jeg til NEW YORK ♥ ♥ ♥

Jeg tror ikke noen kan forstå hvor mye jeg gleder meg til dette, New York for meg er ikke bare ferie og shopping, det er så mye mer! Når jeg er der får jeg en harmoni og en god følelse i hele meg. Nå har jeg vært der 3 ganger tidligere og hver gang jeg har vært der, har jeg kommet hjem beroliget og motivert. Det er som de sier, lysene og byen inspirerer deg! Jeg gleder meg til å komme meg litt vekk, bruke tid med meg selv, få pustet ut, finne inspirasjon og leve litt igjen. Helt siden sommeren har hodet mitt vært et eneste surr og jeg kan ikke vente med å få den pusten i bakken som jeg trenger. Med andre ord: drar dit ikke for shoppingens skyld, det er opplevelsene jeg setter så uenderlig stor pris på!

Flere som har vært i New York før og skjønner litt hva jeg mener? Hehe!

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits