running late - hairstyle

 • 23.03.2015
 • 11:43 .. Nå er det en god stund siden jeg sist hadde hårtips, så nå tenkte jeg å vise dere min ''running late''-frisyre! Når jeg har dårlig tid om morningen eller før jeg skal ut et sted, pleier jeg alltid å sette opp håret i en enkel ''dott'' og krølle det fremste håret. Jeg synes frisøren både er classy, elegant og selvfølgelig lettvint! Er ikke noe som tar lang tid, men samtidig ikke ser ut som at man bare tok håret i en strikk og løp ut døren, hehe.Hva synes dere om hår looken?

NEW HAIR

 • 04.02.2015
 • 15:45


.. Som jeg nevnte i går har jeg vært hos Isabelle og ordnet håret mitt! Jeg er STORfornøyd og lovte dere som sagt noen ordentlige bilder! Isabelle fortjener virkelig all credits, hun har reddet mine verse hårkriser og gjort meg strålende fornøyd hver gang jeg har vært hos henne. Når jeg studerer i Stavanger, kommer ikke det til å stanse meg i å ta turen til Oslo for å møte henne, hehe! Jeg er jo som mange jenter veldig redd for håret mitt, men jeg føler meg så trygg hos henne :-)Som dere kan se har jeg farget bunden mørkere slik at det blir en veldig sterk overgang, noe som er drit kult når man f. eks har hestehale! Isabelle jobber som frisør hos Hendrix Hair på Frogner og nå kommer den store nyheten! Hun er så heldig å få oppfylt drømmen sin og skal åpne sin egen frisørsalong nå i mai!!! Ååh, jeg gleder meg så mye og jeg tror det kommer til å bli utrolig kult. Tror jeg gleder meg like mye som henne, haha! Hun søker forresten etter dyktige frisører, som om du kjenner noen som kjenner en, rop ut! Isabelle er en herlig person og vi skravler i vei om mote, hva slags antrekk vi skal ha på til diverse anledninger og lignende. Det er så koselig å ha en frisør man kommer så godt overens med!

For bestilling/priser kan dere ta en titt her.  Hva synes dere om håret?


Her ser dere forresten den nye "skinn"jakken min, som er fra favorittsiden Junkyard! Den passer perfekt og er både classy og elegant samtidig. Viser dere bedre bilder av den senere, er den ikke faab?

sneak peak @isabellesc

 • 03.02.2015
 • 19:06


Hei fine! I dag har jeg vært så heldig å få ordnet håret mitt hos søteste Isabelle, som er favoritt frisøren min ♥ Hun er så flink og jeg blir jo ikke annet enn fornøyd hver eneste gang! Nå har jeg satt på extensions, farget en mørkere bunn, samt stusset tuppene og lagt inn en kaldere farge. Jeg er SÅ glad nå! Lite som slår helt nytt og friskt hår, er dere ikke enige? Jeg føler meg i hvert fall ti ganger bedre uten ettervekst og slitte tupper, haha!

Dette blir bare en smakebit, det kommer bedre bilder av håret i morgen, informasjon om hvor dere kan bestille time OG, en veldig kul nyhet! Følg med!Hva synes dere?

video: tape extensions

 • 11.12.2014
 • 14:46

Hei og god torsdag, fine lesere ♥ Det ble visst ikke noe oppdatering i går heller, nettopp fordi jeg trengte en dag hvor jeg kunne slappe helt av og være litt i min egen lille verden. Det var så deilig, å ligge i sengen i et mørkt rom, med rolig musikk og fine tanker i hodet. Føler meg allerede lettet, og klar for en ny dag!

Det er mange som har lurt på hvordan tape extensions settes på, og det er jo veldig vanskelig å beskrive med ord eller bilder. Derfor har jeg redigert en kort video nå, fra mitt siste besøk hos Isabelle hos Hendrix Hair - slik at dere kan se selv hvordan det hele fungerer :-)

Vri på tannhjulet nede i høyre hjørnet og sett på HD kvalitet!Hva synes dere? Er det slik dere hadde tenkt det så ut, eller? Hehe!

 

new hair @hendrixhair

 • 26.11.2014
 • 15:50


.. Som dere kan se har jeg fått ordnet håret mitt, av min vakre frisør Isabelle! Jeg er strååålende fornøyd med både hårfargen og lengden på håret! Isabelle satt på tape extensions og farget/stusset håret mitt. Det var så godt å bli dullet litt med, hehe :-) Sist jeg var hos Isabelle farget jeg det veldig mørkt, som jeg og var fornøyd med, men jeg fant ut raskt at jeg savnet det lyse. Nå har jeg fått fine lyse striper og håret er faktisk en del lysere enn hva det ser ut på de øverste bildene! Isabelle er min faste frisør og jeg blir (som nevnt hundre ganger tidligere) super fornøyd hver gang jeg er hos henne ♥ Hun er utrolig dyktig, og om jeg må sitte i stolen litt i mens fargen sitter i, gjør det ingenting. Vi skravler i vei om mote, hva slags kjoler vi skal bruke til diverse anledninger og lignende. Det er så koselig å ha en frisør man kommer så godt overens med!

Isabelle holder til hos Hendrix Hair på Frogner og for bestilling/priser kan dere ta en titt her.  Hva synes dere?

brown hair agaaaain

 • 09.10.2014
 • 17:54


Her om dagen var jeg hos flinke Isabelle hos Henrix og fikset håret! Haha, er det noe jeg eelsker så er det forandringer! Som dere kan se på bildene under så er jeg helt brunette igjen. Har savnet å ha en litt mer ''enkel'' look og jeg er veldig fornøyd ♥ Tok av det lange extensione og satt på noen foran som er litt lenger enn mitt naturlige hår - slik at det ser tjukkere og finere ut! Er deilig å ikke ha så mange fester og måtte holde styr på, haha :-) Isabelle kan jeg aldri skryte nok av, hun er så utrolig flink. Alltid koselig å være i salongen med henne og denne gangen var jeg så heldig å få hilse på søte hunden til Christina som var der, i samme sleng. Lille golle!

Ble det ikke fint? Synes håret ser mye sunnere og jeg elsker den casuale looken! For å bestille time kan dere trykke her

hair by @isabellesc

 • 20.08.2014
 • 15:17

Hei fine lesere! Dagene har gått i ett med skole styr og det var ikke like lett å komme tilbake i hverdagen. MEN, det føles faktisk litt deilig også! Døgnrytmen er på plass, står opp tidlig og får mye ut av dagene :-) Har en skikkelig god følelse i meg som jeg ikke har hatt på lenge, jeg smiler og tar meg selv i å le ofte, noe jeg virkelig har savnet. Livet blir så mye enklere når man har en positiv innstilling og godtar ting som det er. Jeg føler meg rett og slett ganske lykkelig ♥

Det var dagens lille oppdatering om hvordan det går med meg, hehe :-) Som mange har lagt merke til har jeg fått langt hår igjen, prøvde en ny hårkur og det vokste som bare det i løpet av natten! Hehe, neida.. Det er flinkeste Isabelle som har ordnet håret mitt og satt på extensions. Det var godt å ha en lang pause og la håret vokse ut, men enda bedre å føle seg litt ekstra fin for hår har jo mye å si, mener i hvert fall jeg!

Før


Som dere ser har mitt naturlige hår blitt mye sunnere og det er alltid godt å vite, hehe

EtterIsabelle satt på ombre extensions som glidde kjempefint inn i håret og ombre er jo ekstra fint nå mot høsten! Er kjempefornøyd med resultatet og Isabelle skuffer meg aldri. Kunne satt meg i frisørstolen og bedt hun gjøre hva hun ville og jeg er sikker på at jeg hadde elsket det! Har alltid hatt en liten skrekk for frisørsalonger, men jeg føler meg trygg i hennes hender. Isabell ordner håret mitt hos Henrix på Frogner og det kan virkelig anbefales! Er en grunn til at jeg har gått til henne i 2 år nå  :D

Hva synes dere?

@Hendrix Hair

 • 01.07.2014
 • 15:51

I forrige uke var jeg hos søte Isabelle på Hendrix Hair Frogner og fikk ordnet håret mitt. Hun heiset extensionene, vasket håret, farget etterveksten og stusset tuppene litt! Er utrolig fornøyd med ferdig resultatet og tenkte å vise dere litt ordentlige bilder av salongen :-)Salongen er utrolig fin og ligger veldig sentralt på Frogner. Salongen har et stor utvalg av hårprodukter, neglakker og nå har de et morsomt tilbud på gang! Kjøper du 3 produkter får du med deg en mascara på kjøpet, og jeg sleit ikke med å finne 3 produkter jeg kunne tenkt meg, for å si det slik! Masse å velge i mellom til en bra pris, verdt å ta en titt hvis det skulle være noe dere trenger til håret.

Den sprayen dere ser på bildet her for eksempel måtte jeg bare få med meg hjem, den lukter HIMMELSK!
Hehe, slik ble resultatet:Fine og rette tupper! Ser ikke håret mitt mye sunnere ut nå enn hva de gjorde for noen mnd tilbake? Håper på at håret mitt vokser masse denne sommeren, da hadde en stk Sofie blitt veeeldig glad! Er forsatt litt uvant å se meg selv med ''kort'' hår, uten de lange extensionsene. Men, deilig er det nå som det er sommer! Blir nok å sette på lenger extensions mot høsten, men skal være flink og la håret puste frem til da. Hva synes dere?

Fin hos frisøren

 • 25.06.2014
 • 13:43

Heihei fine lesere! En aldri så liten mobiloppdatering fra meg :-) Nyter dere sommeren? Det gjør i hvert fall jeg! Har hatt en ganske ok start på ferien, snart reiser jeg med jentene og det kunne jeg ikke gledet meg mer til! Blir fantastisk, nye minner og en haug av opplevelser. Skal få ordnet macen innen da så jeg får oppdatert dere!

Ellers så var jeg hos frisøren i går, Isabelle hos Hendrix! Farget etterveksten og heiste extensionsene - fikk også med noen herlige produkter og informasjon om gode tilbud! Mer om det i neste innlegg :-D

hair by @isabellesc

 • 08.05.2014
 • 21:16

Her har dere et ordentlig bildet av håret mitt! Jeg er utrolig fornøyd og det føles så deilig å kunne dra seg igjennom håret uten å møte på extensionsene, haha! En ganske stor forandring, jeg liker det ♥ Det er ingen andre enn flinkeste Isabelle som ordnet håret mitt, blir like fornøyd hver gang. Hun jobber nå hos Hendrix på Frogner og hun fortjener masse skryt. Isabelle har reddet meg i hårkriser og overassket meg med nye looker, samt at hun er effektiv og supersnill. Denne gangen kjørte vi på med nye striper og farging av ettervekst, er veldig fornøyd med håret nå og synes det faktisk ikke er så verst å ha ''kort'' hår! Har vært avhengig av extensions alt for lenge, så er nok sunt å la håret puste litt :-) Hva synes dere?

Dagens outfit om litt!

 

#hendrixhair #frisør #hår #ssbk

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits