Følg bloggen min på sofiekvelland.no

 • 23.08.2015
 • 21:44

God søndag kveld dere skjønne :-D Stikker innom gamlebloggen min for å fortelle at det fremdeles er mange som enda klikker seg inn her. Det er jo hyggelig, men enda hyggeligere om dere følger meg videre på min nye blogg sofiekvelland.no :-) Er så fornøyd med det stilrene og enkle designet, og ikke minst at det ikke er digre reklamebannere der. Jeg har fått med meg mange lesere herfra, og også nye, men savner flere av dere herlige blogg.no lesere og følgere <3  Siden dere ikke lengre får melding når jeg poster noe, så er det supert om dere følger meg på bloglovin. Fikk jo ikke til å overføre fra den gamle, så dere må altså følge den nye bloggen. Har hørt at dette skulle gå, men får det ikke til - typisk klønete meg haha! Så har du et tips så rop ut :-D

Tenke å vise dere en liten smakebit på hva jeg har postet på den nye bloggen min de siste ukene :-) 

 

23-08-2015 21-32-12

Da håper jeg vi sees på den nye bloggen, og jeg ønsker alle en fortsatt herlig søndagskveld <3 

xoxo Sofie 

 #nyblogg #sofiekvelland.no #bloglovin #konkurranse #inspirasjon #søndag  

Todays Inspo

 • 01.08.2015
 • 16:27


Hei fine! Jeg elsker inspirasjons bilder som dette, friske farger og fulle av glede ♥ I går tok jeg meg fri fra bloggen ettersom jeg snart skal lansere en stoor nyhet for dere, hehe. Jeg gleder meg veldig til å gjøre det offentlig og om noen få dager får dere vite hva det gjelder:-) Den som klarer å gjette hva det er får en linking! Hint: Forandring i bloggen!

Ellers, nå skal jeg nyte nest siste dag her i Lofoten og være sammen med familien. Hva skal dere i dag?

Inspo Boost

 • 19.05.2015
 • 12:09

God morning, sunshines ♥ Nå sitter jeg på skolen og holder på å sovne.. Jeg har vært så mye syk det siste året at jeg ikke kan ha mer fravær, og derfor må jeg møte opp til tross for at formen ikke er på plass:-( Veldig kjipt, men sånn er det! Nå er det ikke lenge igjen til friåret mitt starter og i den annledningen har jeg laget en liten kollasje med inspirasjons bilder. Målet er å nesten ikke oppleve vinter i friåret mitt, for da skal jeg reise! Det er det som holder meg i gang for tiden, drømmen om sommer og alt det morsomme jeg forhåpentligvis har å vente:-)

Forresten, så ble jeg døpt til Bloggerinnen som flere av dere gjettet - hehe. Kunne ikke ha vært noe annet! Hva skal dere i dag?

forandring fryder!

 • 22.03.2015
 • 16:30

Hei igjen! Nå skal jeg endelig vise dere det nye rommet mitt, for de som følger meg på instagram har dere allerede sett en smakebit, men nå kommer det litt mer step by step og forskjeller! Jeg er utrooolig fornøyd med resultatet og elsker å være inne på det nye og fine rommet ♥ Prosessen gikk overasskende fort og jeg var ferdig med rommet på hele 2 dager! Som nevnt sto ikke jeg for malingen (takk Gud for det), og jeg fikk mye hjelp av både Z og min kjære mor. Nå er rommet skinnende og ryddig, alt er vasket og jeg skal virkelig prøve mitt beste å holde det slik fremover!

Jeg har egentlig vært fornøyd med rommet mitt tidligere, men jeg synes etterhvert at det ble alt for mange elementer og ikke noe ordentlig orden i sminkesakene. Less is more, ikke sant? Slik så det ut før:Og slik ser det ut nå:


Her kan dere se at rosa fargen endelig (hehe) forsvinner, til en lysegrå nyanse! Samtidig satte jeg inn en nydelig skohylle skrått inntil veggen, hvor jeg har satt frem favorittene :-)


Ååhh, jeg er så fornøyd!! Føler også at rommet virker mye større og lysere nå med en lysegrå vegg, og det føles så godt å ha alt på plass. Ikke var det så dyrt heller, litt maling, noen nye hyller, sminkeoppbevaring og ikke minst rydding og kasting av gamle og unyttige ting, gjør susen.  På grunn av malingen sov jeg nede i kjelleren, så det blir godt å legge seg i sin egen seng igjen!

Viser dere fler detaljer av sminkebordet i neste innlegg :-)
Hva synes dere om resultatet?Produktliste:
Hvite stående hyller: IKEA
Sminkebord og speil: IKEA - opprinnelig i bøk, men malt hvitt
Hjørnesofa og salongbord: IKEA
Justerbar barkrakk: IKEA
Sminkeoppbevaringsbokser: eleven.no
Maling grå vegg: Jotun, Lady farge morgendis

#oppussing #interiør #morgendis #ikea #søndag

Julegavetips - til den treningsglade

 • 24.11.2014
 • 17:30

.. Nå nærmer det seg desember og før man vet ordet av det så er det jul! Det kan være lurt å tenke på julegaver nå, så du ikke blir stresset og ender opp med å kjøpe dyre og unyttige ting. Men hva skal man gi? Tenkte å komme med flere tips her på bloggen, og først ut er treningsutstyr til den som "har alt".  Det er stilig med nytt trenignstøy, men hva med noe kult og nyttig utstyr?  Hva med en Polar Loop som er en vanntett skritteller, som måler dine hverdagslige aktiviteter og påminner deg når du har sittet stille for lenge? Haha tenk så kult - du hører et piiip og så får du meldingen  "get your ass off the sofa" (vel, ikke sikkert det er akkuratt den meldingen man får..) I alle fall - Polar Loop overvåker søvnen din og holder oversikt over hvert steg, hopp og hver bevegelse du gjør i løpet av dagen. Skal du trene ute er det også superviktig med refleks, her er en rimelig vest og et par fine selvlysende skolisser og mye annet fint! 

Det er også veldig behagelig å bestille fra nettet. De fleste produktene er fra Nelly.com (annonselenker) og de har fri frakt + retur. Du kan også betale med faktura, så har du ikke pengene nå, har du 14 dager å spare opp til fra varene blir sendt til deg. I tillegg kan du hente varene til langt utpå kvelden siden posten har flyttet til butikk - Love it!

 

 

Den treningsglade som har alt

Fant du noe du ønsker deg ?

orange is the new black

 • 16.10.2014
 • 21:00

Orange is the new black, så da må vel en kombinasjon av dette være en innertier?

Det er utrolig mye stilige klær og kombinasjoner ute å går nå, jeg elsker å kombinere antrekk og noe jeg ofte gjør er å mikse billig og dyrt. Da bruker jeg mest penger på vesker og sko, og heller rimelige basisplagg! Det er ikke så lett å se forskjell på en dyr eller billig svart kjole for eksempel, som noen lekre sko eller vesker. Dessuten har man ofte vesker mye lengre enn en kjole, i hvert fall hos meg :-) Tilbehøret setter også prikken over i en og løfter ethvert antrekk. Husk det ♥

I dag har jeg forresten vært og handlet inn ingredienser til å lage hjemmelaget sushi - det blir sååå spennende å se hvordan det kommer til å gå, haha, har aldri laget sushi før, men simpelthen elsker å spise det, så det må jo bli bra. Så i morgen - da blir det #sushifredag :-D

 

Sort kjole 149,- // Armbånd 749,- // Oransje MK veske 2.795,-// Sort kåpe 599,- // Oransje skjerf 199,- // bh 199,- // Truse 59,- //  Øredobber kr 79,- // Oransje og svarte sko 979,- (adlinks)

 Er du også fan av sort og oransje - eller har du en annen favorittkombinasjon?

Jeg drømmer meg bort

 • 29.09.2014
 • 21:25

Ofte drømmer man om å reise til fjerne og eksotiske destinasjoner, til en liten perle med skyfri himmel, turkisblått vann og kritthvite sandstrender. Det nærmeste jeg har kommet hit er nok Thailand og Miami. Utfordringen ved disse destinasjonene er jo at det for det første er så utrolig langt, med timeslange flyturer må man også være borte minst en uke, helst to. Og så koster det jo så mye, særlig i Miami der det jo er så mye å shoppe, hehe!

Derfor tenkte jeg å drømme meg bort til et litt kortere og overkommelig sted - og jeg fant flere utrolig stilige spahoteller i Norden på hotelspecials.no
Fikk lyst til å reise NÅ og akkurat slik ser jeg for meg min neste drømmeweekend skal bli:


Jeg blir vekket med en enkel, men herlig frokost på sengen, og deretter beskjed om å pakke klær til en weekend på et hemmelig sted vi skal dra til om én time... (jaggu må jeg være rask med pakkinga)


Jeg ankommer hotellet og gud hvor idyllisk det ser ut. Får umiddelbart lyst til å avlegge badstuen et besøk før jeg hiver meg ut i bassenget.


Her skal jeg sitte og pønske ut nye blogginnlegg, så denne mannen må nok flytte på seg, haha.


Må ha litt avbrekk fra all tenkningen så jeg tar meg et lite bad før lunsj.Tid for lunsj - den skal inntas her!

 
Gleder meg til å teste ut disse fargerike vannbad og dusjene her.

 Siste stopp i spaavdelingen er massasje, nå skal jeg virkelig drømme meg bort - bokstavelig talt!For å kvikne til før middagen går jeg meg en tur ut på den koselige bryggen, men hvem går jeg sammen med?

 
Jeg har pakket med et stilig antrekk som jeg har tatt på og spaserer elegant ned trappen for å innta en bedre middag - selvsagt uten kjøtt.


Etter å ha storkost meg med god mat og sosialt samvær er det på tide å poste blogginnlegget, det gjør jeg mer enn gjerne her.

 
Man blir trøtt av spa og god mat - siste post på dagen er derfor senga. Kommer ikke til å slite med å sovne her - god natt og drøm søtt <3


 Hva synes dere? - Flere som kunne tenke seg et deilig spaopphold?

NB! Bildene er hentet fra flere ulike spahoteller i Sverige, du kan selv surfe rundt for å finne ditt favorittsted. Vil du på spaferie slik som meg kan du klikke på inspirasjon og spaweekend og så kommer alle spahotellene opp, blant annet disse over. Nettsiden er skikkelig enkel å bruke, man kan lett spesifisere søkene sine - hva med å satse på Secret Hotel (kanonpris og du får vite hotellet 48 timer før ankomst, tenk så spennende)

tuesday inspiration

 • 02.09.2014
 • 17:55


 

Monokrom Magi

 • 25.08.2014
 • 21:00

En av denne sommerens trender har vært å kombinere sorte og hvite plagg, for å skape et rent uttrykk. Det monokrome uttrykket er tidløst og passer uansett sesong, så man kan jo med fordel ta med denne stilen inn i høsten. For eksempel kan du gjerne supplere med fargeritk tilbehør eller fullføre den monokrome stilen ved å la tilbehøret være i samme nyanser. Synes du stilen blir for "streng" kan du myke den opp ved å supplere med mønstret plagg. Hva er vel bedre enn å kunne bruke noen av yndlingsplaggene fra i sommer litt lengre utover høsten? Hehe!CLASSIC: Miks sort og hvitt for ren stil // SOFT: Myk opp antrekket med strikk i en annen farge // ROCKA: Bytt ut pumps med tøffe boots og en rutete skjorte
SOMMERLIG: Enkelt og rent for varme dager // HØSTLIG: Suppler med skjerf og jakke og du er klar for kaldere dager

Her er tips til plagg for denne stilen - skal også selge slike plagg på bloggen så følg med :-)

  

1. Western Shirt, by Ralph Lauren 995,- HER  // 2. Zebra Shirt, Object 399,- HER 3. Lucky V-neck, B.Young 199,- HER  // 4. Classic Tee by Alexander Wang 749,- HER //  5.Day Link Scarf,  Day Birger Et Mikkelsen 269,- HER // 6. Veske 399,-  HER //  7. Ankle Zip Boot  399,- HER // 8. Onlolivia Coaded Noos Jeans, Only 299,-  HER  // 9. Short Sleeve Swing Dress 149,- HER // 10. Laser Cut Swing Dress HER //  11. Boots Dr. Martens 1.395,- HER 12. Ankle Zip Boot, 399,- HER  // 13. Badly Jacket, Vero Moda HER // 14. Luba Knit, Sisters Point 399,- HER //  15. Structure Fabric Skirt 149,- HER // 16. Lucky Above Knee skirt, Junarose 260,-  HER

#adlinks #nelly #boozt #fashion #monokrom #inspirasjon #ssbk


Hva synes dere om slike innlegg? :-D

that inspiration boost

 • 10.06.2014
 • 18:41


Liten tirsdags inspirasjon ♥ wehearit: her - tumblr her 

 

#inspirasjon #hverdag #ssbk

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits