overskrift (?)

 • 18.07.2015
 • 21:22Hei og god lørdag! Jeg håper dere har det fint :-) Jeg har det greit! Denne helgen har vært bra så langt og humøret mitt begynner å gå oppover - hehe. I går fikk jeg besøk av søteste Derya og jeg tvang henne til å se Sinister 1 med meg. Den filmen har jeg sett 4-5 ganger allerede og hvis jeg er med noen som ikke har sett den, har de ikke et valg altså! Ellers har jeg vært inne mesteparten av dagen, surret rundt i huset og prøvd å finne ut noe jeg kunne ha på meg til tross for det dårlige været. Klær lå overalt i huset og jeg fant klær med flekker i skapet som jeg glemte å vaske (dette lover godt for min fremtidlige mann..). MEN, til slutt fant jeg frem noe jeg likte og antrekks bilder kommer om noen få strakser! Forresten, tilgi meg for det dårlige valget av overskrift. Blogghjernen min fungerer ikke helt i dag!

Hva skjer hos deg?

eksamens periode

 • 03.06.2015
 • 15:17

Hei, fininger! Beklager for så dårlig oppdatering i det siste, nok en engang. Denne uken har gått til eksamen, og i morgen skal jeg vise frem ferdig produktet mitt i MK. Jeg har kommet i gang med oppgaven, men har utrolig mye igjen å gjøre. Derfor blir dette bare et lite pip fra meg! Oppgaven jeg har valgt går ut på å skrive en kampanjetekst hvor jeg informerer om hva barn med skilte foreldre kan gjøre for å få det bedre og hvor de kan få hjelp/ hvem de kan snakke med! :-) Jeg kan gjerne vise dere hvordan det hele blir når jeg er ferdig, er så spent!

Blogges i morgen ♥

velykket kveld

 • 14.05.2015
 • 17:05

Hei dere! Først må jeg beklage for så dårlig oppdatering i det siste, mye russ og iPhone bilder som foregår, hehe. Det blir desverre litt sånn når det er så mye som skjer og det håper jeg dere forstår ♥ Nå er snart eventyret med jentene mine over og jeg kommer til å savne at vi er så mye sammen. Men, slik er det bare! Jeg gleder meg samtidig til en vanlig hverdag og selvfølgelig å få oppdatert dere mye mer. Sminkevideo skal jeg få til denne gangen, nå har flere ventet i snart to år - haha!! Uffa meg.Ellers, så må jeg selvfølgelig fortelle dere om VIP kvelden på Bryn Senter! Det var utrolig koselig at folk ville komme bort å hilse, og jeg ble kjent med mange nye mennesker. Jeg fikk til og med en fargeanalyse og masse flash tattos, som jeg er inmari fornøyd med - hehe! Det var en kveld fullt av mennesker, god stemning, mat og drikke. Jeg koste meg virkelig :-)

Her kan dere se noen av mine vår favoritter fra Bryn Senter. Det er såå mye fint i butikkene nå, så jeg vil absolutt anbefale alle å ta en titt ♥ Tusen takk til alle som kom, og en spesielt stor takk til Bryn Senter som har latt meg få være med på dette!

Noen av dere som var der?

mine topp 8. flauser

 • 03.05.2015
 • 20:42

Da var det på tide å komme ut av ''skapet'' med noen flauser! Leste innlegget på 'Annijor' sin blogg for en liten stund tilbake og tenkte det kunne være gøy å henge seg på! Here we goo:


1. Speil eller gjennomgang? Jeg var og handlet på Vero Moda alene, rett før jul i fjor. Jeg fikk øye på en super fin topp og fikk lyst til å gå til andre siden av butikken for å se på den. Jeg går mot toppen og det jeg trodde var andre siden av butikken var egentlig et speil, så toppen var bak meg. Dere kan sikkert skjønne hva som skjer nå hehe. Lille meg ender opp med å gå rett inn i speilet, slår både nesa og pannen hardt, før jeg facepalmer i gulvet. Prøvde selvfølgelig å redde meg selv inn der med å små le litt, men jeg har aldri vært så flau som dette..

2. Gått inn i feil bil. Dette har desverre skjedd meg meg ikke bare én gang, men fire.. Jeg vet ikke hva det er med meg å sette seg inn i feil bil, men denne historien er nok den beste. Vi var på vei til hytten i påsken for noen få år siden og skulle stoppe opp på en bensinstasjon fordi jeg selvfølgelig var sulten. Jeg rasket meg inn og kjøpte en pølse og litt godis, før jeg løp ut igjen og rett inn i feil bil. Det som var ekstra flaut med denne gangen er at jeg faktisk satt meg oppå en annen liten jente, som satt foran i bilen der hvor jeg satt i våres. Så hun skreik. Jeg skreik. Passasererne skreik. The end3.
Sjekketriks went wrong. Denne flausen snakker vi i familien støtt og stadig om, for den er så utrolig morsom, synes jeg i hvert fall hehe. Flausen angår ikke meg i like stor grad som med mamma, men vi begge er enige om at det var en smuule flaut for begge! Dette var i 2012, jeg og mamma var på jentetur i Egypt og storkoste oss. Vi lå på stranden og skulle til å pakke sammen tingene å gå til leiligheten, i det en ganske ung kellner kom bort. Han satt blikket på mamma og sa ''Can I have a kiss?'' og mamma svarte tilbake: ''Monkeys? What is that?'' ettersom det var det hun trodde han sa. Vi lo til vi gråt og jeg må innrømme at jeg mobber henne litt for det enda, hehe.

4. Stopper ikke å snakke
. Denne håper jeg at fler kjenner seg igjen i, for dette skjer med meg alt for ofte!! Jeg er en skravlebøtte uten like, og det er alltid like flaut når personen du går med, stopper opp - uten at du får det med deg. Så ender du opp med å snakke videre, helt til det går opp for deg at det er ingen ved siden av.......5. Wrong dad. Dette er en hendelse som skjedde når jeg var rundt 8 år og var i byen med familien. Det var en konsert ved akerbrygge så det krydde av mennesker rundt oss. Jeg vimset litt rundt som jeg alltid gjør og bestemte meg for å løpe bort til pappa for å gi han en klem. Jeg var jo så liten at jeg holdt det jeg trodde var min pappa rundt leggen, men så bøyer han seg og snur hodet mitt og sier ''der er pappen din'' i mens han peker på pappa. Da turte jeg ikke å si noe og gikk bort til familien, flau som bare det!

6. ''Vi er jenter!!'' Dette her var vell i 8ene eller 9ene klasse, en kveld jeg og Ingrid hadde sett på videoer av hvordan man sminket seg som Drake, Chris Brown osv. Facebook var full av disse videoene, så jeg og Ingrid tenkte å prøve det samme. Etter at både jeg og hun var ferdig, bestemte vi oss for å ta en tur til byen av alle ting. Vi dro til de største loker-plassene vi visste om, dro innom Mc Donald's, lurte folk og til slutt fikk vi erfart hvor vanskelig det kan være å være en gutt. Vi havnet selvfølgelig i bråk med noen eldre gutter. Når de kom mot oss med knyttnevene klare var det ikke vits å forsette skuespillet mer, så jeg og ingrid skrek ''Vi er jenter!!'' og jeg dro ut den lange blonde hestehalen til Ingrid. De lo av oss og ba oss dra, og vi var dritflaue resten av året.... HAHA!7. ''Kan du ikke navnet til kjæresen din?''. Dette skjedde faktisk for noen dager siden, da jeg var ute med bussen og hadde kjæresten med. Folk begynte å skrive hilsninger og navnet sitt på taket i bussen og jeg tenkte det kunne være søtt å skrive mitt og kjæresten sitt. Etter å ha skrevet i taket, ga alle i bussen meg et kjempe rart blikk. Da jeg så opp i taket, så jeg at jeg hadde klart å skrive navnet hans feil ... Jeg kan jo selvfølgelig skrive navnet hans riktig, men når bussen homper i gatene og jeg stresser med å skrive fint, er det ikke like lett  - hehe.

8. Feil russekort. Russebuksen min er full av russekort fra venner & bekjente og her om dagen kom det en liten gutt med faren hans, og spurte om ett russekort. Jeg klarte selvfølgelig å gi russekortet til en veninne av meg, som for å si det slik ikke holdt tilbake på de grove vitsene. Sønnen forsto ikke hva som sto på kortet, så faren leste det opp... Jeg tror han rakk å komme til ord nr 3 for han stoppet og sa til sønnen sin ''Nei, jeg forstår heller ikke'' og jeg endte opp med å måtte ta kortet tilbake og gi en av mine. Kleeint!!Nå vil jeg veldig gjerne høre noen av deres flauser! Noen som har en skikkelig bra historie?

todays inspo

 • 08.04.2015
 • 12:59


♥ Hva synes dere?

It's all about the details

 • 23.03.2015
 • 20:04

Nå skal jeg endelig få vise dere litt mer detaljer av hvor fint jeg synes det ble på sminkebordet mitt! Jeg hadde jo litt vel mye sminke fant jeg ut, så nå er det ryddet og ordnet i sakene her, samt kastet en del gammel sminke. Jeg har tidligere handlet sminkeforvaring hos eleven.no, så var veldig klar for å oppgradere samlingen ytterligere! Fikk god erfaring med å handle der, varene kom raskt og er veldig fine :-) Anbefales! Siste tilskuddet - og det som virkelig gjorde susen - er sminkeboksene i midten (sponset). Det meste av det andre hadde jeg kjøpt fra før, men de sto fordelt litt her og der.  Nå er alt samlet på ett sted og slik ble det:

 


Disse utrolige lekre og praktiske skuffeboksene er helt elsk! Akkuratt nå er de blanke utsolgt, men samme type i sorte finner du her eller blanke med 2 skuffer her!


Utrolig hvor mye man får plass i disse, og du får så mye bedre oversikt. Det er en fryd å sitte å sminke seg uten å rote langt nede i en sminkepung (som fort blir veldig møkkete også)

Cosmetic Organizer RAN7320 Black //  Cosmetic Organizer RAN5048 (blank, men 2 skuffer)


Cosmetic Organizer Double Holder // Cosmetic Organizer Cotton & Swab box // Bijoux Organizer Jewlery Necklace Holder

 Bijoux Organizer Jewelry Box // Rosa krus IKEA

Hva synes dere?


#sminkeforvaring #sminkeoppbevaring #inspirasjon #mandag #ssbk

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits