classy pink

 • 31.01.2014
 • 14:51

Kjøpte denne nyyydelige rosa kåpen på Miss Selfridge da jeg var i London, jeg elsker den!! Perfekt til dette været her og samtidig kjempe søt ♥ Denne har jeg ikke brukt siden jeg var der, det skjer alt for ofte at jeg glemmer hva jeg har. Nå skal jeg jammen meg ha denne på i dag, med en sort bukse og hvit topp! Det begynnere allerede å bli mørkt, men kan se om jeg får til noen antrekks bilder. I kveld skal jeg være med kjæresten, se filmer, lage mat og spise en hau av godteri antar jeg, hehe. Håper dere får en strålende kveld!

 

#pinkjacket #mote #missselfridges #jakke #ssbk

Anbefaling av selvbruning: Midnight Kiss

 • 30.01.2014
 • 21:53

I løpet av min tid som blogger (hehe) har jeg testet mange forskjellige typer selvbruningsprodukter. Noen har fungert vel så bra, mens andre har gjort meg skjoldete og oransje. Fikk tilsendt disse produktene som heter Crazy Angel  fra nettbutikken Beautywonderland og jeg er kjempefornøyd! Har brukt de en stund, ville være sikker på at produktene var bra før jeg valgte å skrive om dem.  De er heller ikke testet på dyr!Aller først er det lurt å scrubbe huden for å kvitte seg med døde hudceller. Da blir resultatet jevnt og fargen sitter lengre. Deretter kan du påføre fuktighetssprayen Wing Smoother Smoothing Spray på tørre områder  Så er det klart for selve selvbruningskremen, som jeg påfører med hanske for å få et mer naturlig og fint resultat. Hansken jeg har brukt her er en gammel jeg hadde, men de selger superfine hasker Buffing Mitt hos BeautyWonderland. Fargen jeg har testet heter Midnight Kiss, inneholder 200 ml og koster bare 139,50 Med en gang du har påført kremen ser det helt ærlig ut som at fargen skal bli en katastrofe. MEN! Den bare lurer deg, resultatet ble kjempefint hver gang uansett hvor skjoldete det så ut mens jeg påførte kremen. Jeg brukte kremen to kvelder på rad og da hadde jeg oppnådd fargen jeg ville ha, så den er mildt sagt veldig effektiv og kan virkelig anbefales. Fargen holder lenge og flasser ikke av! Vil også anbefale dere å smøre inn med body lotion hver gang etter dusj, det gjør at fargen holder lenger!


Var dette nyttig? Ønsker dere flere slike innlegg?


//sponset produkt, 100% ærlige meninger

 

#beautywonderland #selvbruning #brunutensol #skjønnhet #anbefaling #ssbk

BLACK AND WHITE - INSPO

 • 30.01.2014
 • 16:16


Nå skal jeg på trening med Miranda og Sofie, så slang på dagens inspo kjapt! Håper dere liker det! Elsker black and white bilder, er så inspirerende :-) Chanel har så kule ting, en veldig stor del av inspirasjonen min i klesstilen! Hva inspirerer dere? Alle bilder fra weheartit♥

 

#inspirasjon #ssbk

more like sisters

 • 29.01.2014
 • 20:58

Hei alle fine!

I dag har Iselin vært på besøk, det var superkoselig som vanlig! Vi møtes desverre ikke så ofte, så når vi først gjør blir det veeldig mye snakking og tiden flyr unna. Mye som må oppdateres og gossip som må deles, hehe neida! Det er så fint å tenke på at vi har vært venner helt siden vi var små, de fleste nære venninnene mine har jeg blitt kjent med de siste to årene - mens Iselin har jeg kjent i snart 9 år. Vi har de morsomste historiene og når jeg tenker på alle de sykeste tingene jeg har gjort, så har jeg gjort de med henne. På barneskolen var det alltid meg og henne, vi kalte hverandre faktisk for kylling og loppe. Jeg var da loppe og er nok like nysgjerrige på dere angående hvor det kallenavnet kom fra, haha! Hver dag etter skolen dro vi enten hjem til meg eller henne, satte på en pizza, så på film og pratet hele kvelden.

Slik er det vel litt nå også ♥

Skal ta frem noen bilder fra da vi var yngre, hvis noen ønsker å se det. Er alltid morsomt å se hvordan vi har forandret oss!Q: who is ''more like your sister''?

 

#sisters #hverdag #vennskap #ssbk

shoe heaven?

 • 29.01.2014
 • 15:35
Fikk spørsmål her om dagen om jeg kunne vise frem fest skoene mine, selvfølgelig kan jeg det! Det begynner å bli en del sko nå og som dere kanskje har merket så er jeg en veldig skojente. Sko er det morsomste å handle, det er jo samtidig noe man har for resten av livet hvis man tar godt vare. Det første skoparet jeg kjøpte til fest er faktisk favoritt skoene mine, de sorte fra Steve Madden. Anbefaler alle å besøke Steve Madden butikkene de har i New York, der har de BARE fine sko! Da mener jeg at de kun har fine sko, du kan bokstavligtalt bare si str din og kjøpe hvilket som helst par - haha! For sko til en grei pris vil jeg anbefale Nelly, der har de et utrolig bra og fint utvalg.


Det var nok sko prat for i dag, ble nesten litt stresset da jeg så hvor mange sko jeg har og hvor få av dem jeg har brukt.. Blir nok ikke nye sko med det første, hehe. Skal forresten selge et par JC, og en annen ting mens jeg husker det: Save the date,16 februar skjer det ting! Mer info senere

TODAYS INSPO

 • 27.01.2014
 • 16:01Q: What inspires you today?

Vixen Blog Awards

 • 26.01.2014
 • 16:47

På onsdag var det selveste finalen i Vixen Blog Awards, som dere sikkert har fått med dere så var jeg en av finalistene - takket være dere supre lesere som stemte meg til finalen! Rett etter skolen dro Agnes, blogger og vixenfinalist, og jeg rett til salongen Karlsson Barlindhaug for å få fikset håret og sminke oss før den store finalefesten. Vi var selvsagt utrolig spente, så det er veldig betryggende å ha Isabelle og Marianne til å fikse håret når en har nerver i høyspenn. Dagen før hadde jeg vært i salongen og fått farget håret av Marianne som er lærling i salongen. Hun var kjempeflink og veldig hyggelig, lett å snakke med!

Jeg fikk også satt på helt nye hairextensions, denne gangen i ombré i fargen brun\løysebrun\blond. Synes selv det ble sykt fint, og jeg elsker det lange håret!

Agnes har langt hår og dette skulle blir krøllet. Marianne fikser nydelige krøller med rettetangen! Håret er så og si ferdig, nå gjenstår sminken!

Haha, litt morro må man ha det før ferden går til Edderkoppen teater og finalen i Vixen Blog Awards!

 


// bildene er lånt fra Wa2wo

Hadde det utrolig gøy på festen og jeg unner alle de som vant seieren sin! Det var så spennende å sitte der å vente, trodde jeg skulle besvime. Vi fikk også en gedigen goodiebag, som alltid er kjempegøy å få! Er veldig stolt og glad over å komme til finalen, og som jeg ikke kan få sagt mange nok ganger - det er takket være DERE bloggleserne mine, tusen takk :-)

 


 #styling #karlssonbarlindhaug #tapeextensions #vixenblogawards #finalister

SATS next

 • 25.01.2014
 • 14:06

God dag, kjære lesere ♥

Om noen få strakser drar jeg og mamma til Sats, i dag skal vi trene sammen! Mamma er personelig trener og skal vise meg forskjellige øvelser -  rygg, mage, rumpe og lår. Etter det innlegget jeg skrev om at jeg hadde mistet treningsmotivasjonen min, så har jeg fått en del motivasjon tilbake! Det som hjelper meg mest er fint treningstøy, bra musikk og å variere øvelser for hver treningsøkt. Skal få tatt noen bilder av diverse øvelser jeg tar og ha et lenger innlegg om det senere!

Angående Vixen Blog Awards og stylingen jeg var på før: har ikke rukket å settet meg ned, redigere bilder eller skrive om opplevelsen. Men det skal jeg snart få gjort! Innlegget kommer i løpet av i kveld eller i morgen. Det var i hvert fall super gøy og jeg koste meg masse! Nå må jeg sjappe meg, mamma står ved døren og venter.. Ha en fin dag!

 

#trening #sats #inspirasjon

WISH ME GOOD LUCK

 • 22.01.2014
 • 19:04

Oppdaterer dere så fort jeg er hjemme! Nå skal jeg og kjæresten til VIXEN blog awards finalefest!!! Er så spent og gira :D :D håper dere alle får en fin kveld videre! som dere kan se har jeg fikset håret hos  Karlsson Barlindhaug, er SÅ FORNØYD!

Mer bilder og alt senere!

 #ombrehair #karlssonbarlindhaug #fashion #styling #vixenblogawards #hairextensions

New In - London

 • 21.01.2014
 • 22:51
Hva synes dere? De andre delene kommer på videoblogg, så gled dere!

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 20 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne på sofiekvelland.no!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits