Vinneren av Junkyardkonkurransen

 • 30.01.2015
 • 15:14

God fredag kjære lesere!

Skal si uka flyr, nå er det jammen meg helg igjen <3 men klager ikke på det, hehe.

Da har jeg endleig fått trukket vinneren - og må bare si tuusen takk til alle dere som deltok i denne konkurransen, det var hele 508 stk som gjerne ville stikke av med gavekortet på 2.000,-  Men det kan jo bare være en som vinner, og den heldige ble Maiken F. - som vil få en hyggelig mail fra Junkyard med gavekortkode Gratulerer til henne :-) Junkyard har vintersalg nå, så sjekk gjerne ut om du kan sikre deg noen godbiter HER  Det er rask levering, ingen toll og masse kult!

Ha en super frredags kveld, vi blogges snart <3

party (vol 100)

 • 29.01.2015
 • 18:07

Lol... Just kidding! Hehe, jeg har ikke farget håret dere, kun extensions! Ryddet litt på rommet og fant noen blonde extensions og bestemte meg for å prøve dem. Var jo ikke så alt for verst, eller?.. Blir nok ikke å gå så lyst med det første!

I dag har jeg vært hos legen, jeg har slitt veldig mye med ryggsmerter de siste dagene som jeg har nevnt og vi tror det er en bettenelse i korsryggen.. Autch :( Skal gå på smertestillende i noen dager og håper dette går over etterhvert. De som har følgt bloggen min lenge, vet nok hvor ofte jeg får slike problemer som dette. Enten er det hodet, ryggen, beina eller magen, haha! Tror jeg må slutte å være så uforsiktig og ikke låse meg selv for mye på soffaen og i vonde sittestillinger. Men, over til noe litt mer kult! Fredag den 6.februar arrangerer jeg og bussen min en stoor fest, på skansen! Det er ID 18, men hadde vært dritgøy å se noen av dere der! Mer om arrangementet herKameraet og jeg fungerte ikke som et team i dag, så da blir det bare iPhone.. Håper dere overlever! Ha en fab kveld videre ♥

guess what

 • 29.01.2015
 • 16:06Passiionforfashion

 • 28.01.2015
 • 18:47As promised, skulle jeg vise dere favoritt brukeren min på instagram! Denne moteprofilen har jeg følgt så lenge jeg kan huske og den gir meg daglig inspirasjon. Det er en supersøt norsk (eey) jente som står bak profilen og GUD hvor ofte denne profilen redder meg fra motekriser! Jeg elsker å bla igjennom profilen hennes og se på alle de inspirerende bildene hun legger ut, over her er det bare en liten dose av alt det fantastiske. Vil virkelig anbefale dere å følge @passiionforfashion, dere vil ikke angre!

Fler som følger denne fantastiske brukeren? Jenter, i'm in love!

#girlcrush

 • 27.01.2015
 • 19:58

FannyLyckman-Moshino2FannyLyckman-Moshino4FannyLyckman-Moshino3FannyLyckman-Moschino5

Det er mange som spør om hvor jeg finner inspirasjon, og det er blant annet hos denne fine damen her! Fanny Lyckman er virkelig min ultimate girlcrush, Guud hvor vakker hun er og DEN stilen! Tenker å anbefale litt forskjellige blogger igjen og instagram profiler, blant i morgen skal jeg vise dere yndlingsprofilen min. Tenker det kan være fint å bruke bloggen til å vise hvor jeg finner inspirasjon også! Når det gjelder sminke, stil, hår og så videre :-)

Nåå er jeg spent her. Hvem er deres girlcrush, om dere har en?

close up

 • 27.01.2015
 • 19:17Hei igjen! Nå har jeg fått sovet en god del timer (hehe) og føler meg mye mer opplagt. Jeg holder på med litt nettshopping, Junkyard har mye salg og så mye fint utvalg! Blir definitivt å bestille med meg noen goodies hjem. Ellers har jeg de sykeste magesmertene og magen vrenger seg nesten etter mat, skal bli godt å spise. Glemte lommeboken hjemme i dag og fikk helt panikk når jeg merket at jeg ikke hadde penger til frokost. Det er den verste følelsen! Heldigvis har jeg så snille klassevenner som lånte meg litt ca$h ♥ ♥

Hvordan har dere det for tiden, forresten?

powernap

 • 27.01.2015
 • 13:41

Hei hei ♥ I dag har vært en altfor slitsom dag og jeg kjenner virkelig hvor mye skole ''sliter'' på kroppen min. Går med en alt for tung veske hver dag med kamerautstyr, lydutstyr, mac og bøker, så nå har jaggu meg ryggen sviktet. Ikke nok med det har jeg hatt de sykeste magesmertene og hodepine, så i dag har jeg erklært meg selv som en liten kriger som holdt ut den lange dagen. Sukk :( Men men, nå har jeg fått unnagjort fotoprosjektet og andre ting, så jeg tar det med et smil!

Dette ble bare en rask oppdatering for å si at jeg lever (hehe), for nå skal jeg ta en powernap på fler timer, det trenger jeg virkelig. Kommer sterkere tilbake senere i dag!Hvordan har deres dag vært?

midlertidig

 • 26.01.2015
 • 12:24

Hei dere! Nå har jeg endret litt i designet, følte at det grå ble for kjedelig i lengden. Headeren er bare midlertidig, jeg reiser til New York (!!) om 3 uker og da blir det selvfølgelig nytt design! Men, jeg vil gjerne høre hva dere tenker, ettersom at designet er noe dere ser hver gang dere er inne på bloggen, hehe :-)

Ellers, i dag er planene å rydde rommet og i klærnene. Har en del klær jeg har lyst til å selge før jeg reiser, kunne det ha vært noe å ha et bloggsalg igjen? Rop ut, så jeg vet! Når jeg snakker om å rydde, kan jeg like godt si nå at sminkebordet mitt er bombandert. Haha! Her må det mye jobbing til og slik skal det forhåpentligvis se ut igjen, når jeg er ferdig:♥ Hva er deres planer for dagen?

født med ski på beina

 • 25.01.2015
 • 17:58

Hei dere! Håper dere har hatt en fin helg ♥ Både fredagen og lørdagen gikk til å være hjemme og ikke gjøre noe fornuftig, haha. Har bare ligget som en slask på rommet mitt, i min egen lille verden og tenkt. Det er så mye som skjer, som jeg skulle ønske at jeg turte å være åpen om. Jeg er så lei av å være tenåring, vil bare forsvinne i 20 år og komme tilbake som en voksen dame med jobb og familie, haha. Meen, over til noe helt annet!

I dag har jeg og mamma vært på skitur, noe som var veldig gøy og annerledes! Grunnen til at jeg sier annerledes, er fordi jeg ikke har stått på ski på typ 5 år. Jeg kan desverre ikke skryte med å si at jeg er født med ski på beina, for det er jeg i hvert fall ikke. Tok meg selv i å ta av skiene for å gå ned en bakke som ikke var bratt en gang, jeg er så redd for fart og at jeg skal skade meg. Med andre ord var det en skitur som gikk liiitt sakte, men det var utrolig deilig å komme ut av huset i frisk natur :-)

Dagens outfit he-he:Etter en lang skitur bestemte jeg og mamma for å unne oss noe godt, nemlig boblebad og et glass sprudlene!Åhh, dere kan tro det var deilig å bestige boblebadet etter en tur ute i snøen! Nå skal jeg gjøre ferdig en innlevering i rettslære og nyte siste dag av helgen. Beklager for dårlige oppdateringer. Alt er ikke som det skal og jeg sliter enda med meg selv, derfor vil jeg heller oppdatere dere når jeg virkelig har noe å skrive om, i steden for noe halvhjertet.

Hva har dere gjort denne helgen?

be the change

 • 23.01.2015
 • 14:39

.. you want to see in the world. Ett av mine favorittsitater! Etter jeg postet innlegget om selvtilitt, har jeg vært mye i min egen lille boble. Det var skummelt, men på den andre siden var det godt, så ufattelig godt, å endelig få det ut. Jeg har fått mange fine tilbakemeldinger fra dere med råd og oppmuntringer, det har betydd så mye - dere! Tusen takk! Det finnes mye viktigere ting i livet enn alt det overfladiske, men desverre var det det eneste jeg trodde jeg kunne fikse, men det er så mye mer man kan gjøre. Derfor har jeg bestemt meg for å fokusere på innsiden, jobbe med ting som faktisk betyr noe, bli stolt av meg selv og prøve å gjøre endringer. Hvis man ønsker noe i denne verden, må man starte med seg selv!

Jeg har alltid ønsket å være til hjelp for andre, det er en av grunnene til at jeg har tatt avstand fra pelsindustrien og er vegeterianer. Jeg har søkt en del på andre ting man kan gjøre for å hjelpe andre og det skal faktisk ikke så mye til! Jeg har veldig lyst til å bli blodgiver, men det er en hel prosess og jeg holder på å finne ut mer om det. Jeg har også verdens nydeligste fadderbarn i Etiopia og er medlem av en rekke dyrevern organisjoner som Peta og Noah. Andre ting man kan gjøre er å jobbe frivellig, for eksempel som en Besøksvenn. Det er ting som for oss kan virke lite, men samtidig bety enormt mye for en annen. Oppgaven som besøksvenn kan være å hjelpe vedkommende med småoppgaver, dra ut på tur, ta en prat o.l!
Jeg vil oppfordre hver og en av dere som leser dette, til å gjøre en god gjerning for noen andre. Om det er å fortelle en hvor glad du er i personen, ringe en du ikke har snakket med på lenge, støtte en organisjon du bryr deg om eller besøke noen som trenger det. Det kan være hva som helst! En god gjerning får man ikke nok av i denne verden og informasjon om hva man kan gjøre for å bidra til diverse ting finner dere her! ♥

Dette er altså tingene jeg har gått rundt og tenkt på siden sist, og jeg er både motivert og inspirert til å hjelpe andre. Derfor håper jeg at noen vil slenge seg på, sammen me dmeg! Kan skrive mer om prosessen når jeg er i gang og hva jeg velger å gjøre, for som sagt trenger det ikke å være de dyreste og vanskeligste ting. En liten gjerning er bedre enn ingenting, uansett! Dere får ha en super fredag, så blogges vi i morgen.

 

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits