12 years a slave

 • 28.02.2014
 • 18:43

Åh, så godt det var med helg da dere!! I dag var jeg på kino med klassen og vi så filmen 12 years a slave. Det var en utrolig trist film, med en skikkelig fin avslutning. Det var litt av en tankevekker og jeg vil anbefale dere alle å se denne filmen, uansett hvordan type filmer dere liker fra før. Filmen fikk meg til å smile, men samtidig få meg til å lukke øynene over hvor mye fælt det var å se. Filmen er basert på selvbiografien til Solomon Northup fra 1853, med andre ord en sann historie. Med en gang jeg leser ''based on a true story'' liker jeg filmen mye mer, jeg er vel ikke den eneste? Filmen handler kort fortalt om rasisme og slaveri, og handler om en fri man som blir tvunget til slaveri i 12 år. Historien hans er virkelig verdt å få med seg, så om du ikke allerede har sett filmen - dra til kinoen NÅ. Hehe neida, men anbefaler alle å få sett :-)

Nå straks skal jeg en tur til byen for å møte Nora, før vi jentene samles hos meg for en liten jentekveld ♥ Det er alltid koselig og det er egentlig det jeg liker best, en rolig kveld med mine nærmeste. Håper alle får en super kveld og en enda bedre helg. Vi blogges!

 

#kino #hverdag #vennskap #ssbk

dagens visdomsord

 • 27.02.2014
 • 20:41

Heihei! Har akkurat kommet hjem fra en hard treningsøkt sammen med mammi, tatt en kjapp dusj og venter nå på deilig mat. I dag står det kylling og wok på menyen, nam! Planene for resten av kvelden er å se litt Gossip Girl as usual og slappe helt av. Lager meg nok et deilig fruktfat og makroner til serien, det er så koselig! Det er helg allerede i morgen og denne uken har gått så utrolig fort. Til helgen kommer det et veldig etter spurt innlegg eller to, noen som vil gjette hva det handler om? Legger ved noen kloke ord, som får meg til å tenke lysere på situasjoner. Ha en super torsdag videre! Klem 

 

#visdomsord #hverdag #ssbk

'neverposted' outfit

 • 27.02.2014
 • 18:38
bukse bikbok // singlett topshop // michael kors selfridge
Tycks?

#dagensantrekk #inspirasjon #outfit #fashion #mote #ssbk

room full of roses

 • 27.02.2014
 • 16:24


Heihei fine lesere! I dag har jeg hatt fri fra skolen ettersom at eksamen ble jeg ferdig med i går. Fikk karakter 4+, som jeg ikke er heeelt fornøyd med, menmen! Er ikke verre enn å jobbe enda hardere til neste gang  Var på Jason Derulo sin konsert i går og det var amazing!! Aldri sett så mange flinke dansere som jeg så i går, det var så utrolig kult, spesielt når jentene danset. WOW! Følte meg som en tulling som sto på tribunen og prøvde å danse, hahaha guud. Møtte på flere søte blogglesere utafor, som var veldig koselig! Bare å sende meg bildene til sofiekvelland@hotmail.com. Nå er rommet mitt ''fullt'' av roser, fikk en rosebukket av mamma her om dagen og i går overrasket kjæresten min meg med to bukketter. Roser er noe jeg virkelig elsker, som dere kanskje har fått med dere.. Haha, wehearit brukere min er vel bestående av bare roser, addicted med andre ord. Utrolig koselig å få, man føler seg som en liten prinsesse da ♥Er de ikke nydelige?

 

#roser #blomster #kjærlighet #hverdag #ssbk

Anbefale din @instagram?

 • 26.02.2014
 • 14:04

Instagram er det siste jeg er på før jeg sovner og det første jeg sjekker når jeg er våken. Får utrolig mye inspirasjon fra instagram, bare noen bilder av en god frokost kan friste meg til å starte dagen med et sunt måltid! Får også en del inspirasjon til hva jeg kan gå med, hvordan jeg kan sminke meg og fikse håret. I det siste har jeg ikke fulgt noen nye brukere, har så lyst til å se fler profiler der ute. Så hvis du vet om en, eller vil at jeg skal ta en titt innom din - skriv det i kommentarfeltet ♥ Kommer til å ha en anbefaling på alle de instagrammene jeg finner inspirerende litt senere!


Følg meg gjerne, @sofiekvelland

 

#instagram #anbefaling #ssbk

leighton meester for nelly

 • 25.02.2014
 • 18:19

Ohmygoood. Jeg er vel ikke den eneste som er supergira nå som Nelly har lansert sin største kampanje noen sinne? Leighton Meester er kjent for rollen sin i Gossip Girl, som Blair Waldorf og dere har kanskje fått med dere hvor hekta jeg er på den serien.. Kom i lykkerus da jeg så at hun fronter Nelly sin nye kolleksjon, for da skjønte jeg at klærene ikke kunne være annet enn utrolig fine. Er forelsket i hele kolleksjonen, og har allerede bestilt med meg et par ting hjem, hihi ♥ Kolleksjonen kom ut i går om jeg ikke tar heelt feil, så er bare å kjappe seg!♥ Jumpsuit her, sko her

♥ Kjempefine leggings her , topp her♥ Suuper kul genser her og skoene her


Fant dere noe fint?

 

#innkjøp #mote #nelly #leightonmeester #gossipgirl #ssbk

Do it for the 'goodfeeling'

 • 25.02.2014
 • 14:51

God tirsdag, fine lesere! Er det en ting som er viktig i hverdagen, så må det være god mat og regelmessig søvn, samt å starte dagen med gode tanker! En dårlig tanke om morningen kan ødelegge utrolig mye, mitt beste tips er å rett og slett tenke på de tingene dere liker og gleder dere til. I dag våknt jeg opp med et smil, til tross for at jeg er midt i prøveeksamen. Fikk oppgaven min i går og så å si hele kvelden gikk til filming og jobbing. Har kommet godt i gang og føler at jeg har en sjanse på en god karakter, vi får se! I morgen blir det Jason konsert, noe jeg gleder meg veldig til. Ziwer klarte å ordne billett til meg og det ble jeg suuper glad for ♥ Hver gang jeg hører sangene hans tenker jeg alltid på kjæresten, hihi.

For å få en ekstra god start på dagen, skal jeg ta meg en løpetur. Har funnet ut at områdene rundt meg har mange bra løpestier! Får se hvor langt jeg kommer, sist løp jeg 6km som jeg forsatt er veeeldig stolt over, hehe :-) Føles godt å løpe, forhåpentligvis blir konsentrasjonen ekstra bra når jeg er tlbake også  

Edit: Mange spør hvor treningsklærne mine er fra, og de er kjøpt på SATS Manglerud. Men du kan også få kjøpt den rosa toppen  HER // sportsbh HER // tights HER 
Og et nydelig selfie til dere:Nuss :*:*

 

#hverdag #goodfeeling #ssbk

Drømmehuset

 • 24.02.2014
 • 18:01

God mandags kveld fine lesere.
Sitter her og drømmer litt. For selv om jeg er ung har jeg også en drøm om en eller annen gang å kunne flytte inn i et eget hus. Selve drømmehuset med stor D! Drømmehuset mitt er et hvitt stort funkisinspirert hus, med store vinduer og utsikt mot skogen på den ene siden og havet på den andre. Med andre ord ligger det neppe midt i Oslo sentrum for å si det slik! Når jeg ser på amerikanske filmer, så har de så utrolig mange fine hus, spesielt de som ligger ved stranden. Funkishus har ganske flatt tak, men taket er ikke av noen mindre betydning av den grunn.
Taket sies å være husets femte fasade, så det må stå i stil med resten av huset! Til et hvitt hus passer de fleste farger, det mest tradisjonelle er jo sort eller rødt. Men hva med grått tak? Siden huset jeg drømmer om skal bygges selv, med meg som designer, hehe, så er jo valg av materialer også viktig. Hadde vært veldig praktisk med mur, det holder seg og man må ikke skifte ut panel. Hva med taket? Kan jo ikke ha mur der. Dessuten må tak før eller siden skiftes, på det huset vi bor i nå er det skiftet 2 ganger, og huset ble bygget i 1954. Pappa fikk mye bra inspirasjon hos takspesialisten monier.no og lurer du på hva herligheten vil koste så kan du gå in HER på denne takkalkulatoren.

 

Tenk å starte dagen på denne terrassen, under et hvitt stilig tak - og havutsikten jeg ønsker meg.

 Hollander Glassert Svart

Dette huset er stilig synes jeg, med rene enkle linjer. Elsker høye tak og overbygget terrasse - dette har begge deler.

Turmalin

Et annet type hus jeg godt kan like, men ville nok valgt et "rent" murhus, i hvitt. Og grått tak. Tenk å kunne spise frokost på den lille koselige terrassen over her, rett ut fra soverommet?

 

Har du et eget drømmehus?

 

#drømmehus #tak #monier #inspirasjon #ssbk

Ungdom i mot narkotika

 • 24.02.2014
 • 15:07Var fler som ønsket at jeg skulle legge ut mer skolearbeid, ting jeg har redigert og laget på skolen - det kan jeg selvfølgelig! Dette er plakaten til kampanjen jeg jobbet med før vinterferien, hvor jeg valgte teamet Ungdom i mot narkotika. Det ser kanskje ikke ut som at det er blitt gjort så mye arbeid, men Ziwer satt egentlig i en sofa med brun og hvit vegg bak seg. Jeg måtte gå inn i photoshop og redigere bakgrunnen, og samtidig passe på at det flyter inn med skyggene hans. Hadde en studiolampe ved siden av han, for å forsterke skyggene og lage enda tydeligere kontraster! Skal bli flinkere til å vise dere kampanjer jeg jobber med, hvis det er noe dere ønsker!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, det får man aldri nok av

#ungdom #kampanje #skolearbeid #ssbk

Oppskrift på en fresh fruktblanding

 • 24.02.2014
 • 13:54

Dette trenger du:

Cruncy musli, to kiwier, en appelsin, vanilje kesam, noe godt å drikke (jeg valgte iste), blåbær, ananas og jordbær!

Enkelt å greit bare å kutte opp all frukten i ikke så alt for store biter. Jeg valgte å skrelle kiwien før jeg skjærte den opp! Om man ikke har en skreller som passer, funker ostehøvel like bra, heheEtter all frukten er kuttet opp, tar du vanilje kesam i en skål og blander det inn med frukten. Toppes med cruncy musli! Kan også bruke vanlig musli men det synes ikke jeg at er like godt. Hver sin smak!Kjeeeeeempe lett, er ikke store greiene man må gjøre for å si det slik, hehe! Veldig lettvint og godt, eneste man trenger er god frukt og noe å blande det med. ENJOY!

 

#oppskrift #sunnmat #frukt #mat #ssbk

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits