memories

 • 28.02.2015
 • 14:01


Åå, som jeg savner New York allerede!! Husker godt hvor morsom lørdagen for en uke siden var, og nå er jeg hjemme og ligger i sengen med feber.. Deprimerende tanke:( Men men, det som er så fint med reiser er at man tar med seg minnene videre. Jeg er en person som kan sitte oppe hele natten og se på bilder, smile og tenke på alt det fine jeg har opplevd. Det er så deilig å ha slike gode oppleveser bak seg og fler håper jeg det kommer! Jeg er godt i gang med New York guiden, så den blir postet om ikke så alt for lenge :-) Setter pris på at dere er så tålmodige ♥

Har dere noen minner som betyr ekstra mye for dere? Fortell!

fiji

 • 28.02.2015
 • 11:57

fiji
Goood lørdag, dere!! I dag våknet jeg nok en gang kl 03, var oppe til 06 og sov til kl 09. Haha, jeg tror faktisk jeg har slått min egen rekord når det gjelder dårlig døgnrytme.. Huff! Heldigvis er formen bedre :-) Er det en ting som jeg har funnet ut at jeg må gjøre mer, så er det å drikke mer vann. Jeg er en person som går en hel dag og klager på hodepine, men det er kanskje ikke så rart når jeg aldri drikker vann eller får i meg nok næring? Derfor har jeg nå invistert i denne søte fiji vannflasken her, som jeg fyller på med iskaldt vann og lime biter. Den ligger godt plassert ved siden av meg og skal være med meg overalt, så jeg får i meg nok vann!.. Er det én positiv ting med å våkne opp tidlig, så er det at man får så mye mer ut av dagen! I dag har jeg trent yoga, renset kaninburet, gått tur med hunden og tatt innkjøps bilder av den nye sminken min - SAMT dusjet og ordnet meg. Klokken er ikke engang 12 og nå føler jeg meg ekstemt stolt, hehe. Må bare legge til en morsom samtale fra da mamma kom hjem fra trening tidligere i dag:

Meg: jeg har gått tur med bruno i dag!
Mamma: Hvorfor det?..

Haha! Tror hun ble så satt ut og tenkte nok at jeg hadde en liten baktanke, for jeg går desverre aldri med hunden.. Jaja! Hva er deres planer for i dag?

three new favorites

 • 27.02.2015
 • 12:08Hei og god morgen fininger! Jeg er desverre enda syk (sjokk) og har ikke sovet siden kl 03 i natt.. Er så tett i nesen at det er umulig å puste, som igjen gjør at jeg rett og slett ikke får sove. Derfor er jeg miildt sagt veldig sliten og lei av dette styret her, haha. Det blir en veldig rolig fredag på meg i hvert fall!

Da jeg var i New York måtte jeg selvfølgelig ta turen innom VS, hvor jeg fikk fylt på lageret med tre nye dufter. Disse er allerede favoritter hos meg! Synes disse parfymene fra VS og Versace er de beste luktene man kan få tak i, så anbefaler de sterkt :-) De fåes også kjøpt hos bl.annet bangerhead.no og  eleven.noDet blir for det meste innkjøpsbilder og produkt innlegg nå som jeg er syk, å sminke meg og ta outfits bilder virker som en alt for hard jobb nå.. Beklager for det! Men men, ønsker dere en herlig helg. STOR KLEM ♥

mycalvins and more

 • 26.02.2015
 • 14:03

Hei dere! I dag har jeg vært hos legen og fått bekreftet at jeg har et eller annet virus i kroppen. Hodet verker nok en gang og jeg føler det snart er på vei til å eksplodere, derfor blir det bare en sjapp update i dag! Da jeg var i NYC tok jeg bilder av innkjøpet ettersom dagene gikk, så her får dere se innkjøp del 1 :-) Superfornøyd med alt sammen, her gikk det i det litt dyre, men med en herlig kvalitet! Er ikke ofte jeg kjøper merkeklær, så selv om det svidde litt i lommeboken synes jeg det var greit denne gangen.

Here we goo:


Er det noe jeg har fått dilla på den siste tiden, så er det sneakers. Disse skoene fra Adidas måtte jeg bare ha, med fargen sort og hvit passer de til alt! Er kjøpt i en skobutikk på Macy's og selges blant annet på Foot Locker om jeg ikke tar feil! En litt morsom ting med disse skoene er at de gjør deg 2-3 cm høyere, uten at man ser det. Dette fant jeg faktisk ut først etter at jeg hadde kjøpt dem, haha. Det ser ut som at føttene skal gli helt ned, men det stopper halveis, om dere forsto hva jeg mente nå! Perfekt til små jenter som... ♥meg♥My Calvins! Calvin Klein undertøy er en stor favoritt hos meg, kvaliteten er så god og de var til en veldig billig pris - også på Macy's!

Mine to nye favoritter fra Michael Kors. Lommebok er noe jeg virkelig trengte og denne gangen i en ordentlig kvalitet, ettersom at mine andre ''billigere'' varianter alltid blir ødelagt. Vesken har jeg siklet etter lenge, minner litt om LV sine men er såå mye billigere! Fåes kjøpt HER - brun utsolgt men finnes i hvit - brun i en litt annen utgave 2.795 HER


Nydelig hals t-skjorte i varmt og mykt stoff - denne er helt nydelig på! Fra Ralph Lauren.


Disse to langermede genserne var på salg og også i merket Ralph Lauren!

To nye babes i merket Tommy Hilfiger. Som dere kan se har det gått mye i langermet gensere, dette er noe jeg ikke hadde liggende fra før, men som er så fint til en enkel bukse eller skjørt! Disse to blir nok flittig brukt :-)

Jaggu fant jeg og mamma en liten veske på samme butikk! Denne gleder jeg meg til å bruke til sommeren, se for dere en hvit blondekjole, en fresh brunfarge og en marineblå veske. SMELT!

Hva synes dere om innkjøpet? Lik om dere ønsker del 2!

tvangstanker

 • 25.02.2015
 • 21:55

Goood kveld! Jeg har tenkt mye og sett på kommentarene deres om hva dere ønsker mer av, og jeg starter allerede i kveld med et tankeinnlegg. Jeg kommer til å ta for meg temaer jeg skriver om etter deres ønsker (kjærlighet, vennskap, familie, sorg, lykke o.l), men i dag tenkte jeg å skrive om et tema jeg har slitt mye med igjennom oppveksten min, nemlig tvangstanker.

Tvangstanker kan være mye og det ligger vell i ordet, at du tvinger deg selv til noe. Det kan være tvangstanker som tvinger deg til å tro at du ikke er bra nok, eller ting du må gjøre for at det ikke skal "skje" noe. Da jeg gikk på barneskolen og hadde spiseforstyrrelser, var tvangstanker en stor del av hverdagen min. Jeg kan huske at før jeg dro på skolen, måtte jeg lukke døra, åpne den og lukke den igjen, for hvis ikke kom det til å skje noe dårlig. Dette høres jo veldig teit ut, men slik var det! Dette gjorde jeg faktisk hver dag i flere mnd, helt til jeg forsto at jeg kan ikke la disse tvangstankene styre meg. Jeg sluttet å lukke og åpne døren, og skjedde det noe dårlig? Nei!

Helt siden da har jeg merket at de prøver å komme tilbake og jeg kan få masse rare tanker som " om jeg ikke flytter fjernkontrollen vil det skje " og det høres jo så rart ut når man sier det høyt, men slik er det desverre for mange. Derfor tenkte jeg at jeg kan komme med noen råd, for de som sliter med det samme!

1. Først og fremst, når du merker at tankene kommer, gå i mot dem og ikke gjør som de "sier". Gjør du det de sier, vil det ikke stoppe.

2. Ikke vær redd, DU styrer dine tanker og ingen andre.

3. Ta sjansen og faktisk se om det skjer noe, eller om det bare er hodet ditt som plager deg.

Det er selvføgelig mye lettere sagt enn gjort og det krevde mye av meg, men etterhvert som du stenger de vonde tankene ute, vil de forsvinne etterhvert. Jeg merker at til og med den dag i dag, prøver de å komme frem. Det jeg gjør da er de 3 rådene over her!
♥ Lik gjerne innlegget om dere likte det!

Pusse opp rommet?

 • 25.02.2015
 • 12:14

Hei dere! Nå har jeg fått for meg en ny cravings, jeg må pusse opp rommet mitt. På flyturen til New York leste jeg noen interiørblader og falt helt pladask for noen av de flotte bildene av ulike rom. De var så lyse og vakre, og jeg tok meg selv i å sammenligne med mitt eget rom. Det er jo ikke så værst egentlig, men tenk hvor fint det kunne blitt med for eksempel helt hvite gulv og å bytte ut den rosa veggen med lys beige eller grå? Men, går det an å male treparketten hvit? Mener å ha hørt om det, så det må jeg nesten bare prøve! Noen som har erfaring med dette?En drøm i hvitt! Foto: Paulina Arcklin - fra Interiørbladet Vakre Hjem & Interiør


Det er denne veggen jeg tenker på å male lys beige eller grått, og fjerne skriften på veggen + heller sette opp flere hvite hyller eller klesstativ.


Og så var det gulvet da... tenk hvor fint det kunne blitt med hvitt tregulv og kanskje flyttet skolene?

I og med jeg ofte sliter med dårlig lys på rommet (ja, dere har jo hørt klagingen min flere ganger hehe) så vil jeg tro det vil bli mye lettere med lysere farger. Litt maling er i alle fall ikke dyrt! Flere som meg som fikk lyst til å fikse litt på rommet eller andre steder? Vil absolutt anbefale dere å ta en titt i interiørblader og jeg skal selv begynne å abonnere på Vakre Hjem & Interiør, via bladkongen.no så får jeg det rett hjem i posten :-)

Synes dere jeg skal gå får mitt lille maleprosjekt på rommet?

 

#inpsirasjon #oppussing #interiør #blogg #ssbk

50 shades of black

 • 25.02.2015
 • 00:45


.. exept the purse!Hva synes dere om bildene?

Hva vil dere ha mer av?

 • 24.02.2015
 • 23:04

Hei og god kveld, fininger! Jeg har selvfølgelig klart å bli syk etter New York,just my luck. Hodet verker, halsen svir og jetlagen er godt på plass. Derfor har hele dagen i dag gått til soving og jeg har ikke fått oppdatert dere før nå! Håper dere tilgir meg for det :* Anyways! Jeg setter enormt stor pris på leserne mine og jeg synes det er utrolig koselig å få kommentarer og tilbakemeldinger på det jeg gjør. Derfor tenkte jeg at jeg kunne sette opp noen punkter nå, så velger dere hva dere har lyst til at skal være mer av på bloggen - slik at jeg treffer alle og en hver, hehe. Her er forslagene:

 • Tanker & Meninger - innlegg hvor jeg tar opp et spesielt tema som dere ønsker
 • Produktinnlegg - viser frem mine favoritter
 • Innkjøp fra New York og generelt når jeg handler 

 • Ukens leser, velger en som jeg har lagt godt merke til i kommentarfeltet og linker til personen hvis h*n har en blogg/instagram o.l
 • Viser treningøvelsene jeg liker best, enten i form av bilder eller video
 • Blogge mer om temaet interiør
 • Oftere antrekkk
 • Valgfritt tema!

Hva vil dere ha mer av? Velg gjerne 2-3 punkter som jeg kan starte med!

Brooklyn Bridge

 • 23.02.2015
 • 22:23

Hei dere! Nå er jeg godt plantet på norsk jord (hehe) og det føles både deilig og trist å være tilbake. Jeg kunne gjerne ha vært lenger i New York ettersom hvor fantastisk jeg hadde det der, MEN - godt er det å være hjemme og! Jeg kan med hånden på hjertet si at dette har vært den desidert beste ferien jeg har vært på noen sinne. Jeg har opplevd så utrolig mye gøy, hatt en haug av latterkramper, smilt, vært lykkelig, skapt minner og opplevd nye steder. De andre gangene jeg har vært i New York har det som regel bare gått til shopping, men nå har vi jaggu meg vært å sett på Grand Central Station, der blant annet Gossip Girl og Step Up er filmet i. Vi har tatt helikopter tur, noe som var helt ubeskrivelig og denne gangen kom vi oss også til Brooklyn!Jeg kommer til å lage en New York guide senere, men jeg må bare si at til dere som skal til NYC - dere må innom Brooklyn Bridge!! Gud så fint det var der og det må virkelig oppleves. Utsikten var utrolig fin og er man heldig med været kan lite toppe dette! En fin gåtur over brua med kjæresten, gode veninner eller familien - ååh så koselig det var ♥


Cardigan Bikbok // Skjef h&m // Støvletter selges lignende på D.N.A // Solbriller Ray Bans // Veske Christian Siriano

Så at mange lurte på hvor vesken er fra, den kjøpte jeg i en butikk utafor Macy's, som jeg desverre ikke husker navnet på.. Er i merket Christian Sirano i hvert fall! Den var veldig billig og er jo en super etterligning av Celine vesken. De er jo alt for dyre etter min mening, og ville heller ikke gått på en fake kopi - så er perfekt at jeg fant en som lignet hehe!

Hva synes dere om antrekket, og har noen av dere vært i Brooklyn før?

 

#brooklynbridge #newyork #reise #søndag #ssbk

times square by night

 • 22.02.2015
 • 15:26Hva synes dere om bildene?

 

#TimesSquare #otufit #newyork #reise #ssbk

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits