LONDON

 • 31.03.2014
 • 20:10Fikk denne superfine blonde genseren fra Sheinside her om dagen, var den ikke fin? Elsker alt med blonder i, det er så søtt hihi. Merker allerede at våren er her og de tunge vinterklærene er endelig blitt pakket ned i kjelleren. Går med skjørt og shorts hver gang jeg har muligheten, elsker det! Så lenge man har leggings og for eksemple en god cardigan, så blir det ikke kaldt :-) Cardiganen jeg har på bildet her er fra Gina Tricot og shortsen Bikbok. Skjerfet er fra Acne og solbrillene vet jeg ikke!

Q: Likte dere antrekket? Vil dere ha mer/ mindre outfits på bloggen?

 

#sheinside #outfit #antrekk #vår #moteplagg #ssbk

beige inspiration

 • 31.03.2014
 • 18:22


Åhh, beige er en så fin farge, jeg elsker den! Sko, smykker, sminke, vesker, klær - alt sammen er så fint. Ønsker meg alt på bildene over her! Må skaffe meg en hvit skinnjakke som på bildet over, classy og elegant. Se for deg den til en dressbukse og sorte pumps, perfekt. Dagene mine går til å sove mye og ligge stille pågrunn av ryggen, så i dag har jeg vært veldig avhengi av weheartit. Vil takke dere for god bedrings meldingene forresten, kjempe koselig ♥ Gjør øvelsene mine og belaster ikke ryggen med noe tungt så håper det går fint og at jeg etterhvert føler meg bedre. Sånt skjer i blant, er glad jeg fikk beskjed om skaden før den blir verre! Får bare ta det med et smil, hehe.

Oppdaterer dere med antrekk litt senere i kveld, ha en fin dag videre skjønninger. Her i Oslo skinner sola som bare det!

 

#inspiration #beige #hverdag #ssbk

Todays sunny' look

 • 30.03.2014
 • 17:46

Solbriller Nora sine (♥ thanks hon) // bukse Vero Moda // Jeffrey Campbells d.n.a // Michael Kors Selfridge // skinnjakke topshop // topp bikbok

 

Q: Hva synes dere?

 

#outfit #antrekk #søndag #fashoin #ssbk

Nådegaven

 • 30.03.2014
 • 13:33

God søndag, skjønne! Nå er det endelig vår og jeg elsker denne årstiden, alle blir så mye gladere og trøttheten forsvinner som et dugg for solen, bokstavelig talt! En annen ting jeg elsker er å starte morningen med å lese en god bok. Derfor ble jeg superhappy da jeg fikk spørsmål om å være ambassadør for den nye IT-boken "Nådegaven"

Boka handler om en jente på 16 år som heter Katsa. Hun lever i en verden med syv kongedømmer, der noen barn fødes med en såkalt nådegave. De har ulik fargede øyne og innehar en spesiell gave eller egenskap. Foreldrene til en begavet må da overlate barnet til landets konge hvis han vil benytte seg av det. Katsas nådegave er døden. Hun blir den mest effektive torpedo og leiemorder ved kongens hoff. Hun sendes ut på oppdrag for å true, lemleste eller drepe kongens fiender. Alt endres når Katsa møter den unge prins Po, som også er begavet. Han kan lese tanker. De forelsker seg og begir seg sammen ut for å styrte kong Leck av Monsea. De oppdager uante sannheter om seg selv og hverandre. Har Katsa egentlig dødens gave eller er talentet hennes til for noe helt annet? Hvordan skal de kunne styrte en konge hvis nådegavene er å kontrollere andre mennesker? Her står mennesker, relasjoner og sterke kvinner i fokus. Dette høres utrolig spennende ut og jeg gleder meg til å ta fatt på boka. Det er snart påskeferie så ingen ting er vel bedre enn å ta med boka på tur. Om jeg da ikke er ferdig med den, hehe, for kjenner jeg meg rett kommer jeg til å lese til jeg sovner!

Nå skal jeg ut i sola og spise denne herlige frokosten mamma har laget. Ha en super søndag ♥

//boken er sponset//


Hvilke bøker liker dere best å lese? Jeg er helt inn i fantacy og action, haha!

 #nådegaven #sterkekvinner #bok #frokost #søndag #ssbk

Dior

 • 28.03.2014
 • 15:15

Guess Clutch fra kjære tante Tone // Skjørt fra Nelly // Blomstergenser fra Sheinside // Leggings fra Bikbok // Sko fra Nelly

God fredag, dere! Solen skinner, humøret er på topp og formen er mye bedre. Var hos Anita som er en superhyggelig og dyktig naprapat i dag, og som mamma jobber sammen med på SATS. Der fikk jeg "knekket opp" ryggen og fikk beskjed om at jeg er veldig nær å få prolaps i korsryggen, noe som er veldig sjeldent å få når man er så ung. Pappa har slitt med det og Anita fortalte at det kan være arvelig. Litt vanskelig å forklare hva det går ut på, men en slags spreking i skivene som ligger i mellom ryggraden (virvlene). Ikke bra med andre ord! Fikk beskjed om å sitte minst mulig og har fått en liten treningsplan som viser øvelser jeg må gjenta hver dag fremover, i et par mnd for å bygge opp ryggen igjen. Skal tilbake dit neste uke. Jaja, er glad jeg fikk sjekket det opp før det ble verre. Noen som sliter med det samme forresten?

Skal spise og så drar jeg ut å møter Nora, ikveld er det en liten jentekveld hos meg. Koselig ♥ GOD HELG DERE!

 

#naprapatteamet #prolaps #ryggproblemer #outfit #dior #sheinside #ssbk

All of me

 • 27.03.2014
 • 19:40

Oi, så fort tiden går! Har sittet å redigert en video helt siden jeg kom hjem og til nå. Har rivd meg i håret et par ganger, dere aner ikke hvor frustrerende det her er. Brukte over en time på å finne ut hvilken sang jeg skal bruke og nå sitter jeg å grubler på om klippene egentlig er bra nok. Lastet ned 23 sanger, haha vinglepetter! Endte opp med All of me av John Legend, den er så fiin ♥ Har ikke så god tid, så blir desverre ikke så bra med blogging i dag nei. Har engelsk tentamen i morgen som jeg må forbrede meg til, wish me goodluck!! Dagens: 

Favorittgenseren! Bukse & smykke fra gina tricot, sko fra urban outfitters, michael kors veske fra selfridge

Genseren er fraSheinside og kan bestilles HER  ♥ Ha en fin kveld!

 

#sheisiden #gensere #hverdag #outfit #ssbk

White Wonders

 • 26.03.2014
 • 17:50

Nå har Nelly fått inn et utrolig stort utvalg nydelige hvite kjoler, som passer perfekt nå mot våren og for eksempel 17.mai! Har bestilt 17.mai kjolen min, og det er en av kjolene under her, hihi. Ble forelsket i alle kjolene, de er så søte og sommerlige. Kjolene har en pris på ca 100-400 som er billig! Anbefaler dere å ta en titt, lurt å være tidlig ute :-) Skulle gjerne ha bestilt med meg fler kjoler hjem, men men. Her er mine favoritter:


kjole 1 her // kjole 2 her // kjole 3 her

kjole 4 her // kjole 5 her // kjole 6 herkjole 7 her // kjole 8 her // kjole 9 her


Noe dere likte? ♥

 

#nelly #kjoler #fashoin #hvit #sskb

et lite pip

 • 26.03.2014
 • 14:44

God onsdag fine! Håper alt står bra til med dere, måtte bare gi fra meg et lite pip. Formen er ikke så bra, var hos legen tidligere i dag og tok noen tester - håper jeg får svar fort på hva det er. Kjæresten kommer over en tur om litt, vi blir nok bare å slappe av og kanskje se en film eller noe annet koselig! Er så slapp og har null energi, kunne sovet hele dagen hvis det ikke var for smertene nederst ved ryggraden. Uff! Kommer sterkere tilbake i morgen, klem ♥

Meg og fine Derya ♥

voffen

 • 23.03.2014
 • 11:23

Er virkelig Sofie oppe så tidlig? Haha, gjetter på at noen av dere er litt små sjokkerte nå, det var i allefall familien som så at jeg var våkne før dem. Sist det var tilfellet var nok da jeg sto opp kl 08 for å få med meg barnetv som liten! Jeg er da det vi kaller nattfuglen, står opp sent og sover sent - men denne helgen har det vært motsatt. Sovnet kl halv 8 i går og våknet rundt 01-02, var litt oppe og sovnet igjen. Så våknet jeg i dag for en time siden, helt utvilt og klar for en ny dag! I dag er planen å bli ferdig med gangen, vi skal male litt, sette på plass nye møbler, hive de andre, dandere med lys og andre fine ting! Har nettopp tatt før bilde, så viser dere resultatet i morgen eller i kveld.

Noen som lurte på hvordan hunden min ser ut, her har dere da lille voffen min - Bruno ♥Hva er deres planer for denne søndagen? Ønsker dere ''min treningsuke'' i kveld?

 

#hund #kjæledyr #søndag #ssbk

a little smile eey

 • 22.03.2014
 • 14:58


Det ble visst en del forandringer for dagen! Jeg og mamma fant ut at det kanskje var på tide å oppusse gangen, det ser virkelig ikke ut og trenger en stor forandring. Blir så glad når jeg jobber med interiør, ser på fine ting til hjemmet og nå gleder jeg meg som et lite barn til mamma kommer hjem og vi kan dra ut for å handle inn! Har tatt frem maleskjorta, ryddet vekk alle møbler og er klar til å sette på en tapet for første gang. Tapeter er å fine, jeg ser for meg en svart og hvit tapet på den ene veggen ♥ Dere får se før og etter så fort vi er ferdige! Skal også kjøpe et nytt teppe og ny seng til hunden min, den er nemlig blitt for liten, ååå. Lille voffen vokser så fort!! Må ta en sjapp dusj og ordne meg før mamma kommer hjem. Følg med på bloggen i kveld, hehe!

Flere som liker å drive med interiør?

 

#interiør #hverdag #lørdag #ssbk

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits