blue skirt

 • 31.03.2015
 • 17:36

Dagens antrekk! Skjørt & topp fra bikbok ♥ Hva synes dere?

tuesday morning

 • 31.03.2015
 • 15:24


Good morning, fine! Eller, morning er det tross alt ikke,  men for sovesjeler som meg kan vi si at det er det - hehe. Natt til i dag sov søteste Nora hos meg, noe som var kjempekoselig! Jeg hater å sove alene, spesielt ettersom jeg har mareritt hver eneste dag for tiden.. Så det var definitivt en trygghet å ha en god veninne rundt seg ♥ Jeg startet dagen med en god frappe, som er det must i helger og ferier, og selvfølgelig en stor og deilig tunika! Kommer til å gå rundt i denne i hele dag, den er såå myk og kjøpt på A&F hvis noen lurer. Som dere kan se har jeg tatt av extensionsene, jeg trives med ''kort'' hår og har bestemt meg for å ta en pause fra extensions frem til høsten! Vi får se hvordan det går, jeg som alltid forandret håret mitt, haha :-)Hva er deres planer for i dag?

monday

 • 30.03.2015
 • 17:03

Da var det mandag og tid for en ny uke! Gud så deilig det er å ha påskeferie, jeg stoorkoser meg og tanken på å ikke måtte stå opp tidlig før om en uke gjør meg lykkelig. Hihi. I dag har jeg vært å jobbet med bussen, vi jentene er så spente på resultatet og jeg gleder meg til å vise dere hvordan det til slutt blir! Jeg er så heldig å få feiret russetiden med en fantastisk gjeng med godjenter, så det blir nok supert! Nå skal jeg straks løpe til tbanen og møte en veninne, og under her får dere se en liten smakebit på russedressen min, har enda ikke fått startet å fikse den men men - haha!Hva skal dere i dag?

close up

 • 29.03.2015
 • 19:41Hehe, jaa - jeg har på meg en topp under!

Som dere kan se har jeg nå fått en ny header og gjort noen justeringer i designet! Gikk så lei av den mørke jeg hadde og fikk lyst til å ta noen bilder i dag :-) Nå har bestemor vært på besøk og vi har hatt en kjempekoselig påske middag. Senere i kveld skal jeg ta på de varmeste klærnene jeg har og dra på en liten kveldstur! Synes det er så koselig å gå ute om kvelden, i frisk luft og bare lufte tankene og hodet. . . ♥ Hva synes dere om designet?

yesterday

 • 29.03.2015
 • 14:28

Topp fra Sheinside, bukse & skinnjakke fra Junkyard, Støvletter fra NYC!

Hei og god søndag, solstråler ♥ Denne helgen har gått så utrolig fort, så jeg har desverre ikke fått oppdatert dere før nå! På fredag var jeg i 19års bursdag til Helene, og i går var jeg på en herlig lunsj med herligste Amanda:-) Våknet opp til nydelig vær og måtte selvfølgelig ta meg en tur til byen da! Jeg og Amanda tok turen til Beach Club som ligger på tjuvholmen, maten smaker himmelsk og resturanten er såå kul, haha!Vi skravlet i vei, tok de sykeste snappene (just sayin), spiste god tunfiskbaguett og koste oss! Ingenting slår en lunsj med en av jentene, hehe. I dag er planen å ta litt bloggbilder til dere og gjøre ferdig noen utkast! En rolig søndag med andre ord :-)

Hva har dere gjort i helgen?

it's spring knockouts

 • 26.03.2015
 • 20:31


ÆÆÆ, lukter jeg salg? Hahah! Jeg er litt for glad i salg må jeg innrømme, og det antar jeg at flere av dere også er. Derfor utnytter jeg det å være blogger og tipser dere alle om vår salget til Nelly! Øynene mine sikler av hvite blonde kjoler og nydelige vårlooks. Damn. My faavs:


Kjole nr 1 her // nr 2 her // nr 3 herNyydelig kjole her, med perfekte veske (adlinks) og sko her!Skjef! Hva er vell finere om våren enn møstrete skjef? Nr.1 her // Nr.2 her // Nr.3 her!


To drit søte t-shorter, for 104r!! Nr.1 her & Nr.2 herNyydelig genser til kr 125!! Her ♥ // Nr.2, genser for 125kr, her // Nr3. for 174kr herSmashing rosa topp her // Nydelig skjørt her // Basic sort topp herMønstrete maxiskjørt her // Kort stripete skjørt her // Nydelig festsett her!


Topp kr 139 her // Bukse 279kr her // Cardigan 279kr her!To helt FAB kjoler, kun 279kr!! Nr.1 her & Nr.2 her :-)


To supersøte topper, et must nå til våren! Kun kr 209!! Nr.1 her & Nr.2 her!


Noe dere synes var fiiint?

late update

 • 26.03.2015
 • 19:29Heei dere! Over her ser dere bilde av den gode lunsjen min, som skulle ha blitt postet her på bloggen for... typ 4 timer siden? Hehe. Jeg klarte selvfølelig å sovne i sengen med kameraet på magen, og våkne 3 timer senere. Men men, bedre seint enn aldri! Det er fler som har etterspurt mat-relaterte innlegg, så det kan jeg selvfølgelig få til. Jeg er veldig glad i sunne og enkle alternativer, som for eksempel Red Berries til lunsj eller frokost! Jeg pleier også å ta en dæsj med linfrø og et stooort glass med smoothie ♥ Det er så godt!!Red Berries får dere kjøpt på de fleste dagligvare butikker og oppskrift på smoothien finner dere her!

Hva slags oppskrifter til mat ønsker dere? :-)

vårfølelse

 • 25.03.2015
 • 15:13

Hei fine! Våknet opp i dag til tidenes snøvær, men ser allerede at det begynner å gå mot vår. Solen har skint konstant og skinnjakken er på! Nå er det ikke lenge igjen til russetiden - som jeg både gruer og gleder meg til - og sååå er det friår!! Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til ett helt år uten skole, mye reising og god tid til å gjøre det jeg vil. Det skal bli så deilig, dere! Frem til det skjer er det mye skolejobbing som står på planen og det går desverre liittt utover bloggen. Skole må prioriteres og det håper jeg dere forstår, men jeg skal prøve så godt jeg kan å oppdatere dere:*

Det var dagens snikksnakk. Genseren jeg har på meg er forresten fra Junkyard, viser dere bedre bilde senere! Hva skal dere i dag?
PS: Tusen takk for alle fine kommentarer på rommet mitt! Det gjør meg så glad, hihi.

It's all about the details

 • 23.03.2015
 • 20:04

Nå skal jeg endelig få vise dere litt mer detaljer av hvor fint jeg synes det ble på sminkebordet mitt! Jeg hadde jo litt vel mye sminke fant jeg ut, så nå er det ryddet og ordnet i sakene her, samt kastet en del gammel sminke. Jeg har tidligere handlet sminkeforvaring hos eleven.no, så var veldig klar for å oppgradere samlingen ytterligere! Fikk god erfaring med å handle der, varene kom raskt og er veldig fine :-) Anbefales! Siste tilskuddet - og det som virkelig gjorde susen - er sminkeboksene i midten (sponset). Det meste av det andre hadde jeg kjøpt fra før, men de sto fordelt litt her og der.  Nå er alt samlet på ett sted og slik ble det:

 


Disse utrolige lekre og praktiske skuffeboksene er helt elsk! Akkuratt nå er de blanke utsolgt, men samme type i sorte finner du her eller blanke med 2 skuffer her!


Utrolig hvor mye man får plass i disse, og du får så mye bedre oversikt. Det er en fryd å sitte å sminke seg uten å rote langt nede i en sminkepung (som fort blir veldig møkkete også)

Cosmetic Organizer RAN7320 Black //  Cosmetic Organizer RAN5048 (blank, men 2 skuffer)


Cosmetic Organizer Double Holder // Cosmetic Organizer Cotton & Swab box // Bijoux Organizer Jewlery Necklace Holder

 Bijoux Organizer Jewelry Box // Rosa krus IKEA

Hva synes dere?


#sminkeforvaring #sminkeoppbevaring #inspirasjon #mandag #ssbk

running late - hairstyle

 • 23.03.2015
 • 11:43 .. Nå er det en god stund siden jeg sist hadde hårtips, så nå tenkte jeg å vise dere min ''running late''-frisyre! Når jeg har dårlig tid om morningen eller før jeg skal ut et sted, pleier jeg alltid å sette opp håret i en enkel ''dott'' og krølle det fremste håret. Jeg synes frisøren både er classy, elegant og selvfølgelig lettvint! Er ikke noe som tar lang tid, men samtidig ikke ser ut som at man bare tok håret i en strikk og løp ut døren, hehe.Hva synes dere om hår looken?

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits