Smart1

 • 29.04.2014
 • 13:38

God tirsdag fine lesere ♥ I nuet skriver jeg med de kaldeste fingrene, det har seg nemlig slik at dumme meg glemte nøklene i dag tidlig. Har sittet ute på terassen i snart en time nå og venter på at en snill engel skal komme å låse opp døra. Har heldigvis macen her så jeg har noe å gjøre, men er ikke langt unna at jeg hopper i boblebadet med klærne på og blir der til noen kommer. I DAG ER DET KALDT!

Får ikke tatt noen bilder, men det ble lagt ut en del bilder fra PINK Party som jeg kan dele med dere! Igjen, super herlig kveld med fine jenter!

Hva skal dere i dag? Nå er hendene så kalde at jeg ikke klarer å skrive mer.. Blogges <3


en liten smakebit

 • 26.04.2014
 • 15:20

Noen som har lyst til å se fler og bedre bilder av håret? hihi

Tumblr love

 • 25.04.2014
 • 12:57Har nettopp oppdatert tumblreren min, hvor jeg poster mest inspirasjonsbilder og fashion. Hadde vært koselig om dere ville tatt en titt, kommenter gjerne deres tumblr så jeg kan sjekke innom!
Har allerede funnet mange fine instagrambrukere som dere har tipset meg om ♥

Pinkparty med Vixen

 • 24.04.2014
 • 20:42

Så og si alle bildene er tatt og lånt fra søte Astrid Helen, dere finner bloggen hennes her!

Hei dere! I går kveld var jeg på Pink Party arrangert av Vixen MagazineI Jeg kom med Miranda og vi ble møtt med et stort smil av kjempeblide og søte damer. I løpet av kvelden ble vi kjent med flere bloggere og det var mange nye fjes. Hvis jeg skal ramse opp kvelden i et par ord: sommerfine sveiser, cupcakes, makroner, frisk J.P Chenet Rosé og mange sommervibes. De som jobber i Vixen og frisørene til Headmasters var så livlige, de tok oss godt i mot og de var utrolig dyktige! Alle jentene fikk en søt og sommerlig look inspirert av catwalker denne sesongen. En veldig bra kveld!

Hva gjorde dere i går?

Gladjenta

 • 23.04.2014
 • 14:20Åååh, jeg smiler så mye for tiden! Været og humøret er virkelig på topp, det er deilig å kunne si at jeg er lykkelig ♥ Ble ferdig med mattetentamen i dag som gikk greit, ikke så veldig mye å skryte av. Deretter tok jeg meg en treningsøkt på SATS og nå har jeg nettopp tatt av extensionsene! Skal til frisøren på lørdag og gjøre noe helt nytt med håret, er veeeldig spent. Forandring fryder vet dere! Nå i ettermiddag skal jeg og Miranda på Pink Party, som er arrangert av Vixen. Litt usikker på hva som skjer der og hvem som kommer, men pink party høres veldig kult ut da, hehe!

Hva er deres planer for i kveld?

en bra mandag

 • 21.04.2014
 • 20:07


Genser fra Sheinside // Sko fra Nelly (nesten like) // Michael Kors fra Selfridge London // Armånd fra Gina Tricot og Zara ♥

Så altfor, altfor herlig vær det har vært i dag! Har ligget paddeflat med musikk i ørene, en kald fanta i hånda og letteklær på kroppen. Siden broren min har bursdag i dag, tok jeg på finskoene også! Genserne er bare driitkul, fikk den i posten for ikke så lenge siden. Gleder meg til å bruke den masse i sommer! Det er meldt sommevær hele uka, så denne uka ser jeg veldig frem til.  Skal prøve å ta en joggetur i blant, men må ta det rolig pga ryggen ikke er så sterk enda. Working on it!


Hva synes dere om antrekket?

#sheinside #Nelly #dagensantrekk #inspo #ssbk

20 år og 20 grader

 • 21.04.2014
 • 13:41

Først og fremst vil jeg bare gratulere den fantastiske storebroren min med dagen, Joakim fyller 20 år i dag! Wow. Husker så godt da han var 15 og jeg 13 - nå er han 20 og jeg nærmerer meg 18. Tiden flyr såå fort! 20 år og 20 grader i Oslo i dag, klager ikke ♥ Har tjukke gardiner på rommet mitt, så solen vekket meg ikke. Det som vekket meg i dag, var alle snapchattene av folk som solte seg, da tok jeg hintet og sto raskt opp! Fikk et gigantisk påskeegg av mamma som er tradisjon i familien våres. Hun er så søt, påskeegget er selvlaget og det har blitt brukt hvert år! Søt og koselig tradisjon :-)

Har dere noen spesielle påsketradisjoner? 

Dere får ha en strålende dag videre, fine lesere! Blogges

morning sunshine

 • 20.04.2014
 • 18:50

Goood kveld :-) Kjæresten er umulig å vekke så tenkte jeg kunne bruke tiden på å oppdatere bloggen, selv om jeg ikke har så mye å blogge om - hehe. Har ikke fått satt av tid til å ta verken casual bloggbilder eller outfits, men det blir nok bedre til uken! Er så deilig å gå på MK når man er blogger, der har alle et kamera og det er bare å spørre rundt, haha! På ungdomsskolen var det helt umulig, hvem tar med seg et speilrefleks på skolen liksoom... Over til noe annet, DET ER SNART SOMMER! Det gir et stort smil om munnen min

Jeg gikk ute i shorts med hunden i sta og det var såå deilig. Dagene blir varmere og varmere, tanken på sommer gjør meg nesten gal. Har sagt dette hvert år, men denne sommeren skal bli perfekt. Har allerede masse planer og jeg er fast bestemt på at i denne sommerferien er det ikke lov til å gråte, deppe eller være inne når det er sol.

Har dere lagt dere noen mål for sommeren? Morsomt å høre om!

Kjolen er fra Nelly og kan bestilles HER
Fortell meg om deres beste sommerminne, planene deres, mål dere har satt dere - elsker å lese om sånt!

koselig grilling med jentene

 • 19.04.2014
 • 14:19

Heihei! Hitill i denne helgen har været i Oslo vært utrolig fint, sola skinner og jeg kan virkelig kjenne sommerfølelsen stige på. I går grillet jeg sammen med jentene hos Ingrid, noe som var utroolig koselig! God mat og bra stemning ♥ 


Ser det ikke godt ut? I dag er det enda finere vær og jeg forstår forsatt ikke helt hva jeg gjør her inne. Skal nok løpe ut så fort dette innlegget er postet, hehe! I kveld blir det enda en kveld med girlsa og i morgen møter jeg fine kjæresten igjen. Videoen av oss er snart ferdig og dere finner en smakebit på instagram profilen min, hvis noen vil se! Dette blir bare en sjapp oppdatering, kom på nå at jeg må ta oppvasken og klessvasken. Vanskelig dette her, men men - det må gjøres! Ha en strålende dag alle sammen, fint vær eller ei ♥

hold håret sunt

 • 17.04.2014
 • 18:29

Pleie er viktig for å holde håret sunt og jeg har fått en rekke spørsmål angående håret mitt. Extensions har det fort med å bli bustete og slitt, så her er mine beste tips til dere! Ikke alle tipsene er like orginale kan man si hehe, ser at de har gått igjen i mange blogger - men disse er faktisk de som fungerer for meg! Viktig å også huske på at man bruker riktig shampoo, balsam, kur og styling tilpasset håret ditt. Bruker jeg Volum shampoo kan jeg love dere at håret fyker til alle kanter resten av dagen, mens på mamma er det utrolig fint! ♥ Hjemmelaget hårkur - Dette pleier jeg å gjøre én gang i uken, for jeg føler det gir et bedre resultat enn de man kjøper i butikken. Bruker egg og olivenolje eller koker rosmarin. Bare å søke på nett for å finne ''oppskrift'' på diverse hjemmelagede hårkurer :-)

♥ Rettetang: Dersom du er avhengig av å bruke rettetang slik som meg, er det flere ting du kan gjøre for å forhindre at håret blir skadet. En bra og kvalitetssikker rettetang er viktig, samtidig burde dere aldri rette eller krølle håret uten å ha på varmebeskytter!

♥ Vask håret minst mulig. Her er jeg ikke den flinkeste, men det kommer seg. Prøver å dusje håret to ganger i uken og ikke mer (vanskelig), og hvis håret blir fort fett så er det fordi det er vant til å bli vasket oftere. Om du ikke dusjer like ofte, vil også håret bli vant til det og ikke bli like fort fett.

♥ Ikke gre håret når det er vått - da er det mer utsatt for skade og du kan dra av 'unødvendig' hår.

♥ Naturbørste - skader mindre på håret, Tangle Teezer er det jeg bruker og den kan fåes kjøpt her!

♥ Bruk hårolje!
Dette er det alle viktigste tipset mitt, hårolje er noe jeg bruker heeele tiden. Påfører alltid rett etter jeg har dusjet og litt utover dagen for å unngå at håret føles tørkt og bustete. Viktig å kun påføre oljen i hårtuppene og ikke resten av håret :-)My favorites! Selges her ♥ Var tipsene til hjelp?

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits