siden sist

 • 30.04.2015
 • 13:29Hei igjen! Noen bilder fra de siste dagene med girlsa ♥ På tirsdag hadde vi som sagt søskenrulling og foreldrerulling - som var utrolig morsomt! Både mamma og pappa koste seg i hvert fall med oss ''ungdomma'', haha! I dag er det natt til 1 som er en stor dag for mange russ, men jeg blir nok å ta det rolig. Det er masse man kan gjøre for å feire russetiden sin uten å feste dag inn og dag ut, nå høres jeg kanskje litt nerd ut - men sånn er det bare! Det er så mye eksamener og jeg har ingen planer om å gjøre det dårlig nå mot slutten :-)

Hvordan feirer dere russetiden deres, dere som er russ?

Junkyard - klær til typen?

 • 29.04.2015
 • 16:26

Hei dere! Åh, gjett hvem som har klart å bli forskjølet - IGJEN? Jeg og Evine fra bussen måtte selvfølgelig bade før 1.mai, på den kaldeste dagen av alle og det var kanskje ikke så smart når jeg tenker meg om.. Haha! I går var en super kveld, kjæresten var med på rulling og det er så gøy at jeg får feiret litt av russetiden min med han ♥ Før det hadde vi foreldrerulling som også var utrolig morsomt, pappa hadde ikke lyst til å forlate bussen han.. Neida. Joda! 

Men over til noe helt annet. Som dere sikkert har fått med dere (hehe) er jeg en stor fan av nettsiden Junkyard.no. De har et så bredt og fint utvalg, og denne gangen tok jeg en titt på klærnene for gutter og menn! Ble ikke skuffet akuratt og bestilte faktisk med noen ting til kjæresten, som jeg tenkte å vise dere dere sjapt nå:-) Skal nok klare å tvinge han til noen bloggbilder så dere ser bedre, hehe!

Dritkul og casual skjorte - her!Blå skjorte her!

Drit kul genser med kule detaljer - her!

Det er sikkert noen av dere her som har en kjæreste eller lurer på hva dere kan gi til han, så her kan dere se noe av det jeg valgte ut til kjæresten min :-) Men nå skal jeg hoppe i badekaret og så jobbe litt med skole.

Hva synes dere om klærnene og hva skal dere i dag?

''ikke vær en kylling, spis en'' ???

 • 28.04.2015
 • 19:24

Hei! I dag kom jeg over denne plakaten for McDonald's da jeg gikk hjem fra skolen. Jeg måtte bare stoppe opp og se på den to ganger for jeg synes den rett og slett er usmakelig. Jeg så en rekke andre mennesker stille seg opp for å ta ett bilde også, mon tro om de tenker det samme som meg?  Denne plakaten er en av mange plakater for kampanjen til McDonald's og jeg vet ikke om dette liksom skal friste en til å bli sulten, men det ble i hvert fall ikke jeg. Jeg ble kvalm!  ''Ikke vær en kylling, spis en'' er både provoserende og nedlatende mot dyr, og jeg synes faktisk McDonald's dreit seg ut her. Jeg selv er vegeterianer og blir fort provosert, så jeg må spørre dere. Nå er jeg spent!
Synes du at dette var en bra plakat?

new dress

 • 27.04.2015
 • 13:36

Kjole fra sheinside.com

Hei alle fine! Er ikke denne kjolen helt nyyydelig?! Falt pladask for den da jeg tittet innom Sheinside og måtte bare bestille den med meg hjem! Jeg gleder meg så mye til varme sommerdager og tror det kommer til å bli heelt fantastisk med sommer! Har så mange planer og drømmer, som jeg sikkert har nevnt hundre ganger nå, hehe.. Men det blir nok bra uansett :-) Setter forresten utrolig stor pris på så fine tilbakemeldinger den siste tiden, og selv om det både er russetid og fullt av eksamener, skal jeg prøve å oppdatere dere ofte!

Hva synes dere om kjolen?

New look

 • 26.04.2015
 • 17:53
Heei dere! Nå begynner det å bli litt siden sist oppdatering og det beklager jeg for. Veldig mye som skjer fortiden, russetiden og eksamen er desverre en veeldig dårlig mix, må jeg si :( Men men, skole må selvfølgelig prioriteres! Denne helgen har vært utrolig morsom og jeg har storkost meg sammen med girlsa ♥ Det morsomste må nesten være å gi ut russekort til små barn, HAHA! Litt nørd er jeg jo. I morgen venter det MK eksamen så da skal jeg jobber resten av kvelden. Fikk noen nye klær i posten i går forresten, som dere ser på bildene over her! Både toppen og jumpsuiten er fra Sheinside og finnes her og her (Adlink). Var deilig å ta av russedressen litt, haha!

Hva synes dere om antrekket?

day one: check

 • 24.04.2015
 • 17:34

Noen bilder fra gårsdagen:* I går var det Norstrandsvisning og vi fikk endelig vist frem bussen våres! Det var utroolig gøy og jeg elsker når alle jentene er samlet og koser oss ♥ Bussen min består definitivt av en gjeng HERLIGE jenter, alle og en hver! To av jentene fra bussen hadde faktisk laget en tale for alle jentene, som var utrolig koselig. Talen til meg gikk slik: ''Toppbloggeren, smashing som alltid, og du ELSKER dyr''. Det er vel ingen hemmelighet, og da jeg hørte begrunnelsen til hvorfor de mente det var det fordi de husket at første gang jeg pratet med dem - pratet vi om hamstere... Haha! I går var en superkveld og jeg gleder meg enda mer til å forsette å se disse herligegirlsa!

Hva gjorde dere i går? GOOD HELG!

Beauty Book Nr.1

 • 23.04.2015
 • 14:22Heihei! I dag hadde jeg og skolen fri, noe som var utrolig deilig! Startet dagen med en good smothie og denne beauty boken jeg har hatt liggende i skapet aalt for lenge.. Den har jo SÅ mange gode tips! Står alt fra hvordan man kan fremheve øynene, sminke lepper større, contouring, sette på løsvipper - alt en jente trenger å vite, haha! Tenker å teste ut noen av tipsene senere, men i dag har jeg ikke tid, for i dag starter russetiden offesielt for meg og jentene! Gleder meg til mange kvelder sammen med alle bussjentene og endelig få feiret 13 års skolegang. Det har vært utfordrende og vanskelig, but I made it ♥

Flere som er russ i år?

coachella

 • 22.04.2015
 • 18:54

Kveldens inspirasjon! Coachella er nok målet for neste år, jeg har såå lyst til å ta med meg kjæresten og veninner dit! Festival har jeg faktisk aldri vært på før og det er noe jeg virkelig kunne ha tenkt meg i nærmeste fremtid. Men, nå er hodet godt plassert i skolebøkene og slik blir det resten av kvelden... Dere får ha en super kveld, dere!

♥ Noen som også ønsker å dra til Coachella?

perfect ''going out'' look

 • 21.04.2015
 • 14:02


Topp & skjørt topshop, veske ''clutch'' Marc Jacobs!

Heihei! Her om dagen ryddet jeg i klærnene og fant frem dette antrekket, som er perfekt for en kveld ute! Skinnskjørt er noe jeg hadde ønsket meg utrolig lenge, helt til jeg fant ut at jeg faktisk hadde et... Slik er det vell når man er tidenes rotekopp. Nå nærmer det seg russetiden med stormskritt, på tordag er vår første rulledag og da skal vi endelig få vist frem bussen våres på Norstrandvisningen! Jeg kan ikke vente med å ha det kjempe gøy med bare gode veninner, og endelig feire 13 års skolegang. Det var på tide! Bare å like siden våres her forresten, da blir vi jentene veldig glade! Er vell lov med en liten reklame i blant? ♥

Likte dere antrekket?

bedre tider & tusen takk!

 • 20.04.2015
 • 16:04

 Først og fremst må jeg få takke dere alle for så UTROLIG støttende og rørende tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg. Det gjør meg så inmari glad og nå føler jeg virkelig at jeg kan åpne meg og snakke ut om ting - noe som er veldig deilig. Jeg blir både sint og glad når jeg leste tilbakemeldingene deres, sint fordi det er så fælt at mange har hatt det slik, men glad for at dere ville dele historien deres med meg. Jeg har jo virkelig de flotteste leserne! Så, tusen takk til alle dere solstråler som har delt deres historie og kommet med støttende ord, dere er min motivasjon ♥


Hvordan har DU det?

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits