sunny ice

 • 29.05.2014
 • 17:18

Heihei ♥ Åhh, det er så deilig vær ute nå for tiden. Går i fine sommer klær, blomster i håret, freshe neglakker og lett sminke på huden. Det er jo så og si umulig å ikke kjøpe is når det er så varmt og deilig ute. Funky Frozen YoghurtArkaden er et sted jeg ofte ender innom, kjenner jeg meg rett vil jeg dukke opp i butikken i dag også - haha! Isen er så god og det finnes mange forskjellige smaker å velge i mellom, samt at man kan tilsette godt tilbehør. Frukt og godteri for å nevne noe :-)


Nå skal jeg ut å slikke soool!
Hvilken er din favorittis på sommeren?

#arkadenshopping #sommer #ssbk  #funkyfrozenyogurt

 #is #sol #funkyfrozenyoghurt #arkaden #ssbk

gårsdagens

 • 28.05.2014
 • 16:05


Skjørt og topp bikbok // sko h&m // MK Selfridge // Skinnjakke Topshop

Nå nærmer det seg Miley konsert og jeg gleder meg utrolig mye! Skal dit med mine besteveninner, Iselin, Nora, Sofie og Miranda :-) Blir nok kjempe gøy og helt utrolig å se selveste Twerk dronninga LIVE, haha! Er veldig usikker på hva jeg skal ha på med, vurderer en levis shorts og jack daniels topp - vanskelig å bestemme antrekk til konserter. Kanskje jeg bare skal ta på meg en body hvor det står #TWERk på? Hmm. Neida!

Dere får alle ha en fin kveld videre, så blogges vi i morgen ♥ Flere som skal på Miley Cyrus sin konsert?

#antrekk #outfit #klær #fashion #ssbk

BRIGHT - GREW UP FT. ISELIN

 • 26.05.2014
 • 18:20

Som jeg nevnte tidligere i dag skulle jeg komme med enda et lite musikktips! 18. mai kom artisten Bright ut med låta Grew Up featuring Iselin. Det er en rapbalade hvor gutten forteller om sin oppvekst. I 2013 slapp han sin første singel som fikk navnet Summertime, etterfulgt av Play No Pause som kom ut samme året! I år har han kommet ut med to singler: Life Without You og Grew up. Summertime er en favoritt hos meg, skikkelig rolig sommersang perfekt til stranden eller sene sommerkvelder ♥ Ta en titt!

Dere kan like fanpagen hans her

 

#bright #musikkvideo #ssbk

min vakre bestemor

 • 26.05.2014
 • 13:29


Min fine og spreke bestemor! Tok disse bildene i går da jeg filmet videre til et skoleprosjekt. Hun er så fin atte :-)
Likte dere bildene?

 

#bestemor #familie #ssbk

cute d e t a i l s

 • 26.05.2014
 • 12:17

Da var det mandag igjen, dere! Var ikke denne kjolen helt nydelig? Fikk kjolen fra Sheinside på døren i dag, den er så fin og jeg er helt forelsket i detaljene på ryggen. Gleder meg til å bruke den fremover! Det varme været gjør meg så trøtt, har store planer om å legge meg litt ut på terassen nå straks. Jobber med videoen av meg og kjæresten så fikk dra tidlig fra skolen i dag:-) Wii. Kjente beina svi på vei hjem fra tbanen, hadde på meg sort skinnbukse i dag jeg..... Må vell kanskje begynne å sjekke været før jeg drar ut om morningen, haha!

Dere får ha en god dag videre, så blogges vi ♥ Kommer et lite musikktips til senere i dag!

 

#outfit #sheinside #antrekk #kjole #ssbk

 

Yep, next month is june

 • 25.05.2014
 • 16:02

Det nærmer seg sommer og det finnes ingenting som passer bedre til sommeren enn GOD musikk! Her er mine favoritt sanger, legg gjerne igjen deres ♥


Pills N Potions - Nicki Minaj
(Den nye sangen til Nicki som kom ut for et par dager siden, im in love)


Adrian Lux - Teenage Crime (Radio Edit)


Carry you home - Zara Larsson

Ariana Grande - Problem feat Iggy Azalea

Cher Lloyd - Human

Younger - Kygo Remix

Ed Sheeran - I See Fire (Kygo Remix)

The Warehouse 2014 ft Maggie

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

kom kjære sommer

 • 25.05.2014
 • 12:58


God søndagsmorgen kjære lesere ♥ Hadde dere en fin kveld i går? - Det hadde jeg! Hadde det kjempegøy med fine jentene mine, blir alltid mye morro og sprell når vi er sammen, haha :-) I dag er planen å få unna gjort et par ting på må-gjøre lista. Den består av å ta klessvasken, rydde rommet, ryddet badet som er bombet av klær og sminke, skrive ferdig samf.innlevering OG filme noen klipp til videoen av meg og kjæresten. Med andre ord har jeg mer enn nok å gjøre i dag, men godt er det å få unna gjort ting før en ny uke starter!

De nye fine skoene som kostet meg kun 200kr - kupp ♥

Gårdagens outfit! Skjørt fra Bikbok // Genser, hårbånd og vekse fra H&M // Arbånd fra Gina Tricot


Nå må jeg sette i gang jobbingen! Hva synes dere om antrekket?

#blomsterihåret #insåirasjon #sommer #outfit #antrekk #ssbk

Markedsdag i Bogstadveien

 • 24.05.2014
 • 19:47

Hei og god lørdag! I dag var det markedssalg i Bogstadveien, så jeg og Mathilde tok oss en tur dit. Kjøpte en super søt topp fra Zara og skoene dere ser på bildene over her! Kom ganske seint og bodene skulle stenges når vi kom, så ble ikke så mye på meg - men er vell greit det også :-) Nå skal jeg straks komme meg av gårde til Sofie på Tjuvholmen, der skal vi jentene slappe av og kose oss! Poster fler antrekks bilder i morgen og skriver hvor er fra, det rekker jeg ikke nå.

Ha en fin lørdags kveld ♥

 

#shopping #bogstadveien #zara #ssbk

flower details

 • 23.05.2014
 • 16:54

Da var det endelig helg dere! Nå frister det ikke veldig å gå ut i regnet, men tidligere i dag var det kjempefint vær. Så fint at jeg kunne gå med skjørt på skolen for første gang i år! For å freshe opp antrekket brukte jeg søte blomster, som er kjøpt på H&M. Små detaljer kan gjøre så mye med et antrekk, synes dere ikke? I hvert fall, i kveld skal jeg og Iselin til Nydalen for å se finalen i Norske Talenter! Gleder meg veldig, kanskje dere ser meg på tv ;);) Hehe neida, men spennende blir det uansett. Heier ikke på noen spesielle, det er jo så vanskelig å velge en favoritt når alle som står igjen har helt syke talenter.

Dere får ha en super fredag videre, vi blogges ♥ Hva skal dere i kveld?

Yesterday's

 • 22.05.2014
 • 15:42

Sweather from Only // Top from Bikbok  // Leggings from HM // Jewerly from Gina Tricot

Hei og god torsdag, solstråler! I dag er det hele 25 varmegrader i hovedstaden og det var selvfølgelig veldig uventet. Jeg dro til skolen i boblejakke og hunters, før jeg hørte på radioen at det var meldt sommer temperatur. Skal innrømme at jeg fikk jeg litt panikk, å gå med hunters i 25° er vel ikke veeeeldig passelig.. Da bar det hjem igjen, fikk tatt på meg det jeg fant og dratt tilbake. Rakk utrolig nok t-banen, hihi.   Vi som bor i Norge er vell ganske vant til værsvigningene, men det må nok være litt sprøtt for turister som kommer hit. Dagen starter med frost på gresset og ender med 28 varmegrader og solnedgang. Haha! Skal ikke klage, norsk sommer kan ingenting slå ♥ Nå skal jeg ut å slikke sool, så blogges vi senere.

 

Hva synes dere om antrekket?

 

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 20 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne på sofiekvelland.no!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits