unposted look

 • 31.05.2015
 • 14:40

Kjole Bikbok // Shorts & Solbriller H&M // Flash Tattos Cubus // Sko Nelly (adlinks  her) // Veske Bahar sin ♥

Da var det søndag, dere! Denne helgen har ikke vært så avslappende som jeg forventet, men det får jeg ikke gjort noe med nå uansett. Jeg merker at skolestresset går veldig innpå meg, og det er så mye jeg vil gjøre men som jeg ikke rekker. I hele dag skal jeg jobbe med naturfag og på tirsdag starter MK eksamen. Alt går i ett nå de siste ukene, men jeg har ikke et annet valg enn å holde ut! Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å bli ferdig med alt dette skolesnakket og oppdatere dere ordentlig. Håper det går fint med alle dere, der ute!

Håper dere likte antrekket!
Xoxo
Sofie

Topp 4.fav treningsøvelser

 • 30.05.2015
 • 16:43

Heihei! Nå var det på tide å vise dere favorittøvelsene mine for rumpe, bein og core! Var veldig vanskelig å vise øvelsene uten å ha varmet opp, så kan hende noen av de ikke er heelt riktige vist frem - haha! Men, dette er da favoritt øvelsene mine som jeg tar fast når jeg trener:-) Disse øvelsene kan tas hjemme, på studio eller ute som meg - i deilig frisk natur!

Under alle øvelsene skal du forsøke å holde din naturlige stilling i ryggsøylen. Du kan med fordel forsøke å stramme kjernemusklene, feks hvis du hoster så vil du kjenne hvor det skal strammes. Men husk å pust - jevn pust og ingen brå bevegelser er cluet.


Øvelse Nr.1: Rumpe - benhev på strake armer

Traaaining
Denne øvelsen trener både mage, rygg og rumpe! Her bytter jeg fot som jeg strekker opp i mens jeg står i planken. Jeg pleier også å holde foten ''oppe'' helt til det sviir i kroppen - pass på å senke benet rolig, ikke "sleng det ned"! Øvelsen kan også gjøres på strake armer eller når du ligger på magen.

Øvelse.Nr 2 Lår og rumpe  - Dynamiske utfall

traaaining
Denne øvelsen her foretrekker jeg fremfor squats! De sier squats er en jentes bestevenn, men det er virkelig min fiende.. Jeg får alltid så vondt i ryggen i ettertid! Derfor er jeg glad for at jeg ''fant'' ut om denne øvelsen!  Dette er dynamiske utfall, slik at jeg går et skritt langt frem bøyer knærne og så går tilbake, men de kan også gjøres statiske dvs. du står stille og kun bøyer knærne - pass på å ha god avstand mellom bena. Knærne skal foran tærne - og overkroppen skal være oppreist og ikke falle fremover! Jeg bruker som regel litt vekter til, og det fungerer også ha stang oppe på skuldere om man vil ha mere vekt:-)

Øvelse nr 3: Rygg - Planke til ettarms roing

rrrrr
Jeg har jo litt dårlig rygg og derfor er dette en øvelse som passer ypperlig på meg! Lette vekter og en god grunnposisjon - planken med strake armer. Løft og dra armen opp og bakover, tenkt at du skal presse skulderbladet bakover. Samtidig trener man mage og statisk armer når man holder seg i den stillingen :-) Kan også gjøres uten vekter.

Øvelse nr.4: Mage - crunch

skjeer

Ligg på rygg og løft/rull ryggen opp fra gulvet og press hodet oppover og fremover mot knærne dine, de skal være høyere enn hodet ditt. Du kan også ta sit-ups, da løfter du deg høyere opp og du inkluderer også hoftebøyerne!

Antall sett og repetisjoner: Du kan gjøre hver øvelse i 3 sett og gjøre en og en øvelse ferdig. Da trenger du noe pause mellom settene, så du vil totalt sett bruke lenger tid. Alternativt kan du sette sammen 2 og 2 øvelser, og bytte på mellom disse uten pause! F.eks slik:

Øvelse 1 og 2 annenhver gang, 12-16 repetisjoner. F.eks kan du ta 8 x høyre side og 8 x venstre side, 3 sett.
Pause 2 min
Øvelse 3 og 4 annenhver gang, 12-16 repetisjoner på øvelse 3 og 20 på crunch, feks 10 fremover og 10 til annenhver side, 3 sett.

For de som lurer på hvor jeg har kjøpt treningstøyet, så er det kjøpt på G-sport og fra en nettbutikk fra Australia (Asics skoene). Du finner også tightsen her, hvit trøye her // yogamatte her // Asics sko her (neste like) (adlinks)

Vil dere ha flere innlegg som dette? Tenkte jeg kunne vise flere øvelser hvis det er interessant!

 

#trening #core #rumpeøvelser #getfit #lørdag #inspirasjon #ssbk

laidback look - junkyard

 • 28.05.2015
 • 10:31

God torsdag, dere ♥ Her kan dere se noe av det nye innkjøpet mitt fra Junkyard.no! Jeg har lenge sett etter en fin selebukse og fant den perfekte. Selebuksen passer perfekt til en laidback look og samtidig er det fint og søtt! Skoene er også kliss nye og de er helt fantastiske å gå i. Jeg får jo aldri nok av sko, men det er kanskje ikke så rart når jeg ser i det fine utvalget til Junkyard! Dere finner selebuksen her og skoene her :-)

I dag skal jeg jobbe videre med en naturfagspresentasjon og prøve, som jeg trodde jeg skulle ha i dag. Tydeligvis hadde vi fri og jeg fant ut det først når jeg gikk inn mot klasserommet.. Haha! Det er så typisk at sånt skjer med meg. Men men, hva synes dere om antrekket?

portrait

 • 27.05.2015
 • 15:42
Hei dere! Her er noen portrett bilder fra den lille shooten jeg hadde med meg selv i går - haha! Jeg sminket meg helt annerledes en til vanlig og trives egentlig best i en naturlig look, men var morsomt å ha prøvd dette også :-) En jente må jo utforske, eller hva? Flashtattoen selges forresten på Cubus, på Bryn Senter, sminken er fra MakeupMekka - de selger også flash tatoos her!


I dag måtte jeg bli hjemme fra skolen ettersom ryggen har plaget meg i heele natt.. Jeg forstår ikke hvor de smertene kommer fra eller hva som utløser det, og er det ikke det ene med meg - så er det det andre. Men, ryggen skal ikke stanse meg i å få tatt noen new in bilder til dere - for nå straks skal jeg til posten for å hente en pakke fra Junkyard! Gleder meg til å vise dere det nye og så blogges vi litt senere ♥

Hva synes dere om bildene og looken?

#makeupmekka #junkyard #makeup #bilder #blogg #hverdag #ssk

pink

 • 26.05.2015
 • 19:38

Hei dere! Da var det tirsdag og tid for en ny uke:-) Haha, føler jeg alltid starter uken med å skrive det der.. Jaja! I dag har jeg tatt masse bilder til dere, denne gangen portrett bilder! Det er det lenge siden jeg har postet og denne gangen prøvde jeg en helt annen sminke look. Hvis dere liker den kan jeg sikkert få til en video, som jeg har lovet minst 100 ganger nå... Det kommer, det kommer!!

Buksen er forresten fra Carlings, skoene er Bahar sine og toppen er fra Bikbok!

Hva synes dere om antrekket?

vellykket feiring

 • 25.05.2015
 • 13:45


Hei dere! Nå tenkte jeg å vise dere litt bilder fra bursdagen til Lillebroren til Bahar, som var nå på lørdag:-) Det var så koselig, med god stemning og god mat - og masse bilder ble tatt! Jeg eeelsker bursdager og har faktisk aldri vært i en barnebursdag (borsett fra da jeg var barn selv), så det var kjempe nytt og være omringet av mange små barn. Det høres kanskje rart ut for mange, men som jeg nevnte tidligere har jeg alltid vokst opp med eldre!
Bursdagsbarnet ♥

Hvordan har deres helg vært?

good morning

 • 25.05.2015
 • 10:00
God pinse, søte dere ♥ I dag er det fri og det er kjempe deeilig å kunne sove ut en siste dag for uken starter! I dag står det siste innspurt av skolearbeid og det skal bli ekstra deilig å være ferdig med det. Føler meg alltid 10 kilo lettere når jeg er ferdig med arbeidet, er dere ikke enige? Hehe! Over her ser dere noen bilder Bahar tok av meg i går, jeg er blitt helt forelsket i den søte blomsterdetaljen. Den gjør så mye med et antrekk! Den er kjøpt på Bryn senter (HEHE) på Bik Bok:-)

Ellers er jeg litt tom for bloggideer for tiden.. Så hva vil dere se mer av?

#mandag #pinse #skole #blomster #inspirasjon #bikbok #ssbk

Soft Feet

 • 24.05.2015
 • 22:26

God kveld! Her om dagen var jeg og tok fotterapi hos Bryn Medisinske Senter hos Mona. Siden jeg har hatt som oppdrag å fronte Bryn senter sin instagram nå i mai, så fikk jeg også noen herlige "frynsegoder" som å teste ut en behandling der! Jeg har alltid elsket alt av massasjer og behandlinger, så jeg var ikke vanskelig å be. Jeg hadde ikke vært der før, og ble overrasket over hvor mye forskjellig de har på dette medisinske senteret. Det er ernæringsfysiloger, coaching, fysioterapeuter, akupunktører og til og med et treningssenter der, og en sal med gruppetimer for yoga og pilates. Vel, nå skulle jeg teste ut fotterapi, og det må ikke forveksles med fotpleie. Det fikk jeg fort erfare! En fotterapi kan bare utføres av autorisert helsepersonell, og de forebygger og behandler lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Fotpleie skal kun utføres på friske føtter og er en mer kosmetisk velværebehandling. Ikke noe galt i det, men med tanke på at Mona faktisk fant flere bittesmå glasskår (!) i foten min, så var jeg glad jeg gikk til en fotterapeut!

 Behandlingen tok litt under en time og da fikk jeg fjernet hard hud, (og glassskårene) stelt og filt negler, og en deilig fotmassasje med en velgjørende og pleiende krem til slutt. Har du noen problemer med føttene kan du også få råd og hjelp til dette hos en fotterapeut. Kan trygt anbefales, og jeg er så glad jeg fikk tatt denne behandlingen, var ikke feil etter en måneds russefeiring for å si det sånn. Du går ut med myke og gode føtter som det er godt å gå med :-D

Har du tatt fotterapi før?

 

#fotterapi #behandling #søndag #tips #føtter #ssbk

Benjamin 1 år!

 • 24.05.2015
 • 20:20

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Bahar, jeg har vært der siden i går og feiret bursdagen til lillebroren hennes! Det var kjempe koselig, med masse god mat og koselige mennesker ♥ Ble en del bilder tatt, som jeg viser dere i morgen! Over her ser dere den nydelige lillebroren hennes, Benjamin. Han er jo såå søt og jeg som har vokst opp som den yngste i familien og ikke er vant til småbarn, hadde det utrolig gøy!

Nå er jeg med kjæresten og vi skal se en film, så vi blogges mer i morgen:-) Ha en super søndag!

get fit with me

 • 24.05.2015
 • 13:09


Treningstights her - bag her

Nå nærmer det seg med raske skritt i mot sommeren, men sommerkroppen er ikke mitt mål. Mitt mål er ikke å se bra ut foran andre når sommeren er her, men at jeg selv skal føle meg vel og være fornøyd med min helse! Først og fremst synes jeg det er viktig at målene man har satt seg, skal være noe som vil glede deg selv :-) Mine mål er å bli sterkere, bygge mer muskler, få en sunnere helse og et bra kosthold - og DET skal jeg klare! Jeg prøver å få i meg proteinshake så ofte som mulig og jeg har vært borte i mange proteinshaker som ikke smaker noe godt. Derfor vil jeg anbefale proteinshaken fra Nutrilett, med sjokoladesmak! Den smaker kjempegodt og er den jeg drikker over her på bildet, haha!

 Jeg tenker at i løpet av de neste dagene skal jeg poste fler innlegg angående trening, hvor jeg viser mine favoritt øvelser osv. Da gjenstår det bare å spørre, noen som vil bli fit med meg? Hehe

 #fitness #helse #treningsmål #søndag #blogg #inspirasjon #ssbk


Edit: viktigst av alt er helse og i den anledningen vil jeg dele videre et innlegg av Mathilde Johnsen som jeg leste her om dagen. Dere finner innlegget her, sterk jente!

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits