Silkemyk og sommerklar

 • 26.06.2014
 • 14:15

Nå som sommeren har kommet er det på tide å gjøre seg klar til å kunne gå i shorts og korte klær, og for ikke å snakke om badesesongen som jo medfører at man viser mere hud. Uansett kroppsfasong, om man er brun eller blek, så er det en ting som virkelig spiller en stor rolle synes jeg: Hårete ben og ja - bikinilinjen - det er ikke lekkert! Jeg har prøvd alt mulig innen hårfjerning, og med vekslende hell. Fra epilator som gjør så vondt at tårene triller, men som gir et bra resultat, barbering med diverse blader som jeg noen ganger skjærer meg på, til hårfjerningskrem som rett og slett lukter grusomt. Nå har jeg vært så heldig å få testet ut en virkelig god nyhet fra Intuition Naturals som sikrer en skånsom barbering. Her får du både hudpleie og barbering samtidig. Det er fire ultratynne blader som er omgitt av en hudpleieenhet som skummer når den kommer i kontakt med vann. Den inneholder 100% naturlig Aloe Vera og E-vitamin, som hindrer uttørking og gjør huden myk og glatt. Er du som meg og ofte opplever at når du har barbert deg så blir huden din tørr og irritert? Det slipper du her, i og med at Intuition Naturals tilfører fuktighet samtidig som du barberer deg. Så du slipper ekstra skum og søl, og det føles veldig behagelig å barbere seg. Faktisk så behagelig at jeg lurte på om jeg virkelig fikk av noe hår. Men det gjorde jeg, og huden min kjentes veldig glatt og myk - og hårløs :-)

 

Intuition Naturals er tilpasset sensitiv hud. Den er dermatologisk testet, mildt parfymert og parabenfri. Emballasjen er 100 prosent resirkulerbar som ivaretar miljøet  = tumbs up :-)Det skal ikke være en tidkrevende prosess å få glatte ben, og med Intuition trenger du ikke lenger styre med skum og barbergel.
Du trenger kun gå inn i dusjen eller badet og gripe høvelen!

Du kan også teste ut produktet hjemme ved å bestille en gratis prøvepakke her. Da får du høvelen pluss to blader som du ser på bildet over.
Etter en varm dusj og skånsom barbering kan du sprade rundt i sola og nyte resultatet av silkemyke legger!

//innlegget inneholder reklame i samarbeid med Intuition Naturals

Som sikkert flere av dere har fått med dere så skal jeg snart til syden, og denne nye høvelen skal med i kofferten, det er sikkert! Jeg bruker mye kortere tid på barbering nå og det er så sykt deilig. Glatt og myk hud får de fleste jenter til å føle oss bra, så jeg tenkte jeg skulle komme med noen generelle tips til barbering helt til slutt.

-  Vent med å barbere deg til rett før du går ut av dusjen, slik at hårene får tid til å bli mykere av vannet.
- Barber mot hårene for ekstra tett barbering, men barber alltid med hårene på områder hvor du har problemer med inngrodde hår
- Husk alltid å bruke et skarpt blad!
- Bruk gjerne et produkt med innebygde fuktighetsgivere, slik som Intuition Naturals.


Jeg ble iallfall strålende fornøyd med resultatet og som nevnt er prøvepakken gratis, du betaler kun frakt. Du forplikter deg heller ikke til å kjøpe noe mer!

 

#intuition #barberhøvler #ssbk

Fin hos frisøren

 • 25.06.2014
 • 13:43

Heihei fine lesere! En aldri så liten mobiloppdatering fra meg :-) Nyter dere sommeren? Det gjør i hvert fall jeg! Har hatt en ganske ok start på ferien, snart reiser jeg med jentene og det kunne jeg ikke gledet meg mer til! Blir fantastisk, nye minner og en haug av opplevelser. Skal få ordnet macen innen da så jeg får oppdatert dere!

Ellers så var jeg hos frisøren i går, Isabelle hos Hendrix! Farget etterveksten og heiste extensionsene - fikk også med noen herlige produkter og informasjon om gode tilbud! Mer om det i neste innlegg :-D

Sliter med å få oppdatert

 • 21.06.2014
 • 15:05

God lørdag, flotte og søte mennesker, hihi. Siden macen min er ødelagt, klarer jeg ikke å få lastet opp bilder med mamma sin pc eller noe som helst. Haha, for et styr dette skulle være! Kjenner en som skal hjelpe meg med macen så den er forhåpentligvis fin og klar til uken. I mens blir det ikke så mye blogging, men håper dere koser dere masse de neste dagene! Det er sommerferie og det skal nytes :-D

God sommer fra meg, vi blogges <3

En fin start på ferien

 • 20.06.2014
 • 13:31

Til tross for at jeg måtte levere inn skolemacen i går og nå nylig funnet ut at min mac er ødelagt - har jeg en veldig fin start på ferien! Skal straks legge meg ned for å slappe av litt, før jentene kommer rundt 5 tiden og da blir det middag! Turen går videre til VG lista, god musikk og en haug av kjente og ukjente fjes. Noen som skal? Bare å komme å hilse hvis dere ser meg, hehe :-D

I går filmet jeg forresten en liten sminkevideo til dere! Helt casual look, den er ikke så lang men er en start i allefall. Satt oppe til kl 01 i går og redigerte den ferdig, fikk ikke lastet den opp på youtube, isteden for la jeg den på en hardisk. Problemet er at jeg ikke finner den ferdig redigerte videoen, så da ser det ut som at jeg er nødt til å redigere den på nytt. MEN, macen min er jo ødelagt. Blir helt frustrert, første gangen jeg lager en ordentlig video så skjer dette.. Håper dere kan være litt tålmodige, ble fornøyd med den så skal få den postet uansett om jeg må redigere den igjen!

todays look

 • 18.06.2014
 • 17:46

Hei alle fine! Håper alle har hatt noen supre sommerdager, det har i hvert fall jeg! Kom ikke opp i eksamen og det feiret vi jentene på Fridays - kjempekoselig! Nå er det bare to skoledager igjen og så er det sommerferie!!! Åhh, husker så godt da jeg skrev at det bare var 100 dager igjen, og nå er det kun to. Om 15 dager er det jentetur til Spania med de herligste venninnene, noe som ikke blir annet enn fantastisk, hehe :-) Har forresten tatt en titt innom alle instagram profilene fra forrige innlegg, ble veldig inspirert og kjempe gøy at så mange meldte seg på!

Nora er hos meg nå, så det ble bare en kort oppdatering fra meg. Håper alle får en fin dag så blogges vi senere ♥ Dagens outfit:

Shorts fra Topshop // Topp fra Bikbok // Michael Kors fra Selfridge // Toms fra D.N.A // Jakke fra Gina Tricot

Hva synes dere?

Hva skjedde så?

 • 16.06.2014
 • 20:39

Fikk så mange positive tilbakemeldinger på innlegget om hvordan jeg og Ziwer ble kjent - så da forsetter jeg og forteller videre siden så mange ønsket det!

Som jeg nevnte ble jeg og Ziwer først ordentlig kjent i August 2012, vi var mye ute og fant på ting sammen. Kontakten ble bedre og bedre - og jeg endte opp med utrolig sterke følelser for den gutten. Det var så koselig å være rundt han og når jeg tenker tilbake på de kveldene får jeg et stoort smil om munnen! Alt i mellom meg og han kom naturlig, han fikk meg til å følge meg trygg, spesiell og som en prinsesse ♥ Vi var begge ''små'' og har modnet mye i løpet av disse 2 årene, og det er koselig å se hvor mye vi har vokst sammen i løpet av den tiden.

14.Oktober var jeg så heldig å kunne endelig kalle han for gutten min og siden den dagen har vi opplevd utrolig mye sammen! Vi har vært mye på turer, blant annet vært i Sverige, Lofoten og London. London var bursdagsgaven min til han, det er nok en av de morsomeste og koseligste feriene jeg har vært på noen sinne! Forhold blir alltid sterkere med tid og for at et forhold skal vare, krever det at man ikke gir opp så fort det skjer noe. Alle forhold har jo sine gode og dårlige perioder i blant og slik er det bare. Jeg er i hvert fall veldig glad for alt jeg og Ziwer har vært igjennom, alle minnene vi har opplevd og alle tingene vi har lært av hverandre! Han er jo ikke bare en kjæreste, han er som familie nå :-)
Tenker å svare på spørsmål i et eget innlegg, så det er bare å rope ut om det er noe dere lurer på!

Hva er din Instagram?

 • 16.06.2014
 • 19:05

For en liten stund tilbake, hadde jeg et innlegg som dette og jeg fant så utrolig mange inspirerende brukerkontoer! Synes det var morsomt å se litt av hvordan leserne mine ser ut og videre anbefale mine favoritter. Tenker jeg kjører i gang det igjen, jeg! Om du har en profil, kjenner noen eller vet om en fin Instagramprofil - legg igjen navnet i kommentarfeltet! Tar en titt på alle i kveld :-)

favoritt tvserier

 • 15.06.2014
 • 19:44

På søndager er det obligatorisk å slappe helt av og se gode serier, og med tanke på at det er veldig lenge siden jeg tipset dere om mine favorittserier tenkte jeg at jeg kunne gjøre det nå! Jeg ser de fleste serier på Coutch Tuner, som jeg synes er den beste siden med tanke på utvalg og kvalitet. Når jeg trykker inn på en episode, velger jeg enten sockshare eller vidbul! Kommer desverre opp en del reklame på sidene, men slik er det når man kan se serier gratis på nett. Det er bare å krysse ut disse sidene og forsette å se :-)

♥ Frustrerte fruer, dette må nok være min all time favorite! Dette er en serie hvor man blir utrolig godt kjent med hver og en karakter og bygget opp et bånd. Serien inneholder alt, spenning, romantikk, latter, tårer - alt i hver episode. Har sett alle sesongene 3 ganger, så det burde si sitt! Gråt mer av siste episode av frustrerte fruer enn hva jeg gjør av titanic, sier LITT! Alle sesongene HER

♥ Gossip girl har nok mange av dere hørt om. Serien handler kort fortalt om overklassen på New Yorks beste side, med en haug drama, mote, kjærlighet, intriger, penger og fine mennesker. Serien er både trist til tider men gir deg også en skikkelig goodfeeling! Lett å drømme seg bort og til tross for den ovedrevne overklassen blir man veldig inspirert av både stil og mote! Også veeeldig avhengighetsskapende, haha. . Dere kan se alle episodene HER!

♥ Teen Wolf, serien jeg kun har 2 episoder igjen av. Heldigvis kommer sesong 4 om ca 10 dager!! På under 1 mnd har jeg sett ferdig snart 3 sesonger, det sier liiitt om hvor mye jeg elsker denne serien. Serien handler om kjærlighet, vold, konflikter, varulver, good & bad og rett og slett en veldig bra serie! Den gir meg gåsehud og latterkramper - man blir godt kjent med hovedpersonene og mye av det som skjer i serien er mye man kan kjenne seg igjen i! Borsett fra varulv greiene, som er litt vanskeligere haha :-) Dere kan se alle episodene HER!

Pretty little liars. En utrolig spennende og superbra serie, noe jeg er blitt helt avhengi av! Serien handler om fire jenter; Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery, og Emily Fields, som sammen bærer på en stor hemmelighet. Episode 1 starter med at deres bestevennine Alison forsvinner, og blir etterhvert erklært død. Etter begravelsen hennes får de 4 jentene en melding fra såkalt A. Det er ikke den eneste meldingen de får, for å si det slik. Serien er allerede spennende fra første episode, og for hver episode man ser får man vite mer og mer. Har sett fler av episodene om og om igjen fordi de har vært så sjokkerende og spennende, denne serien anbefales!! Både morsom, søt, skummel og spennende. Dere får sett alle episodene HER.

The vampire diaries. Dette er serien jeg følger med på nå, og jeg må inrømme at jeg likte den fra første stund. Serien får meg til å både le, gråte og den kan skremme vettet av meg. Noen ganger er serien utrolig romantisk og søt, mens andre ganger gir den deg frysninger. TVD handler om småbyen Mystic Falls, hvor overnaturlige skapninger som vampyrer, varulver og hekser holder til. Serien tar hovedsakelig for seg en kjærlighetstriangel mellom Elena Gilbert og de to vampyrbrødrene Damon Salvatore og Stefan Salvatore. Første episode viser Elena og hennes bror Jeremy fire måneder etter at deres foreldre døde i en bilulykke. Man blir godt kjent med Elena og hennes liv som ikke akkuratt blir kjempe enkelt utover i episodene. Dere kan se alle episodene HER!

 Hvilken serie er din favoritt og har dere noen andre serier dere vil anbefale til meg?

latebird

 • 15.06.2014
 • 14:36

God morgen, eller god dag for de fleste - men god morgen for meg! Våknet for en drøy halvtime siden, med tanke på at det er eksamenstrekk i morgen følte jeg for å sove så lenge jeg klarte. Lade opp alle batterier, slik at jeg er klar hvis jeg kommer opp! Har halveis tatt meg sommerferie allerede, det kommer til å bli så godt med fri!! Har lagt planer for så og si hele ferien, slik at jeg aldri ender opp med å kjede meg. Her skal hver eneste dag nytes og jeg satser på en minneverdig sommer ♥ 

Skal kose meg noen timer i solsteken, før jeg starter å filme inn en sminkevideo. Haha, er så spent på hvorda det her kommer til å bli, får håpe resultatet blir bra! Ellers minner jeg om min instagram konkurranse, hvor du kan vinne en dødslekker bikini i fra todieforswimwear! @sofiekvelland på instagram, kårer vinneren innen en uke :-)

Hva skal dere i dag?

 

Frappe oppskrift

 • 14.06.2014
 • 16:56

Dette trenger du:(Til 1-2 porsjoner)

Noe å ha frappuccionen i (helst høyt glass o.l)
1 kopp med isbiter
2 kuler vaniljeis
1 kopp STERK KAFFE
Sjokolade pulver (eller sjokolade saus, velger selv)
Krem (kan droppes for de som ikke liker det)

1. Aller først lager man en kopp kaffe og lar kaffen kjøle seg litt ned i koppen. Deretter tar man det glasset med isbiter ned i blenderen og tilsetter kaffen2. Etter kaffen har smeltet seg inn i isbitene er det bare å forsette! 2 kuler vanilje is skal opp på på isbitene


3. Til slutt tilsetter du sjokoladepulveret, hvor mye man skal ta er opp til hver enkelt. Jeg liker å ta mye! Da er det bare å starte mikseren, blenderen eller ja - det du bruker for å mikse frappuccinoen!


Når frappuccinoen er slik som den på bildet over, litt luftig med bobler - da er den ferdig! Da gjenstår det bare å helle frappuccinoen oppi glassene, topp det gjerne med krem!


Kjøpte dette glasset da jeg var på Starbuck på Gardemoen for et år siden, elsker det! Det som er så utrolig smart med dette glasset er at det følger med et lokk, slik at jeg kan ta med meg frappuccinoen min hvor jeg vil!

Enjoy!

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits