Reisefeber

 • 30.06.2015
 • 17:23

Hei søtinger! Dagen i dag har gått til å pakke, for i morgen reiser jeg endelig til Hellas - nærmere bestemt Athen! Nå har Hellas vært på nyhetene i ett sett hver dag, men det stanser ikke oss hehe. Så lenge man tar forhåndsregler går det nok fint :-) Jeg gleder meg i allefall utrolig mye til masse varme og sol! Denne gangen skal jeg ta med meg klær jeg aldri har brukt eller som jeg sjeldent bruker, ettersom jeg har litt for mye klær som bare ligger der.. Fant faktisk utrolig mange fine antrekk når jeg tittet nede i kjelleren, så det blir bra! Satser på å få postet antrekk til dere hver dag, men jeg må nesten se ann hvordan bloggingen blir med tanke på internettet der nede . .Bildene måtte jeg ta med iPhonen min, ettersom jeg har så reisefeber at jeg sitter og skjelver og det var derfor umulig å ta bilde med kameraet. Jeg svetter, har vondt i hodet og er utrolig spent, noe som er uvant for jeg pleier aldri å ha så sterk reisefeber før jeg skal et sted! Er vell bare det at jeg gleder meg så mye til å dra at det gjør litt vondt.. Haha!

I hvert fall, jeg blir borte i én uke og skal prøve å få oppdatert dere så ofte jeg har muligheten. Nå må jeg forsette med å pakke, ha en fin tirsdag videre <3
Flere som skal reise og har litt reisefeber?

<3 OITNB <3

 • 28.06.2015
 • 16:22

Hei fininger! Nå ligger jeg godt plassert i sengen og er klar for å spille av siste episode av Orange Is the new Black. Kan dere tro hvor fort jeg har gått igjennom episodene? Haha! Jeg startet på serien på mandag tror jeg det var, og er straks ferdig med alle sesongene.. Også må jeg meddele at jeg tidenes girlcrush på Ruby Rose, fyfaen så vakker den dama er! Det glinser i øynene mine når hun kommer inn i en av episodene, haha woow. Men det er slik ferien går, netflix og popcorn <3


I går var jeg sammen med Bahar og det var som alltid superkoselig! Den jenta der vet hvordan man skal gjøre en glad, og sporty som vi er har vi trent masse! Jeg har faktisk trent hver dag i en uke nå, utendørs i det fine været. Det er så mye deiligere enn å trene innendørs, synes i hvert fall jeg!
Gårsdagens antrekk! Jumpsuit fra Zara og clutchen er jeg desverre usikker på hvor er fra.. Har en følelse av at den er fra London ett sted, hehe! I morgen skal jeg forresten teste ut noe helt nytt på kroppen, og jeg gleder meg til å se hvordan det blir seendes ut!

Noen som kan gjette hva det er?

TODAYS LOOK: casual

 • 26.06.2015
 • 21:22Hva synes dere?
Nå må jeg løpe, så blir bare en sjapp oppdatering! Blogges i morgen :-)

It's good for me

 • 26.06.2015
 • 15:48Jeg har sjeldent vært så fornøyd med brunfargen min som jeg er nå, og det tror jeg skyldes at jeg har begynt å ta Betakaroten daglig! I utgangspunktet ønsket jeg å bruke dette kosttilskuddet fra Good for Me fordi de har kjempegod kvalitet på råvarene, samt at betakaroten kommer i kapsel med olje, som sikrer at det tas godt opp i kroppen. Betakaroten beskytter huden mot blant annet soleksem og forsterker immunforsvaret, men det er ikke et minus at gløden holder lenger og at huden blir brunere - hehe! Nå har jeg gått på dette kosttilskuddet i over en måned, og jeg er veldig spent på hvordan huden min vil reagere når jeg kommer til Athen neste uke, der det er veldig sterk sol. Jeg har slitt en del med soleksem før, men med tanke på at jeg har et fint grunnlag føler jeg meg helt klar:-) Så det blir spennende å se, og jeg holder dere selvsagt oppdatert!Betakaroten bidrar til at brunfargen du oppnår vil bli jevnere og dypere, og dersom du fortsetter å bruke tilskuddet også i en periode hvor du ikke soler deg, vil brunfargen vare lenger. Derfor er det ganske smart at Good For Me har en abonnementsløsning, som gjør det billigere og at du også sikrer deg å ikke gå tom med det første. Du kan også bestille vitaminene uten abonnement om du ønsker det. En annen ting jeg liker ekstra godt med Good For Me konseptet er at de ikke lover noen mirakelkurer, men at det er et kosttilskudd av god kvalitet. Det kan - og skal ikke - erstatte en sunt og variert kosthold, men kan være et veldig bra supplement som gir kroppen din energi og vitalitet. Det er ikke bare Betakaroten de selger, men mange andre viktige vitaminer og mineraler også. Og for hver bestilling får du gratis med en boks D-vitaminer - den kan komme ekstra godt med mot høsten og vinteren! Og for hvert produkt du kjøper, får du ekstra rabatt - smart, ikke sant? Selv har jeg bestilt meg multivitamin og Omega 3 - og selvsagt fått med meg gratis Vitamin D :-)Hva skal dere i sommerferien?

/ Innlegg skrevet i samarbeid med GoodForMe
#betakaroten #sommer #ingenmirakelkurer #vitaminer #tips #ssbk

my bucketlist

 • 25.06.2015
 • 23:56

Er det noe som holder meg i gang, så er det å ha drømmer og mål for fremtiden. Dette motiverer meg og jeg synes det er så deilig å ha noe å se frem til! Hver sommer pleier jeg å lage meg en bucketlist, jeg så innlegget til Kristine og ble veldig inspirert av settingen :-) Vi bloggere må jo få lov til å bli inspirert av hverandre, hehe!

Å ha mål hjelper ikke bare på motivasjonen, men det gjør det hele mer utfordrende og spennende, mener jeg. Jeg synes det er drit gøy å teste meg selv litt, feks ha som mål '' spise noe helt nytt'' og da SKAL jeg fullføre det. Haha! Så her er min bucketlist for sommeren:


Ikke de store greiene, men ting jeg SKAL gjøre og oppleve! Ikke minst, skape masse herlige minner med de jeg er glad i :-D

Har dere en bucketlist for denne sommeren?


Forresten! Tenkte å tipse dere om en artist - Natty N! Han har jobbet med musikk siden 2010, og kom med sin første singel "This Is A Good Day" i 2013. Siden det har han jobbet hardt og fokusert, og nå er singel nr 2 endelig på plass! Låta heter One Wish, og er en selvskreven låt som handler om ung kjærlighet. One Wish er bare den første av flere nye låter som skal slippes dette året, det kommer mye forskjellig og utvalget består av både Reggae og RnB i tillegg til en rekke sammarbeidslåter som venter på å bli hørt, så det er bare å glede seg!


Finn ut mer om Natty her!

Todays look: pink hat

 • 24.06.2015
 • 22:37


Kjole Kouture // Veske LV // Kåpe Sheinside her! adlinks // Hatt Bikbok!

God kveld, gullings! I dag har jeg vært med familien og vi spiste middag ute på Majorstuen, som var utrolig koselig:-) Majorstuen er full av sushi resturanter, og da mener jeg bokstaveligtalt fuulltt. Du finner en sushi butikk på hver eneste hjørnet, så vi slet litt med å bestemme oss for å si det slik, haha! Vi endte opp på resturanten Sushi & Wok som ligger rett ved Collusem - og maten smakte himmelsk. Jeg elsker sushi & familietid, så kvelden var perfekt. Så da vet dere det, hehe.

Nå skal jeg og mamma fortsette å se på gamle bilder, og om det er interessant kan jeg vise dere noen bilder fra da jeg var liten her på bloggen! Synes alltid det er så morsomt å se hvordan man har forandret seg i løpet av noen år, så rop ut om det er ønskelig! B

Xx Sofie

Sminketips: rens av koster

 • 23.06.2015
 • 14:41

Hei og god tirsdag, dere! I dag tenkte jeg å komme med et aldri så lite sminketips, nemlig rens av koster. Er det noe som er veldig viktig når det gjelder makeup, så er det å ha et rent og fint ''grunnlag''. Jeg selv prøver å vaske kostene mine en gang i uken, og det er helt utrolig hvor finere sminken setter seg når kostene er rene!

Jeg har lenge renset kostene mine ved å ta bare en shampoo og ''skrubbe'' de, men i går viste Bahar meg hvordan det virkelig skal gjøres, hehe!Det første du gjør er å fylle opp en bøtte med vann, shampoo og BALSAM! Balsamen gjør at kostene blir utrolig myke og samtiig lukter godt:-)


I denne bøtten legger jeg alt fra pudderkoster til øyenskygge koster, og der lar jeg dem ligge i et par minutter - til vannet får farge.


Etter en liten stund tar jeg med bøtten på badet for å skylle dem en og en. Her bruker jeg bare vanlig såpe, og gnir kostene rundt i en sirkel, i håndflaten. Det er veldig viktig å ikke dra for mye i kostene, for da kan de bli ødelagt og veldig flisete!Å vaske koster er noe som tar tid, men når man er ferdig blir de akkuratt som nye:-) Det er flere av kostene mine som jeg ikke visste at skulle være hvite på tuppene, ettersom de så og si var helt brune.. Haha!Så, dette var dagens lille tips:-)
Pleier du å vakse kostene dine, og hvor ofte?

EDIT: La merke til at enkelte var uenige med tanke på denne ''metoden'', og det er jo forskjellige meninger! Mine koster har aldri blitt ødelagte av vann, og limet løsner heller ikke. Så dette funker i hvertfall bra på alle mine koster, som er ganske mange!

Sommerens must have

 • 21.06.2015
 • 16:03

Hei, alle herlige jenter der ute!
Nå tenkte jeg å tipse dere om noen utrolig fine etuier til å oppbevare bind og tamponger i - og om muligheten til å vinne en tur til London Fashion Weekend - yohooo! Mange synes jo mensen er skikkelig flaut og vil helst glemme bort hele greia. Bind og tamponger blir gjemt bort så godt det lar seg gjøre i veska. Men med disse etuiene trenger du ikke lenger være redd for at noen skal se du har med deg bind eller tamponger. Jeg synes alle etuiene er skikkelig stilige, er dere ikke enige?

Disse populære etuiene er endelig tilbake, etter stor etterspørsel. Men de har ikke kommet for å bli, dette er en limited edition. Så - get it while it's hot!
Etuiene er fra Libresse og de har bedt det britiske motegeniet Sarah Arnett om å designe sine etuier. Det ble laget fire ulike mønstre - for alle fashionistaer som vil matche og mixe med både mote og humør!

Har du også lyst på slike etuier?  Akkurat nå får du det med når du kjøper Libresse bind og tamponger, men som nevnt - det varer bare i en kort periode. I og med dette er limited edition, så ligger det jo litt i kortene at det kan komme en ny edition senere - hvilke drømmedesigner ville du da at skulle designe disse?

Konkurrer i fashion!
Ta testen til Libresse og se hvilken type fashionista du er - da er du med i konkurransen som kan ta en ekte moteelsker hele veien til London Fashion Weekend! Eller kanskje du blir en lykkelig vinner av noen gavekort. For å bli med i konkurransen trykker du på bildet eller linken her

 Hva synes dere om etuiene - og hvem vil dra til London Fashion Weekend ?

 

#libresse #etuier #design #hverdag #blogg #annonse #ssbk

new jumpsuit

 • 21.06.2015
 • 10:22


Hva synes dere?

Baggen har jeg fått lånt av min kjære Z, jeg er jo så heldig å få låne så fine ting av mine nærmeste! I vennegjengen min elsker vi å bytte låne klær, og det er jo ganske smart egentlig:-) Nå skal jeg få unna gjort en del ting og i kveld tenker jeg å starte på en ny serie. Noen som har noen forslag? Rop ut!

dress by koutore

 • 20.06.2015
 • 14:06


Her har dere noen antrekks bilder fra torsdagen, som jeg lovte dere! Denne nydelige kjolen er fra Koutore, som jeg og mamma kjøpte på salg. Jeg betalte 100kr for den og det var litt av et kupp! Jeg elsker detaljene på armene og synes den er så casuel, men samtidig elegant :-) Skinnjakken er fra Sheinside og den finner dere her! Favoritt skoene adlink her


Hva synes dere?

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits