Spørsmålsrunde!

 • 31.07.2014
 • 17:12

Kommentarfeltet mitt består nesten av bare spørsmål og jeg er sikker på at det er fler som lurer på mye av det samme. Så i steden for å svare hver og en kommentar fler ganger, ranset jeg opp spørsmål og svarene her. Det personelige innlegget kommer forresten i overimorgen :-) SPØR I VEI!

#spørsmålsrunde #spørsmål #blogg #hverdag #ssbk

back to theee

 • 28.07.2014
 • 21:49


 Dessverre så er denne jakken akkuratt nå utsolgt, men de får den muligens inn igjen - i tillegg har de ange andre stilige jakker sjekk ut de ulike typene HER


Toppen fra Sheinisde finner du HER //annonselink

Starter innlegget med et aldri så lite antrekk, jeg! Har merket at nettene ikke er så varme lenger og at temperaturen synker, nå savner jeg faktisk litt den stekende solen. Denne sommeren har gått så fort og jeg har store planer om å nyte hver eneste dag fremover. Jeg er ferdig med å sove til halv 5, ferdig med å sove bort dagene hvor jeg heller burde dra ut med gode venner på stranda eller gjøre andre fornuftigere ting. De neste dagene skal jeg trene, møte venner, dra ut, være med familien, være sosial og få hodet vekk fra puta og iphonen i lomma. Who's with me?? Hehe, neida. Det er jo ikke alltid like lett!

På toppen av det hele har jeg fått skrivesperre. Jeg har glemt hvordan man blogger og jeg er veeldig usikker på hva dere lesere ønsker å lese om. Det virket i hvert fall som at de fleste var interissert i et mer personelig innlegg, så det holder jeg på med nå :-) Inntil videre får dere bare rope ut om hva dere vil ha mer av!

 

#modekungen #antrekk #hverdag  #sheinside #ssbk

Oppskrift på herlig grillet sommerlaks

 • 24.07.2014
 • 22:25

Wow - i dag har jeg virkelig overgått meg selv, jeg har laget deilig, sunn middag til familien. Har brukt mammas oppskrift på en sykt god laksemiddag som er enkel å tilberede. Den kan både grilles i folie eller stå i ovnen. Siden den nå er sommer og så måtte jeg jo prøve retten utendørs, og det ble veldig godt om jeg skal si det selv. Nå som det er så varmt er det mange som sliter med dårlig matlyst, så da er det ekstra viktig med en fristende rett, denne har så mange flotte farger at det jo nesten må være umulig å motstå? Fisk er jo også veldig sunt, og lett å spise i varmen. Retten passer til de fleste, også gulenallergikere (bruk da en glutenfri ris). Liker du ikke fisk kan du bytte ut fisken med feks kyllingfilet.

Dette trenger du til 4 personer:

4 laksefileer (ferske eller ferdig tinet)
3 paprika (gjerne i ulike farger)
4 små gulerøtter (3 store)
2 tomater
1 rødløk
1 sitron (eller sitronsaft)
2 poser boil in bag ris (eller lignende)
Saus eller rømme/kesam
Krydder
Aluminiumsfolie

1. Kutt opp fisken og grønnsakene i passe små biter2. Riv av 4 biter med aluminiumsfolie og fordel fisken og grønnsakene i 4 like porsjoner.

3. Krydre med feks salt og pepper, eller disse kryddermiksene som er mine favoritter.


3. Brett en kant langs hver porsjon og riv så av 4 nye biter av aluminiumsfolien og legg over hver porsjon. Det er viktig at det blir tett så ikke kraften renner ut når du griller.4. Legg porsjonspakkene på grillen på 150 grader (svak varme) i ca 30 minutter (ha lokket over grillen)
5. Sett på risen (følg anvisningene på pakken, vanligvis mellom 15-20 min)

6.Om du vil gjøre ekstra flid, har du nå tid til å dekke bordet mens retten grilles og kokes.

7. Etter 20 minutter sjekker du om fisken er ferdig (åpne en av porsjonene og skjær forsiktig i fisken)
     Når retten er ferdig lar du den hvile ca 5 minutter før den serveres, sett frem risen og saus/rømme og det er bare å gafle innpå :-)Bon appetit :-)

 

#oppskrift #fiskemiddag #grillmat #inspirasjon #ssbk

sightseeing, dubrovnik ++

 • 23.07.2014
 • 14:13

Vel, da er jeg for fullt tilbake til Oslo og litt godt er det! Som regel har jeg kommet hjem fra ferie å så vidt vært hjemme før turen går videre, mens nå har jeg god tid til å slappe av og møte venner! I dag skal jeg møte nydeligste Nora og sove over hos henne, har savnet de lange samtalene vi har om natten og all girltalken. Skal bli godt å se henne igjen! Ellers lovte jeg dere å fortelle litt mer om hvordan det var i Kroatia. Vi ankom en veldig fin plass, Plat som ligger 15 min unna Dubrovnik. Området var veldig fint, men som jeg sa var ikke selve hotellrommet mye å skryte av. Det var varmt og stort sett fint vær (nå høres jeg ut som DEN yr dama) og det var fullt av løskatter rundt oss. Det er vaneligvis et trist syn og man får så lyst til å ta med seg hver og en katt hjem og fore dem opp. Men her var det mye mer glede, kattene fikk masse kjærlighet av turister og det varmet dyrehjertet mitt å se at de fikk mat ♥ Det var så fint å se på!

 Inne i Dubrovnik befinner det seg et sted som heter Gamlebyen, fullt av turister og serverdigheter. Vi var der flere ganger i løpet av ferien, for å spise mat, dra ut eller besøke den kjente borgen! Det var utrolig fint der og stedet hadde ett italiensk preg over seg, de trange gatene med pizza resturanter og vin!

Noen som har vært i Dubrovnik før? :-)

<3 croatia love

 • 22.07.2014
 • 18:36

Gladsmilet på! Haha, bollefjes er det vanskelig å unngåi i gopro selfie. Om det er lov til å ha en unnskyldning? Hehe. Kom hjem i dag tidlig og desverre mistet jeg nettet de to siste dagene i Kroatia. Det forklarer bloggfraværet, var ikke det at jeg ikke hadde tid til å prioritere dere altså! Har laget en liten video, tatt antrekksbilder og holder på med nytt design til bloggen. Sminkevideoen er håpløst forsvunnet så da filmer jeg en ny en innen helgen. Sounds good?

Dette ble enda en kort oppdatering, skal ut med Ziwer og har ikke verdens beste tid i kjent stil. Bloggingen starter for fullt i morgen, håper dere får en fin tirsdag videre og forsetter å titte innom! Det gjør meg så glad :-)

Montenegro next

 • 19.07.2014
 • 08:48

God morgen fra Kroatia ♥ Nå sitter jeg meget stresset i resepsjonen og venter på at alle bildene skal bli lastet opp. Om 20 min går turen til Montenegro, noe som blir både nytt og spennende! Enda et land jeg kan krysse av på lista, hehe :-D Har hørt mye fint om Montenegro og vi skal til byen Budva. Så på instagram at Kenza er der nå, heheh, må inrømme at jeg har et lite håp om å se henne. Vi har leid bil og blir der frem til i kveld før turen går tilbake hit. Kameraet er med, så håper jeg at alt går som det skal gjennom grensen og at vi slipper trafikken!

Her har dere gårsdagens antrekk:

Toppen er lånt av Miranda, skjørt topshop, Fendi veske fra Venesia, sko fra D.N.A, Michael Kors klokke fra Selfridge, Ray Bans fra Brilleland!

Hva synes dere om antrekket og hva skal dere i dag? :-)

 

yesterdays look

 • 18.07.2014
 • 17:00

Topp bikbok // Skjørt Topshop // Michael Kors Selfridge // Armbånd CMYK // Ballerina sko D.N.A

Ray Bans fra Brilleland! Tycks?

 

#antrekk #sommer #kroatia #outfit #inspirasjon #sommer #ssbk

day 4 in croatia

 • 18.07.2014
 • 11:57

Heihei! Dagene går så fort unna her og nå er jeg halveis i ferien, Kroatia er hittil fantastisk! I går var en super kveld, vi jentene (og damene, hehe) bestemte oss for å dra ut til byen og se litt hvordan stemningen var der. Vi ble møtt med glade fjes og fikk en god dose turisme samtidig som vi ble kjent med en haug av mennesker fra hele verden! Folk helt fra Alabama, Canada til London, Praha og Belgia. Er det noe jeg elsker så er det å bli kjent med nye, høre om hvordan de har det der og spesielt få dem til å utale norske ord. Lærte noen canadiske jenter å si ''Dritlø'', ''Addah'', ''Faen''. Hahah, litt slem må man jo få lov til å være! Eller?

Skal straks spise frokost og så går turen videre til en av de fine strendene litt utafor byen vi bor i. Gleder meg! Gårsdagens antrekk kommer om noen få strakser! Hva skal dere i dag?

<3 plat hotels & villas

 • 16.07.2014
 • 10:00

God morgen! I går ble en tidlig kveld på de fleste av oss her, føles deilig å være opplagt for en gangs skyld :-) I dag vet jeg ikke helt hva planene er, men hørte noe snakk om en båttur under frokosten. Det høres veldig bra ut, spør dere meg! Jeg gikk en runde rundt området her i går og knipset noen bilder til dere, slik at dere kan få et intrykk av hvordan det ser ut her! Området har et veldig turist-preg over seg, men samtidig er det koselig og fint. Som jeg nevnte tidligere er ikke hotellrommet noe å skryte av, to enkle senger og et bad. Men når man er mye på farten så har det egentlig veldig lite å si!

Koselig gangvei fra leiligheten ned til bassenget og mot stranden!

Ser det ikke fint ut?

Vel fremme

 • 15.07.2014
 • 21:27

Etter mye frem og tilbake angående å få til nett, klarte mamma endelig å få det til! Kjente jeg ble litt små stresset da damen i resepsjonen sa at vi bare kunne få pengene tilbake. Jeg som hadde lovet dere å være flink til å oppdatere, hehe. Heldigvis ble det ikke et problem alikavell! Hotellet er veldig fint, jeg viser dere bedre bilder av området i morgen :-) Merker at solen er mye sterkere her enn i Spania, så nå satser jeg på å bli skikkelig brun altså! Hotellrommet er ikke så mye å skryte av, men stranden og bassengområdet er AMAZING. Kan ikke si at jeg gruer meg til å tilbringe dagene der for å si det slik!

Nå er det natta, sov godt hvor enn dere er ♥

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits