Dette visste du ikke om meg

 • 30.07.2015
 • 16:53

Jeg lette igjennom arkivet og kom over '' om meg '' knappen, hvor det stod at jeg var 15 år og skulle starte på vgs... Da forsto jeg at det var på tide å oppdatere leserne mine med litt funfacts om meg, så here we go! 
Jeg har aldri vært i ett seriøst forhold før jeg møtte han jeg er sammen med nå, og vi har vært sammen i 3 år! Det er ganske lenge og det er veldig koselig og morsomt å tenke på at jeg har vært med han fra jeg var 15, og nå er jeg snart 19.

 Jeg er kjempe redd for å nappe brynene mine, ikke fordi jeg er redd det skal bli stygt, men fordi jeg synes det gjør så UENDELIG vondt! Å nappe bryn for meg er ren smerte og jeg vil heller løpe i veggen 3-4 ganger enn å slippe å nappe dem. Det blir liksom aldri noe mindre vondt heller. Haha!

 Jeg har en helt syk girlcrush på Ruby Rose at dere skulle bare visst. Trenger ikke si mer.

Jeg har aldri hatt en jobb uten om bloggen..

 Det største øyeblikket jeg har hatt med bloggen er da en gutt kom bort til meg og spurte om jeg kunne signere.... kebaben hans, haha! Jeg var i byen med pappa og vi begge ble litt sjokkerte, men det var utrolig morsomt da!

Er det et tv program jeg har veldig lyst til å være med i, så er det bloggere. TRO meg, dere hadde ledd så mye om dere ble bedre kjent med jenta bak denne bloggen. Mitt liv er virkelig som en tragimorsom film, og det er så mange øyeblikk som hadde fått dere til å dette av stolen. Haha!

Jeg er mye bedre på og utrykke meg skriftlig, enn det jeg er i muntlig. Jeg har hatt uendelige mange dårlige presentasjoner og jeg klarer ikke å snakke så bra. Kanskje derfor jeg ble blogger.. Hmm

Jeg er ganske sikker på at jeg har en slags sykdom som gjør at jeg skjelver, men hver gang jeg drar til legen får jeg beskjed om det er stress - noe jeg synes er rart, ettersom at jeg skjelver 24/7. Jeg sliter veldig med å ta på eyeliner og neglakk spesielt, og håper på å få vite mer om dette og om det finnes noen medisiner jeg kan ta! Husker alltid at jeg synes det var så flaut i starten av forholdet til meg og kjæresten, da jeg ristet når vi så filmer osv. Dette kan jeg ikke noe for og var liivredd for at han skulle tro jeg var nervøs, haha!

Jeg er veldig sjenert for å spise rundt folk, og her har jeg en del morsommere historier. For eksempel på en av mine første dater med kjæresten, da vi skulle spise på Burger King etter vi hadde vært på kino. Smarte meg ba han pent om han kunne gå ned for å hente bestikk (vi satt i 2.etasje) og i løpet av det ene minuttet han var borte, kastet jeg i meg all maten. HAHA!

Noe dere ikke visste? Fortell meg litt om dere!

gårsdagens fjelltur!

 • 30.07.2015
 • 10:05

Heihei! Nå har jeg nettopp våknet og jeg kjenner det sviir i beina etter gårsdagens kvelstur. Jeg er desverre ikke så alt for glad i fjellturer, med tanke på høydeskrekken min, men - utsikten gjorde alt verdt det! Det er så utrolig fint her og jeg vil anbefale alle om å skrive ned Lofoten på deres bucketlist, om dere ikke enda har vært her .. ♥

Bare se på denne utsikten

Helt magisk!
// Ullundertøy fra Kari Traa

Det var litt bilder fra i går! I dag står trening og en tur til Leknes (''storbyen'' her) på planen og ellers prøver jeg så godt jeg kan og puste ut og slappe av :-) Håper alt står bra til med dere, hvor enn dere er. Ha en fin dag!

morning lofoten

 • 29.07.2015
 • 12:01


Hei og god dag, fine :-) Håper alt står bra til med dere alle og at dere har hatt en fin start på dagen! I går ankom jeg og familien Lofoten, nærmere bestemt vakre Stamsund. Dette er stedet min pappa vokste opp på og jeg elsker å tilbringe tid her. Har uendelig mange fine minner fra barndommen og jeg elsker å høre når pappa forteller historier om sin! I går tilbrakte vi kvelden ved stranden, som virkelig er helt spesiell. Jeg elsker alt med havet å gjøre, og skulle ønske jeg hadde sjøen med tilgjengelig hjemme. Fler som er enige med meg der? Hehesea

Hva skal dere i dag?

let the sea, set you free

 • 29.07.2015
 • 10:57

''Life is great by the sea. Toes in the sand, waves rolling in, feeling the breeze''


Hva synes dere om bildene?

Twins

 • 28.07.2015
 • 10:50


Skjørt bikbok // Topp Koutore // Sko Vestby Outlet // Clutch Michael Kors // Solbriller Urban

Tycks?

svar på spørsmålsrunden #1

 • 27.07.2015
 • 14:00

Kunne du vist hvilke sminke du bruker?
Svar: Det skal jeg vise i et eget innlegg i løpet av uken :-)

Hva skal du gjøre nå som du er ferdig med VGS?
Svar: Nå som jeg er ferdig med VGS har jeg tatt meg et friår og skal ikke studere før i 2016. Målet er å jobbe mye med bloggen og reise litt rundt og oppdage nye steder!

Er du og ziwer fortsatt sammen eller er det en ny kjæreste?
Svar: Vi er forsatt sammen!Har du noen gang følt deg ensom? Har du alltid hatt mange venner?
Svar: Alt for mange ganger, faktisk. Ensom og alene er to ting jeg har virkelig fått kjenne på og man kan være ensom midt i en stor gruppe mennesker.

Er du ofte å fester?
Svar: Nei, jeg er så og si aldri ute. Jeg er en veldig rolig person, og jeg velger jentekvelder eller en kveld med familie/ kjæreste fremfor en fest når som helst!

Kan du og ziwer lage sånn video tag sammen?
Svar: Kan alltids prøve å overtale han til å bli med på en video, jaa :-D

Har du noen gang anbefalt produkter du egentlig ikke likte? (fordi du måtte pga betaling og lignende)
Svar: Nei, aldri! Det er noe jeg verken har gjort eller kommer til å gjøre i fremtiden. Vi bloggere får ofte ting sponset, men jeg synes det er utrolig viktig at det man velger å skrive om er ting man ville ha anbefalt uansett.

Hvordan lager du krøllene i håret ditt? Rettetang eller krølltang, isåfall hvilket merke?
Svar: Denne søte krølltangen her bruker jeg til å krølle håret mitt :-) Men jeg vil også anbefale krølltangene i merket Mast!


Jeg synes bloggen din er så utrolig inspirerende, men jeg må si at jeg savner videoblogger. Hadde vært veldig fint om du ville publisert flere videoer. Som sminkevideoer med ulike temaer som feks "partysminke" osv. Håper du får en fortsatt fin ferie :-)
Svar: Tuusen takk :-) Så koselig sagt! Det forstår jeg selvfølgelig og jeg skal pushe meg selv til bli flinkere på det.

Hvordan trener du rompa?
Svar: I morgen reiser jeg til Lofoten og da skal jeg ha en trenings uke sammen med pappa. I den anledningen tenkte jeg å lage et par gifs, hvor jeg viser mine favoritt øvelser for rumpa! Jeg elsker å trene utendørs og spesielt i trapper, hvor man kan løpe, ta trappesquats, froskehopp ++. Så, det kommer :-)

Setter du bloggen før andre ting?
Svar: Bloggen er prioritert og den er jo en blanding av en hobby og en jobb. En jobb kommer før flere ting, men ikke sykdom og vonde ting i privatlivet!Noe dere lurer på til neste gang?

family dinner

 • 24.07.2015
 • 21:13


Hei igjen fine :-) Nå er halve familien på besøk fra Nord og vi storkoser oss med grilling og god mat! Selv om det ikke er så varmt i Oslo for tiden, stanser ikke det oss i å være ute. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær - hehe? Ellers har jeg det helt okei for tiden og håper alt står bra til med dere. Holder på å jobbe med flere innlegg som snart skal bli postet, som jeg både gruer og gleder meg til å vise dere!

Noen snapchots fra i dag:

Hva gjør dere denne fredagskvelden?

On my phone - favoritt apper

 • 24.07.2015
 • 10:41

Det har tidligere blitt spurt om jeg kunne vise frem mine favoritt apper på mobilen min, og det tenkte jeg å gjøre nå! Jeg er veldig glad i den søte mobilen min og liker å ha et ryddig system, hehe. Får også veldig ofte spørsmål om hvordan jeg redigere bildene mine til instagram, så til de som er nyskjerrige får dere svar på det nå!

Telefon, meldinger, weheartit og mail - de tingene jeg er mest innom og greit å ha lett tilgjengelig:-)

Facebook, messenger, instagram og snapchatt, i en egen mappe med sosiale medier. Dette er apper mange har og jeg er desverre veldig avhengi av disse, hehe.. På snapchat heter jeg sofkvelland og instagram @sofiekvelland! *skjult reklame*

Afterlight og vsco cam elsker jeg! Disse to appene bruker jeg til å redigere alle bildene mine, samt at jeg i blant bruker vidstitch om jeg ønsker en kollasje med videoer og bilder sammen.

Squaready bruker jeg til å få en hvit ramme rundt bildene mine, til dere som har spurt om det! Synes instagram profilen blir mye mer ''ryddig'' med slike rammer.

Flipagram er en app som kan lage en video av bilder, som er veldig fin å ha nå om sommeren!


Ellers har jeg apper som Spotify, blogg.no appen, ruter og de som er på iphonen fra før :-) De fleste appene er gratise, borsett fra afterlight som koster 6kr tror jeg (?), det er i alle fall ikke dyrt!


Hva er dine favoritt apper?

Det fineste jeg vet

 • 23.07.2015
 • 23:15

Dager med fisking av krabber, bading, kvelder med solnedgang og bobler i glasset - det kaller jeg sommeridyll!
Jeg har aldri vært i Tjøme før, men hit skal jeg virkelig tilbake. Det er så fint her og spesielt for barn, for det er så mange aktiveteter man kan være med på! Jeg vet at jeg hadde elsket dette stedet 10 ganger mer (og jeg elsker det allerede) om jeg var liten jente igjen. Drømmen er å kjøre med båt hit med min fremtidlige familie - hehe. Å gå turer ved vannet, badet og oppleve hvor fint Norge faktisk her, jeg kjenner jeg blir stolt over landet mitt! Bare se hvor vakkert det er her:
Og med det sier jeg, god natt

Spørsmålsrunde!

 • 23.07.2015
 • 19:08


Hei og god kveeld :-) I dag har vi ligget på stranden og kost oss, men mer om det litt senere! Jeg tenkte å sette i gang en spørsmålsrunde, og planen er å svare på spørsmålene i løpet av neste uke. Spør om alt dere lurer på fra a til å ♥

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits