Kosegenser

 • 29.08.2013
 • 18:10

Jeg kan ikke forklare hvor mye jeg elsker den genseren her. Den er både kul og DØDSDEILIG å gå i! Den er kjøpt hos sheinside.com og dere finner den her. Den passer både til bukse, tights og shorts! Har ikke brukt den til et skjørt enda, men det hadde sikkert vært fint det også. Akkuratt nå går jeg rundt i pysj shorts og denne genseren, skal se en episode vampire diaries og så slappe av ♥ Er litt lei meg i dag så i dag har jeg en deppedag hvor jeg bare er for meg selv på rommet. Er greit det også noen ganger!

Hva skjer hos dere?

Vippe extensions fra Lux Lashes

 • 28.08.2013
 • 18:51

Er du også lei av å bruke tid på å påføre mascara hver bidige dag? På lørdag var jeg hos en superflinke Denise og fikk satt på et nytt sett med vippeextensions.  Denise har startet en ny salong i Karl Johans gate som heter Lux Lashes, og hun tilbyr ulike behandliger for å kunne gi deg fine øyenvipper uten bruk av mascara. Salongen var utrolig lys og trivelig, og Denise var stø på hånden og kjempekoselig. Selve behandlingen tok ca 2 timer, og da er det bare å legge seg ret ut og slappe av. Du kan velge lengde og fasong på vippene selv, og jeg valgte noen som var helt naturlig og 11 mm lange. Det anbefales at man tar et påfyll etter 2-3 uker, og da tar det kortere tid, og koster selvsagt mindre penger.

 

Siden salongen er nyåpnet, så er det nå et skikkelig bra tilbud på behandling: For kun 1.000 kroner kan du få et helt nytt sett, og det er nesten halv pris fra det mange andre tar (1.800) Har satt opp prisoversikt lengre ned i innlegget, så sjekk det ut.


Her ser dere de ulike typene av vipper man kan velge                                                                                                               // SamarbeidJeg er SUPERfornøyd med resultatet, og skal tilbake om et par uker for å ta retouch! Da skal jeg blogge om hvordan det fungerer. Jeg har prøvd vippeextensions et annet sted tidligere, og ble også veldig fornøyd der, men kan absolutt anbefale denne salgonen, både fordi den ligger sentralt, har fine lokaler, billigere pris (IKKE på bekostning av kvalitet) og ikke minst at Denise er så søt og hyggelig. Det er ganske viktig når du skal tilbringe noen timer i en salong Smilende ansikt med smilende øyne

Litt informasjon:

Adresse:  Karl Johans gate 5, etage 4. mellom Bianco og souvenirbutiken.

Åpningstider:
Man-fre 17.30-23.00
Lør-søn 09.00-21.00
 
Tilbud:
Ett helt nytt sett med vipper 1000,- (1500,- normalpris)
Retouch mellom 2-3 uker (rekommenderes) 300,- (400,-)
Retouch mellom 3-4 uker 400,- (500,-)
Retouch mellom 4-6 uker 500,- , 1h 15min (600,-)
 
Tilbudet varer frem til 31 oktober 2013.
 
Hun farger også så vippene uten ekstra kostnad på de som ønsker det, men da får man regne med ca 30 min lengre behandlingstid. Det avsettes alltid 2,5 time till ett helt nytt sett, men det tar ca 2 timer Smilende ansikt med smilende øyne
 
Sjekk ut Facebook siden til salongen HER og instagram @Luxlashesoslo! Hva synes dere om vippene?

Dagens antrekk

 • 27.08.2013
 • 21:59Maxikjole bikbok . Topp madlady her . Bandana (?) . Converse D.N.AHva synes dere om dette antrekket?
Er litt usikker på om jeg synes at maxikjoler kler lille meg, men det er så behagelig å gå i at jeg måtte slenge det på!

Litt nytt

 • 25.08.2013
 • 15:07

Madlady:

Enkel topp som passer PERFEKT til et maxikjørt, finner du her                                  // enkel og fin skjorte som du finner her!


Urban:


799! FAVORITE ♥ Tycks?

Tilbud på netthandling

 • 18.08.2013
 • 18:10

Vet ikke hvordan været er hos dere, men her i Oslo bøtter det ned. Så tenkte jeg skulle tipse dere om noen fine tilbud som er på både klær og sminke på nettet. En koselig innedag og bestille noen fine høstvarer er ikke å forakte, eller?

KLÆR OG SKO

Som dere sikkert har fått med dere, så er Nelly en av mine favorittbutikker. Varene er i NOK, og du slipper ekstra avgifter som moms og toll, og det er superrask leveringstid, og ingen fake varer. Nelly har flere tilbud nå, men et av de er jo ekstra bra - hele 40% på et helt antrekk. Så nå kan du sette sammen ditt favorittantrekk blant produktene, som er både kjoler, vesker, sko, undertøy og smykker. Tilbudet varer til tirsdag kl 10:00Har blitt inspirert av fotballfrue.no og satt sammen mine favoritter. Klikk på bildet over så kommer du rett inn på siden for alle plaggene (adlink).

Veske HER // Sko HER // Smykke HER // Undertøy HER // Kjole HER

 

SMINKE

Nå har også Bangerhead lansert "The Balm" som har veldigt bra kosmetikk, og som ikke er dyretestet. Jeg har prøvd flere av produktene da jeg var hos KarlssonBarlindhaug, som også selger alt fra The Balm, og jeg elsker bla annet pudder og rougen. I dag - søndag - har de 15% rabatt på ALLE The Balm produkter hos Bangerhead, så lurt å benytte denne sjansen.

Akkurat nå -15% rabatt på nyheten theBalm med kod BALM15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klikk på bildet så kommer du rett inn på siden for alle TheBalm produktene (adlink).

 

 theBalm Hot Mama i gruppen Sminke / Pudder hos Bangerhead.no (B001943)

 Her er en av mine favorittrouger som også kan brukes som øyenskygge og highlighter. Bestilles HER

 Øyenskyggene deres er også sykt fine, dette settet har alt du trenger - NUDE tude i veldig fine farger. Bestilles HER

Bildene over er tatt hos Karlsson Barlindhaug. Der kan du også bli stylet med sminke fra The Balm.

 

Flere som har lyst på noe nytt?

Dagens antrekk

 • 15.08.2013
 • 18:24

I går tok jeg av extensionsene mine, og skal ha en pause fra dem helt til onsdag! Så derfor har jeg nå kort hår, og trives faktisk med det :-) Føler jeg forandrer håret mitt hele tiden, er nok litt vanskelig å følge med på om jeg har langt eller kort, brunt eller blondt, haha!

Kjole fra Zara // Klokke fra CMYK // Ring vet ikke // Sko fra Spania // Veske fra H&M


Hva synes dere om antrekket og håret?

Modell for Max Factor

 • 07.08.2013
 • 12:05

Åh, nå skal jeg endelig fortelle dere noe jeg har dødd etter å fortelle! Den 5.juli var jeg og sto modell for Max Factor her i Oslo. Vi var 12 jenter som skulle bli til 6, hver jente fikk en look og juryen valgte ut 6 jenter med 6 forskjellige looker. De lookene skal representere den nye Wild Mascaraen og øyenskygge kolleksjonen til Max Factor nå i August! Jeg fikk en look som het ''amazonic'', som er en veldig tropisk og fresh look, perfekt om sommeren. Alle som var der fikk med seg en goodiebag, med sminken som ble brukt til den og den looken.


//bildet lånt fra Anniken

Her kan dere se de 6 utvalgte lookene:Slik ble bildet mitt:


Er veldig fornøyd med bildet, synes det var litt kult at de valgte bildet hvor jeg hever det ene brynet, det gir jo bildet et mye større utrykk! Fant faktisk meg selv på Cubus i dag:
Haha, dere aner ikke hvor rar følelse det var! Fikk beskjed om at 9.august så vil bildene være ute på Vita, så var ikke forberedt på å se bildet da jeg gikk inn på Cubus. Morsomt er det jo! Synes det er dødsgøy å få være med på sånt, Max Factor er jo et kjent merke med masse fin sminke!

 

Hva syns dere? Likte dere looken?

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 20 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne på sofiekvelland.no!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits