Anbefaling av Marina Miracle

 • 31.08.2014
 • 15:45

En av fordelene ved å blogge er å ha muligheten til å kunne teste ut nye produkter. Denne gangen er det en helt ny hudpleieserie fra Marina Miracle som skal til pers. Serien er faktisk laget i Norge, er økologisk og ikke testet på dyr. Ingrediensene er 100% naturlig, som jeg synes er viktig spesielt siden vi får i oss nok e-stoffer og andre kjemikalier som det er. Serien er altså HELT uten parabener, parfyme og andre syntetiske tilsetningsstoffer. Jeg synes også nettsiden til Marina Miracle er veldig bra, produktomtalen er detaljert, men likevel oversiktlig. Du ser klart hva produktene inneholder, det er linker til de ulike ingrediensene om du vil lese mer om de, og ikke minst er prisene i NOK slik at du ikke trenger bekymre deg for toll og andre fordyrende ledd.Jeg har testet ut to oljer, Herbal Face OilArgan Night Serum og  vippeserumet Eye Lash Serum.
Felles for begge oljene er de lukter behagelig og det er et pluss at det er dråpeteller som hindrer at du tar alt for mye olje på en gang. Det blir ikke noe kliss klass og oljen er meget behagelig på huden.  Oljen passer for alle hudtyper, og den er fin både mot akne og mot fine linjer. Det er lurt å la det gå noen minutter før du tar på eventuelt annen krem på huden etter du har påført oljen. Husk å riste flasken før bruk.

Herbal Face Oil -  Kr 325,-Denne oljen skal brukes om dagen, etter du har renset huden.  Den inneholder økologiske urter og  Vitamin E og Red Rasperry Seed. Den balanserer huden og passer til alle hudtyper, noe jeg og mamma kan bekrefte siden vi begge har testet den. Huden føles myk og den tetter ikke porene. Den dufter renhet og friske urter, og inneholder tea tree og lavendel som er bakteriedrepende og beroligende.

Argan Night Serum - Kr 495,-
Denne oljen skal som navnet tilsier brukes om natten, etter du har renset huden. Den inneholder blant annet antioksidanter og Vitamin E og Vitamin B som gir huden din fuktighet og pleie. I tillegg inneholder den AHA fruktsyre som bryter ned døde hudceller og slipper nye og friske celler frem. Huden får en ny glød og blir jevn og myk. Jeg synes oljen dufter nydelig grapefrukt, og den har en er mildere duft enn dagoljen. Jeg elsker denne oljen, og føler den virkelig jobber for huden min om natten.

Akkurat nå - siste sjanse i dag 31.8 er det pakketilbud på disse to oljene til kr 620,- for begge - de kan bestilles HER

 Eyelash Serum Kr 349,-

Det er ikke ofte man ser norsk skrift på vippeserum eller andre hudpleieprodukter, digger det :-D

 Effekten av vippeserumet vises nok først eller noen måneders bruk, men jeg kan allerede nå se og føle at vippene mine er blitt sterkere, de knekker ikke så lett og mascaraen sitter også bedre synes jeg.  Det jeg liker spesielt godt med dette vippeserumet er at det er en "mascarakost" og ikke en "eyeliner kost". Jeg synes det er mye lettere å påføre denne enn med eyelineren. En annen fordel er at du kan bruke produktet også på brynene, noen som jo blir litt klønete med eyeliner "kosten" som ofte er på de andre merkene.

Har noen av dere hørt om disse produktene før, og hva liker dere å bruke på huden?

 

 #sponset #marinamiracle #norskhudpleie #hudpleie #Vippeserum #eteriskeoljer #naturlig #tips #produktomtale #ssbk

what to blog about

 • 31.08.2014
 • 11:54

En blogg har mange likheter med et magasin: En fin layout, store fine bilder og gjerne tekst som omhandler sminke, mote og kosthold. Men, jeg vil ikke at bloggen min bare skal være et ''magasin'', jeg vil at det også skal være et sted hvor forskjellige personer kan lese om personelige ting, føle at de kjenner meg til en viss grad, et sted de kan spørre om ting og samtidig høre om ting. Dere skjønner? De siste timene har jeg gått igjennom bloggarkivet, rett og slett for å se hvordan bloggen min har utviklet seg igjennom årene. Fant mye morsomt og blant annet en god ting og en dårlig ting. Den dårlige tingen er at jeg oppdaterte mye mer tidligere - og den gode tingen er at jeg har blitt mer personelig i det siste og poster bilder jeg selv er mer fornøyd med. Hva tenker dere?

Var både flaut og morsomt å se gamle bilder og antrekkene under her er tatt for over 2 år siden. Merker nå hvor morsomt det er å ha drevet en blogg lenge, det blir jo nesten som en dagbok og jeg kan gå tilbake å se hva jeg gjorde på samme tid for 1-2 år siden. For akkuratt 2 år siden var jeg nyforelsket i Ziwer og hadde verdens største håp om å bli sammen med han og se hva som har skjedd siden da. En fin tanke :-)

Jeg vil samtidig bruke denne anledningen til å fortelle at for meg er ikke blogg en jobb, det er en hobby. Jeg blogger verken for penger eller produkter, jeg blogger fordi jeg rett og slett synes det er veldig morsomt å drive en blogg! Føler meg nesten litt tom om jeg ikke har noen steder jeg kan dele det morsomme jeg nettopp opplevde, antrekk osv, haha :) En stor fordel med å ha så søte og ærlige lesere som dere er tilbakemeldingen jeg får. Jeg har så lyst til å blogge mer om hva som interisserer dere! Om det er oppskrifter på god mat, personelige innlegg, videoer, anbefalinger, musikktips, designtips - ett eller annet, rop ut!

Nå skal jeg ut å vaske russebussen - yey, og i morgen kveld skal jeg på noe spennende som jeg forteller mer om senere - kan røpe at det er om noe som dufter helt nyyyyydelig :)

siden sist

 • 30.08.2014
 • 18:27

Hei dere! Siden sist har jeg oppdatert dere med diverse innlegg om produkter, men tenkte det var lenge siden jeg faktisk har oppdatert dere ordentlig - på ekte bloggvis, hehe. De siste dagene har jeg vært mye med veninner og klart å fikse hvilken skole jeg skal gå på. Som dere kanskje skjønte var jeg veldig opptatt av at Bjørnholt var skolen jeg MÅTTE gå på, men så fort jeg ble kjent med personene på Elvebakken og kom litt mer inn i miljøet, vil jeg ikke gå andre steder. Det føles så deilig når det går bra på skolen!


Dette er da min kjære klasse venninne Mariem. Vi ble kjent første året på bjørnholt og andre året var hun i USA, så det er godt å ha en god venninne på skolen :-) Uten om det går det stort sett bra med meg og jeg håper det går fint med dere. Tenåringsårene byr på mye rart og noen ganger tar jeg meg selv i å tenke ''hvorfor ville jeg vokse opp?'' men slik er det bare. Man må igjennom ting eller så ville man aldri lært eller blitt sterkere, er vell slik man burde tenke!

Notatene mine på både mac og mobilen er stappfulle av ting jeg må få unngjort, både med tanke på bloggen og andre ting. Har blant annet filmet inn en ny sminkevideo og så fort jeg får skolemacen skal jeg redigere den og poste den her. Var mange som lurte på om jeg kunne lage en hårvideo hvor jeg snakker så det skal jeg nok få til. Å snakke i videoer er noe av det kleineste jeg vet om desverre, er vell ikke den eneste som ikke liker stemmen sin på opptakk... Men jeg skal nok overasske dere med noe bra på bloggen fremover! :)

Sounds good?

<3 Acers nye smartphone

 • 28.08.2014
 • 20:49

God torsdag kveld flotte lesere :-D Nå ligger jeg og slapper av i senga etter en laaang skoledag med en kopp te. Vi fikk utdelt bøker på skolen i går, så nå er det bare å hive seg i lesing. Trives faktisk veldig bra på Elvebakken, ville jo helst gått siste året på Bjørnholt sammen med de jeg kjenner best, men når det ble som det ble, så er jeg faktisk veldig fornøyd med utfallet. Elvebakken har veldig bra miljø og lærere og det er mye fokus på jobbing og innleveringer, så her er det ingen kjære mor, noe jeg absolutt har godt av. Det er også så mange morsomme folk her og vi ler masse - elsker det :-D

Vel, skulle vel lest litt i de nye bøkene, men er akkurat nå mer opptatt av å studere den nye mobilen fra Acer som jeg har fått tilsendt. Det er en Acer Liquid E3 smartphone, og jeg må jeg er positivt overrasket. Som dere vet er jeg en ihuga apple-fan, så dette tenkte jeg kom til å bli en utfordring. Det skal sies at menyvalget er helt annerledes enn på iPhone, men når en først venner seg til det er det logisk. Dette er en android utgave, så jeg strevde først med å finne ut hvor jeg skulle laste ned apper. Er jo avhengig av instagram :-D  Er jo selvsagt ikke noe som heter app.store, hehe, men det viste seg at jeg skulle på google play. Så da fikk jeg jo enkelt lastet ned instagram. Fordelen med denne Acer telefonen er jo helt klart den store og flotte skjermen og kameraet. Og så har den en veldig praktisk "selfie" knapp på baksiden. Det gjør det mye lettere å ta selfier, haha, selv mamma klarer dette med denne telefonen (sorry mamma).

Den har også to simkort som gjør at du for eksempel kan ha et lokalt SIM-kort og benytte det til data og det vanlige SIM-kortet til å ringe med når du er i utlandet. Eller du kan veksle mellom jobb- og privat-SIM. Android har ganske god støtte for doble SIM-kort, slik at det skal være enkelt å sette opp i innstillingsmenyene hvilket SIM-kort som skal brukes til hva. Du har også mulighet til å velge ulike ringetoner og varslinger til hver enkelt kort, slik at man kan høre om noen ringer til privat- eller jobbnummeret ditt, smart eller hva?

Sist men ikke minst like viktig, headsettet som følger med gir sykt bra lyd, og øreproppene sitter perfekt - selv når jeg er ute og jogger.

Nedenfor ser dere mobilen forfra og bakfra. Stilig, ikke sant? Den kan fås kjøpt flere steder på nettet, HER finner du oversikten - fra 2.096,- til 2.299,- som er en veldig bra pris. Den finnes med både ett og to simkort. Acer har også mange stilige nettbrett, skjermer og PCer. Den finnes med både ett og to simkort.

 

 Hva har dere gjort i dag?

 #annonse #acer #mobil #mobil  #skole #hverdag #ssbk

Monokrom Magi

 • 25.08.2014
 • 21:00

En av denne sommerens trender har vært å kombinere sorte og hvite plagg, for å skape et rent uttrykk. Det monokrome uttrykket er tidløst og passer uansett sesong, så man kan jo med fordel ta med denne stilen inn i høsten. For eksempel kan du gjerne supplere med fargeritk tilbehør eller fullføre den monokrome stilen ved å la tilbehøret være i samme nyanser. Synes du stilen blir for "streng" kan du myke den opp ved å supplere med mønstret plagg. Hva er vel bedre enn å kunne bruke noen av yndlingsplaggene fra i sommer litt lengre utover høsten? Hehe!CLASSIC: Miks sort og hvitt for ren stil // SOFT: Myk opp antrekket med strikk i en annen farge // ROCKA: Bytt ut pumps med tøffe boots og en rutete skjorte
SOMMERLIG: Enkelt og rent for varme dager // HØSTLIG: Suppler med skjerf og jakke og du er klar for kaldere dager

Her er tips til plagg for denne stilen - skal også selge slike plagg på bloggen så følg med :-)

  

1. Western Shirt, by Ralph Lauren 995,- HER  // 2. Zebra Shirt, Object 399,- HER 3. Lucky V-neck, B.Young 199,- HER  // 4. Classic Tee by Alexander Wang 749,- HER //  5.Day Link Scarf,  Day Birger Et Mikkelsen 269,- HER // 6. Veske 399,-  HER //  7. Ankle Zip Boot  399,- HER // 8. Onlolivia Coaded Noos Jeans, Only 299,-  HER  // 9. Short Sleeve Swing Dress 149,- HER // 10. Laser Cut Swing Dress HER //  11. Boots Dr. Martens 1.395,- HER 12. Ankle Zip Boot, 399,- HER  // 13. Badly Jacket, Vero Moda HER // 14. Luba Knit, Sisters Point 399,- HER //  15. Structure Fabric Skirt 149,- HER // 16. Lucky Above Knee skirt, Junarose 260,-  HER

#adlinks #nelly #boozt #fashion #monokrom #inspirasjon #ssbk


Hva synes dere om slike innlegg? :-D

det viktigste for meg

 • 21.08.2014
 • 13:40

Jeg lovte dere å være mer personelig på bloggen og det er forsatt litt vanskelig, men nå som ting går oppover får jeg så lyst til å dele det med dere! At jeg klarte å reise meg, er takke være de fantastiske venninnene jeg har rundt meg. Da snakker jeg om Bahar, Iselin, Nora, Miranda, Amanda og Sofie ♥ De har tatt med meg på så mye morsomt som har fått meg til å innse hva som er viktig i livet og hva man ikke burde bruke tiden sin på. De ga meg en ordentlig eyeopener og det var noe jeg virkelig trengte!

Jeg har vært veldig blind det siste året. Godtatt ting jeg ikke burde godtatt og vært en alt for naiv person. Jeg har latt folk tråkke på meg uten å gi motstand, jeg har hørt på drittslengingen jeg har fått til meg og jeg har rett og slett trodd på mye jeg har blitt fortalt. Det dro meg bare mer og mer ned og det er faktisk ingen som kjenner en person like godt som deg selv, da burde man lytte til hva man selv føler og mener - ikke bare hva ukjente har å si.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg føler meg mye bedre for tiden, jeg føler meg bra om meg selv og jeg klarer å godta de tingene jeg alltid skjulte og var flau over før. Det er så deilig! Men ting jeg også er som forsatt sitter litt i meg, frykten jeg bærer på. Jeg er kjemperedd for å slippe personer inn i livet mitt og jeg er redd for å bli såret og skuffet. Jeg har bygd opp en vegg uten at jeg visste det, som gjør at jeg ikke klarer å ta ting 100% til meg, noe som nå sikkert høres veldig bra ut, men jeg er redd den også kan stenge ut det gode jeg heller bør slippe inn og ta til meg. Om dere skjønner?

Vet dere hva som hadde vært deilig nå? Å sove mens månen går ned og våkne opp til solskinn, å være et sted hvor jeg kan sove så lenge jeg vil og gjøre hva jeg vil. Et sted hvor alle beskymringer og ''hva hvis'' setninger ikke eksisterer. Å ha en maskin som kan fjerne alle de vonde minnene og forsterke de gode. En boks hvor jeg kan legge inn noen av de gode tankene og åpne boksen når jeg trenger det. Hadde det ikke vært fint dere?

LIK hvis dere ønsker fler personelige innlegg og gi gjerne tilbakemelding på om det blir ''kjedelig'' å lese eller om dere ønsker enda mer personelig :-)
Håper alt står bra til med dere alle ♥

 

<3 lofoten 2014

 • 20.08.2014
 • 16:21

I slutten av sommerferien var jeg og verdens kuleste (!!) pappa på tur i Lofoten, for å besøke bestemor og kose oss der! Var mange som ønsket at jeg skulle skrive mer om stedet og det var ikke snakk om få personer som ble overassket over at dette faktisk er i Norge! Stamsund i Lofoten er det vakreste stedet jeg vet om, mye blått hav og fjell til alle kanter, en rød solnedgang og frisk luft ♥ 

Det var så deilig å komme seg litt vekk, føle hva naturen har å by på og den følelsen av å leve i øyeblikket. Jeg har det med å bli litt for opphengt i mobilen, så det var deilig å komme seg til et fint sted, ikke være på nett og legge igjen mobilen hjemme. Oppe i Stamsund har vi en liten tradisjon som alltid kommer til å være et fantastisk barndomsminne, for helt siden jeg var liten har vi i familien kjørt en stor kassebil - rundt omkring i mens pappa forteller historier og myter om de forskjellige plassene. Jeg kunne sittet i den bilen ved siden av pappa i mens han kjørte dag inn og dag ut, samtidig som han forteller de samme gamle  historiene. Bilturer for mange kan høres kjedelig ut, men når det er så mye fint å se på og spesielt med morsomme pappa ved siden av, da går det ikke ann å gå lei!

Når jeg sier at pappa er dritkul så mener jeg det virkelig. Han har så mye humor i seg og tar alt med et stort smil om munnen. Får helt latterkrampe av tanken på da han fortalte om hvor han og barndomskompisene hans pleide å ''henge'' og hva de gjorde for at tiden skulle gå, haha! Jeg er heldig som har et så godt forhold til begge foreldrene mine og ingen mann her i verden kunne tatt pappa sin plass, uansett!

Hvis dere skal reise til Nord-Norge vil jeg absolutt anbefale en plass i Lofoten, du får både hav, fjell, fisk, natur, historier og alt i samme slengen ♥ Gleder meg allerede til vi skal reise tilbake. Var det ikke fint?


hair by @isabellesc

 • 20.08.2014
 • 15:17

Hei fine lesere! Dagene har gått i ett med skole styr og det var ikke like lett å komme tilbake i hverdagen. MEN, det føles faktisk litt deilig også! Døgnrytmen er på plass, står opp tidlig og får mye ut av dagene :-) Har en skikkelig god følelse i meg som jeg ikke har hatt på lenge, jeg smiler og tar meg selv i å le ofte, noe jeg virkelig har savnet. Livet blir så mye enklere når man har en positiv innstilling og godtar ting som det er. Jeg føler meg rett og slett ganske lykkelig ♥

Det var dagens lille oppdatering om hvordan det går med meg, hehe :-) Som mange har lagt merke til har jeg fått langt hår igjen, prøvde en ny hårkur og det vokste som bare det i løpet av natten! Hehe, neida.. Det er flinkeste Isabelle som har ordnet håret mitt og satt på extensions. Det var godt å ha en lang pause og la håret vokse ut, men enda bedre å føle seg litt ekstra fin for hår har jo mye å si, mener i hvert fall jeg!

Før


Som dere ser har mitt naturlige hår blitt mye sunnere og det er alltid godt å vite, hehe

EtterIsabelle satt på ombre extensions som glidde kjempefint inn i håret og ombre er jo ekstra fint nå mot høsten! Er kjempefornøyd med resultatet og Isabelle skuffer meg aldri. Kunne satt meg i frisørstolen og bedt hun gjøre hva hun ville og jeg er sikker på at jeg hadde elsket det! Har alltid hatt en liten skrekk for frisørsalonger, men jeg føler meg trygg i hennes hender. Isabell ordner håret mitt hos Henrix på Frogner og det kan virkelig anbefales! Er en grunn til at jeg har gått til henne i 2 år nå  :D

Hva synes dere?

perfect sunday morning

 • 17.08.2014
 • 12:56


God søndag, fine lesere!

Nå går vi mot høsten og det blir flere innekvelder. Da elsker jeg å ta med et blad og lese på senga og bare kooose meg. Jeg får masse inspirasjon og det å holde i et blad kan ikke måle seg med å lese på nettet. Jeg liker mange slags blader, men favorittene er Stella og Costume. Jeg synes innholdet er variert og det er mange nyttige tips der om hvordan du skal sminke deg for den og den looken, moteklær til både budsjett og luxus, treningstips, morsomme "test deg selv" og så videre :-)Husker dere innlegget jeg skrev om mineralsminke nå nylig? Nå har du muligheten til å få et starterset fra bareMinerals og 3 utgaver av Costume for bare kr 299,- (+ porto 49,50) Pakken har en verdi på hele 1.208,- så det er mye å spare! bareMinerals er virkelig et godt merke som lenge har vært en stor favoritt hos meg. Nå kan du få prøvd ut dette - eller supplert samlingen din - samtidig som du får 3 herlige blader tilsendt i posten!

Du kan bruke linken her eller klikke på bildet under for å benytte deg av dette flotte tilbudet :-) 

 

Husk at du må avbestille selv dersom du ikke ønsker å fortsette abonnementet.

 

Flere enn meg som synes dette var en topp kombo - herlig sminke og blader i ett?
#adlinks #costume #mote #bareminerals #tilbud #ssbk

DETTE irriterer meg

 • 15.08.2014
 • 20:09- Når folk endrer seg for å ''passe inn''. Dette er noe av det verste jeg vet om faktisk, haha! La oss si at du er med en venninne, dere tuller, koser dere og plutselig kommer det noen andre jenter. Vennina di slutter å le av tingene du sier som hun vaneligvis ville ledd av, endrer stemmen sin, blir rett og slett annerledes for å passe inn med de andre. Til slutt er det du som føler deg som en idiot 😒🔫

- Når man forteller en venn at man for eksempel har planer om å kjøpe en ny kjole, du viser vedkommende kjolen og hun svarer ''den ville sett så bra ut på deg, du burde kjøpe den!'' Helgen etter møter du hun på fest og hun bruker kjolen du skulle kjøpe. Når du konfronterer vedkommende med det så kommer standar svaret ''oi, jeg hadde helt glemt at du skulle kjøpe den og jeg har planlagt det lenge''. Dust, det var jeg som viste den til deg.

- Når folk ikke holder løftene sine og da sikter jeg ikke til å avlyse planer, da mener jeg personelige løfter man gir. Som regel kommer det en dum unnskyldning etterpå, eller hva? Ikke lag løfter om du ikke klarer å holde dem, that's all I need to say.

- Mandag. Egentlig alle andre dager utenom Fredag og Lørdag.

- Når andre prøver å få meg irritert/ bli usikker på noe eller noen. Noen helger tilbake var det snakk om kjæresten og flere sa til meg ''Serr, blir du ikke sjalu? Hva om han hadde..'' osv, prøver å få meg til å stille spørsmål jeg allerede er sikker på. Da blir det vanskelig å forsette samtalen med et smil, ender som regel opp med å gå, haha. Det verste er at man ofte blir litt usikker og påvirket av det de sa, og i utgangspunktet ikke bryr seg men blir påvirket og stresser som bare det.

- Folk som ikke takler at andre snakker fint om andre. Det ble en litt vrien setning, men se for deg denne situasjonen. For eksempel når man har en samtale og hun ene sier ''Har dere sett det nye håret til Stine? Det var utrolig fint'' og alle er enige, så kommer det et innspill fra en av de andre jentene ''Det var jo ikke så fint da, hun er egentlig ikke noe peen..''

- Når jeg skal se på The Vampire Diaries eller andre serier gratis på nett og han samme mannen kommer opp. ''Hey, having trouble with you mac?'' eller ''Want to meet some norwegian sexy girls tonight?'' Blabla. Nei, macen min er fin og jeg trenger ingen jenter på besøk hos meg i kveld, kan jeg se på serien nå? Takk. Skvetter faktisk hver gang han mannen dukker opp, haha.

Noe dere er enig i eller andre innspill? Kjør på!

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits