Følg bloggen min på sofiekvelland.no

  • 23.08.2015
  • 21:44

God søndag kveld dere skjønne :-D Stikker innom gamlebloggen min for å fortelle at det fremdeles er mange som enda klikker seg inn her. Det er jo hyggelig, men enda hyggeligere om dere følger meg videre på min nye blogg sofiekvelland.no :-) Er så fornøyd med det stilrene og enkle designet, og ikke minst at det ikke er digre reklamebannere der. Jeg har fått med meg mange lesere herfra, og også nye, men savner flere av dere herlige blogg.no lesere og følgere <3  Siden dere ikke lengre får melding når jeg poster noe, så er det supert om dere følger meg på bloglovin. Fikk jo ikke til å overføre fra den gamle, så dere må altså følge den nye bloggen. Har hørt at dette skulle gå, men får det ikke til - typisk klønete meg haha! Så har du et tips så rop ut :-D

Tenke å vise dere en liten smakebit på hva jeg har postet på den nye bloggen min de siste ukene :-) 

 

23-08-2015 21-32-12

Da håper jeg vi sees på den nye bloggen, og jeg ønsker alle en fortsatt herlig søndagskveld <3 

xoxo Sofie 

 #nyblogg #sofiekvelland.no #bloglovin #konkurranse #inspirasjon #søndag  

Bloggen er flyttet!

  • 09.08.2015
  • 20:13

Hei hei! Ser at det enda er lesere som trykker innom her, så jeg vil bare informere om at jeg ikke blogger her mer, men på sofiekvelland.no! Jeg håper dere vil følge meg videre der, det hadde gjort meg uendelig glad!


Jeg har blant annet laget et innlegg om hjemmelaget fruktis, romvideo og masse mer spennende! Ta en titt! ♥
- SSBK

jeg slutter

  • 05.08.2015
  • 16:17

Etter en lang reise på 4 år, slutter jeg som blogger på blogg.no.Det har vært en ære å være blogger her hos blogg.no, men noen ganger blir man eldre og ønsker seg et eget sted. Jeg har opplevd så mye fint med denne bloggen og jeg har erfaringer jeg vil ta med meg videre for resten av livet. Jeg kommer til å huske alle de fine tingene og en hver fin kommentar jeg har fått. Dere lesere var der alltid for meg når jeg trengte hjelp, dere visste når jeg skulle på ferie, dere visste hva jeg hadde på meg, dere brydde dere alltid og flere av dere har fulgt meg siden jeg var 13 år. Så kjære blogglesere, nå vil jeg ta farvel - fordi jeg har fått meg et nytt sted!

Jeg kommer til å blogge på mitt eget sted, sofiekvelland.no og jeg gleder meg til å forsette dette eventyret videre med dere. Jeg tror dette kommer til å bli veldig bra, og jeg håper så mange som mulig vil følge med videre ♥


Husk også å følge facebook siden min ---HER--- hvor jeg legger ut masse spennende!

- SSBK

Girl Crush

  • 02.08.2015
  • 14:52


.. Denne gangen er det ikke Ruby Rose, men det er vell lov å ha flere? Hehe. Fanny Lyckmann everybodyy

Todays Inspo

  • 01.08.2015
  • 16:27


Hei fine! Jeg elsker inspirasjons bilder som dette, friske farger og fulle av glede ♥ I går tok jeg meg fri fra bloggen ettersom jeg snart skal lansere en stoor nyhet for dere, hehe. Jeg gleder meg veldig til å gjøre det offentlig og om noen få dager får dere vite hva det gjelder:-) Den som klarer å gjette hva det er får en linking! Hint: Forandring i bloggen!

Ellers, nå skal jeg nyte nest siste dag her i Lofoten og være sammen med familien. Hva skal dere i dag?

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits