Gratulerer med dagen, Sofie

 • 30.09.2013
 • 19:48

- Gjesteinnlegg av moren til Sofie -


I dag - presis kl 13:15 er det 17 år siden du ble født, Sofie.  Og vel ett år siden sist jeg gjestebloggget, hehe. Så vi må vel holde på tradisjonen, at du får en liten hilsen i fra meg på bloggen din i år også?


 En liten forandring må man si har skjedd de siste årene  ♥ Men du er enda like glad i å åpne gaver, hehe.

Når jeg skriver dette er det søndag, og dagen før bursdagen din. Så da må man jo gjøre visse forberedelser. Så i kveld er det kakebaking - del I.  Det vil si at det bakes 2 kaker, en marsipankake (lurer på om jeg får til den) og en Mamma's spesial glutenfrie bærterte, med lys muffinsbunn, sjokolademoussekrem og masse bær på toppen. Litt spent på hvordan den blir, for det er egentlig ikke noen oppskrift, men noe jeg tenker kan bli godt! Siden det er høstferie kan du jo sove leeenge i morgen, mens jeg må sprette opp og jobbe. Men når jeg kommer hjem skal jeg gå løs på kakebaking - del II. Det blir da en sjokoladekake, cupcaces og kanelboller. Så vet du hva du får av kaker, mens resten blir hemmelig. Men det kan nok ringe på døra et par ganger på kvelden, så du må være hjemme:-)

Det er nå bare ett år til du er myndig, og jeg merker at du har vokst mye siden i fjor. Blant annet er du mye mer tolmodig, og en reflektert og omtenksom tenåring. Det har du jo alltid vært, men vi er virkelig heldig som har en så flott datter. Det at du selv har tatt et standpunkt om at du ikke vil drikke alkohold er utrolig bra, og viser hvor modig og reflektert du er. Og det er ikke vi som har lagt noe press på deg, du har valgt dette helt selv. Det samme gjelder røyk, men her må jeg innrømme at jeg hadde gått bananas om jeg hadde ferska deg i røyking... så enda en grunn til å være en stolt mor :-)


Vi har det mye morsomt sammen, og jeg er så stolt av å være din mamma  ♥

Vi er så utrolig glade i deg, Sofie og veldig stolte av deg. Din omtanke for verden varmer, og spesielt din innsats mot dyretesting. Jeg husker jeg måtte sjekke om Max Facor testet, ellers ville du ikke være modell for de. Jeg vet det har vært litt frem og tilbake om de tester, siden de har vært på den røde lista. Men slik jeg har forstått det så har de stått der fordi de ikke har villet oppgi til dyrevernsalliansen at de ikke tester. Men vi fikk skriftlig bekreftelse på at de var i mot dyretesting. Så fikk du senere tilbud om et betalt oppdrag om å skrive om et merke som var dyretestet, og du sa pent nei. Det er bra!!! Så jeg håper leserne dine setter pris på din oppriktighet, det er ikke alle som ville sagt nei til ekstra penger.


Du har vært i media flere ganger, husker du i fra en skoledag da du malte, og Nordstrands blad var på besøk? Og selvsagt en fødselsannonse!

 

Her er vi i Marbella i sommer, du, jeg og pappa. Broren din er fotograf, eller så snek han seg unna bildet!GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, kjære Sofie ♥  Håper du får en super dag, vi gleder oss til å feire den med deg! 

SWEET SEVENTEEN

 • 30.09.2013
 • 00:36

Dagens antrekk

 • 29.09.2013
 • 18:55

Strømpebukse fra h&m // topp fra modekungen // jakke fra gina tricot // øredobber fra glitter // sko fra Ziwer ♥

Som dere ser på det siste bildet så har jeg tatt enda et hull i øret, nemlig det øverste. Jeg er såå fornøyd! Tok det helt spontant på fredag for 50kr, haha. Hadde nok vært finere med en sølv diamant, men de hadde bare i gull. Gleder meg til å bytte øredobben til en finere! Har også stripet håret, mer om det senere :-) Likte dere antrekket?

#dagensantrekk #outfit

early bithday gift

 • 29.09.2013
 • 16:36


Er jeg ikke heldig? Fikk dette her i gave fra kjæresten min i går + et par kjempefine høstsko som jeg viser senere på bloggen. Jeg har virkelig en fantastisk kjæreste, som er både romantisk og herlig! Han tok meg med ut på bowling og resturant i går, koste meg kjempemasse! I morgen har jeg bursdag og fyller 17 år, og det skal feires sammen med både venner og familie. Det blir nok kjempekoselig det også! Bursdag er noe jeg virkelig elsker og har gjort helt siden jeg var liten. Må selvfølgelig feires hvert år, hehe! Noen blogglesere som også har bursdag den 30.sept?

Dagens antrekk

 • 26.09.2013
 • 20:35


Smykkene er fra Gina Tricot og skoene DNA ♥ Likte dere antrekket?

Vis meg din instagram!

 • 24.09.2013
 • 19:13

Instagram er noe jeg er innom hver dag, opptil fler ganger, og det er nok det stedet jeg får mest inspirasjon fra! Om det gjelder trening, kosthold, mote osv :-) Jeg vet at jeg har en del blogglesere med mange fine instagram profiler, så det hadde vært kjempegøy hvis dere viste meg instagrammen deres, så jeg kan ta en titt! Kommer til å velge ut en, eller fler instagramprofiler som jeg viser frem på bloggen.

Høres det bra ut?


Dette har ingenting med instagram å gjøre, haha, men vurderer å kjøpe denne kjolen her. Hva synes dere at jeg skal gjøre? Kjolen koster 1399-,

Si nei til dyretesting

 • 20.09.2013
 • 23:16

Er det noe som plager meg skikkelig, så er det å teste sminke på dyr. I den verden vi lever i dag, finnes det utrolig mange andre metoder man kan bruke til å teste ting på, som ikke vil skade noen som helst. Sminke er viktig for mange, man vil se bra ut og føle seg fin, men hvorfor skal det gå utover dyrene? I flere år brukte jeg sminke som var dyretestet, uten å tenke stort over hva dyrene egentlig hadde gått igjennom. Folk flest har for lite kunnskap om hva som egentlig skjer under en dyretesting, og det er derfor jeg har valgt å skrive dette innlegget. Slik at flere skal åpne øynene sine og selv forstå hvor grusomt dyretesting faktisk er. Jeg bruker ingen produkter som er testet på dyr, kjøper ingen dyretestete produkter til andre i gave, og tar heller ikke i mot dyretestede produkter. I steden for å kjøpe en eyeliner fra L'Oréal, kjøp heller en eyeliner fra Isadora. I steden for å kjøpe en krem fra Dove, kjøp en fra The Body Shop. Kan garantere at den sminken jeg bruker som ikke er dyretestet, er minst like bra som de merkene som tester på dyr! Det er alt for lett å kjøpe en foundation fra et merke som tester på dyr, det er for få mennesker som faktisk skjønner hva de kjøper. Sminken ser delikat ut, med fine freshe farger og flotte modeller som reklamerer for merkene. Men fortell meg hva som er viktigst: dyretestet sminke eller dyret sitt liv?


Det som irriterer meg mest, må være når folk sier ''hvorfor bryr du deg'', altså - fortell meg hvordan jeg skal la vær? Jeg har en kanin selv, og den kaninen jeg har kunne vært brukt til å bli testet på sminke.
Det dyret du har hjemme, kunne vært testet til en ny mascara for L´Oréal.Det finnes så mange andre muligheter, det er ikke slik at enten kjøper man dyretestet sminke eller så kan man ikke bruke sminke. Det finnes mange fine og bra produkter som ikke tester på dyr! For eksempel The body Shop, Clarins of Paris, E.L.F, Tommy Hilfiger, Gosh, Lush, Smashbox, Isadora, ID Bare Minerals, Essie,Victoria's Secret, St. Tropez, Simple, Sunspa, Define, Eos, Lee Stafford, Lucky Duck, Ole Henriksen, Too Faced, The Balm ++

 

Jeg vil anbefale dere alle å slutte å lukke øynene deres og tenke ''det skader ikke å kjøpe en mascara fra dette merket'', for jo, det gjør det. Jeg er stolt av å kunne si at jeg tar avstand fra pelsindustrien, ekte skinn og er i mot dyretesting. Dyr har ingen stemme, så BRUK DERES!

 

EDIT: har fjernet der jeg skrev det at Max Factor ikke tester på dyr, fordi det er alt for mange som henger seg opp i det isteden for det man egentlig skal tenke på. Har snakket med de fra Max Factor selv, og fått en skikkelig bekreftelse på at de har sluttet med dyretesting!

The Body Shop Love

 • 17.09.2013
 • 19:13Jeg bare elsker kremene fra The Body Shop, og på lørdag fikk jeg to til av kjæresten min ♥ Kan dere gjette hvilke?

Når det gjelder disse herlige kremene så liker jeg alle duftene, bruker de litt om hverandre og etter humøret. Bodybutteret er mykt og godt å ha på huden, så jeg anbefaler alle som er på jakt etter kremer å kjøpe en - eller flere, hehe - av disse. Jeg blir ikke sponset av The Body shop, så dette er absolutt ikke noen reklamespam, men et av mine favorittmerker. Merket tester heller ikke på dyr, de er opptatt av miljøvern og fair trade, absolutt noe flere produsenter burde være opptatt av.  Nå som høsten er her blir kroppen ofte tørr, og da er det kjekt å ha disse godsakene i nærheten. Du får kjøpt de på nettet HER eller i Body Shop butikkene (og et lite utvalg finnes også hos Apotek 1 kjeden) Prisene er fra 169 og til 198 pr stk.Er ikke disse kremene bare til å spise opp? Flere som liker The Body Shop?

room inspiration

 • 16.09.2013
 • 23:07

_weheartit ♥

Er egentlig ganske fornøyd med rommet mitt, eller var det, helt til jeg så alle de fine rommene på weherarit. JEG BLIR GAL! Vil ha det mer hvitt og rosa, masse puter og en stor prinsesse seng. Den dagen jeg får mitt eget hus, skal alle rommene være PERFEKTE, hehehe! Er dere fornøyd med rommet deres?

#interiør

kitty gang

 • 16.09.2013
 • 17:43

Heeiihei! Kom inn døra nå for ikke så lenge siden, slang av meg klærene og hoppet rett inn i kosebuksa og en stor genser lånt (stjelt, heh) fra kjæresten. Finnes ikke bedre ♥ Forstår meg ikke på de som klarer å gå rundt i ''stive'' klær når de er hjemme, jeg MÅ gå i noe mykt! Hehehe. Skal møte Ingrid i byen om rundt en time, vurderer å sove litt først siden jeg er så trøtt. Det er også en av de tingene jeg må gjøre etter skolen, blunde litt! På lørdag da jeg var i byen med Ziwer, så var vi innom en dødsfin butikk med to fantastiske kjoler. Skal tilbake dit i dag sammen med Ingrid for å prøve dem! Ønsker meg en av de kjolene, desverre er prisen litt stiiiv.. 1400kr tror jeg?

Hadde på meg en så søt men samtidig kul genser i dag, fikk masse komplimenter for den. Fikk den av Ziwer for nesten 1 år siden og hadde glemt den helt (wopsi). Brukte den til en lue, gullsmykke, en sort bukse og røde converse!Hva skal dere i dag? Nå skal jeg sove 30min, før jeg drar ut. Har brukt en halvtime på dette innlegget, flink blogger......

Les eldre innlegg

Les mer i arkivet » Februar 2016 » August 2015 » Juli 2015
Sofie Kvelland

Mitt navn er Sofie Kvelland og jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo Jeg skriver for det meste om min hverdag og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet. En god dose fashion og sminke, samtidig en del innblikk fra min hverdag. Følg meg gjerne!

Kontaktinformasjon: sofiekvelland@hotmail.com

Follow

alleoppskrifter.no

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Annonser

Blogglistenhits